Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
17 éve 11 hónapja #305272 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Thereon írta: Nagyon klassz, hogy találtad meg? 8)

Úgy, hogy olvassa a theonering.net-et :wink: :
www.theonering.net/perl/newsview/1/1163612731

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 11 hónapja #305270 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Nagyon klassz, hogy találtad meg? 8)

Thereon, a vándorló varázsló

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 11 hónapja #305268 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

cortez71 írta: Na ezt mindenki nézze meg mert haláli :D
Denethor's White City

Súlyos... :itscool:

Több
17 éve 11 hónapja #305265 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

cortez71 írta: Na ezt mindenki nézze meg mert haláli :D
Denethor's White City

8O :lol:

:két kézzel fogja a fejét és zokogva röhög:

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
17 éve 11 hónapja #305261 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Na ezt mindenki nézze meg mert haláli :D
Denethor's White City

Több
17 éve 11 hónapja #305237 Írta: Koko
Koko válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Az SG.hu hírmagazin is hírt adott a Hobbit filmről, ezzel a címmel: Két részes lesz A hobbit

"Sloan érdekes információval is szolgált. Peter Jackson ugyanis ismét kötötte az ebet a karóhoz és J.R.R. Tolkein A hobbit című történetét két részben meséli majd el. Az első a könyv feldolgozása, a második pedig amolyan kapocs lesz A hobbit és A Gyűrűk Ura: A Gyűrű szövetsége között. Nagyon várjuk."

Vagyis mostantól 99%-osnak vehetjük a filmet. A maradék 1% olyan eset amit nem lehet előre megjósolni. :D

Több
17 éve 11 hónapja #305094 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Újabb hír: Howard Shore szívesen dolgozna úja együtt P.J.-vel A Hobbiton, elvállalná a filmzenét, tulajdonképpen már vannak hozzá ötlet-foszlányai.

(2008-2009. messze van. :cry: )

Több
17 éve 11 hónapja #305093 Írta: Sil

Missy írta: De miért két filmet forgatnak belőle?

A filmstúdiók nem szívjóságból készítenek filmeket. Két film = több bevétel a párszázmillió Tolkien-rajongótól, akik tuti megnézik.

Tears unnumbered

Több
17 éve 11 hónapja #305092 Írta: Koko
Miért ne? Hagy csinálják csak. Több film több élvezet.

Több
17 éve 11 hónapja #305090 Írta: Thereon
Ezt én se értem, sokkal jobb lenne egy hosszú film, azt ami kimaradt, betennék a bővítetbe.

Több
17 éve 11 hónapja #305085 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
De miért két filmet forgatnak belőle?

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
17 éve 11 hónapja #305053 Írta: Gandalf

Sil írta: Visszatérve a Hobbit-filmre, új, elég ígéretes hírek vannak :D :

A Variety írta: As for "The Hobbit," Sloan confirmed that MGM was in advanced talks with Peter Jackson to make two movies based on JRR Tolkein's "prequel" to "The Lord of the Rings."

The first would be a direct adaptation of "The Hobbit," and the second would be drawn from "footnotes and source material connecting 'The Hobbit' with 'Lord of the Rings,' " he explained.

Sloan did not reveal when these projects might be ready to start shoot-ing. An MGM spokesman emphasized that negotiations with Jackson are still in progress, and that production isn't likely until 2008 or even 2009.

Hevenyészett fordítás by /me:
A Hobbit-filmmel kapcsolatban Sloan megerősítette, hogy az MGM előrehaladott tárgyalásokat folytat Peter Jacksonnal a Gyűrűk Ura J.R.R. Tolkien által írt "előzményén" alapuló két mozifilmről.
Az első A hobbit közvetlen adaptációja lenne, a második pedig "lábjegyzetek és a Gyűrűk Urát a Hobbittal összekötő források" alapján készülne, mondta.
Sloan nem árulta el, mikor kezdődhetne meg a filmek forgatása. Az MGM egy szóvivője kiemelte, hogy Jacksonnal még mindig folynak a tárgyalások, és hogy nem valószínű a produkciós munka megkezdése 2008-ig, vagy akár 2009-ig.

Hümm. Én azért jobban örülnék, ha mindkét rész A Hobbit adaptációja lenne, kiegészítve a lábjegyzetekkel és egyéb forrásokkal. :roll: Mert ez így olyannak hangzik, mintha két külön film lenne...

Több
17 éve 11 hónapja #305044 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Hát, ha ez megvalósulna -és ÍGY! -, akkor boldogan fogok meghalni.

50 év múlva. :lol:

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
17 éve 11 hónapja #305033 Írta: Sil
Visszatérve a Hobbit-filmre, új, elég ígéretes hírek vannak :D :

A Variety írta: As for "The Hobbit," Sloan confirmed that MGM was in advanced talks with Peter Jackson to make two movies based on JRR Tolkein's "prequel" to "The Lord of the Rings."

The first would be a direct adaptation of "The Hobbit," and the second would be drawn from "footnotes and source material connecting 'The Hobbit' with 'Lord of the Rings,' " he explained.

Sloan did not reveal when these projects might be ready to start shoot-ing. An MGM spokesman emphasized that negotiations with Jackson are still in progress, and that production isn't likely until 2008 or even 2009.

Hevenyészett fordítás by /me:
A Hobbit-filmmel kapcsolatban Sloan megerősítette, hogy az MGM előrehaladott tárgyalásokat folytat Peter Jacksonnal a Gyűrűk Ura J.R.R. Tolkien által írt "előzményén" alapuló két mozifilmről.
Az első A hobbit közvetlen adaptációja lenne, a második pedig "lábjegyzetek és a Gyűrűk Urát a Hobbittal összekötő források" alapján készülne, mondta.
Sloan nem árulta el, mikor kezdődhetne meg a filmek forgatása. Az MGM egy szóvivője kiemelte, hogy Jacksonnal még mindig folynak a tárgyalások, és hogy nem valószínű a produkciós munka megkezdése 2008-ig, vagy akár 2009-ig.

Tears unnumbered

Több
17 éve 11 hónapja #304652 Írta: Niphredil Eleanor

Koko írta: Biztos h nem. :) Legalábbis szerintem kizárt.

Hmm, tényleg igazad van! :wink: Utánajártam, és tényleg különbözik a két reklám... :roll:
Na mindegy. Azért azt a véleményemet mindenesetre fenntartom, hogy az a "noooo" az a régi reklámból lett oda bevágva. :wink:

Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor

Több
17 éve 11 hónapja #304626 Írta: Koko

Niphredil Eleanor írta:

Koko írta: Nemtom nektek feltűnt-e. Az RTL Klub Rotk reklámjának a végén amikor Samu kiált h "Nóóóóóóú". Akkor angolul kiabálja h nem, nem pedig magyarul.

Én úgy emlékszem, hogy Samu az eredeti RotK előzetesben is angolul kiáltott, amikor még csak a mozikban ment, és azt reklámozta az RTL Klub. Szerintem nemes egyszerűséggel bevágták azt a régi reklámot a műsorra, csak átírták a végét a "decembertől a mozikban"-ról "vasárnap az RTL Klubon"-ra. :wink: :roll:

Biztos h nem. :) Legalábbis szerintem kizárt.

Több
17 éve 11 hónapja #304601 Írta: Niphredil Eleanor

Koko írta: Nemtom nektek feltűnt-e. Az RTL Klub Rotk reklámjának a végén amikor Samu kiált h "Nóóóóóóú". Akkor angolul kiabálja h nem, nem pedig magyarul.

Én úgy emlékszem, hogy Samu az eredeti RotK előzetesben is angolul kiáltott, amikor még csak a mozikban ment, és azt reklámozta az RTL Klub. Szerintem nemes egyszerűséggel bevágták azt a régi reklámot a műsorra, csak átírták a végét a "decembertől a mozikban"-ról "vasárnap az RTL Klubon"-ra. :wink: :roll:

Több
17 éve 11 hónapja #304567 Írta: Nessa
Nessa válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Tényleg? Nekem csak az tűnt fel, hogy mikor Samu mondja, hogy Gollam meg akarja ölni őket, akkor Gollam kiállt fel angolul. (bár lehet, hogy tévedek... :oops: )
jól megcsinálták ezt is.. :roll:

*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"

Több
17 éve 11 hónapja #304528 Írta: Koko
Nemtom nektek feltűnt-e. Az RTL Klub Rotk reklámjának a végén amikor Samu kiált h "Nóóóóóóú". Akkor angolul kiabálja h nem, nem pedig magyarul.

Több
17 éve 11 hónapja #304400 Írta: Niphredil Eleanor

cortez71 írta: olyan jót röhögtem a szánalmas Retekklubon :lol:

LOL! :lol: :lol: Retekklub! :lol: :lol:

Több
17 éve 11 hónapja #304386 Írta: Gandalf
Eh, de hát semmi időt nem nyernek egy-két mondat kivágásával... az nekik nem pénz.

Több
18 éve 11 órája #304346 Írta: Nessa
:D engem inkább idegesített... :?
de azért én is röhögtem. bár a kedvencemtől ez messze elmarad...(ez eléggé OFF de nem hagyhattam ki):

"Hány éves Noémi? Küldje el az igen vagy a nem szót..."
ezt azért nehéz túlszárnyalni :twisted:

Több
18 éve 11 órája #304345 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

*Nessa* írta: Az RTL klub megint nagyot alakított az egyébként sokszor értelmetlen kvízkérdésével.(Ez nem tudom mennyire tartozik ide)

Mivel harcolt Gandalf?
A: baRLoggal
B: lidérccel

hát szvsz egyikkel sem (legalábbis barlogról még soha nem hallottam)
de volt már ennél rosszabb is...

Igen, épp egy nagyobb társasággal néztem a filmet, és olyna jót röhögtem a szánalms Retekklubon :lol:

Több
18 éve 12 órája #304343 Írta: Nessa
Az RTL klub megint nagyot alakított az egyébként sokszor értelmetlen kvízkérdésével.(Ez nem tudom mennyire tartozik ide)

Mivel harcolt Gandalf?
A: baRLoggal
B: lidérccel

hát szvsz egyikkel sem (legalábbis barlogról még soha nem hallottam)
de volt már ennél rosszabb is...

Több
18 éve 13 órája #304334 Írta: Nessa

Thereon írta: Apró mondatokat hiányoltam csupán, de meglehet, emlékezetem túlságosan is átkorlátozódott a bővített DVD-re. Úgy emlékszem az alapverzióban benne volt, mikor Théodenék megérkeznek Helm-szurdokba ( 'seregnyi élettel fizettünk érte) s Gimli közli Éowynnel Aragorn elestét.

Akit érdekel a RotK előzetes www.online.rtlklub.hu/player/?vk ... 061114224#

Szerintem egész jó.

Tényleg... most, hogy mondod, ez szerintem is benne van a simában. (Bár nem láttam olyan sokszor, hogy mindent megjegyezzek, a bővítettet meg asszem 1szer...)
Jó ez az előzetes, de a TTT-é szerintem jobb volt. De azt jól tették,hogy nem mondják be a színészek nevét...

Több
18 éve 13 órája #304331 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Azaz, nem érdekli ám, csak a nézettség legyen meg. Csak a nézettség, aztán nem számít már semmi. Pl.: Még a régi mesék is eltüntek, nem látok már egy Vukkot, vagy egy Dr. Bubót, vagy egy Cápali és cápetit, csak ezek a gyilkolászós nemtommik mennek a kicsiknek is.

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
18 éve 16 órája #304323 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Bizony, mindent megvágnak. Tudok olyan filmet, amit tv-ben csak megcsonkítva láthat(t)unk, pedig évente leadják. Csak a dvd-n van teljes verziója. Megvágva a megértést zavarja...
A tv-t nem érdekli, hogy a világ nagyjából legjobb westernje.

A LotR meg túl hosszú nekik.

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
18 éve 16 órája #304321 Írta: Thereon
Apró mondatokat hiányoltam csupán, de meglehet, emlékezetem túlságosan is átkorlátozódott a bővített DVD-re. Úgy emlékszem az alapverzióban benne volt, mikor Théodenék megérkeznek Helm-szurdokba ( 'seregnyi élettel fizettünk érte) s Gimli közli Éowynnel Aragorn elestét.

Akit érdekel a RotK előzetes www.online.rtlklub.hu/player/?vk ... 061114224#

Szerintem egész jó.

Több
18 éve 1 napja #304280 Írta: Nessa

Alyr Arkhon írta:

Ulmo írta:

Thereon írta: TTT megint meg volt vágva tegnap. Ha legalább a sima moziban leadott verziót adták volna, de nem, belevágtak. Meg sem vártam a csatát...

Mi hiányzott belőle?

Nekem nem tűnt fel, hogy bármit is kivágtak volna. (igaz, nemylik reklám után nem érkeztem azonnal vissza a tévé elé)

Én még a reklámokat is néztem... de tényleg mi hiányzott? Én se vettem észre vágást( ha volt is szvsz semmi fontos nem maradt ki...)

Több
18 éve 2 napja #304188 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ulmo írta:

Thereon írta: TTT megint meg volt vágva tegnap. Ha legalább a sima moziban leadott verziót adták volna, de nem, belevágtak. Meg sem vártam a csatát...

Mi hiányzott belőle?

Nekem nem tűnt fel, hogy bármit is kivágtak volna. (igaz, nemylik reklám után nem érkeztem azonnal vissza a tévé elé)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.730 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére