Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
19 éve 4 hónapja #263043 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Mornambar írta: Tényleg, vajon az új verzióban is a WTC (ugye a két torony :) ) tetején fog ugra-bugrálni? :)

Nem, akárcsak a legelső filmben, itt is az Empire State Building-re mászik fel majd. :wink:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 4 hónapja #263034 Írta: Mornambar
Mornambar válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Gandalf írta:

Mornambar írta: Az eredetibe is volt ilyen T-Rex vs. Kongi, nem? :)
De raptorok meg minden is volt?

Nem láttam a régi King Kongot, ezért nem tudom. De úgy rémlik, hogy T-Rex volt, mintha ilyesmit olvastam volna valahol.

Én meg mintha láttam volna vhol :)
Egy ilyen régi képre emlékszem, hogy ott párbajoznak ketten a csajért.

Tényleg, vajon az új verzióban is a WTC (ugye a két torony :) ) tetején fog ugra-bugrálni? :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 4 hónapja #262982 Írta: Gandalf

Mornambar írta: Az eredetibe is volt ilyen T-Rex vs. Kongi, nem? :)

Nem láttam a régi King Kongot, ezért nem tudom. De úgy rémlik, hogy T-Rex volt, mintha ilyesmit olvastam volna valahol.
Én csak a második változatot ismerem, de az teljesen más.

Több
19 éve 4 hónapja #262977 Írta: Mornambar
Mornambar válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Az eredetibe is volt ilyen T-Rex vs. Kongi, nem? :)

Több
19 éve 4 hónapja - 19 éve 4 hónapja #262960 Írta: Gandalf

Ilweran írta: De rég írtunk ide!!!!! 8O
Kedvenc Pizsink új filmjének (aki még nem tudná: King Kong :wink: ) az előzetese már letölthető a netről.
Cikkecske, elérhetőséggel:
www.origo.hu/filmklub/20050628nezd.html
Mozikban is játsszák már a Világok harca előtt......
:D Hajrá King Kong!

Itt egy közvetlen link a trailerhez:
www.moviecitygeek.com/media/qt/k ... _large.mov
(Jobb klikk, Cél mentése más néven...)

Több
19 éve 4 hónapja #262954 Írta: Isilcala
Isilcala válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Én is tegnap éjjel láttam a King Kong előzetest /Világok harca előtt szintén/, és nekem nagyon fura volt. Az elején rá sem ismertem. Kiírták, hogy Peter Jackson rendezte, még akkor sem esett le, hogy ez a King Kong. Az eleje olyan volt, mint valami lakatlan szigetes horror film. Utána volt benne egy kis Jurrasic Park is, de szerintem jó film lesz. Már nagyon várom ;)

"A szerelem megszállotja voltam. Kösz hogy kigyógyítottál!" /Moulin Rouge/

Több
19 éve 4 hónapja #262879 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
De rég írtunk ide!!!!! 8O
Kedvenc Pizsink új filmjének (aki még nem tudná: King Kong :wink: ) az előzetese már letölthető a netről.
Cikkecske, elérhetőséggel:
www.origo.hu/filmklub/20050628nezd.html
Mozikban is játsszák már a Világok harca előtt......
:D Hajrá King Kong!

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
19 éve 5 hónapja #259534 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ulmo írta: A rajzfilmre gondoltam (vagyis inkább rajzfilm - élő szereplős film katyvasz :( )

Lehet, hogy ezzel itt egyedül vagyok, :oops: de nekem tetszett a rajz film is, és az új megoldások benne, a "katyvesz" is.
De az akkori technikai színvonalon, szvsz ez a film elérte a maximumot, és azért érződik benne a valddiznis fíling. Kár, hogy nem fejezték be. :(

Egyébként azt hallottam, hogy a "katyvesz" az élőszerepős bemontírozás, ebben a filmben debütált, és abban az időben ('70 es évek vége) ez nagyon is eredeti volt, olyannyira, hogy villámgyorsan el is tüntették a hollywoodi sűlyesztőbe, mert konkurrenciát jelentett volna a "bambiszemű" mesehősöknek.

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 5 hónapja #259512 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

olorin.papa írta: Ulmó!
A rajzfilmről van szó? Most nem tudom, de készűlt volna egy rendes film is, ahol a hobbitok hamburgerrel rohangáltak volna :roll: :x

A rajzfilmre gondoltam (vagyis inkább rajzfilm - élő szereplős film katyvasz :( )

Több
19 éve 5 hónapja #259462 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ulmó!
A rajzfilmről van szó? Most nem tudom, de készűlt volna egy rendes film is, ahol a hobbitok hamburgerrel rohangáltak volna :roll: :x

Most ezt nem tudom... :roll:

Szvsz a Gyűrű Átka nem sz**** film, nekem nagyon is tettszett. :up:
Bár én is etalonnak tartom a GyU-rát, de nem lehet már ezekután minden fantasy film olyan jó!
A 10-es skálán nálam a LOTR a 10-et kapta, a Gyűrű átka 7-est. :roll:

Így előre láthatólag a Narnia 8 vagy 9! majd a sztoritól függ
ez off: a SW nálam 8-9 es (mind a hat)

Több
19 éve 5 hónapja #259436 Írta: Ulmo
Dehogy törlöm, itt a helye :) De ha már sz*r filmet akarsz, ajánlom az örök klasszikus Bakshi-féle Gyűrűk Urát. Etalon ebben a műfajban és ezen a színvonalon :crap: Remélem, a TV soha nem süllyed odáig, hogy bemutassa. Külön poén, hogy a magyar verzióban Samu (Kerekes József) szinkronizálja Frodót :D

Több
19 éve 5 hónapja #259420 Írta: Ilweran

Ulmo írta:

Ilweran írta: Emberek!
Dobpergés, trombitaszó, felgyorsult szívverés kéretik, fantasztikus bejelentés következik!
Aki elmulasztotta megnézni/felvenni ezt a csodát, az most már potom 4590 ft-ért magáénak tudhatja a filmtörténet eme felülmúlhatatlan remekművét: katt
Hát nem csodás??????????? Ezért már érdemes gyűjteni!!!!!!!!!
:evil3: :quasi: :cross:

És mi ezzel a probléma? Köze nincs a GyU-hoz. Csak egy film, ami a Nibelungok Gyűrűjéről szól.

Mi vele a probléma???? Az hogy sz*r....... Már bocs. Azt hittem vevők lesztek a humoromra, kicsit pihent vagyok így vizsga után, sorry. Töröld ki ha akarod.... :roll:

Több
19 éve 5 hónapja #259417 Írta: Ulmo

Ilweran írta: Emberek!
Dobpergés, trombitaszó, felgyorsult szívverés kéretik, fantasztikus bejelentés következik!
Aki elmulasztotta megnézni/felvenni ezt a csodát, az most már potom 4590 ft-ért magáénak tudhatja a filmtörténet eme felülmúlhatatlan remekművét: katt

És mi ezzel a probléma? Köze nincs a GyU-hoz. Csak egy film, ami a Nibelungok Gyűrűjéről szól.

Több
19 éve 5 hónapja #259416 Írta: Ilweran
Emberek!

Több
19 éve 5 hónapja #258237 Írta: Gandalf

Több
19 éve 5 hónapja #258200 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Cerebrum írta: Ez egy kicsit off, de nézzétek meg ezt a trailert, szerintem klassz kis film lesz... Ja, amúgy a C. S. Lewis könyvéből készült The Chronicles of Narnia c. filmről van szó. :)

www.movie-list.com/trailers.php? ... esofnarnia

Volt ennek a filmnek már elődje? Dolgozták már fel ezt a témát, vagy hasonlót?

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
19 éve 5 hónapja #258195 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Thereon írta: Mit szólnátok egy sorozathoz?

Persze Dél -Amerikai típusú sorozat mi??? Sohase lenne vége!!!!!! :twisted: :twisted:

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Több
19 éve 5 hónapja #258099 Írta: Olorin.papa
Én is úgy tudom, hogy a filmesítési jogokon van a vita, de hamarosan lejár az opció, és akkor visszakerűl a jog az eredeti tulajdonoshoz... :oops: asszem :oops: , és akkor újra el lehet edni...

Több
19 éve 5 hónapja #258097 Írta: Ilweran
Nem is erről van szó...... :roll: [size=9:1fs70hi9]váááá...... imádom ha hülyének néznek[/size]
Nem ismerem a pontos helyzetet, de valami olyasmiről van szó, hogy X stúdiónál vannak a Hobbit megfilmesítési jogai(nem tudom, melyiknél) és az nem adja a New Line-nak, akik PJ-vel meg akarják csinálni. Az ésszerű megoldás nyilván valami együttműködés lenne, de mindenki magának akarja a lóvét..... :roll: Valami ilyesmi.
De szerintem van itt aki ezt nálamnál behatóbban ismeri és el tudja mondani......

Több
19 éve 5 hónapja #258094 Írta: Olorin.papa
Szvsz PJ-nek A GyU sikere után nem igen kell kuncsorognia a nagy stúdióknak, ha megszeretné csinálni a filmet... :roll:

Több
19 éve 5 hónapja #258054 Írta: Ilweran
A Narnia-filmet decemberben láthatjuk a mozikban. Egyébként a film érkezésének hatására végre újra kiadják a Narnia-könyveket magyarul(évek óta nem nagyon kaphatók). Elvileg júniusban jön, ha többet tudok, megírom, mert tényleg nagyon jók! (És persze ne feledkezzünk meg a kapcsolatról Tolkiennel!)
A Hobbit kapcsán a legutóbbi infó az, hogy PJ azt nyilatkozta márciusban, hogy még mindig a jogi egyeztetés zajlik...... :arrow: amíg a megastúdiók meg nem egyeznek hogy hogy osszák el a megahasznot, addig PJ nem hiszem hogy sokat tehet a megfilmesítésért...... :roll:

Több
19 éve 5 hónapja #258017 Írta: Ulmo

Ashnod írta: Most úgy őszintén szerintetek lesz ez(ek)ből valami?

Ha jól tudom, a Narnia filmet még idén bemutatják, tehát reális a dolog.

Több
19 éve 5 hónapja #257977 Írta: Ashnod
Ashnod válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Most úgy őszintén szerintetek lesz ez(ek)ből valami?

Mert miért ne?

Több
19 éve 5 hónapja #257967 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Tudom, azért mondottam, hogy kicsit off... :wink:

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
19 éve 5 hónapja #257962 Írta: Mornambar

Cerebrum írta: Ez egy kicsit off, de nézzétek meg ezt a trailert, szerintem klassz kis film lesz... Ja, amúgy a C. S. Lewis könyvéből készült The Chronicles of Narnia c. filmről van szó. :)

Kicsit se off!
Egyrészt Lewis Tolkien barátja volt, másrészt a díszleteket a WETA csinálja a filmhez...

Több
19 éve 5 hónapja #257959 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Mit szólnátok egy sorozathoz?

Thereon, a vándorló varázsló

Több
19 éve 5 hónapja #257954 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
A Szilmarilok filmről ne is álmodjatok :D
Max csak egyes történeteiről, hiszen gyakorlatilag csak Morgoth lenne a film egyetlen főszereplője :D
Amit azonban elképzelhetőnek tartok, hogy az egyes "nagy meséket" filmre viszik. Gondolok itt például Beren és Lúthien történetére (ez 1 filmben), Túrin Turambar tragikus története (ez egy másik), de mást nem is nagyon lehet.
Kb olyan vállakozás lenne A szilmarilokat filmre vinni, mint a történelemkönyvünket...

Több
19 éve 5 hónapja #257942 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ez egy kicsit off, de nézzétek meg ezt a trailert, szerintem klassz kis film lesz... Ja, amúgy a C. S. Lewis könyvéből készült The Chronicles of Narnia c. filmről van szó. :)

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
19 éve 5 hónapja #257607 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ecthelion írta: De azért nagyon megnézném Felagund és Szauron harcát

Táborban tuti egymásnak esünk Alyrral, ha jössz, meglátod! :biggrin2:

Our knees do not bend easily

Több
19 éve 5 hónapja #257515 Írta: Ancalima Anarórë
Még folyik a King Kong poszt produkciója, a The Lovely Bones (2007- ben jön ki) meg előkészületben.
imdb.com/title/tt0380510/

"... And that was the beginning of fairies..."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.731 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére