Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
20 éve 11 hónapja #160017 Írta: Haldír Lórien

Gwaleriol írta:

Obi-Wan (Ben) Kenobi1 írta: Gwaleriol: Tegnap este egésze véletlenül láttam a Stella Moziklubot, és semmi, de semmi nem volt a Király Visszatérről. Pedig reménykedtem...

Nem láthattad, mert ma éjfélkor lesz. Szerintem az a Cinematrix lehetett a TV2-n, vagy vm más filmes műsor.

huh, de sz*r volt! :twisted: Semmi új nem volt benne.Ezért kár volt eddig fel lennem :cry:

Emlékezünk, hull szívre jel
E fák alatt, távoli tájon,
Nyugati Tenger, csillagod látom!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #160000 Írta: .Elessar király.

Nilraen írta: Nem bírtam ki..mégis csak visszajöttem jan08 előtt...

Obi-Wan (Ben) Kenobi1 írta: Gwaleriol: Tegnap este egésze véletlenül láttam a Stella Moziklubot, és semmi, de semmi nem volt a Király Visszatérről. Pedig reménykedtem...

Persze mert ma lesz... :wink: És anyukám az előbb látta,a reklámját....

A 7 perces trailerben nagyon sok ROTK van?Végzet hegy meg ilyenek vannak?Mert akkor nem nézem meg!
Ja,és a Once upon a time in Mexico előtt is van ROTK előzetes!(Volt egyszer egy Mexico)

Semmi nincs új nincs benne, úgyhogy nyugodtan megnézheted.
A trailerek felcsigázzák az ember kedélyeit, semmint hogy lelőjék a poénokat. :wink:

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #159998 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Hú, nagyon jó, az a 7 perces...jajj... :cry:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 11 hónapja #159990 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Nem tudom, ez volt-e már, de a theonering-nek van egy egész jó kis videója a Los Angeles-i premierről, majdnem 9 percnyi interjú a színészekkel:
www.theonering.net/digital/

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 11 hónapja #159979 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Nem bírtam ki..mégis csak visszajöttem jan08 előtt...

Persze mert ma lesz... :wink: És anyukám az előbb látta,a reklámját....

A 7 perces trailerben nagyon sok ROTK van?Végzet hegy meg ilyenek vannak?Mert akkor nem nézem meg!
Ja,és a Once upon a time in Mexico előtt is van ROTK előzetes!(Volt egyszer egy Mexico)

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
20 éve 11 hónapja #159977 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Bocs, most láttam a Stella M. bejátszását, én hülye, összekevertem a Cinematrixszal. :lol: Csak néztem, pénteken is van Stella Moziklub? :lol: :lol: Aztán rájöttem, h. csütörtök van...
Ulmo: már fenn is van. :)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
20 éve 11 hónapja #159949 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Obi-Wan (Ben) Kenobi1 írta: Gandalf: Ez biztos? 15:30-kor még az előző esti filmek ismétlései mennek. (este 8kor meg a tört. párhuzamok)
Ulmo: Ha nem haragszol, berakom a trailert a híreim közé az oldalamon. :D

Természetesen nem haragszom :) Tedd be az előzetest, terjedjen a híre!

Több
20 éve 11 hónapja #159923 Írta: Gwaleriol
Gwaleriol válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Nem láthattad, mert ma éjfélkor lesz. Szerintem az a Cinematrix lehetett a TV2-n, vagy vm más filmes műsor.

A közeledő vihar elől a bátorság a legjobb menedék, meg a remény.

Több
20 éve 11 hónapja #159918 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Obi-Wan (Ben) Kenobi1 írta: Gandalf: Ez biztos? 15:30-kor még az előző esti filmek ismétlései mennek. (este 8kor meg a tört. párhuzamok)
Gwaleriol: Tegnap este egésze véletlenül láttam a Stella Moziklubot, és semmi, de semmi nem volt a Király Visszatérről. Pedig reménykedtem...

A fixpötty TV-n viszont a MoziNeten megemlítették, mondtak egy s mást ami jól hangzott...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 11 hónapja #159914 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Gandalf: Ez biztos? 15:30-kor még az előző esti filmek ismétlései mennek. (este 8kor meg a tört. párhuzamok)
Gwaleriol: Tegnap este egésze véletlenül láttam a Stella Moziklubot, és semmi, de semmi nem volt a Király Visszatérről. Pedig reménykedtem...

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
20 éve 11 hónapja #159906 Írta: Ulmo

ipszilon írta: nem tudjátok, hogy a mozikbabn meyik film előtt adnak RoTK bemutatót, és mikor lesz a TV-ben bemutató?

Eddig látták az Igazából szerelem előtt, meg a Kapitány és Katona előtt. A TV-ben szerintem jövő héten már lesz. De lehet, hogy csak szilveszter környékén :roll:

Több
20 éve 11 hónapja #159900 Írta: ipszilon
ipszilon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
nem tudjátok, hogy a mozikbabn meyik film előtt adnak RoTK bemutatót, és mikor lesz a TV-ben bemutató?

Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.

Több
20 éve 11 hónapja #159878 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Tarathradiel írta:

Ulmo írta: Hát itt van: GYŰRŰK URA - SZUPER TRAILER!

A Három Film "előzetese" - lényegében egy összefoglaló
Klikk ide Quicktime, 49 mega, 7 perc!!! 8O

8O
Húha...Ez nagyon tetszett, szépen összevágták... :)
Jó lenne ha tényleg megcsinálnák a Hobbitot...

Szépen összevágták bár én a végéről hiányoltam a szomorúságot...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 11 hónapja #159877 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
hé ez a mai csütörtök este?
Mert akkor ezt is felveszem videjora

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 11 hónapja - 20 éve 11 hónapja #159830 Írta: Gwaleriol
Gwaleriol válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
"Most csütörtök este nemcsak a Stella Moziklub, hanem egy igazi csúcsmozi és egy király is visszatér.
Hamarosan ugyanis megérkezik a magyar mozikba is a Gyűrűk ura trilógia utolsó filmes fejezete, a Király visszatér, melyről az alkotók és a mozi sztárjai először részletesen itt a Stella moziklubban beszélnek a magyar közönségnek."
(RTL KLUB 12.18. 24.00)

A közeledő vihar elől a bátorság a legjobb menedék, meg a remény.

Több
20 éve 11 hónapja #159828 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ulmo írta: Hát itt van: GYŰRŰK URA - SZUPER TRAILER!

8O
Húha...Ez nagyon tetszett, szépen összevágták... :)
Jó lenne ha tényleg megcsinálnák a Hobbitot...

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."

Több
20 éve 11 hónapja #159826 Írta: Ulmo
Hát itt van: GYŰRŰK URA - SZUPER TRAILER!

Több
20 éve 11 hónapja #159806 Írta: Sil
Ezt nézzétek meg 8O :
www.sideshowtoy.com/cgi-bin/cate ... =filmframe
Akik - a nálunk szerencsésebb országokban, ahol egyáltalán volt ilyen - részt vettek a Trilogy Tuesday-en (az a speciális vetítés, ahol leadták a két bővített verziót + a RotK-ot egymás után), kaptak a NewLine-tól meglepit: egy-egy kockát mindhárom filmből, ingyen, ajándékba... :cry: És nincs közte két egyforma... 8O
[size=9:kwmoo3hf]/me szerint nem igazság...[/size] :cry:

Tears unnumbered

Több
20 éve 11 hónapja #159805 Írta: Sil
Most olvastam a hardwired-en, hogy az EA Games a teljes LotR trilógiát feldolgozó játékot készül csinálni, inkább a könyvre helyezve a hangsúlyt...

Tears unnumbered

Több
20 éve 11 hónapja #159793 Írta: Ulmo
itt egy kis cikk a Rotk mai premierjéről:

Klikk ide

Úgy tűnik, lesz Hobbitunk, már csak az időpont kérdéses :)

Több
20 éve 11 hónapja #159737 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Lesz egy werkfilm is az NG-n jövő hét szerdán (Szenteste), 15:30-kor. Azt sajnos csak 1x adják le, míg a történelmi párhuzamokat többször.

Több
20 éve 11 hónapja #159714 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Tarathradiel írta: Azt hiszem ma ismételték meg párszor, nem tudom fogják-e még... :roll:

Hajjaj de még mennyiszer!! A jövö héten is lesz még egy párszor, meg a hétvégén is... ;)

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
20 éve 11 hónapja #159570 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Azt hiszem ma ismételték meg párszor, nem tudom fogják-e még... :roll:

Több
20 éve 11 hónapja #159554 Írta: Lilliana
Lilliana válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Alyr,talán ismétlik , Leguanember szerint legalábbis.
Valaki tudja hogy a NetGeon Europában ugyanazt adják mint Ázsiában, vagy hiába szugerálom a tv-t?

Cameron Duncan Lives!

Több
20 éve 11 hónapja #159412 Írta: Alyr Arkhon

Tarathradiel írta:

Ulmo írta: Csak nyugodtan, amíg nem túl vulgáris :) Aki tegnap este volt chaten, az tudja, hogy pl nekem mi volt a véleményem erről a filmről :crap:

Oké, akkor mondom. :) Végülis csak annyi, hogy nekem az egész elég erőltetettnek tűnt, szerintem teljesen felesleges ezt a könyvet történelmi eseményekkel és személyekkel összehasonlítani /főleg ennyire konkrétan mint a műsorban/. Nem mondom, biztos vannak párhuzamok, de végülis annyi mindenbe bele lehet magyarázni, hogy na ez hasonlít egy kicsit a Gyűrűk Ura történetére...Egyszóval nem győzött meg...Én feleslegesnek éreztem...
De a jeleneteknek örültem a ROTK-ból/csak ezzel annyi a fogadalmamnak, hogy nem nézek meg semmit előre :lol: /. És azért két összehasonlítást bírtam: Raszputyint meg Hitlert. :D :D

De kár h nem néztem...
Miről maradtam le...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 11 hónapja #159411 Írta: Tarathradiel

Ulmo írta: Csak nyugodtan, amíg nem túl vulgáris :) Aki tegnap este volt chaten, az tudja, hogy pl nekem mi volt a véleményem erről a filmről :crap:

Oké, akkor mondom. :) Végülis csak annyi, hogy nekem az egész elég erőltetettnek tűnt, szerintem teljesen felesleges ezt a könyvet történelmi eseményekkel és személyekkel összehasonlítani /főleg ennyire konkrétan mint a műsorban/. Nem mondom, biztos vannak párhuzamok, de végülis annyi mindenbe bele lehet magyarázni, hogy na ez hasonlít egy kicsit a Gyűrűk Ura történetére...Egyszóval nem győzött meg...Én feleslegesnek éreztem...
De a jeleneteknek örültem a ROTK-ból/csak ezzel annyi a fogadalmamnak, hogy nem nézek meg semmit előre :lol: /. És azért két összehasonlítást bírtam: Raszputyint meg Hitlert. :D :D

Több
20 éve 11 hónapja #159407 Írta: Ulmo

Tarathradiel írta: Néztem azt a műsort a National Geographicon...Az lenne a kérdésem, hogy ebben a topicban lehet mondani véleményt róla? Nem off? Csak mert egy két dolog kikívánkozik... :lol:

Csak nyugodtan, amíg nem túl vulgáris :) Aki tegnap este volt chaten, az tudja, hogy pl nekem mi volt a véleményem erről a filmről :crap:

Több
20 éve 11 hónapja #159401 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Sil írta: Képek a dán premierről:
www.theonering.net/scrapbook/group/1236

Képek a francia premierről:
www.elbakin.net/film/images/premiere_bnf.htm

Néhány RotK-os tévéműsor időpontja:
16-án 19:00, VIVA (német!), Film ab!
17-én 15:30, MTV Special
17-én 18:30, VIVA (német), Film ab
18-án 22:05, Tele 5
19-én 21:00, VIVA (német), Film ab
21-én 16:25, RTL Special

Német Vivát eccerü UPC-s tv-vel rendelkezö halandónak lehet fogni? mert én tavaly december óta szinét se láttam :(

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
20 éve 11 hónapja #159379 Írta: Tarathradiel
Néztem azt a műsort a National Geographicon...Az lenne a kérdésem, hogy ebben a topicban lehet mondani véleményt róla? Nem off? Csak mert egy két dolog kikívánkozik... :lol:

Több
20 éve 11 hónapja #159364 Írta: Sil
Képek a dán premierről:
www.theonering.net/scrapbook/group/1236

Képek a francia premierről:
www.elbakin.net/film/images/premiere_bnf.htm

Néhány RotK-os tévéműsor időpontja:
16-án 19:00, VIVA (német!), Film ab!
17-én 15:30, MTV Special
17-én 18:30, VIVA (német), Film ab
18-án 22:05, Tele 5
19-én 21:00, VIVA (német), Film ab
21-én 16:25, RTL Special

Tears unnumbered

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.771 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére