A HOBBIT

Több
12 éve 1 hónapja #406909 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Klasszak! :)

A harmadik fajta trailer-összevágás:

És az árulkodó játékfigurák:

Néhány újabb spoileres kép a fontosabb orkokról:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 2 hónapja #406908 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: A HOBBIT

thorin2 írta: Tauriel?
Ilyen szereplőre nem emlékszem :oops: . Valaki fel tudna világosítani?

Nem tudod ki az? Hát a Szilvia. :mrgreen:

Szilvia < Silvia < latin silva "erdő"
Tauriel < sindarin taur "erdő" + -iel (feminin végződés)

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 2 hónapja #406907 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Ötletet adtál. A TLV feladataiban szerepelni fog, hogy kik lesznek azok a filmbeli szereplők, akikről még semmit nem lehet tudni, mert nincsenek a könyvben? :D (Na jó, nem. Szegény hobbitkáknak főleg nem.)

Több
12 éve 2 hónapja #406901 Írta: Grondir
Grondir válaszolt a következő témában: A HOBBIT

thorin2 írta: Tauriel?
Ilyen szereplőre nem emlékszem :oops: .Valaki fel tudna világosítani?

A könyvben nem is szerepelt. A filmben egy tünde csaj lesz a Bakacsinerdőben. Bővebb infót találsz, ha kicsit visszalapozol. Bár az se lesz sokkal több.

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."

Több
12 éve 2 hónapja #406900 Írta: Balin
Balin válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Tauriel?
Ilyen szereplőre nem emlékszem :oops: .Valaki fel tudna világosítani?

"Ködlő hegyeken túl,
mély barlangon, tág üregen túl..."

Több
12 éve 2 hónapja #406899 Írta: donoroknal
donoroknal válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Az első kép Taurielről:
www.examiner.com/article/first-look-at-e...n-unexpected-journey

Emellett egy újabb hír,miszerint november 7.-től lehet amerikában elővételben megvenni a mozijegyetket.

Több
12 éve 2 hónapja #406885 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Új poszter (megint kissé megszaladt a Photoshop Bilbón... :roll: ):
www.facebook.com/photo.php?fbid= ... nt_count=1

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
12 éve 2 hónapja #406883 Írta: Gandalf

Több
12 éve 2 hónapja #406882 Írta: Gandalf

Több
12 éve 2 hónapja #406878 Írta: dini82
dini82 válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Jó lett ez az összevágás,ügyes volt aki csinálta.Nem számít hogy egy két helyen nem az igazi. :D

Több
12 éve 2 hónapja #406877 Írta: dini82
Remélem Legolas magyar hangja Rékasy Károly marad,nagy csalódás lenne ha nem ő szinkronizálná.De bízom benne,hogy minden rendben lesz elvégre mindenki maradt a régi. :D

Több
12 éve 2 hónapja #406876 Írta: Balin

dini82 írta: Nekem tetszik így is nagyon de nagyon és már alig várom!!!Én spec.imádom a Gyűrűk ura filmet :D :lájk:

Ebben egyet értünk: :D
És szerintem a Hobbit is tetszeni fog,attól függetlenül,hogy lesznek benne Tolkien műveitől igencsak elrugaszkodott részek

"Ködlő hegyeken túl,

Több
12 éve 2 hónapja #406875 Írta: Gandalf
Egy rajongói összevágása az eddigi trailereknek:

Egy-két helyen döcög a vágás és az illesztés, de összességében ügyes munka.

Több
12 éve 2 hónapja #406874 Írta: dini82
Nekem tetszik így is nagyon de nagyon és már alig várom!!!Én spec.imádom a Gyűrűk ura filmet :D :lájk:

Több
12 éve 2 hónapja #406872 Írta: Gandalf

Iglorion írta: Lehet már tudni kik lesznek a magyarhangok?

Nagyjából ők, akiket az előzetesekben is hallhattunk:

Gandalf - Bács Ferenc
Fiatal Bilbó - Görög László
Thorin - Széles Tamás
Galadriel - Kovács Nóra
Elrond - Rosta Sándor
Radagast - Koroknay Géza
Gollam - Láng Balázs
Öreg Bilbó - Makay Sándor

A törpöknél még voltak bizonytalanságok, mikor legutóbb tájékoztatást kaptam erről. De lehet, hogy az előzetes felvétele alatt vagy után már eldőlt végleg. Frodó gyaníthatóan ismét Csöre Gábor lehet majd, Legolas pedig Rékasi Károly de ezeket nem erősítette meg eddig senki.

Több
12 éve 2 hónapja #406870 Írta: Iglorion
Iglorion válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Lehet már tudni kik lesznek a magyarhangok?

Utúlie'n aure! Aiya Eldalie ar Atanári, utúlie'n aure!

Több
12 éve 2 hónapja #406868 Írta: Balin
Frissítették!
Magyar szinkron! :D :lájk:
wwws.hu.warnerbros.com/thehobbitpart1/index.html

"Ködlő hegyeken túl,

Több
12 éve 2 hónapja #406867 Írta: Gandalf

thorin2 írta: Hát pl.: mikor adják ki az előzetes magyar szinkronját?

Nem tudom, de egészen biztosan berakjuk a linkjét ide is, amint nyilvánosságra kerül. Addig is érdemes figyelni a www.ahobbitvaratlanutazas.hu oldalt, hátha frissítik!

Több
12 éve 2 hónapja #406866 Írta: Balin
Hát pl.: mikor adják ki az előzetes magyar szinkronját?

"Ködlő hegyeken túl,

Több
12 éve 2 hónapja #406865 Írta: Gandalf

thorin2 írta: Mi a helyzet a magyar szinkronnal?
Nincs semmi hír?

Konkrétan mi a kérdésed? Ez így túl általános.

Több
12 éve 2 hónapja #406864 Írta: Balin
Mi a helyzet a magyar szinkronnal?
Nincs semmi hír?

"Ködlő hegyeken túl,

Több
12 éve 2 hónapja #406863 Írta: Gandalf
Higgyétek el, nem a Weta Workshop lett ügyetlenebb, vagy a Weta Digital készít szarabb CGI-t. Ők továbbra is világszínvonalon dolgoznak. De az 5k-s felbontásban és 48 képkocka per másodperccel forgatott filmeken bizony feltűnőbb az illúzió, még egy konvertált előzetesben is. A Wetások továbbra is baromi jó munkát végeznek, csak a formátum ellenük dolgozik. :(
Én sem értek teljesen egyet PJ választásával e tekintetben, de ez van.
A GyU blu-ray változatához képest azért annyira nem elütő a képminőség 1k-s felbontásban nézve.

Többfajta ork is lesz: lesz maszkos ember, lesz "motorizált", és lesz CGI is. Nem csak CGI. Egyébként meg A GyU-filmekben is többféle kobold-nép volt, mindegyik másként nézett ki. A Hobbitban is többféle lesz, szintén eltérő kinézettel.

A trollok majdnem ugyanúgy néznek ki, mint a kőszobraik, egészen minimális az eltérés, a vargok pedig rajongói nyomásra lettek újratervezve (ezt még anno GDT ígérte meg). Talán megmagyarázzák azzal, hogy ez egy északi hegyi varg alfaj, A GyU-ban meg déli síkvidékiek voltak.

Ami az atmoszférát illeti:
Ez nem egy az egyben A GyU előzménye lesz, de nem is az attól független Hobbit-mese lesz. Valahol félúton a kettő között. Nyilván azok is csalódnak majd, akik GyU-filmet várnak, de azok is, akik egy egyszerű mesefilmet. Egy sajátos kompromisszumos megoldást kellett találni e kétféle rajongói igény között. Mindkét elvárásnak nem felelhet meg 100%-osan.

Több
12 éve 2 hónapja #406862 Írta: Éogil
Éogil válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Ez a "műanyag-hatás" az én szememet is szúrja időnként... Ilyen áramvonalasan semmi nem mozog. Szerintem.

Aurë Entuluva!

Több
12 éve 2 hónapja #406857 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Klassz, meg minden, de csak nekem szúrja a szemem, hogy olyan műanyagnak hat az egész? Még mikor a Megyét mutatják az is olyan mű, túl élénkek a színek, túl kontrasztos és egyben minden túlságosan éles. A LotR-nek egyáltalán nem volt ilyen harsány a képi világa, sőt, néhol kifejezetten fakó volt, ami szvsz még életszerűbbé tette az egészet.

Meg itt most minden CGI lesz? Még a goblinok is? :roll:

Az is elég fura, hogy Gandalf, Elrond, Galadriel, Gollam, a Zsáklak, a Megye, stb. dettó ugyanúgy néz ki, mint a LotR-ben, minden más meg tök másként, pl. a goblinok, a trollok, a vargok, nem is beszélve a törpökről, akiknek nagy részével én továbbra sem vagyok kibékülve, szerintem egyáltalán nem "törpösek". Radagast nyúlfogatát, meg ahogy bizergálja a CGI sünit meg már meg sem említem...

Összességében a trailert elnézve kicsit most úgy érzem magam, mint mikor anno a LotR-t kiolvasva nekikezdtem a Hobbitnak, és mindjárt az első oldalon rá kellett döbbenjek, hogy ez nem éppen az, amire a LotR után számítottam (gondolok itt most a gyerekes hangvételre, amire rátettek egy nagy lapáttal Szobotka "fura" névfordításai.).

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
Több
12 éve 2 hónapja #406854 Írta: Sil
És már van 1080p verzió is:

Tears unnumbered

Több
12 éve 2 hónapja #406852 Írta: dini82
nagyon jó lett az előzetes!Sokkal jobb mint az első.Nagyon tetszik,már alig várom :D

Több
12 éve 2 hónapja #406851 Írta: Gandalf

thorin2 írta:

Gandalf írta: Meglepetés:
Új "befejezések" az előzetesnek a hivatalos oldalon!

www.thehobbit.com

Húúúúú!De jók! :lájk:
Ezeknek is meglesz a magyar szinkronja?

Egyszerre szinkronizálták őket az előzetessel. ;)

Nem tudom, mikor debütálnak magyarul.

Sil írta: :lájk: Legyen már december... Ugye lesz majd közös premiernézés? :)

Több is lesz ennél! Egy december 13-tól (premier) január 5-ig (LEP) tartó gigantikus program-sorozat! De erről többet jelenleg nem árulhatunk el.

Több
12 éve 2 hónapja #406850 Írta: Sil
:lájk: Legyen már december... Ugye lesz majd közös premiernézés? :)

Tears unnumbered

Több
12 éve 2 hónapja #406848 Írta: Balin

Gandalf írta: Meglepetés:
Új "befejezések" az előzetesnek a hivatalos oldalon!

www.thehobbit.com

Húúúúú!De jók! :lájk:
Ezeknek is meglesz a magyar szinkronja?

"Ködlő hegyeken túl,

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.639 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére