Arwen (Liv Tyler)

Több
21 éve 10 hónapja #87683 Írta: A Fák Úrnője
A Fák Úrnője válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Ténlyeg naggyon-naggyon szépek! 8O

Hogy lehet valaki ilyen szép?

Nin o Chithaeglir, lasto beth daer,
Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #87584 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Jaj, bocs, gyerekek! Csak most vettem észre, hogy csak úgy jönnek be, ha lementitek őket! (Szerintem megéri, mert gyönyörűek!) :wink:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #87583 Írta: Augustíne

Több
21 éve 10 hónapja #87582 Írta: Augustíne

angelina írta: Aug;az egy TIGRIS!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Na, hülyeségeket beszélek! Azt akartam mondani, hogy tigris, de néha már megint keverem szavakat össze... :roll:

PRIMULA!!! MI VAN? HOGYHOGY? EZ MOST KOMOLY? HOGY LEHET VALAKI ILYEN MÁZLISTA?! JÉZUSATYAÚRISTEN!!! MOSSATOK FÖL!!! RAKD BE A KÉPEKET!! ORLIT IS LÁTTAD?!!! ANYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM!!!!!!!!!!!
8O :eek2: :eek4:

(Bocsi a nagybetűért, úgy látom le kéne nyugodnom...)

Több
21 éve 10 hónapja #87546 Írta: primula
primula válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Egy baratnommel elmentunk a londoni premierre mivel most egy darabig itt vagyunk es ezt nem tudtuk kihagyni.SZoval ott volt Liv es mazlink volt mert kb.egy meterre vagy meg annyira se tolunk megallt autogrammot osztagatni.SAjnos alairast nem tudtunk szerezni mert nagy volt a nyomulas es inkabb kepeket csinaltunk amik eleg jok lettek.Amint tudom felrakom.

Több
21 éve 10 hónapja #87300 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
primula:miva' :?: :?: :?:
meseljcsak! :wink: :D

'a prayer for the wild heart,kept in cage'

Több
21 éve 10 hónapja #87201 Írta: primula
primula válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Hello!
Vannak sajat keszitesu kepeim Livrol.A londoni premieren keszultek de sajnos nem tudom hogy kell felrakni oket.Amugy eloben is nagyon szep.

Több
21 éve 10 hónapja #86945 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
sztem nagggyon jó ez a kép!
OK Aug, na jó, jöhet Lij, Viggo és Orli is :lol:

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 10 hónapja #86916 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Ezen aképen télleg rá van eröltetve...Liv abszolut nem ilyen...egyébként a kép maga szép ;)

Több
21 éve 10 hónapja #86899 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

shaira írta: Érdekes kép:
www.absolutely.net/tyler/lt43.jpg

Szerintem ezen a képen "nem ő" van. Nem mintha ismerném, csak a többi képen teljesen máshogy néz ki, ezen a képen nagyon látszik, hogy mennyire rá van eröltetve ez a "szerep"---> nem beszélek hülyeséget??? :roll: :oops:
De a tigrist én is elfogadnám :roll: :D

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 10 hónapja #86895 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Aug;az egy TIGRIS!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

'a prayer for the wild heart,kept in cage'

Több
21 éve 10 hónapja #86846 Írta: Augustíne
Hát, igen! Ez igaz, főleg h ma néztem meg +int a GyU-t! :)
Amúgy hol találok képeket az LA-i premieren Livről?

Több
21 éve 10 hónapja #86845 Írta: A Fák Úrnője
Nekem is. Nem mintha hozzá illő lenne ez a stílus, de jól néz ki. :D

Több
21 éve 10 hónapja #86844 Írta: Augustíne
Kriszana: OK! Legalább nem unatkoznék!! (Főleg ha Orli , Vig és Lij is jönne!) :wink: Nekem is tetszik a kép! Tök ari az a kisoroszlán! Elfogadnám! :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #86838 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Nekem teccik :) ...

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #86834 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Több
21 éve 10 hónapja #86804 Írta: kriszana
Nahryen: :lol: olyan viccesdolgokat tudsz mondani...
Már fél éve másról sem hallani itt a fórumon, csak a január 3-i hatalmas ünepélyről... :lol:
:P
Aug: utazzunk együtt :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #86649 Írta: Augustíne
De gáz! Én 100, hogy a többiekkel mentem volna bárhová, nemogy bebarangolni Ázsiát!! Úristen, ha ott lettem volna! Úgyis világutazó akarok lenni... :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #86639 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
:mrgreen: Nahryien: Szentem a fél fórum lesz mivel az MTT szervezi ;)
[size=9:25i9yjm9]Mert ugye a fél fórum MTTs [/size]

Több
21 éve 10 hónapja #86637 Írta: november
november válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Most olvastam, hogy lesz 2003 .jan. 3-án ünnepély! Tolkien 111. sznapja!!! Közületek jön valaki? Bpesten, a Corvin Filmpalotában lesz, aki tud az jöjjön, biztos jó lesz!!! Lesz filmvetítés is....

„szép s hideg, mint egy koratavaszi reggel, mely még a tél jeges fuvallatát hozza”

Több
21 éve 10 hónapja #86537 Írta: A Fák Úrnője
Jah! Tök cuki képek vannak rólauk! :D

Több
21 éve 10 hónapja #86462 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Szerintem azért Ő is hozzánőtt a többiekhez, de leginkább talán Lijhez.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #86339 Írta: A Fák Úrnője
Ja, több helyen is volt szó róla, hogy a kevés szerep miatt nem volt a bagázs tagja. Mér, mit csinált volna? Nézte volna a forgatást? :D

Több
21 éve 10 hónapja #86265 Írta: kriszana
Pedig Liv többször is - eddig minden interjúban - elmondta,hogy ő nem volt ott végig a forgatáson. Hisz nem is volt rá szükség, mert fele annyit sem szerepel, mint mondjuk Gimli

Több
21 éve 10 hónapja #86209 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Én kis naív asszittem, h az egész bagázs össze van nőve :oops: :) ...

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja - 21 éve 10 hónapja #86207 Írta: Antares
Antares válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Hja, a honvágy elég tündés tulajdonság... Meg egy 3000 éves tünde milyen közös időtöltést tud elképzelni a még a 100. életévüket sem betöltött hobbitokkal? Azér' a kulisszák mögött jól beleélte magát Arwen szerepébe. :roll:

Tégy amit akarsz, csak ne árts másoknak

Több
21 éve 10 hónapja #86202 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Arwen aggódik

2002. december 12.

Liv Tylernek sincs öröm üröm nélkül.

Liv Tyler nagyon büszke, mégis panaszkodik. Az utóbbi időkben adott nyilatkozataiban minden alkalmat megragadott, hogy a világ tudomására hozza: boldog és elégedett A Gyűrűk Ura trilógiában (A két torony január 9-én kerül a magyar mozikba) játszott szerepe miatt, és hálás a sorsnak, hogy Peter Jackson rendező őt szemelte ki Arwen, a harcos tünde lány szerepére. De nincs öröm üröm nélkül. Tyler azt is elárulta, hogy nagyon nehezen játszotta el a szerepet: a 25 éves színésznő nem talált egykönnyen fogózót, amivel beleélhette magát egy több mint 3000 éves, tökéletes és bölcs figura szerepébe.
– Nem volt könnyű elképzelnem, mit érez, és mit gondol egy ilyen csodalény. A szerelmi szál volt az a kapaszkodó, aminél fogva megragadhattam Arwen jellemét. A vágyat és a féltést én is értem – nyilatkozta a gyönyörű színésznő, aki egyébként is kilógott egy kicsit a stábból. A 18 hónapos új-zélandi forgatás során a férfiszínészek együtt használták ki a néhány napos-hetes szüneteket és közösen barangolták be Kelet-Ázsiát. Liv Tyler azonban sosem tartott velük: neki honvágya volt, és minden lehető alkalommal rögtön hazarepült.

IC Press

Több
21 éve 10 hónapja #85776 Írta: Augustíne
Jaj, gyerekek, tök arik vagytok!! Egészen +hatódtam! Hüpp-hüpp! :cry: :) Amúgy tényleg köszi a biztatást! Vic említett vm. olyasmit, hogy ebben a topicban vannak tök jó Lives (Párizsi premier) képek, amin tök jó a ruhája, de nem látom...

Több
21 éve 10 hónapja #85729 Írta: kriszana
Nahryen: nagyon kedves tőled,hogy íly buzdító beszédeket írsz nekünk 8)
Nem adjuk fel, ne aggódj :!: Igaz fiúklányok?
Egyetértek, én is nagyra becsülök Tolkien munkásságát, és azt,hogy megteremtette nekünk ezt a fantasztikus világot, amelyben kicsi és nagy egyaránt el tud merülni, ha messzire kívánkozunk a hétköznapok egyhangú valóságától...
Visszatérve Arwenhez, én azért is szeretem őt, mert annyira egyszerű és tiszta... a filmben, ..vagyis a könyvben :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #85722 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

kriszana-Celandine írta: Augustine-ról bizton állíthatom,hogy hasonlít Arwenre 8) Most komolyan, nagyon tündés. Mert törékeny alkata van, vékony, magas, és hosszú sötét haja van.

Egyetértek. :wink: Tényleg olyan, mint egy tünde, és szerintem nagyon hasonlít az avatarára :wink:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.803 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére