Arwen (Liv Tyler)

Több
21 éve 10 hónapja #85670 Írta: november
november válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
:wink: Itt mindenki szép... :wink:

Nem sokat járok a Tolkien.hu-ra, de ahányszor be teszem ide a lábam mindig elbűvölnek a szebbnél-szebb avatarok!
Ne csüggedjen senki, mert talán nem olyan szép mint a filmben szereplő Arwen. De rá kell jönni, ez film és ő egy tünde (mint tudjuk temészetfelettien szépek, és halhatatlanok, talán csak a bánat és a szomorúság viszi el őket... :cry: ). S ahol az mi élünk, az a kemény Valóság, s mi halandóak vagyunk... Sztem, örüljünk annak ahogyan kinézünk, amink van. Ellnézést ezért a monológért, csak én is átérzem ezt a cudar érzést, amely néha borzasztóan szar...
De "NAF" (= "Ne add fel!")!
Én személy szerint, borzasztóan örülök, hogy volt Vki, aki ilyen klassz dolgot tudott alkotni ember létére. Nagyon tisztelem Tolkien-t. Nekem sokat jelent. Na, befejezem...

„szép s hideg, mint egy koratavaszi reggel, mely még a tél jeges fuvallatát hozza”

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #85507 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
hohó lányok! Csak nem alábecsülitek magatokat? Óh Úrnőm, veled még nem volt érkezésem találkozni, de Augustine-ról bizton állíthatom,hogy hasonlít Arwenre 8) Most komolyan, nagyon tündés. Mert törékeny alkata van, vékony, magas, és hosszú sötét haja van. És sztem az arca is. Mikor legelőször találkoztunk, már akkor is mondtam neki. Szóval, ne búsúlj Aug! Ugye ott leszel a pénteki talin?

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #85434 Írta: Asfaloth
Asfaloth válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Aiya Fák Úrnőja!

Az utolsó mondatom alatt azt értettem, hogy szeretnék meg tanulni tündéül.

Több
21 éve 10 hónapja #85397 Írta: A Fák Úrnője
A Fák Úrnője válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Nem gondolod, hogy alábecsülöd magad? Én sem tetszek magamnak, mégis mindenki azt mondja, szép vagyok... én mindig a környezetem véleményére vagyok kíváncsi, az a lényeg, hogy nekik tetszek! :) /ON

Nin o Chithaeglir, lasto beth daer,
Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!

Több
21 éve 10 hónapja #85374 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

" írta: De az avatarod akkor is szép... :itscool:

Aha! Az is tényleg szép - csak az sem én vagyok! :wink:

Amúgy engem is érdekelne az az utolsó mondat... Nem azt jelenti, hogy "szeretlek", vagy vm. hasonló?

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 10 hónapja #85283 Írta: A Fák Úrnője
Antares: Jaj! Nem mondtam olyat, hogy nem tecciiik! Vagy igen? :? Mindenesetre nem emléxem rá... ha neked ez így jó állok elébe! :D

Asfaloth: Lefordítanád az utolsó mondatodat? :oops:

Több
21 éve 10 hónapja #85258 Írta: Asfaloth
Asfaloth válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Aiya!!!!!!!!

Serintem is szépen beszél tündéül és én is szeretnék hasonlóan beszélni.

Nai tiruvantel ar varyuvantel i Valar tielyanna nu vilya! 8) [/u]

Több
21 éve 10 hónapja #85231 Írta: Antares
Antares válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Bocs, aszittem tetszeni fog...

Tégy amit akarsz, csak ne árts másoknak

Több
21 éve 10 hónapja #85167 Írta: A Fák Úrnője
Miért nevezel mindig Galadriel-arcúnak? Az avatarom alapján? A Galadriel meg A Fák Úrnője ugyanaz... :)

Több
21 éve 11 hónapja - 21 éve 10 hónapja #85144 Írta: Antares
Üdv, Galadriel-arcú Fák Úrnője!

Azért én is tisztában vagyok azzal, amit írtál, csupán biztatásképpen írtam. Nem tudom, hogy nézel ki Augustíne, a lényeg az, hogy fogadd el Magad. De az avatarod akkor is szép... :itscool:

Több
21 éve 11 hónapja #85136 Írta: A Fák Úrnője
Antares: Hát nem tudom mennyit számít a gyönyrű avatar, ha a tulajdonosa nem szép. :D

Augustíne: Mielőtt félreértenél egyáltalán nem biztos hogy nem vagy szép! Vili? Ez csak egy példa volt. (csak nem akarom, hogy ilyen kis szöszmöszökön vesszünk össze)

Több
21 éve 11 hónapja #85069 Írta: Antares
Augustine!

Ne akarj más lenni! Az avatarod például szép...

Több
21 éve 11 hónapja #85057 Írta: A Fák Úrnője
Nyugi Augustíne, akkor sipákolj, (pardon) ha majd nem csak ölelkezni fognak! :twisted: (bár nemt'om, szerintem olyan nem is lesz... :roll: )

Több
21 éve 11 hónapja #85041 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

hódica írta: www.bagendinn.com/images/nyttt101.jpg

Miért ilyen mázlista ez a csaj!!!????

Nem elég, hogy gyönyörű!! (Ilyen akarok lenni - kár, hogy erre a plasztikai sebészet sem lenne képes!)
Ráadásul még Orlikámmal is ölelkezik!! Hát én kivagyok! :evil:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 11 hónapja #84984 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Több
21 éve 11 hónapja #84941 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Antares írta: Na itt már tetszik!

www.elfenomeno.com/peliculas/multimedia ... hp?id=1204

Ezen a képen valóban szép, csak tényleg nincsen benne semmi tündés. :roll: És igen, legalább 1 "sztárt" bele kellett tennie PJ-nek, és ezt még csak fel sem róhatjuk neki :?

NY-i premier képei :arrow:
www.bagendinn.com/images/Liv.jpg www.bagendinn.com/images/nyttt27.jpg
www.bagendinn.com/images/nyttt23.jpg
www.bagendinn.com/images/nyttt101.jpg
www.bagendinn.com/images/livnyttt1.jpg
www.bagendinn.com/images/nygetty6.jpg

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 11 hónapja #84857 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Antares;MEGJOHOGY!!! :D :wink:
egyebkent ugyis tudjatok,hogy nekem mindenhol teccik(meg ott is,ahol azzal a rusnya volegenyevel van,aki fel fejjel kisebb nala :twisted: )

'a prayer for the wild heart,kept in cage'

Több
21 éve 11 hónapja #84818 Írta: Antares
Na itt már tetszik!

www.elfenomeno.com/peliculas/multimedia ... hp?id=1204

Több
21 éve 11 hónapja #84791 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Milyen szééép. :P
www.comingsoon.net/cgi-bin/image ... g&img=&tt=

Itt már nem teccik. :twisted:
www.comingsoon.net/cgi-bin/image ... g&img=&tt=
[size=9:4zaualul](Hüjje hosszú linkek, a másik fajta linkbeszúrás meg nagyon macerás... :P )[/size]

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 11 hónapja #84727 Írta: A Fák Úrnője
Én még nem is hallottam az eredeti hangját... vagy csak én nem tudok róla? :D

Több
21 éve 11 hónapja #84614 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Persze, hogy Arwennek szép a haja, a tündéknél fontos a hajápolás :)
Livvel nekem nincs különösebb bajom, csak néha borzalmas arcokat tud vágni :eek2: A beszédhangja is furcsa kicsit, de hát ez van.

Több
21 éve 11 hónapja #84613 Írta: Antares
Hiába, angelina!

Ízlések és pofonok. Kinek a spenót, kinek a sóska (,kinek mindkettő). De itt Arwenről és Livről kell beszélni! Livnek szép a haja, kész. De miért én vagyok itt az egyetlen fiú? :closed: Kíváncsi lennék, mások fiúk hogy látják őket? :biggrin2:

Több
21 éve 11 hónapja #84605 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Livnek nincs kisugarzasa es Mirandanak meg van 8O 8O 8O ???AAAAAAAA!!!!!!!!!Antares;ez fajt :evil3: !!

'a prayer for the wild heart,kept in cage'

Több
21 éve 11 hónapja #84579 Írta: Telumehtar

Több
21 éve 11 hónapja #84502 Írta: A Fák Úrnője
Természetesen értem... hihi :wink:

Több
21 éve 11 hónapja #84493 Írta: Antares
Üdv Galadriel-arcú Fák Úrnője!

Már megint rosszul fejeztem ki magam. Persze, hogy nem ismerem civilben, azokra a "tömegmédiás megjelenési formáira" gondolok, amelyeken nem Arwenként láthatjuk. Tényleg lehet, hogy az életben van kisugárzása, de vannak színészek, akiknél ez filmből, vagy képekről is lejön. Bár ez csak ízlés kérdése. Ennek nem ebben a topicban a helye, de én komoly sugárzást kaptam Miranda Ottotól, pedig Éowynt még nem is láttam, ha értitek mire gondolok. :wink:

Több
21 éve 11 hónapja #84486 Írta: A Fák Úrnője
Antares: Talán igazad van. De ha már itt tartunk, szerintem az ember ne azért nézzen meg egy filmet, mert benne van a kedvenc szereplője. (bár én mindig ezt csinálom :lol: ) És, (bocs, így nem szabadna mondatot kezdeni) nem tudom, honnan ismered civilben Livet, ha ilyen bátran jelented ki, hogy nincs kisugárzása. A magánéletében lehet, hogy van. Csak, lehet hogy eddig nem kapott olyan szerepeket, amiben ez igazándiból megnyilvánulhatott volna.

Talán... :?

Több
21 éve 11 hónapja #84484 Írta: Antares
Sziasztok!

Hát itt sincs sok fiú, ahogy látom... Liv pofikájáról csak annyit, hogy ugyan nem ronda, talán még szépnek is mondanám, az abszolút tetszésemet csak a fekete haja tudja kiváltani. Ővele az a gond, hogy sok helyről ismerjük, és sehol sem láttuk még olyan fennségesnek. Én bizony civilben buta libának látom (itt elnézést a rajongóitól), nincs benne semmi méltóságos, semmi tündés, egyszerűen nincs kisugárzása. Ezért szerencsésebb lett volna talán egy kevésbé ismert színésznőre bízni ezt a fontos szerepet. Igen, de akkor kivel reklámoznák a filmet?

Több
21 éve 11 hónapja #84474 Írta: A Fák Úrnője
Ezer örömmel, krisz... tehát... kriszanakukacfrímélponthu. Oksi... :D

Több
21 éve 11 hónapja #84461 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Látom Min, hamar rájöttél,miért is nem lovagolhatott a mi drága kicsi színésznőnk :P
Fák Úrnője: a minap privát üzenetet akartam küldeni neked, de vmiért nem ment át az üzenet (a névkeresőben megtalálta a neved, utána pedig azt írta ki,hogy nincs ilyen felhasználó) :P
küldenél egy emilt nekem,hogy tudjunk kommunikálni :?: (már ha akarsz)
kriszana@freemail.hu kösssssz

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.689 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére