Éowyn
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Coralie
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
katt ide
- Coralie
- Nem elérhető
[size=9:152jdv0m]Olyan rendi töled, hogy mindig igyekszel megvígasztalni![/size]Aldaron (büzsü) írta:
Szegény Nim! Hát te tényleg sok filmről lemaradsz. Én nem bírnám.. Szrintem majd idővel mindent fogsz látni te is, tudom nem nyugtat ez, de mégis... Pusz!Nimrodel (Melklerien) írta: Hát persze, hogy a családom egy hülye riportfilmet nézett egy másik adón!!! (Éljen a demokrácia...!) Nekem ez a sorsom, hogy minden filmröl lemaradjak...
Képek:
katt ide
katt ide
katt ide
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Enna Silme
- Nem elérhető
Én sajna nem tudtam megnézni.....
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
- tindomiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Amúgy Miranda tényleg hozta a formáját,meg az ausztrál filmesek is.
Sztem az ausztrál filmekben van valami, ami egyfajta varázs kölcsönöz nekik.
A vígjátékaik meg ugyan kicsit talán gyagyásak,de tök eredeti a humoruk.
Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Szegény Nim! Hát te tényleg sok filmről lemaradsz. Én nem bírnám.. Szrintem majd idővel mindent fogsz látni te is, tudom nem nyugtat ez, de mégis... Pusz!Nimrodel (Melklerien) írta: Hát persze, hogy a családom egy hülye riportfilmet nézett egy másik adón!!! (Éljen a demokrácia...!) Nekem ez a sorsom, hogy minden filmröl lemaradjak...
- Coralie
- Nem elérhető
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Én viszont véletlenül, de tényleg nem bántam meg. A filmből tényleg látszott, hogy nem Hollywoodi , [size=9:1dt9dl91](no azért azokból is vannak jó filmek )[/size]Ancalima Anarórë írta: Szerintem marha jó film volt, komolyan. Felüdülés, hogy nem ilyen hálivúdi izé volt, hanem TÉNYLEG tehetséges emberek szerepeltek benne. Igazi emberek.
[size=9:1dt9dl91]/me még csak véletlenül sem véletlenül kapcsolt oda... [/size]
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
[size=9:1cunlitf]/me még csak véletlenül sem véletlenül kapcsolt oda... [/size]
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Komolyan az ő apja?? Szuper!Nimrodel (Melklerien) írta: Szeptember 26-án, vasárnap a DunaTV-n 20.00-kor Vissza a feladónak (Dead Letter Office) Miranda föszereplésével!!!
[size=9:flskrb6r]Tartalma: Alice-nak gyermekkora óta az az álma, hogy eltűnt édasapja nyomára bukkan. Leveleit évek óta hiába küldözgeti az általa ismert címre, mindig a posta küldi vissza azzal, hogy a küldemény kézbesíthetetlen. Végső elkeseredésében munkát vállal a Kézbesíthetelen Levelek Irodájánál. Az iroda, mint e kiméletlen világunk elfelejtett, álmos kis sarka, szinte irreálisan működik. Munkatársai, akik szenvtelenül stemplizik a leveleket, például egy hazafelé utat nem találó galambot nevelgetnek... Alice itt az irodában szembesül azzal, hogy kallódó levele csak egy a sokezer veszteglő álom és remény között. Frank, az iroda vezetője, chilei menekült, évek óta múltjának sebeiből, érzelmi kirekesztettségben él. De Alice lázas keresése, tenni akarása a "levélíróért", kimozdítja ebből az állapotból. Az Iroda meglehetősen bizarr hely a szerelem fellelésére, mindketten tudják - dehát ez történik velük... A filmbeli apát Miranda édesapja játssza![/size]
Múgy láttam a filkmet, de csak véletlnül kapcsoltam oda. Miranda hű maradt önmagához, és ugyanolyan átéléssel szerepelt, mint ahogy szokott. Nekem nem volt nagyon meglepő a szuper alakítása. Már megszoktam, hogy ő ilyen profi
- Coralie
- Nem elérhető
- Niphredil Eleanor
- Nem elérhető
Lehet ezt elfelejteni?Ancalima Anarórë írta: Emlékeztetnék mindenkit, hogy holnap este DunaTV -n 20.00 -kor film!!!
Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- tindomiel
- Nem elérhető
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Nimrodel (Melklerien) írta: Szeptember 26-án, vasárnap a DunaTV-n 20.00-kor Vissza a feladónak (Dead Letter Office) Miranda föszereplésével!!!
[size=9:1ofnb4em]Tartalma: Alice-nak gyermekkora óta az az álma, hogy eltűnt édasapja nyomára bukkan. Leveleit évek óta hiába küldözgeti az általa ismert címre, mindig a posta küldi vissza azzal, hogy a küldemény kézbesíthetetlen. Végső elkeseredésében munkát vállal a Kézbesíthetelen Levelek Irodájánál. Az iroda, mint e kiméletlen világunk elfelejtett, álmos kis sarka, szinte irreálisan működik. Munkatársai, akik szenvtelenül stemplizik a leveleket, például egy hazafelé utat nem találó galambot nevelgetnek... Alice itt az irodában szembesül azzal, hogy kallódó levele csak egy a sokezer veszteglő álom és remény között. Frank, az iroda vezetője, chilei menekült, évek óta múltjának sebeiből, érzelmi kirekesztettségben él. De Alice lázas keresése, tenni akarása a "levélíróért", kimozdítja ebből az állapotból. Az Iroda meglehetősen bizarr hely a szerelem fellelésére, mindketten tudják - dehát ez történik velük... A filmbeli apát Miranda édesapja játssza![/size]
Hűűűű... Jó kis szülinapi ajándék nekem...
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Coralie
- Nem elérhető
[size=9:1usmrs05]Tartalma: Alice-nak gyermekkora óta az az álma, hogy eltűnt édasapja nyomára bukkan. Leveleit évek óta hiába küldözgeti az általa ismert címre, mindig a posta küldi vissza azzal, hogy a küldemény kézbesíthetetlen. Végső elkeseredésében munkát vállal a Kézbesíthetelen Levelek Irodájánál. Az iroda, mint e kiméletlen világunk elfelejtett, álmos kis sarka, szinte irreálisan működik. Munkatársai, akik szenvtelenül stemplizik a leveleket, például egy hazafelé utat nem találó galambot nevelgetnek... Alice itt az irodában szembesül azzal, hogy kallódó levele csak egy a sokezer veszteglő álom és remény között. Frank, az iroda vezetője, chilei menekült, évek óta múltjának sebeiből, érzelmi kirekesztettségben él. De Alice lázas keresése, tenni akarása a "levélíróért", kimozdítja ebből az állapotból. Az Iroda meglehetősen bizarr hely a szerelem fellelésére, mindketten tudják - dehát ez történik velük... A filmbeli apát Miranda édesapja játssza![/size]
Nimrodel
- Niphredil Eleanor
- Nem elérhető
Ez már nekem is eszembe jutott és szerintem elég érdekes feltevés.Lyra írta: Igen, ezen a témán már én is gondolkodtam, hogy nem kellett a vona ott maradnia
Valóban nagy felelőtlenségre vallt csak úgy lepasszolni Edoras irányítását, amíg ő elment dicsőséget és hírnevet szerezni meg megpróbált szerelmi bánatában hősi halált halni (nem félreértendő, ezzel nem akarom bántani sem Éowynt, sem a rajongótáborát)
De egyetértek Lyrával, a végén belátja, hogy hibázott, és ez szerintem is szép dolog. Jó, hogy végül is megtalálja a nyugalmat és a boldogságot Faramir mellett!!
Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor
- Lyra
- Nem elérhető
Igen, ezen a témán már én is gondolkodtam, hogy nem kellett a vona ott maradnia, meg kire hagyhatta addig az irányítást.... de sztem igen, elég nagy felelőtlenség volt, bár megértem hogy nagyobb célnak látta a Mordor elleni küzdelmet, mint a köznépre vigyázni, meg végülis egész Mordor ellenük gyűlt fel, nem hiszem, hogy Szauronnak az lett volna a baja, hogy az asszonyokat meg öregeket megtámadja, mikor épp a hatalma forog kockán.... de azért felelőtlenség volt lepasszolni a feladatot, de pont aza szép, hogy belátja ezt ő is
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Coralie
- Nem elérhető
Igen, nekem tetszett, egyszer bőven megnézhető.Enna írta:
Az jó film?Nimrodel (Melklerien) írta: Megint lesz a Lóvá tett milliomos a TV-ben, ha valaki még nem látta volna:
M+ szept. 8. 20:55 és szept. 11. 18:00!
Nimrodel
- Enna Silme
- Nem elérhető
Az jó film?Nimrodel (Melklerien) írta: Megint lesz a Lóvá tett milliomos a TV-ben, ha valaki még nem látta volna:
M+ szept. 8. 20:55 és szept. 11. 18:00!
Csele: Sokszor így van ez; az ember kergeti a vágyait, meg minden, aztán rájön, hogy a boldogság végig ott volt tőkle karnyújtásnyira. Csak érte kell nyúlnia, hogy megragadja. Faramirban elsősorban ezt láthatta meg. Jó érzés, hogy sikerrel járt! Van, aki lekési a rá váró boldogságot.......
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
- Coralie
- Nem elérhető
- Csele
- Nem elérhető
Kifejezetten pozitiv tulajdonsága, hogy a végén belátja a tévedését, s örömet talál a realitások talaján is (magyarul felnő)
Azért érdekes dolog, hogy egy ilyen álmodozó leányka épp Faramirral jön össze, aki idősbb is nála, s bölcsebb is. Mit láttak meg egymásban?
Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
- Coralie
- Nem elérhető
Feladat volt? Nem csak ürügy? Szerintem csak így akarták maradásra bírni. Talán épp azt remélték, a lelkiismerete nem hagyja majd, hogy ilyen felelőtlen módon otthagyja a rábízottakat. Nem jött be...Tindomiel írta: Elvégre feladatot kapott...
Nimrodel
- tindomiel
- Nem elérhető
Az rendben,hogy mindenáron menni akart, de nem volt ez felelőtlenség a részéről? Elvégre feladatot kapott...
Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.
- Coralie
- Nem elérhető
www.geocities.com/forests_of_mir ... bblend.jpg Éowyn, Théoden, Éomer
www.geocities.com/forests_of_mir ... fblend.jpg Éowyn és Éomer
www.geocities.com/forests_of_mir ... uneral.jpg Théodred temetése
Nimrodel