Galadriel (Cate Blanchett)

Több
21 éve 1 hónapja #145862 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)

kovacstimi írta: Láttátok a Charlotte Gray című filmet? Elég nyálas és nem is jó, DE Cate abban is fantasztikus....
Én most Tom Tykwer A gyilkosok is a mennybe mennek című filmjére vagyok kíváncsi, mostanában jön ki videón.

Azt sajna még nem láttam, de érdekel:)
Október 25-én lesz a Kikötői hírek az HBO-n, azis nagyon érdekel, meg játszik benne még sok más színész is akit szeretek:) (ha xar is lesz a film legalább a színészi játékok garantáltak :) )

Nimrodel: hát egy ilyen filmet tényleg kár lenne kihagyni :wink:

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #145854 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Láttátok a Charlotte Gray című filmet? Elég nyálas és nem is jó, DE Cate abban is fantasztikus....
Én most Tom Tykwer A gyilkosok is a mennybe mennek című filmjére vagyok kíváncsi, mostanában jön ki videón.

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #145851 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)

Lalaith Scarlett írta: Nagyon tetszik ez a trailer 8O 8O 8O :D :wink: Cate biztos nagy alakít benne :) (a trailer alapján biztos :) ), lehet hogy megnézem őszi szünetben 8) :)

Akkor talán már én is ráérek egy kis mozizásra. :roll: Ezt a filmet pedig nem szeretném kihagyni!

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 1 hónapja #145850 Írta: Lalaith Scarlett
Nagyon tetszik ez a trailer 8O 8O 8O :D :wink: Cate biztos nagy alakít benne :) (a trailer alapján biztos :) ), lehet hogy megnézem őszi szünetben 8) :)

Több
21 éve 1 hónapja #145556 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)

Nimrodel Melian írta: Arról lehet már tudni, hogy nálunk mikor lesz látható?

Az imdb szerint október 16-tól, azaz jövő héten már megnézhetitek... :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 1 hónapja #145552 Írta: Coralie

Sil írta: Veronica Guerin trailer:
www.apple.com/trailers/touchston ... ca_guerin/

Nagyon tetszik! Minden bizonnyal remek film lesz. Arról lehet már tudni, hogy nálunk mikor lesz látható?

Nimrodel

Több
21 éve 1 hónapja #145474 Írta: Sil
Veronica Guerin trailer:
www.apple.com/trailers/touchston ... ca_guerin/

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #145152 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Hogy én erre nem gondoltam! Uma nagggyon jó ötlet... Nekem személyes kedvencem is (éljen KILLBILL) és Cate-hez hasonlóan szerintem a színészi képességei és a külseje alapján is tökkkéletes lett volna. Most ezt nem csak azért mondom, hanem tényleg, na!!!

Az volt, hogy Cate a második babáját várja?

Több
21 éve 1 hónapja #144451 Írta: Lalaith Scarlett
Szerintem ha a FOTR előtt lett volna ilyen találgatás, akkor senkinek nem lett volna baja a Galadriel-jelöltekkel. Csak sokaknál szerintem már beidegződött, hogy Cate Galadriel (pl. nálam), és így persze, hogy nem annyira nyitottak az új jelöltekre. Nemtudom, milyen Galadriel lett volna Uma Thurman, de szerintem -számomra- Cate csodálatosan játszott, és Ő marad Galadriel.

Több
21 éve 1 hónapja #144440 Írta: lázadó
lázadó válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
ez így nem fair... nem tudom, hogy Uma Thurman milyen Galadriel lenne, de nem lehet rosszabb, mint Cate, meg kéne nézni úgy, mint tünde...
szegény 7thSOn, amióta csak itt van, mindenki a fejéhez vágta, hogy nem normális, mert neki nem tetszik Cate... ez egy fórum, vagy mifene, hát akkor meg miért nem lehet vitatkozni... (itt most üzenhetnék más fórumokba is, hogy máshol sem lehet vitatkozni, mert egyes érzékeny lelkületű emberek rögtön nyarvogni kezdenek)...
sőt, elvettétek a kedvem az egésztől... annyian írták már, hogy Cate így tökéletes, úgy szép, így jó, amúgy jó... nem is igaz... nekem nem volt vele semmi bajom, most sincs, de nem kell sem felértékelni, sem lebecsülni... és egy szóval sem mondtam, 7thSon, hogy te lebecsülöd, neked egész egyszerűen nem tetszik, mások meg nem képesek megérteni... nekem meg Lórien nem tetszik, de az már más kérdés... és ha valaki be merészel írni, hogy zárjuk le a témát, akkor... mégis miről lehetne vitatkozni, ha nem erről... ha ezeket kivennék a fórumból, maradna az, hogy Cate milyen filmben szerepel, mikor szerepel, mit csinál éppen... kösz, de ennek én is utána tudok járni, ha érdekel... ez kicsit lapos része a fórumnak.. és ezt csak azért írom, mert volt olyan, aki megelégelte, hogy vitázunk... amolyan érzékeny lekületű emberek... persze, lehet írogatni,hogy mi hol merre, nem az a probléma, csak próbálok megelőzni egy olyan beszólást, amiben megint közli valaki, hogy hagyjuk abba a Cate-ről való vitázást... gondolom, nem sikerül, valaki úgy is veszi a bátorságot...
és még nem adtam fel, hogy egyszer meg tudom rajzolni, hogy én hogy képzelem el Galadrielt... csak ez nem olyan egyszerű, de talán majd...(és Lórinet is, csak így zárójelben)...
7thSon, én azért örülnék, ha mutatnál egy olyan képet, aminél megálltál, és azt mondtad, hogy ez az... lehet, hogy más is mondaná...

Több
21 éve 1 hónapja #144395 Írta: Sil
Okt. 9-én lesz Cate a Jay Leno Show-ban az NBC-n, ha esetleg valaki tudja fogni...

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #144390 Írta: Coralie

7thSon írta: Na, ez lesz az uccsó ilyen témájú beszólásom ide...
Asszem megvan, ki az, akit teljesen el tudnék fogadni Galadrielnek. Uma Thurmanről van szó. Csak ennyit írok, mer megígértem, ha megtalálom a nekem megfelelő Galadrielt, akkor beírom. Nem akarok senkinek a lelkébe gázolni, és ha nektek nem tetszik, az se baj.
Minden jót:

"7thSon"

Képet nem raktál be. Ezért kerestem. És pl. ezt az oldalt találtam:
www.actressarchives.com/uma/
Nem rossz...

Nimrodel

Több
21 éve 1 hónapja #144360 Írta: 7thSon
7thSon válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Na, ez lesz az uccsó ilyen témájú beszólásom ide...
Asszem megvan, ki az, akit teljesen el tudnék fogadni Galadrielnek. Uma Thurmanről van szó. Csak ennyit írok, mer megígértem, ha megtalálom a nekem megfelelő Galadrielt, akkor beírom. Nem akarok senkinek a lelkébe gázolni, és ha nektek nem tetszik, az se baj.
Minden jót:

"7thSon"

"When I'm walking a dark road, I'm a man who walks alone" (Harris)

Több
21 éve 1 hónapja #144300 Írta: Lalaith Scarlett
Gratula Cate-nek, egy top100-színészlistán 4. lett :wink: (bár a lista nagy részével nem értek egyet)
www.angelfire.com/film/top_100_actors/index.html

Több
21 éve 1 hónapja #143569 Írta: Lalaith Scarlett

Diamond írta: www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=8948
Itt van a K. Hepburn-féle filmről.

Köszi :wink: Biztos jó film lesz, a mai színésznők közül talán Cate az egyetlen, aki el hitelesen el tudna játszani egy ekkora kaliberű nőt :wink: (bár sajnálom, hogy Nicole elől elhalászták Ava Gardner szerepét :? )

Több
21 éve 1 hónapja #143532 Írta: Diamond/Samu
Diamond/Samu válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=8948
Itt van a K. Hepburn-féle filmről.

"Ha nyitott szívvel fordulunk egymás felé, semmi sem állhat közénk."

Több
21 éve 1 hónapja #143531 Írta: Diamond/Samu

Több
21 éve 1 hónapja #143418 Írta: Lalaith Scarlett
Nincs valakinek infója arról a filmről, amelyikben Cate fogja játszani Katharine Hepburnt :?:

Több
21 éve 1 hónapja #142984 Írta: lázadó
lázadó válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Helóka mindenkinek, régen jártam itt... ehhe, kissé sok a dolgom... és most lusta vagyok visszaolvasni mindent, de ahogy nézem, még mindig nincsen Galadriel... mármint ami tetszik 7thSonnak is... kezdek átpártolni hozzád.. da az az igazság... és ezt nem is ide kéne írni... hogy hiába minden hiba és eltérés... ez a film azért mégis csak nagy film, és nagyon jó film... mint film, nekem kifejezetten teszik... Lothlórien is nagyon tetszik, csak a könyvhöz viszonyítva nem... úgy már nagyon nem... de P.J. célja nem is az volt, hogy életre keltse a könyvet, hanem hogy létrehozzon egy saját alkotást... és ha neki ilyen Lothlórien és Galadriel, hát ilyen... na, ez tömör zagyvaság, de nézzétek el nekem...
ha lesz valami értelmes gondolatom, majd még jövök...
Ja, Szép Gilraen... nem is ismerlek, de boldooog szülinapot...

Több
21 éve 2 hónapja #142820 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)

Diamond írta: www.nlcafe.hu/kerdoiv.php?kid=517
(Itt nyerhettek belépőt a Veronica Guerin-re.)

Nők Lapjás játék? Ha most otthon (értsd: Magyarországon) laknék, ott lehetnék a vetítésen... :( ( Anyukám a Nők Lapja egyik újságírója.) De inkább amiatt, hogy ez egy újságíró sztori- annak készülök ugyanis-, mert hát Cate- t szeretem, de inkább csak mint Galadrielt. Úgy értem, más filmet még nem nagyon láttam tőle... :oops:

JA, ÉS EMBEREK!!! (nem igazán illik ebbe a topicba, de) ma van a szülinapom, ígyhát egyszerre megkaptam a két DVD-t: TTT. FoTR. (Szépséghiba: németül, és persze angolul tud csak, mert anya itt Bécsben vette, hogy "addig is gyakoroljam a németet..." brrr! :? )

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
21 éve 2 hónapja #142811 Írta: Diamond/Samu
www.nlcafe.hu/kerdoiv.php?kid=517
(Itt nyerhettek belépőt a Veronica Guerin-re.)

Több
21 éve 2 hónapja - 21 éve 2 hónapja #142809 Írta: Diamond/Samu
Vasárnap lesz a Síró ember a Duna Tv-n (ha jól tudom), Cate az egyik szereplő!!!!!!!!!

Több
21 éve 2 hónapja #142494 Írta: Sil
Nimrodel: Ha jól emlékszem, igaz történeten alapul, és egy meggyilkolt újságírónőről szól...

Tears unnumbered

Több
21 éve 2 hónapja #142487 Írta: Coralie

Sil írta: Az ifilm-en elérhető Cate új filmjének, a Veronica Guerin-nek a trailere:
www.ifilm.com/filmdetail?ifilmid=2456589&cch=1

Ez a film miről szól?

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #142380 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Oktober 25-én az HBO-n lesz egy Cate film.A címe:Kikötői hírek.

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 2 hónapja #142355 Írta: Sil
Az ifilm-en elérhető Cate új filmjének, a Veronica Guerin-nek a trailere:
www.ifilm.com/filmdetail?ifilmid=2456589&cch=1

Tears unnumbered

Több
21 éve 2 hónapja #141694 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)

Szép Gilraen írta: Örülök, hogy egyetértünk.

fan.theonering.net/art/gallery/large/1283 (tök aranyos...- ez egy fanart. :twisted: :D 8O )

Tényleg ari... :twisted: Ez direkt van ilyen stílusban,vagy valóban az a korosztály rajzolta aminek látszik? :?

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 2 hónapja #141670 Írta: Ancalima Anarórë
Örülök, hogy egyetértünk.

fan.theonering.net/art/gallery/large/1283 (tök aranyos...- ez egy fanart. :twisted: :D 8O )

Több
21 éve 2 hónapja #141649 Írta: 7thSon
7thSon válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)

Szép Gilraen írta: Figyu 7thSon. Most eskü, nem veled akarok kekeckedni, de az én véleményem az, hogy: a film nem tökéletes, de ha nem hasonlítgatjuk percenként a könyvhöz, egész király.

Ez már mindjárt más! Ezt én is aláírom! Látjátok, ha valaki így moindja a véleményét, azzal semmi bajom.

"When I'm walking a dark road, I'm a man who walks alone" (Harris)

Több
21 éve 2 hónapja #141638 Írta: Ancalima Anarórë

Nimrodel Melian írta:

Szép Gilraen írta: Az egyik barátnőmnek megvan az elfek ékszereinek a katalógusa, amerikából, árakkal. Nem gagyi tömeggyártósak, igazi hivatalosak! Mind olyan, mint az igazi (túlzások nélkül :wink: )

És ezek mennyire megfizethetők? :roll:

Hááát... Izé. :oops:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.588 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére