Galadriel (Cate Blanchett)

Több
21 éve 3 hónapja #135637 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Ok!hajrá!Még valaki egyéb változtatást???

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #135635 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Khm, nemrossz ötlet ez a rajongói változat.. :wink: Oké, akkor én+ szerzek normális Arwent :twisted:

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #135628 Írta: Nilraen
Tényleg jó lenne egy ilyen rajongói változat! :wink: Végülis lehet hogy ha
Galadrielnek megváltoztatnánk a jellemét,még 7thson-nak is tetszene....
Lázadó megcsinálná Lórient,(és Völgyzugolyt) én Faramirt!És máris egy fokkal jobb lenne! :wink:

Több
21 éve 3 hónapja #135578 Írta: elf
elf válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)

Undómiel írta:

elf írta: Tényleg meg lehetne csinálni egy Tolkienesebb Gyűrűk Urát is...

Lehetne. Bár ki tudja, ha felismerik a producerek, mekkora pénz van benne, nem csak rendezői változatot adnak ki, hanem rajongóit is. Ott van a vágóban többszáz óra anyaga. Csak idő és pénz kérdése. És nekik minden rendelkezésünkre áll. De remélem Cate marad Galadriel. A tolkienesebb változatban is.

Hát ha egyszer lesz egy rajongói változat - életem egyik lexebb napja lesz -, akkor a színészek mindenképp maradjanak, de egy-két jelenet, és szereplő változhat :roll: ...
Galadriel jó, ahogy van, bár a jellemén alakíthatnánk... :wink: :roll:

Elen síla lúmenn' omentielvo!

Több
21 éve 3 hónapja #135513 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)

Lyana írta:

Nilraen írta: De tényleg ti el tudnátok képzelni ezek után a Gyu-t ,-a filmet-, más szinészekkel?? :o h: :triste: Én nem .....

Hát Nilraen szó, ami szó elég érdekes lenne. De pont az benne a poén.

igazat megvallva nem, még azoknak az esetében sem, akik igazán valóban nem odaillők, pl Arwent utálom
Mindenesetre megnézném, de én teljesen elégedett vagyok PJ féle LOTR-ral is :mrgreen:

[size=9:10k98ggq]Haldírt tessék csak békénhagyni :mrgreen: [/size]

[size=9:10k98ggq]hmm..ez az 500. hozzászólásom :mrgreen: :twisted: :lol: [/size]

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 3 hónapja #135509 Írta: lázadó
lázadó válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Azért nem mindenkit kéne lecserélni, a nagyobb része tökéletes választás... és mondjuk Haldírt másnak képzeltem, meg ilyesmik...
aha, szóval már filmet forgatunk, nem egy jelenetet... azt megnézném... a GyU rajongói változata... eleve ezzel kellett volna kezdeniük... de ha összejönne, ugye, Lórienbe beleszólhatok?

Több
21 éve 3 hónapja #135496 Írta: Lyana
Lyana válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)

Nilraen írta: De tényleg ti el tudnátok képzelni ezek után a Gyu-t ,-a filmet-, más szinészekkel?? :o h: :triste: Én nem .....

Hát Nilraen szó, ami szó elég érdekes lenne. De pont az benne a poén.

"A tűzből parázs lesz - majd az is kialszik,
De, ha lehunyod a szemed, a fényét újra látni fogod..."

Több
21 éve 3 hónapja #135491 Írta: Nilraen

Lyana írta: Az nem lenne rossz! Én bizti benne lennék. És nagyon kiváncsi lennék rá, mit sikerülne összehozni. A szereposztás nekem teljesen mind1. Bár azért lenne egy-két szereplő akihez nagyon ragaszkodnék. Cate szerintem maradhat, bár, ha valaki talál olyat, aki még nála is jobb akkor talán...
A helyre is kiváncsi lennék, mit találnánk.

Tényleg nem lenne rosz!Jó sok ember örülne neki!1ébként egyet értek veled,én is sok szinészhez ragaszkodnék!Talán mindegyikhez!/kiv. talán Livet :twisted: /
De tényleg ti el tudnátok képzelni ezek után a Gyu-t ,-a filmet-, más szinészekkel?? :o h: :triste: Én nem .....

Több
21 éve 3 hónapja #135489 Írta: Lyana

Undómiel írta: Bár ki tudja, ha felismerik a producerek, mekkora pénz van benne, nem csak rendezői változatot adnak ki, hanem rajongóit is.

Az nem lenne rossz! Én bizti benne lennék. És nagyon kiváncsi lennék rá, mit sikerülne összehozni. A szereposztás nekem teljesen mind1. Bár azért lenne egy-két szereplő akihez nagyon ragaszkodnék. Cate szerintem maradhat, bár, ha valaki talál olyat, aki még nála is jobb akkor talán...
A helyre is kiváncsi lennék, mit találnánk.

Sil: az első kép nem igazán tetszik, de a két mangás az nagyon jó. Imádom a mangát!

elf: rendben!

Több
21 éve 3 hónapja #135485 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)

Undómiel írta:

Lehetne. Bár ki tudja, ha felismerik a producerek, mekkora pénz van benne, nem csak rendezői változatot adnak ki, hanem rajongóit is. Ott van a vágóban többszáz óra anyaga. Csak idő és pénz kérdése. És nekik minden rendelkezésünkre áll. De remélem Cate marad Galadriel. A tolkienesebb változatban is.

Igen, valóban ki lehetne adni egy könyvhűbb filmet, de a kérdés az, hogy mennyivel lenne jobb/rosszabb az eredetinél...nekem a legtöbb változtatás tetszett, s a nagyrészükre valóban szükség volt, hogy emészthetőbb legyen a film (persze lehetett volna benne kevesebb Arwen)

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 3 hónapja #135483 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
lázadó: A másodiknál jobb egérgomb - cél mentése más néven, úgy tudod megnézni. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 3 hónapja #135482 Írta: lázadó
Na Sil, most megfogtál... bár a második nem akar bejönni, de a manga a gyengéim közé tartozik... ez már tetszik
és ha valaha újraforgatjuk, minden lázadó erőmet be fogom vetni, hogy ne Cate legyen Galadriel... erről már épp eleget vitáztunk

Több
21 éve 3 hónapja #135475 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)

Több
21 éve 3 hónapja #135416 Írta: Sil
Na, akkor tovább sokkollak benneteket, ezúttal két mangával :lol: :
katt ide
meg ide

Tears unnumbered

Több
21 éve 3 hónapja #135413 Írta: elf
Hi all:ĐĐĐ
Sil: sztem elmegy a kép :roll: :lol:
Lyana: majd én is megnézem, aztán eszmét cserélünk;)
Tényleg meg lehetne csinálni egy Tolkienesebb Gyűrűk Urát is...

Több
21 éve 3 hónapja #135411 Írta: lázadó
Lyana: köszi szépen...
Ne haragudj, Sil, de nekem ez kicsit erős... bár nem tom, mit is akarok tulajdonképpen... át kéne olvasnom az adott részt, és megpróbálkozni egy rajzzal... csak hogy tudjam már, mi hiányzik... nem biztos, hogy meg tudnám csinálni, de tudnám, miért nem... már ez is valami

Több
21 éve 3 hónapja #135405 Írta: Sil
Egy egész jó Galadriel fanart:
katt ide
Szvsz eléggé hasonlít Cate-re, de épp ez benne a jó: hogy olyan komoly, szomorú, és mindenttudó... :roll:

Tears unnumbered

Több
21 éve 3 hónapja #135404 Írta: Lyana
Rendben elf értesítelek. Ez valszeg a hétvégén megfog történni. De ,ajd meglátjuk...

lázadó az én állláspontomat ismered, benne vagyok az újra filmesítésben, ha megtaláltad a neked megfelelő helyet. Ha, pedig Tolkien-osra akarod akkor bizti jobb lesz.
Bár szerintem most sem rossz.

Több
21 éve 3 hónapja #135209 Írta: lázadó
max postán, csak nem tom, kinek küldeném... egyébként nekem sem nagyon tűnt fel Völgyzugoly, azzal úgy voltam, stimmel, csak aztán, mikor még a növényeim tervezgettem, visszanéztem a tündés jeleneteket, és akkor láttam, mennyire túlzóan sárga... zavaróan idilli... és akkor már nem jó, ha zavaró
Lyana, ha P.J. Lóriene nem jön be, nem biztos, hogy az enyém bejönne... úgy értem, hogy szidom itt összevissza, csak ha az ember csinál valamit, akkor nem igazán hajlamos arra, hogy lássa is a hibákat... lehet, hogy az én Lórienem rosszabb lenne... bár erősen húzok Tolkien stílusához, nekem az nagyon bejön

Több
21 éve 3 hónapja #135169 Írta: elf

Lyana írta: Hát elf úgye írtam, hogy megnézem a filmet a "kómás" dolog miatt, de nem értem rá eddig.
Szerintem Lórien nem volt olyan rossz, de amikor olvastam akkor én is kicsit másnak képzeltem. Na mind1. Lehet, hogy a lázadó féle Lórien jobb lenne, ki tudja...
Völgyzugoly véleményem szerint szép. Bár kicsit tényleg túl sárga

Akkor majd azonnal értesíts, ha sikerült felfrissítened az emlékezetedet Galadriel kómás fejét illetően... :lol:
Nem tudom, mondjuk már én is eléggé rég láttam , szal majd jobban megfigyelem Lothlorient és Völgyzugolyt, és akkor majd véleményt mondok róluk:)

Több
21 éve 3 hónapja #135162 Írta: Lyana
Sziasztok!

Hát elf úgye írtam, hogy megnézem a filmet a "kómás" dolog miatt, de nem értem rá eddig.
Szerintem Lórien nem volt olyan rossz, de amikor olvastam akkor én is kicsit másnak képzeltem. Na mind1. Lehet, hogy a lázadó féle Lórien jobb lenne, ki tudja...
Völgyzugoly véleményem szerint szép. Bár kicsit tényleg túl sárga.

Ja és Vilya meg kell, hogy bántsalak, de az én kedvenc gyűrűm is Nenya.

Több
21 éve 3 hónapja #135115 Írta: elf

lázadó írta: Linkelném én, elfikém, drága, csak nincs scanner... szóval ez már csak így megy mifelénk... és ami Völgyzugolyt illeti, csak annyi bajom van, hogy sok az erős sárga fény... Lórienben meg túl sok a kék fény... nem lehetett volna fehéret?... no nem éjszaka, csak nappal, de akkor is túl kék

áhá.. az gáz... :roll: pedig már télleg nagyon érdekelt :wink: 8) :lol:
szerintem jók voltak a fények. Völgyzugolyban nagyon szép volt A&A jelenete, az az egyetlen nem nyálas részük van.

Több
21 éve 3 hónapja #135114 Írta: lázadó
Linkelném én, elfikém, drága, csak nincs scanner... szóval ez már csak így megy mifelénk... és ami Völgyzugolyt illeti, csak annyi bajom van, hogy sok az erős sárga fény... Lórienben meg túl sok a kék fény... nem lehetett volna fehéret?... no nem éjszaka, csak nappal, de akkor is túl kék

Több
21 éve 3 hónapja #135111 Írta: elf
lázadó: linkeld be azokat a rajzolkat, amiket készítettél! :lol:

Több
21 éve 3 hónapja #135109 Írta: Sil

Vilya írta: Akkor azt a Nenyat hordja a filmben Galadriel, amit Te raktál be?
Amit én tettem be az meg a megvásárolható?!!! Azt hittem, hogy legalább ez volt a filmben is. 8) Egy kicsit (amit én raktam be) csillogóbb, mint a másik. :? [size=9:44t5lybf] /Nahát mikre nem jövök rá :lol: :lol: :wink: /[/size]

Igen, minden, amit beraktál, az megvásárolható. Mivel a Noblecollections egy bolt. :wink: Bár az Evenstar-uk egészen hasonlít az eredetire - ha eltekintünk némi aranyszínű alkatrésztől meg attól, hogy ragasztva vannak rá a kövek... :? A bolti Nenya meg azért csillogóbb, mert ki van polírozva, nem antikolt, mint az eredeti. (Meg azért eléggé látszik rajta szvsz, hogy tömeggyártás eredménye... :? ) De még mindig jobb, mint az Elbenwald-on kapható változat :wink: :
katt ide :dead:

Tears unnumbered

Több
21 éve 3 hónapja #135105 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)

Sil írta:

Vilya írta: Itt van Galadriel gyűrűje:
www.noblecollection.com/images/large/NN9174L.jpg
Szerintem ez a legszebb a három közül. :wink:

Én még mindig az "eredetit" preferálom :wink: :
Nenya

Akkor azt a Nenyat hordja a filmben Galadriel, amit Te raktál be?
Amit én tettem be az meg a megvásárolható?!!! Azt hittem, hogy legalább ez volt a filmben is. 8) Egy kicsit (amit én raktam be) csillogóbb, mint a másik. :? [size=9:27uys7jd] /Nahát mikre nem jövök rá :lol: :lol: :wink: /[/size]

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 3 hónapja #135103 Írta: Sil

Vilya írta: Itt van Galadriel gyűrűje:

Én még mindig az "eredetit" preferálom :wink: :
Nenya

Tears unnumbered

Több
21 éve 3 hónapja #135096 Írta: Vilya

Több
21 éve 3 hónapja #135095 Írta: Vilya
Itt van Galadriel gyűrűje:

Több
21 éve 3 hónapja #135086 Írta: Nilraen

lázadó írta: önmagában nagyon jó, nekem különösen tetszik a tünde kultúra, meg a motívumok, csak ez nem Lórien... és nem Völgyzugoly

Völgyzugoly sem tetszik???Nekem azzal nincs semmi bajom, Lóriennel van, de azt már elmondtam hogy mi....

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.676 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére