Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17079 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
clio: <br> Orlando Bloom <br> c/o ICM <br> Oxford House<br> 76 Oxford Street<br> London <br> W1N 0AX <br> England <br> OR<br> <br> Orlando Bloom <br> c/o Artists Management Group <br> 9465 Wilshire Blvd. <br> Beverly Hills <br> CA 90212 <br> USA <br> <br> <br>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17078 Írta: Anonymous
ciao mindenkinek!ha valaki tudja orlando cimét ahova lehet neki irni légyszi irjon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!remélem tudja valaki!!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17077 Írta: Anonymous
Clovia: Sürgősen pótold!:) (Ja, és még mielőtt mondanád: A GyU. nem fantasy)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17076 Írta: Anonymous
Penngaladiel: Igen. Szóval én nagyon szeretm a fantasy könyveket, de a Gyuruk Urát csak most olvastam el. Valahogy idáig kimaradt az életembol.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17075 Írta: Anonymous
Clovia: Azt hiszem összeütköztünk, és elveszett a bejegyzésed.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17074 Írta: Anonymous
Pl. Sean Bean annyira jól játszotta Boromirt, hogy még azt is megbocsátom neki, hogy szőke :) ))))))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17073 Írta: Anonymous
Vic:<br> Én is lány vagyok, de sok más tekintetben szeretnék hasonlítani Legolashoz :) Valami lehet is bennem belőle, bár ez a teszt nem elég részletes ahhoz, hogy messzemenő következtetéseket lehetne levonni.<br> <br> A kép nagyon jó!<br> <br> Clovia: Én sokszor olvastam a könyvet a film előtt, és némelyik szereplőt máshogy képzeltem el. De az az igazság, hogy annyira jól válogatták össze a szereplőket, hogy nem is baj, ha őket látod a könyv olvasásakor...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17072 Írta: Anonymous
Clovia: ez pech... bár ki tudja... Orlando nagyon jól néz ki Legolasként, de azért nem Ő Legolas. Ha most pszichológus lennék, bizonyára azt mondanám, amit elvárnának tőlem: az a normális, ha az ember el tudja képzelni a karaktereket és nem egy 'készterméket' kap, tehát a fantáziáját mozgatja meg, és nem mások mozgatják meg helyette... Nem tudom, mennyire voltam érthető. <br> Viszont azt is hozzá kell tenni, hogy jónéhányan vannak, akik pont Orlando Bloom helyes arca miatt olvassák el a három kötetet: akkor viszont megérte, nem?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17071 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> Visszatérve Legolas kinézetére... Teljesen igazatok volt abban, hogy ha valaki elobb látta a filmet, és csak utána olvasta el a könyvet, már a filmben szereplok jutnak eszébe a könyv olvasásakor. Én is így vagyok vele. Most már nem tudom másként elképzelni Legolast. Sajnos!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17070 Írta: Anonymous
Imáááádom ezt a képet (ha valakinek megvan élesebben, rakja ide be nekünk): <br> <a href=http://nine.ndecisive.org/legsfan.gif>Legolas, A tünde

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17069 Írta: Anonymous
De megcsináltam még egyszer, (mert volt néhány olyan válasz, ahol kettő közül nem tudtam dönteni) és úgy is Galadriel. :) <br> <br> Penngaladiel: De én lány vagyok, bibibiiiii :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17068 Írta: Anonymous
Én Legolas, bibibííííííííííí! :) )))))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17067 Írta: Anonymous
Te Atya Ég, én pedig Galadriel lettem a Ki kicsoda a GYU játékban!!! :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17066 Írta: Anonymous
Ugyan valahol azt nyilatkozta, hogy befolyásolni fogja a következő részek tartalmát az első fogadtatása, de én sem tudom igazán elképzelni, hogyan gondolta mindezt. Talán úgy, hogyha sok párbeszédet, szöveget hiányolunk a filmből, akkor többet fog beletenni a meglévő anyagból? Nem tudom.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17065 Írta: Anonymous
Na igen, ez a hátránya annak, hogy már leforgatták a teljes anyagot. Már nem lehet azokat a dolgokat megváltoztatni, amelyek a színészi játéktól függnek. Pedig PJ biztosan sok rajongói tanácsot kapott az első rész bemutatása után...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17064 Írta: Anonymous
Pedig bölcs Ő, jaj, nagyon bölcs. <br> De reménykedjünk, van még két rész... PJ talán megszán minket... talán. Ha pedig nem, a könyv marad a vígasz.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17063 Írta: Anonymous
A Két Toronyban is van egy jó megjegyzése az emberek műveiről. Most sajnos nem tudom idézni :( <br> <br> Egyébként pont az ilyen megnyilvánulásokat hiányolom a filmből. A szépségét és a vitézségét jól bemutatták, de a bölcsességét elhanyagolták :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17062 Írta: Anonymous
Nekem ott volt 'szerencsém', hogy én is szőke, hosszú hajjal képzeltem el...<br> <br> Jaj, majdnem elfelejtettem, hogy még néhány napja kiírtam egy idézetet a könyvből:<br> A csónakban, Galadriel búcsúja után:<br> <br> 'Ez a búcsú a legmélyebb seb, amit életemben elszenvedtem...' - mondta Gimli.<br> '<B>Mert ez a dolgok rendje: rátalálni és elveszíteni</B>, mint ahogy azok érzik, akiknek csónakját a rohanó víz sodorja' - válaszolta Legolas. <br> <br> Nos, az ilyen mondatokért imádom Legolast.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17061 Írta: Anonymous
Én is onnan töltögettem le dolgokat :) <br> <br> Csak azt furcsállom, hogy egyes emberek teljes meggyőződéssel állítják, hogy Legolas így vagy úgy néz ki, holott a könyvben nincs is róla szó - bár nem sokkal ezelőttig én is így voltam vele :) ))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17060 Írta: Anonymous
Legolas arckifejezések: Gandalf halála: <br> <a href=http://nine.ndecisive.org/dgan.jpg> kép 1.
kép 2.

No comment.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17059 Írta: Anonymous
Hát, jónéhány könyvet átnéztem már, angolul és magyarul is - de emberek vagyunk, és nem tündék, úgyhogy lehet, hogy átsiklottam rajta. Ajánlom egyébként Neked is a <br> <br> www.tolkien.ru/download/texts/ <br> honlapot, itt vannak angolul (en kezdetűek) és oroszul (ru kezdetűek) Tolkien összes művei zip fájlokban tömörítve. Itt lehet kutakodni. <br> A zip kicsomagolásakor meg kell adni a jelszót, ami tolkien - így kisbetűvel. (A címet egyébként Olórin adta meg, örök hála neki)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17058 Írta: Anonymous
Van itt valaki???????????

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17057 Írta: Anonymous
Vic, a tévedésed megbocsátható, és meg is bocsátottam :) ))<br> <br> A GYU-ban tuti, hogy nem találod meg az infót, hacsak a függelékben nem (azt most legutóbb nem rágtam át :) ). Más írásokban van még szó Legolasról?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17056 Írta: Anonymous
Penngaladiel, Penngaladiel, Penngaladiel, Penngaladiel, Penngaladiel, Penngaladiel.... :) ))))<br> <br> Bocsi, bocsi, és még egyszer bocsi. Próbálom a náthámra fogni, de szerintem tuti, hogy Galadriel iránti szeretetem jeleként kell értelmezned a 'r' betűt. Sorry.<br> <br> Az idézetemet én is átrágtam már, de én biza nem találtam kék szemet. De megvan a könyv angolul otthon a MS Word doc.-ként, utánanézek, egyszerűen beütöm a keresőbe a kék szemet. Aztán meglátjuk. Rendben?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17055 Írta: Anonymous
Vic: Még mindig r nélkül írom a nicknevem :) )))))), de kösz az infót. Csak azért gondoltam, hogy esetleg valamelyik írásában mégiscsak leírta Tolkien Legolas külsejét, mert - idézet az idézetedből - :'Legolas’ eyes are blue in both the books and the movie'.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17054 Írta: Anonymous
Penngaladriel: szerintem sehol sincs leírva sem a haja színe, sem a szeme színe. Olyasmiket találni, hogy Boromirnak fekete a haja és Gimlinek fekete a szeme... de Legolasról én nem találtam semmit. Ezért is ábrázolják egyes festményeken fekete/szürke/szőke hajjal. <br> <br> Más. Akinek még nincs elege a Legolasos képekből (és miért is lenne?), annak találtam egy remek kis honlapot a reggeli kutakodásaim során:<br> nine.ndecisive.org/ <br> <br> <a href=http://nine.ndecisive.org/> klikk ide, így könnyebb

Az honlapon egyébként türelemjáték megtalálni, hogy mire lehet klikkolni és mire nem, de rengeteg kép van rajta - az már biztos.
Ezen viszont kiakadtam, pont a homepage elején: Szavazzunk, mi az, ami megfogott Legolasban?
His voice/accent
His looks
His eyes
His smile
His personality
His BLOOMIN' talent
All of the above

Most soroljam? :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17053 Írta: Anonymous
Lenne egy kérdésem, amire keresem a választ. Hol írja le Tolkien Legolas külsejét, mármint a szeme és a haja színét? Mert a Gyűrűk urában nem, amin nagyon meglepődtem most, hogy újraolvastam, mert határozottan emlékeztem hogy szőke hosszú hajúnak van leírva. De csak a ruházata, fegyverzete van leírva, hogy szép az arca és keskeny a keze. Ennyi. Tud valaki erről valamit?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17052 Írta: Anonymous
Mindig akkor nem vagyok netközelben, amikor nagy dolgok történnek itt... Asmo előkerül, Morgana is itt volt, én pedig helyette Neo Citrant iszogattam félig hullán az ágyikómban... :( <br> <br> Ma reggel döbbenten tapasztaltam, hogy annyira kiütött a nátha, hogy nyitott szemmel elaludtam a HÉV-en, mint Legolas szokott...<br> <br> Aki nem olvasta végig a könyvet, annak elmagyarázom: Tolkien sokszor említi, hogy Legolas gyaloglás közben is tud aludni, sőt, amikor alszik, akkor is nyitott szemmel teszi. A tündék ugyanis a teljes ébrenlét és az emberi mély álom közötti mezsgyén álmodnak...<br> <br> Juj, és még valami. Megfigyeltétek azon a bizonyos www.legolasgreenleaf.com-on, hogy hány képnél csak Legolas kezét emeli ki a honlap készítője. Én is elsőként arra figyeltem fel az Orlandos Legolas képeknél, hogy mennyire szép ennek a tündének a keze. Ti nem vettétek észre? <br> <br> Aragorn: persze, hogy mosolyogtunk, de ezen van még mit magyarázni? :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17051 Írta: Anonymous
Morgana::-)Előkerültél!?:-)))<br> Mostanában nemigen hallottunk felőled!<br> A mozi óta!<br> Biztosan lekötött a sok teendő..-)<br> Örülök hogy visszatértél!:-)<br> Azthiszem soha nemfelejtem el az arcotokat Vic-kel a film közben. :-) )<br> Legolasnál:-))<br> Annyira cukik voltatok!:-))<br> Mosolyogtatok de nagyon!!:-)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17050 Írta: Anonymous
Nem is Rád gondoltam... :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.270 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére