Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17048 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
nem én voltam!<br>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17049 Írta: Anonymous
Én Legolast szintén szürke szemmel képzeltem, de mindenképpen szőke hajjal.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17047 Írta: Anonymous
Aki pedig itten Orlando pletykáit firtatni akarja, jobb, ha tudja, kőkemény ellenllásba fog ütközni, ezt témát úgyis keresztbe kasul megtárgyaltuk, régen kiderült már, hogy az egész egy pancser fordító miatt robbant ki, holt ügy.<br> És Mr. Bloom nem egyenlő Legolasssal, csak a filmben, úgyhogy jobb, ha nem vetíted ki sokunk kedvenc hősére a hamis (!) pletykákat. <br> :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17046 Írta: Anonymous
Jézus, fel se tűnt:)) ITT VAN ASMO!!! régen volt már, mikor erre jártál barátunk:)) Aaye Asodeus! Elen síla lumenn' omentilmo(újabb változata a már ismert köszönésnek:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17045 Írta: Anonymous
Asmodeus visszatért! Bocs mindenkitől, ez aztán igazán 'off' téma, de ennyi hadd engetessék meg nekem! <br> Mi lelt Téged, kicsi dámon, hogy így eltűntél?!<br> <br> Üdv Neked!<br> Látod, azóta a 'tünde-törp' vita óta lett egy Legolas topic... :) <br> Mert MI, tündések hűek vagyunk, igazak és bölcsek, hogy még ama tiltás előtt témát nyitottunk, (mármint én) kedvenc hősünknek. :) De felajánljuk Néked a 'tünde-törp' topicot, úgyis halódik, mióta leléptél... :) <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17044 Írta: Anonymous
dúnedán: ezt én sem értem... más? ugye nem arra célzol, hogy Orlando homokos, mert azt már kitárgyaltuk...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17043 Írta: Anonymous
ÉSzAH:azt az arckifejezést én csak úgy tudnám megfogalmazni, hogy hitetlenség, és egy kis értetlenség. mást nem mondhatok...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17042 Írta: Anonymous
Ezt már egyszer-kétszer megtárgyaltuk!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17041 Írta: Anonymous
PERSZE Gimli nem másabb senkinél, mi?!:)<br> (hajh, milyen régóta elhallgatott eme harc... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17040 Írta: Anonymous
Hogy érted azt, hogy más mint?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17039 Írta: Anonymous
Ha van valaki itt írjon. Ti tudtátok, hogy Legolas más mint mi? Ha errol többet szeretnétek tudni, vagy tudtátok írjatok.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17038 Írta: Anonymous
Itt vagy Vic

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17037 Írta: Anonymous
Bocs.Köszi szépen Vic de tudod a freemail címem, még új vagyok.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17036 Írta: Anonymous
Kérlek írjetok gyorsan mert nem lehetek itt egész este.Itt lennék csak a szüleim nem engedik.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17035 Írta: Anonymous
dúnedán: ha én most lelövöm a poént, akkor sokan nagyon meg fognak haragudni rám, mert csak most olvassák... Ha ráér még egy napot, küldök Neked egy e-mail-t, ahol leírom normálisan. Csak sajnos most a freemailemmel valami gáz van - 'nem elérhető'

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17034 Írta: Anonymous
Látom olvastátok a könyvet lenne egy kérdésem.A végén hogy dobja be Frodó a gyurut a végzet hegyébe.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17033 Írta: Anonymous
Én még nem olvastam a könyvet, de nagyon sokan mondták, hogy baromi jó, úgyhogy én is kíváncsi lettem. Egyébként tök jól meg tudjátok fogalmazni azt, amit én gondolok, mert én idáig mindennel egyetértettem. Enem is Legolas személyisége fogott meg a legjobban, és ehhez még az is társul, hogy a filmben nagyon jól is néz ki.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17032 Írta: Anonymous
Végre újra itt vagyok! Bár mostanában ez már így lesz, örülök, ha ide el tudok látogatni, nemhogy a többi topicba... No nem baj, kitartás, végülis csak fél év... :) <br> <br> ÉSzAH, amit írtál Legolasról, mikor a halállal szembesül, az egyszerűen csodálatos!!! A szilmarilokban olvasható, hogy mikor az öreg Beor (nincs nálam könyv, de remélem, jól írtam) meghal természetes halállal, azaz az öregség viszi el és nem betegség vagy fegyver, találkoznak a tündék először a Másodszülöttek különös 'ajándékával' és mély szomorúságot éreznek, ugyanakkor fel sem tudják fogni teljesen, hogy mi történt és az is meg van írva, hogy nem is tudják, mi történik az emberekkel haláluk után, így ez megfoghatatlan bizonytalanságban tartja őket. <br> Ugyanakkor Boromir halálakor Legolas szerintem inkább a hős harcos halálát 'siratja', bár ez inkább kimondhatatlanul mély fájdalom inkább. Milyen más, ahogy Aragorn emberi könnyeket hullat, és ahogy Legolas szép arcát gyönyörűvé 'torzítja' a mély szomorúság... Milyen emberi és mennyire tünde!<br> <br> És miért Legolas?... :) <br> Egészen kislény korom óta foglalkoztat a mitológia, és a germán történetek máig a szívem csücskei. Aztán megjelent a fantasy irodalom kicsiny életemben, egy barátomnál MAGUS-könyvet lapozgattam (sohasem játszottam) és az elfek lettek a legkedvesebbek a szívemnek, velük tudtam igazán azonosulni. Aztán dohogtam egy keveset, mikor itt-ott láttam, hogy tündének fordítják, de végül belenyugodtam. Aztán jött A Gyűrűk Ura. A fentiekből talán Ti is érhetitek, hogy a tündékkel valő találkozást legalább olyan feszülten vártam, ha nem jobban, mint Csavardi mester, és fülig érő szájjal olvastam Gildorról, meg Völgyzugolyról. És akkor megjelent Legolas. Először csak a háttérben, a tanácson, majd egyre erőteljesebbé vált személyének hatása, és végül azon kaptam magam, hogy nagyon-nagyon szeretem. <br> Féltem is tőle nagyon, milyen lesz a filmben, és mikor az első képet megláttam Orlandoról, nagyon kiakadtam, de azóta... :) hát igen, megváltozott a véleményem. :) <br> Bár én egészen másnak képzeltem el. Nem szőke, nem is fekete, inkább ezüstösen csillogó hajúnak és szürke szeműnek. (Ez a 'Szürke tünde' alak meg is jelent egy későbbi álmomban.) De mára elfogadtam mindkettőt. És így szép. Szerintem. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17031 Írta: Anonymous
Tünde kedvenc tündéje lett Legolas!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17030 Írta: Anonymous
Nos, itt is egy magyarázat Legolas néhol sötét tónusú szemére: <br> <br> Legolas’ eyes are blue in both the books and the movie. Orlando Bloom has brown eyes and he had to wear contacts for the film. The reason his eyes look dark in a number of shots is due to lighting. When it is dark, even people with blue eyes appear to have dark eyes because their pupils are dilated. <br> ( legolasgreenleaf.com/faq.htm )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17029 Írta: Anonymous
Szia KTL. Nem jössz chatelni egyet?<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17028 Írta: Anonymous
mrs. Legolas Greenleaf(vic): tényleg jó és tényleg homályos, de vannak ott még jobbak is ahonnan ez jött. De a kérdés jogos. Én egyre több olyan képpel találkozom, ami nem tudom honnan kéna, hogy ismerős legyen. Talán majd DVD-n. Különben én pl láttam a bemutatóban a köpenyek , csónakok átadását és az sem volt a filmen.<br> Csók mindenkinek: elmentem próbára! Legyetek jók és szeressétek Legolast ( meg a kedves nejét)!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17027 Írta: Anonymous
kósza tündelány: de azért ez sem rossz :) (csak hol volt ilyen a filmben????):<br> <br> <a href=http://legolasgreenleaf.com/leg84.jpg> nagyon homályos kép

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17026 Írta: Anonymous
ajánlott, de fkötelező jelleggel , képnézegetés: <br> legolasgreenleaf.com/leg95.jpg

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17025 Írta: Anonymous
Korai volt az öröm, mégsem megy rendesen

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17024 Írta: Anonymous
erről az oldalról sikerült bejutnom a www.orlandobloom.cjb.netes címre is. Végre!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17023 Írta: Anonymous
Valami majdnem ilyen van a filmkönyvben is csak azon szemből van Legolas. Egyébként a fritz oldalon van egy fekete-fehér oralndo kép, amit még én nem láttam: <br> WWW.herr-der-ringe-film.de/hdr/de/darst ... las-4.html <br> Remélem lesz türelmetek begépelni.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17021 Írta: Anonymous
Jajj megvan a kedvenc móriás és havonjárós kép is. Iszonyat jó!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17022 Írta: Anonymous
kósza tündelány: :) )<br> off topic: írnák Neked levelet, de sajna valami miatt bedöglött a freemailem szervere, úgyhogy levelezés nuku.<br> Még egy kép, amit még nem láttam: <br> <a href=http://legolasgreenleaf.com/leg51.jpg> klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17020 Írta: Anonymous
Vic, akkor ezentúl a Mirkwoodi hercegnő azaz Mrs Legolas Greenleaf, ha jól értelmezem. Egyébként tökre megérdemled, mert te adod a legtutibb tippeket, hol keressük közös kedvencünk! ezt a legutóbbit én is most néztem meg és nagyon édes!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.874 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére