Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17109 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
off topic: Istenem, ez a festmény.... könyörgök, mindenki nézze meg! (Nem Legolas, csak egy tájkép!)<br> <a href=http://img-fan.theonering.net/rolozo/images/nasmith/lastsight.jpg> Last sight of Hobbiton
Aki még kételkededett abban, hogy Nasmith nem tud festeni, az ezek után nem szólhat egy szót sem. (ez a kép egy 2002-es Kalendáriumból való)

Bocsi, de nagyon elmerültem a Tolkien illusztrációk világában, találtam még néhány Legolas festményt a fenti honlapon:
Rolozo Tolkien
A honlapon érdemes egy kicsit kutakodni, ha van időtök, mert a jobb oldalán rengeteg illusztráció/festmény található mind a helyszínekről, mind a szereplőkről, plusz az összes eddigi Tolkien Kalendárium.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17108 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> Én még elég új vagyok errefelé (amint látjátok), ezért lenne pár kér(d)ésem:<br> Az egyik barátnőm teljesen odavan Orlandóér és megkért, hogy keressek róla valamit. Sajnos eddig csak képeket találtam, és szeretnék megtudni pár adatot róla. Tudnátok segíteni? Előre is köszi!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17107 Írta: Anonymous
A legolasgreenleaf.com-on találtam néhány festményt is Legolasról, a már ismert Alan Lee festmények mellett jónéhány másikat is, fekete/barna/szőke Legolasok fogják az íjaikat. <br> Sajnos az oldal még nincs kész teljesen, érdemes később is meglátogatni. Engem pl. pont a gallery3 és gallery4 képrészlete fogott meg, és arra még nem lehet ráklikkelni :( <br> <br> <a href=http://legolasgreenleaf.com/fanart.htm> klikk ide érte

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17106 Írta: Anonymous
kósza tündelány: nagyon jók azok a képek :) ))<br> ÉSzAH: néztük mi is a linkeket, de még mennyire... Sőt, valami csoda folytán tegnap feljutottam a www.orlandobloom.cjb.net/ (angelfire) is, de semmi új kép nincs rajta fent, úgyhogy nem is értem, mit tolonganak úgy ott az emberek :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17105 Írta: Anonymous
Itt vagyok végre én is - egy kicsit hosszú volt ez a nap... De legalább a többiek örülni fognak, mert nem kell annyi hozzászólást elolvasniuk este :) ))<br> <br> Penngaladiel: én is szeretném tudni, hogy hol lehet PJ csapatának ötleteket adni. Szerintem talán a hivatalos honlapon. <br> Én az egészben annak örülök, hogy júniusban ismét találkozik a stáb, és ismét forgatnak. Ez jó hír, mert azt jelenti, hogy PJ már elolvasott bizonyos kritikákat, és szeretne javítani a közönség nyomására...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17104 Írta: Anonymous
Vic, szerintem ez tök jó hír!!!!<br> Már csak azt kéne kideríteni, milyen fórumon lehet PJ-nak tippeket adni :) )))))))))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17103 Írta: Anonymous
Vic: No Comment.. Az egészet (tudtommal) már leforgatták...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17102 Írta: Anonymous
Off topic: Ja és én írtam a 2000-edik írást:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17101 Írta: Anonymous
Bocsi, hogy ilyen lusta vagyok és nem nézek utána, de hol található a Ki kicsoda a GYU-ban c. játék?<br> Légyszi mondja meg vki:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17100 Írta: Anonymous
CINEMA: A nők eléggé alárendelt szerepet játszanak Tolkien világában. Nem azért volt szükség néhány komolyabb női szereplőre, hogy könnyebb legyen elfogadtatni a közönséggel a filmet?<br> Jackson: Nem szabad elfelejtenünk Éowynt, aki majd a második részben fontos szereplő. (Vic: !!!! szerencsére) Ez igen komoly szerep. Egyébként nemigen törődünk a nőkérdéssel, mert nem akartuk a modern elvárásokhoz igazítani a könyvet. <br> <B><br> CINEMA: Tegyük fel, hogy az első rész csalódást fog okozni a nézőknek. Lehet még egyáltalán bármit változtatni a két következő részen?<br> Jackson: A munka folyamatos, úgymond work in progress. Még nem végeztem a második rész vágásával sem, és biztos vagyok benne, hogy eszembe jutnak még olyan jelenetek, amelyeket szeretnék utólag leforgatni. Természetes, hogy figyelembe veszem majd a közönség reakcióit. JÚNIUSRA LE IS FOGLALTUK MÁR A SZÍNÉSZEKET, IGAZ, EGYELŐRE MÉG NEM TUDOM, HOGY MIT IS AKAROK MAJD FELVENNI. (Vic: :) )))))<br> És 2003-ra is megszerveztük már az utóforgatást. <br> </B><br> A többi a Cinemában. Mit szóltok ehhez?<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17099 Írta: Anonymous
CINEMA: (februári) Peter Jackson interjú részlet:<br> <br> CINEMA: Tolkiennek tetszene a film?<br> Jackson: Ugyan ki tudná eldönteni? Számomra az eredeti regény hűséges feldolgozása másodlagos szempont. A legfontosabb és felelősségteljesebb kérdés az, hogy olyan feldolgozást készítsek, amely filmként is megállja a helyét és a közönséget a film dramaturgiai eszközeivel szórakoztatja. <br> CINEMA: Emiatt kellett tartalmilag is megváltoztatni a regénytrilógiát?<br> Jackson: Kinek lett volna jó, ha szolgai módon tartom magam az eredetihez, ám végül egy unalmas filmet készítek. A filmben szinte semmi sem teljesen azonos azzal, ami a regényben van, akár Bilbó születésnapjára gondolok, akár azokra a jelenetekre, amelyeket a Gyűrű szövetségének tagjai (Vic: !!!!) Galadriel tükrében látnak. <br> CINEMA: Ez mit jelent a gyakorlatban?<br> Jackson: Miután Frodó megkapja a Gyűrűt a nagybátyjától, a könyvben 17 év telik el, amíg végre útnak indul. A filmben viszont gyorsítani kellett a tempón. a Bombadil Tomával való találkozást is ezért kellett kihagynunk: ez a könyvben is olyan, mintha a hősök egy időre átkeveredtek volna egy párhuzamos univerzumba. <br> CINEMA: Ön szerint Tolkien könyve tökéletes fantasy regény, vagy észrevesz benne kevésbé jól sikerült részeket is. <br> Jackson: A trilógia vége mindig is idegesített: nem tetszett, hogy a hazatérő hobbitoknak még meg kell tisztítaniuk a Megyét Szarumántól és csatlósaitól. A lélegzetelállító csúcspont után számomra sehogy sem illett a regényhez ez a kissé melankólikus finálé.<br> CINEMA: Akkor ezek szerint a filmből ki is hagyta?<br> Jackson: Nem egészen. Azért tiszteletben tartottuk a könyv szellemét. De igazából ennek a finálénak már nincs igazi jelentősége. <br> CINEMA: Arwen tündehercegnő Önöknél fontosabb szerepet játszik, mint Tolkiennél.<br> Jackson: Arwen szerepét nem sokkal növeltük meg. Egyszerűen összeolvasztottuk Glorfindellel, a tündével, aki a gázlónál megmenti Frodóékat. A dramaturgia átláthatósága kedvéért egyes szereplőket ki kellett húznunk a könyvből. Ettől eltekintve Arwen ugyanazt a szerepet játsza a filmben, mint a könyvben....<br> <br> Mindjárt folytatom.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17098 Írta: Anonymous
Morgana:De jóó olvasni minden szavad!:-)<br> Remélem feltünésed gyakori lesz,bár mindig elkerüljük egymást..-(<br> Talán a hétvégén!:-))<br> Az én kötelességeim,sajnos az éjszakára korlátozódnak,mert ilyenkor kell nagy utakat megtennem,és vadászni az orkokra. :-) Ti vagytok az én tündebarátaim4:-)<br> Vigyázzatok magatokra!<br> Addig veletek megyek míg elnem távozom a messzi nyugatra,de majd onnan küldöm a híreket nektek!<br> Legyetek jók,és szép álmokat,bár azthiszem nemsokára ébredeztek,míg a kósza nyugovóra tér.<br> Álmodom szép tündelányokkal!:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17097 Írta: Anonymous
Nahát! Szia Morgana! <br> Megoldódott a költözésed? Búcsút intettél Kispestnek?:)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17096 Írta: Anonymous
Vic, imádlak!!!!<br> A fene a rengeteg idődbe! Keményen perkálom majd ezeket a perceket az ösztöndíjamból...<br> <br> Szóval, Aragorn, én mostanában, úgy öt hónapig borzasztó rapszódikusan leszek itt, de azért feltűnök néha napján... :) Ez a költözésem miatt van így.<br> Igen, igen, én is emlékszem, TI hogyan reagáltatok, mikor Vickel olvadozni kezdtünk. Azt a kacajt soha nem feledem! :) <br> <br> ÉSzAH: Én is, én is, én is!!!! Az emberek keze!!!! És szerintem Orlando keze nem rossz, ha olyan lenne, amilyennek leírtad, már TÚL finom lenne.. Ha lehet ilyet mondani. De szép ő... És már megint csak ismétlam önmagam. Morgana! Szedd össze végre magad, gyönyörködést abbahagyni végree, normális beírásokat kreálni! Egy-kettő!<br> :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17095 Írta: Anonymous
Az egyik új kedvencem: <br> www.legolasgreenleaf.com/86.jpg <br> Szerintem nagyon ott van és nem lennék ork az íja előtt, amikor így néz. :-) <br> Egyébként nagyon jó ez a site! Köszi, hogy szóltatok, hogy van. <br> Jók a linkek is, néztétek?<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17094 Írta: Anonymous
Vic, egyébként Tolkien külön kiemeli - ha jól emlékszem többször is - hogy milyen finom Legolas keze. Ezen kívül csak az arca szépségére utal, de a külsejét valóban nem írja le. Most akkor ez jó vagy rossz? Hiszen így utat enged a fantáziának, másrészről viszont egyetlen támpontot sem ad neki. Valahogy nekem is a keze van előttem, ha rá gondolok, de ennek személyes oka is van, nem csak az, hogy Tolkien ezt emeli ki: a kéz egyike az első dolgoknak, amit egy emberen - akár férfi, akár nő - megnézek. A másik ok az, hogy Legolast úgy látom magam előtt általában, ahogy éppen lő, és az a szép keze ott van az íjon close-up formátumban. :-) Orlandonak is elég finom keze van, de őszintén szólva egy kicsit keskenyebb, kecsesebb azért lehetne. :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17093 Írta: Anonymous
Vic, kedves tőled, hogy hiányoltál. Sajnos a gépemmel nyüglődök, és még most sem merem mondani, hogy működik, de remélem, hogy ismét gyakrabban tudok a helyi horizonton feltűnni. Én is nagyon hiányoltalak már benneteket, ide is vezetett az első utam, amikor végre kicsit működésre tudtam bírni a gépezetet. Különösen azért érintett érzékenyen a hiánya, mert itt figyel CD-n a GYU - és mindenek előtt Legolas - és már nagyon nagyon nézném. Most már nézhetem, bár hangja még nincs. De lesz. :-) <br> Na, de ez senkit nem érdekel, beszéljünk inkább Legolasról.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17092 Írta: Anonymous
Imádom ezeket a topicokat!!!!!!!!!!<br> Már olvasom egy ideje őket és ez a kedvencem!!! Hogy értitek, hogy be fogják szüntetni? Nemááá!<br> Én is imádom Legolas-t/Orlandot, ami elég fura mivel nem vagyok olyan yálas szépfiú imádó, de a Gy.U rohadt jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17091 Írta: Anonymous
ERU az Isten a filmbeN:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17090 Írta: Anonymous
Ha ezt egyszer írod le, ugyanolyan érthető... :o ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17088 Írta: Anonymous
Szerintem a Legolas az Isten a filmbe!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17089 Írta: Anonymous
Szerintem a Legolas az Isten a filmbe!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17087 Írta: Anonymous
Szia dúnedán mégis irtam! Vic: Én is nagyon kiváncsi vagyok a végére, de fogom olvasni is szóval tényleg ne mond meg!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17086 Írta: Anonymous
Ha esetleg valami Orlandósra fájna a fogatok vagy csak valami olyat akartok látni amitől legszívesebben a képernyőre ugranátok és amitől bárgyú mosoly ül ki arcotokra, ajánlom az alábbi képeket:<br> www.orlandobloomonline.net/orli.jpg vagy orli1.jpg esetleg orli2.jpg.<br> Tudom, hogy ez Legolas topicja, de minden valamirevaló Legolasosnak illik látni ezt meg azt :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17085 Írta: Anonymous
Új háttérképeket találtam!!<br> legolasgreenleaf.com/interactive.htm

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17084 Írta: Anonymous
Láttátok már az orlandomultimedia.cjb.neten az aninációs cuccokat? Kersessétek akis képet amin Viggot ölelget. Képeknek is iszonyat jók!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17083 Írta: Anonymous
Végre egy vigyorgó Legolas :-) )<br> legolasgreenleaf.com/leg101.jpg <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17082 Írta: Anonymous
Vic, meg mindenki: elsőként puszi mindenkinek, de hol találtátok meg azt az istenverte tesztet?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17081 Írta: Anonymous
És gondolod, hogy el is olvassa azt a 20000000 levelet, ami naponta jön neki? <br> Ja és ez csak amerikából... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17080 Írta: Anonymous
KÖSZ VIC!!!!NAGYON!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.716 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére