Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17259 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Lehet, hogy láttátok már ezt az oldalt, de azért beirom, hátha valaki örülni fog neki:<br> <br> www.fantasyplanet.cz/lotr/postava.asp?id=8

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17258 Írta: Anonymous
Úgy imádlak titeket! El vagyok látva képekkel minden napra :-)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17257 Írta: Anonymous
Sziasztok, jó reggelt! :-) <br> <br> Orlando nekem is jobban tetszik szőke és hosszú hajjal... De gondoljatok bele, milyen lenne, ha hozzá bőrdzsekit és farmert hordana...! Manapság nem divat a tünde-ruha, öltönyben meg inkább a barna haj mutat jól. :-) <br> <br> Képeket beilleszteni HTML-lel lehet, de aki ehhez nem ért, annak inkább nem magyarázom, mert bonyolult is és a fórumban sajnos tényleg nem megy...<br> <br> Szerintem Svindler is csak olyan kezébe adna moderátori jogot, akiben megbízik. És elsősorban inkább az új témákat kéne moderálni. A témákon belül pedig nem feltétlen a rövideket, hanem pl a ''Van itt valaki'', ''Hellóka'' és egyéb, igencsak offtopic írások. Bár mondjuk, ez tényleg nagyon macerás feladat...<br> <br> Nos, a jó példát követve én is beteszem ide az általam talált képeket, remélem ezeket még nem láttátok... :-) <br> <a href=http://www.jrrtolkien.civ.pl/img/film/90.jpg>Boromir, Legolas, Aragorn
Egy nagyon hom

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17256 Írta: Anonymous
Igaza van Vic-nek. Pár napja írtam ide egy hozzászólást, de azóta írtatok vagy két oldalt! <br> Sajna ritkán tudok jönni, és így elég sok midnenröl lemaradok, de azért barátotoknak tekintetek (majd) engem? :) <br> Apropó! Már az elsö kötet végén járok, szóval lasan de biztosan haladok... :) <br> Legolas nekem is a kedvencem. Szerintem hosszú hajjal szép, rövid hajjal meg jóképü! :) Nekem speciel hosszúval jobban tetszik.. :) )<br> Vic, bennem nem fogsz csalódni, mert ha egyszer elkezdek írni, akkor nem tudom abbahagyni. Ezt Tinúviel is tanusíthatja, igaz? :) ))<br> Igyekszem sokat jönni! Csáó!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17255 Írta: Anonymous
Morgana : küldök neked is majd!:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17254 Írta: Anonymous
Szia Morgana!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17253 Írta: Anonymous
Aragorn: Én is kérek képet!!!!<br> :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17252 Írta: Anonymous
Ez nagyon gáz, Vic, úgy tűnik, Orlando az én 'hűség-tesztem'. csak megláttam azt a képet és ...ő...szóval. :) <br> <br> Asmodeus: Most mi van?! Agyon örvendezem magam itt, hogy újra megjelentél, erre még köszönésre sem méltatsz... <br> <br> A moderátor jó ötlet, először Svindler maga vetette fel, és bár veszélyeket is rejteget magában, ha felelősségteljes emberke kezébe kerül, működhet. Csak hát sokat kell egyeztetni, hogy mi számít off-beírásnak, mi nem, és sok a határeset is. <br> <br> Lúthien és Beren története még mindig nagyon szép! :) <br> És ajánlom figyelmetekbe a Tolkien életrajzot, mert bár vannak benne hatalmas sületlenségek, mikor a szerző nekiáll magyarázni, hogy mi is tulajdonképpen A szilmarilok, és a tündéket eleinte mániákusan MANÓKnak, majd később TÜNDÉREKnek fordították, az életrajzot tekintve érdekes, hasznos és szépen megírt könyv. Olvassátok! :) <br> <br> Egyszerűen katasztrófa, hogy milyen laviát képes indítani egy pancser fordító! Gyalázat! Ki kéne az ilyet rúgni! Mondhatnám, hogy azok baja, akik ilyen pletykalapokat olvasnak, ahelyett, hogy hivatalos fórumokon keresgélnének, de a téma most húsba vág. Komolyan fontolgatom, megkérem Vicet, hogy tegye fel még egyszer hatalmas betűkkel a helyes fordítását a cikknek, hogy végre világos legyen, azért mert valaki szép, és ez az emberi szépség vagy 'cukorpofiság' többeket megragad, attól az illetőnek még lehet normális magánélete!!! Félelmetes!!! Tisztára mint a szecesszióban! Lassan az a becsülendő és felmagasztalt, ami a természetestől, a helyestől, a legnemesebb értelemben véve 'normálistól' elüt!!!!!!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17251 Írta: Anonymous
találtam nektek egy jó képet Legolasról, bár nem tudom, biztos láttátok már :) <br> <br> www.fantasyplanet.cz/lotr/pictur ... 5F57%2Ejpg

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17250 Írta: Anonymous
Vic:Remélem nembaj ha küldtem neked egy Legolast!:-)<br> Nézd meg jó?:-)<br> És kérem a kommentárt!:-))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17249 Írta: Anonymous
bye dodie

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17247 Írta: Anonymous
Orlando nagyon yo Legolas volt:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17248 Írta: Anonymous
jéézus, ne is mondd! mennem kell a ludni, remélem holnapig nem írtok még 1000 bejegyzést... ja, lehet hogy holnap nem is jövök... jéézus, mennyit kll majd olvasnom....de ha ti írjátok, megéri:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17246 Írta: Anonymous
Most nem akarok mindenkit rémképekkel gyötörni, de gondoljatok bele, ha a film ugy igazán hálívúdi lett volna, akkor erősen lehetett volna számítani rá, hogy pl. Legolast Leonardo DiCaprio játsza! Szegény Legolas, na az nagyon rossz film lett volna! (hát még belegondolni is rossz:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17245 Írta: Anonymous
Sesy: nincs leírva :) Ezért ábrázolják mindig minden festményen és illusztráción más színű hajjal - de én is szőkének képzeltem el. :) <br> off: elolvasom a leveledet :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17244 Írta: Anonymous
hogy lehet beállítani, hogy csak rákattansz? mert én bereakok, ha kell.(ha találok)<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17242 Írta: Anonymous
off: Vic, küldtem egy mailt, remélem nekem is válaszolsz!<br> <br> amugy, a köynvben tényleg nincs leírva, hogy Legolas hogy néz ki? Mert én rögtön szőkének képzeltem el!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17243 Írta: Anonymous
szentem nincs leírva..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17241 Írta: Anonymous
Vic:Ok rendben küldj emilt,én szivesen fogadom!Akkor majd én is ellátlak benneteket mindenféle jóval:-))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17240 Írta: Anonymous
Aragorn: nem tudom ide leírni, mert akkor már beilleszti :) ))<br> Majd küldök Neked egy emilt, és ott leírom normálisan, rendben?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17239 Írta: Anonymous
vic:látom nemunatkozol:-)<br> De nagyon jólteszed,és szerintem ez tök jó,hogy képeket illesztesz be:-)<br> Mindenkinek ezt kellene,ha talál valami jót ,és akkor együtt örülnénk!<br> Én is annyi jó képet láttam ám a minap,de hol azt nekérdezd!:-(<br> Sajnos nemjegyeztem meg,de olyan egyediek voltak.<br> Egyébként hogykell ide így beilleszteni?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17238 Írta: Anonymous
Szerintem a filmben tök jó, hogy nem olyan mint Frodó vagyis mindig bennevan a harcban és nem kell ot megmenteni ha jön az ellenség.(Ezzel nem akarom Frodót kicikizni félre ne értsetek o is nagyon tetszik.)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17237 Írta: Anonymous
Vic:Ez van,ez ellen nemlehet mit tenni.<br> Sokszor én is csak nézek,mint a moziban.-)<br> Mindenki rövid mondatokat ír,és aliglehet követni. :-( <br> Én nagyon örülök a képeidnek,és mindig megnézem akárki is van rajta. :-) Az időm ilyenkor engedi így hétköznap,de majd hétvégén többet leszek,vagyis gyakrabban.<br> Legolasos Vic:-))Na milyen nevet találtam neked:-D<br> Egyébként most őszintén bevallom a könyvben nekem is ő volt a kedvencem!:-)<br> Bár mindenkiért szorítottam:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17235 Írta: Anonymous
Ja, és még valami... délután találtam meg ezt a képet, ez is csak a DVD-n lesz rajta (Gandalf és Legolas), de akkor nem tudtam rendesen beilleszteni. Most íme:<br> <a href=http://www.fantasyplanet.cz/gfx/pictures_clanky/2002_2_1_17_36_59.jpg> Kimaradt jelenet

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17236 Írta: Anonymous
dúnedán:Én most kilépek és felhivlak Ok.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17234 Írta: Anonymous
Na ez egy jóóó kérdés! Hosszúval helyes röviddel trendi, aszem !

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17233 Írta: Anonymous
dúnedán: ez most milyen kérdés??? Szép, hosszú, szőke hajjal, a helyes kis padawan (sicc!) tincseivel... :) ))<br> <br> De ha már Orlandonál tartunk, itt van még egy kép: <br> <a href=http://orlando.glisten.net/pictures/wellingtonprem05.jpg> Wellington premier
Comment hozzá annyi, hogy láttam a képhez tartozó filmet is, és Orlando és Elijah az Egy Gyűrűjüket mutatják a kamerának. (Elijah-é most nem csillan be a fotón)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17232 Írta: Anonymous
Nasgul megtaláltam az egyik üzeneted. Vic neked is írtóra köszönöm. Szerintetek, hogy szebb Legolas rövid vagy hosszú hajjal?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17231 Írta: Anonymous
Asmo: nem én kértem ide ezt a félmeztelen képet, hanem dúnedán... én Legolasos vagyok, nem Orlandos, az már egy más kérdés, hogy alaposan kiveséztük ezen a topicon, hogy milyen jól játsza Orlando Legolas szerepét.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17230 Írta: Anonymous
Szia Aragorn! Én is örülök Neked! Csak éppen dühöngök, mert én töröm magam, szép hosszú mondatokat irogatok Legolasról, képeket illesztgetek stb., aztán visszanézek 2 óra múlva, és meg sem találom a legutóbbi bejegyzésemet a sok 'hello' és nem tudom mi között... :( Vidíts fel egy kicsit :) )

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.572 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére