Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17349 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Halihó!<br> Hát reátok találtam,tündebarátok... visszajövök vmikor, de mods épp számtechórán ülök, és vizsgaweblapot csinálok a Gyűrűk urából... Ja, egyébként rajzfilmen is csuda jó ez a srác! Micsoda feneke van... :-) ))))

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17348 Írta: Anonymous
ÉSzAH: Nem igazán hasonlítok senkire a GyU-ból. Külsőleg biztos nem. Talán az Uruk-Hai orkokra...<br> :) =

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17347 Írta: Anonymous
Tudom, hogy ez elsősorban Legolas és nem Orlando Bloom fórum, de ez azért idekívánkozik:<br> www.mostbeautifulman.com/ <br> mostbeautifulman.com/mrFebruary2002/

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17346 Írta: Anonymous
Az egyik interjúban van egy nagyon aranyos rész. Megkérdezik Orlit, hogy kényelmetlen volt-e a pótfül. Mire ő: a forgatás alatt inkább a tegez és az íj zavarta, mert az nehéz volt, de a fülek egyáltalán nem zavarták. Annyi gond volt velük, hogy két óráig tartott fölrakni őket. Ezért egy este paróka nélkül, de a füleket fönnhagyva ment haza, mert csak négy óra szünete volt. Aludni tértek a barátnőjével (!!!!!), és arra ébredt, hogy az egyik pótfül a párnához ragadt, a másik tökéletesen a fülén, a barátnője meg nevetve ül az ágyon és fotózza őt :) )))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17345 Írta: Anonymous
Na jó, mégegyszer, utoljára.<br> Orlando Bloom NEM HOMOKOS. Valami félművelt újságíró, aki felületesen olvas, félreértett egy mondatot, amely úgy szólt, hogy Orli járt egy szinésznővel, amíg az ott nem hagyta Orli legjobb barátjáért (tudod, normális embereknek vannak azonos nemű barátaik is), André Schneiderért. Ez úgy jött át, hogy Orli hagyta ott a barátnőjét Andréért. Félrefordítás, tiszta sor.<br> Ha tudsz egy kicsit angolul, érdemes azokat a cikkeket/interjúkat böngészni, amiket Vic szállít (kösz Mrs Greanleaf! :) ), azokból egyértelműen kiderül, hogy Orlando Bloom szexuálisan kizárólag a nőneműekhez vonzódik.<br> Pl. uk.imdb.com/Name?Bloom,+Orlando <br> <br> Lea: Tudtommal Londonban él.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17344 Írta: Anonymous
orlando hol él valojában???

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17343 Írta: Anonymous
orkando tényleg a homokozoban keresi a boldogságot????????????tudom már kitárgyaltátok de épp nem voltam itt!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17342 Írta: Anonymous
Vic, tök jók az idézetek és köszi, hogy ennyi cikket és képet linkelsz be nekünk. (Off: Megkaptam a leveledet, válaszoltam is. Check it out!)<br> Dwin, tényleg hasonlítasz Legolasra??? :-) Az istenek óvjanak! :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17341 Írta: Anonymous
Á, az őrült gépelésben elírtam az egyik kép helyes útját....<br> <br> <a href=http://www.fantasyplanet.cz/lotr/picture_show.asp?obr_url=http://www.fantasyplanet.cz/gfx/pictures_clanky/2002_2_3_17_35_21.jpg> Ime, Legolas - állati jó ez a baba, még a ruházata is valódinak tűnik....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17340 Írta: Anonymous
Nos, a ToyBiz nevű játékgyártó cég kiadta legújabb játékait, ezek mind a Két torony c. film szereplőit jelentik. Tehát, aki pontosan látni szeretné, hogyan néz ki majd Kígyónyelv, Éowyn és milyen páncél kerül Legolasra a következő részben, az alaposan böngéssze át ezt az oldalt:<br> <a href=http://www.fantasyplanet.cz/lotr/art.asp?id=384> klikk ide

A dolog nagyon sürgős, mert a New Line Cinema megtiltotta ezeket az oldalakat, és pl. Aragorn is megtalálta ezeket a képeket, de az az oldal már el lett söpörve a föld színéről. Tehát, aki böngészni akar, az még addig tegye, amíg a fantasyplanet oldalai még élnek....

Legolas páncélja és Faramir

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17339 Írta: Anonymous
Tinúviel: nagyon fogunk várni hétvégén, de tényleg. :) ))<br> Addig is legyél jó!!!<br> Én most keresgetek egy hihetetlen minőségű Legolas action babát, amit én csak percekig bámultam, mert nem hittem a szememnek. De eltűnt a honlap...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17338 Írta: Anonymous
Vic, dehogy, épp ellenkezőleg! :-) <br> Sajna most szombatig megint nem jöhetek, most elvileg nyomtatok... :-) És nézegetem a Legolas-képeket... :-) <br> Végre vettem Posztermagazint és gyorsan kitettem egy csomó képet. Elég pici a szobám és más poszter nincs is fenn, de már nem is férne el több. (Kivéve persze, ha lenne Legolasról... :-) <br> A mai nap egy kisebb csodával felért: a barátnőm először mondta azt az egyik Legolas képre, hogy ''miért, nem is olyan ronda!'' Még jó...! :-) ))<br> Nos, a ''félmeztelen kép'' is tetszett, de sokkal jobban tetszik a kedvencünk állig beöltözve. :-) <br> Ha jól sejtem, a 2. trailerről szóló cikk nem magyar... És akkor sajnos én nem tudom elolvasni... :-( ((<br> Tegnap végre olvastam egy kicsit a Könyvből, most lett vége Aragorn koronázásának, már mindenki búcsúzik... :-( (( És rájöttem, hogy a kedvenc szereplőim közé Éowyn is ''betolakodott''. :-) (Faramir meg egyébként is szimpi :-) <br> Na, nyomtatok néhány Legolas-képet is a barátnőim térítésére, Vic, öröm volt olvasni az idézeteket! :-) <br> Üdv hétvégén!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17337 Írta: Anonymous
Nagyon megijedhettetek a sok idézettől, ha ilyen nagy a hallgatás ezen a topicon :) )))<br> Ezért most inkább egy remek Orlando Bloom interjút rakok ide be, a szöveg sajnos angolul van, de igen jól olvasható, és nagyon érdekes dolgokról szól, a mi Legolasunkról és megformálásáról. Meg arról, hogy Orlando hányszor olvasta el a könyvet a forgatás előtt/alatt, és mennyire a hatása alá került :) ))<br> <br> <a href=http://www.theonering.net/movie/scrapbook/large/3381/> Nagy Legolas kép és cikk első fele

Legolas kép 2. + cikk második oldal

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17336 Írta: Anonymous
De nem bírom ki, találtam még egyet, muszáj ezt is: Szilszakáll mondja a tündékről Pippinnek és Trufának:<br> ''A tündéket mégis jobban kedvelem, mint a többieket, végül is a tündék kúráltak ki minket a némaságból annak idején, s ez olyan ajándék, amiről nem lehet megfeledkezni, még ha az utunk el is vált azóta.''<br> <br> Amikor pedig Szilszakáll találkozik Legolasszal, vele különös gonddal és tisztelettel beszél. Legolas itt kéri meg, hogy hagy járják be Fangornt a barátjával, Gimlivel (egyébként azt hiszem, itt használja először ezt a szót Gimlire, hogy barát)<br> ''-... fura egy barátság!''<br> ''- Lehet, hogy furának látszik - mondta Legolas - de amíg Gimli él, egyedül nem megyek Fangornba.''

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17334 Írta: Anonymous
El sem hiszem végre összefutok Dwinnel, aki a megtévesztésig hasonlít Legolasra!<br> Üdvözlök mindenkit, remélem imádatotok Legolas irányába mit sem csökkent!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17335 Írta: Anonymous
off: Dwin, ÉSzAH: én már írtam, hogy nem tudok napközben chatelni, csak este, úgyhogy ha minden igaz, én is fent leszek úgy 7 körül...<br> <br> Más. A hétvégén végignyálaztam ismét a könyvet magyarul - már nem tudom számolni, hányadszorra :) - és találtam benne egy csomó jó kis idézetet. Most csak egyet írok le, remélem, mindenkinek tetszeni fog:<br> ''- A sirályok... soha nem lelek már békét a bükkök vagy a hársak alatt.''<br> ''- Ezt ne mondd! - pirított rá Gimli - Hisz számtalan látnivaló van még Középföldén és számtalan tennivaló. De ha a Szépek Népe mind útnak indul az öblök felé, színtelenebb lesz a világ mindazok számára, akiknek az a sorsuk, hogy ott maradjanak.''<br> ''- Bizony, színtelen és sivár - mondta Trufa - Nem szabad a tengerpartra költöznötök, Legolas. Mindig lesz nép, kicsi és nagy, sőt, még bölcs törp is, mint Gimli, akinek szüksége van rátok.''<br> <br> Ó, Te Magasságos, mennyire egyet tudok most érteni Gimlivel és Trufával.....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17333 Írta: Anonymous
Stop: megyek a GYu csetbe...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17332 Írta: Anonymous
Vic: Nem tudod véletlenül, hogy KTL jön-e ma?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17331 Írta: Anonymous
Én most is fent vagyok. Rajtm kívül még 1 ember van ott... :( =

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17330 Írta: Anonymous
Off: <br> Dwin, bocsi, hogy nem mentem az irc-re, de már nem voltam itt, amikor beírtad. Vic, a levelet nem kaptam. Még nem. <br> (Még jövök ma, de most csúcsidő van.)<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17329 Írta: Anonymous
Dwin: szerintem sem. De olyan jól hangzik.... a valákat szerintem nem említi Gandalf, sehol sem a könyvben....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17328 Írta: Anonymous
Gandalf mondata biztosan nem volt a filmben. Magyarul biztos nem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17327 Írta: Anonymous
Figyeljetek egy kicsit!<br> A képes útmutatóban elég gagyi szövegek vannak - úgy általánosságban. Viszont egyes oldalakon olyan infókat is közölnek, amelyeken teljesen meglepődtem, hogy mit keresnek ennyi kisiskolásoknak íródott hülyeség között. <br> <br> De ami miatt a figyelmeteket kérem, azok ebben a könyvben található idézetekkel kapcsolatosak. A kérdéseim: benne vannak ezek valahol a könyvben vagy a filmbeli szöveget idézik? És ha a könyvben vannak, akkor az angol eredetit fordították le, vagy az Árpi bácsi féle fordításból vették ki őket?<br> <br> Ime, az idézetek:<br> <br> <B> Tündéknél:<br> ''Mindkét világban egyszerre léteznek - a Láthatóban és a Láthatatlanban egyaránt.''<br> ''Ifjak és öregek egyszerre... telve élettel, mégis oly szomorúan.''<br> <br> Gandalf:<br> ''Miért küldtek ide a valák ilyen öreg testben, kitéve minden halandó fájdalomnak és sajgásnak?''<br> <br> Szarumán Gandalfnak:<br> ''A világ megváltozott, Gandalf, új kor születik: az Ember Kora, melyet nekünk kell uralnunk, hiszen mi vagyunk a mágusok.<br> Ebben a törékeny emberi alakban a maiak szelleme lakozik.''<br> </B><br> E legutóbbit a könyvben én így találtam meg: <br> ''A tündék ideje lejárt, eljött a mi időnk, az ember ideje,amelyet nekünk kell kormányoznunk. De ehhez hatalom kell, hatalom, hogy minden lény végrehajtsa, amit mi rendelünk a jó érdekében, amit csak a Bölcs ért.''<br> <br> Tehát a két szöveg abszolút nem egyezik. Lehet, hogy a mozifilmben hangzott el hasonló mondat????

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17326 Írta: Anonymous
Inczy:Gyerünk, így tovább!!!!:)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17325 Írta: Anonymous
Örömmel jelentem, már a második rész közepe táján járok! :) )))<br> Én is nagyon köszönöm azt a sok-sok szuper képet, ti vagytok a mi kép ellátóink! :) ) <br> Engem esténként valószínüleg a chaten lehet majd felllelni, és akkor majd jobban megismerhetlek titeket! :) <br> De természetesen ebbe a topicba mindig visszatérek majd! :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17324 Írta: Anonymous
Szia qreo! <br> Gyere fel inkább chatelni, mert nem szeretik, ha a fórumot chat-re használják.<br> :) =

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17323 Írta: Anonymous
sziasztok!!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17322 Írta: Anonymous
Kösz! Én meg kifagytam. Imádom ezt a gépet...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17321 Írta: Anonymous
Dwin: körbenézek, és ha találok valami jót, akkor leírom, O.K.? Ezen az előbbin is kis kép van róla, és nem igazán éles. De nézelődök...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17320 Írta: Anonymous
Vic: Gimli-ről hol lehet jó képeket letölteni? Nem tudnál ebben segíteni nekem?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.629 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére