Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17439 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Legolas és a nyila... azért van néhány kép, ahol Orli Legolasként meglehetősen érdekesen fogja az íjat és a vesszőt :) ), de a filmen nem látszik :) ))))))

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17438 Írta: Anonymous
Eglarcarien: A nyáladzáshoz nem tudok hozzászólni, mert nem vagyok már tinilány, akit Legolas szőke haja indított meg, hasonlóan, mint anno minden kislány Leonardos vagy Nick Carter rajongó volt... <br> A többség ezen a topicon nagy könyvbeli Legolas rajongó, akiknek nagyon tetszett Orlando filmbeli zseniális teljesítménye. <br> <br> Legolas és a nyila... hát, igen, ezek azok a témák, amelyekről mindenkinek ugyanaz jut eszébe... :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17437 Írta: Anonymous
Azt nem úgy értettem. Szóval csak azért van elegem belőle, mert mindenki arról nyáladzik. Egyébként az tetszik benne, hogy mindig célba talál...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17436 Írta: Anonymous
Szerintem Legolas az egyik legjobban dikerült szereplő!!!<br> De persze az egész film is szupi és nagyon profin megcsinált!!!!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17435 Írta: Anonymous
Eglarcarien: ha nem szereted, akkor kérlek, hogy ne ebbe a topicba írjál, van itt még másik éppen elég...<br> Mi nagyon szeretjük őt.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17434 Írta: Anonymous
Legolas így, Legolas úgy!!! Mindenki csak őt szereti! (én nem)<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17433 Írta: Anonymous
ÉSzAH: Szerintem egyszerűen csak imádja a kockás ingeket :) ))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17432 Írta: Anonymous
örülünk elijah miatt is!!a filmnek is!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17430 Írta: Anonymous
A film is díjat kapott, annak nem örültök? Elijah Wood is, annak sem? :) )))))))))<br> <br> ÉSzAH, fantasztikus munkát végeztél!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17431 Írta: Anonymous
ÉSzAH: köszi, köszi, köszi, köszi, köszi, köszi, köszi, köszi, köszi... :) ))<br> A kockás ing a dilije, de hát mindenkinek van ilyen. Bocsássuk meg neki :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17429 Írta: Anonymous
ÉSzaH te kis aranybogár!!a cikk miatt!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17427 Írta: Anonymous
végre kiszabadultam abból a szar suliból!!!!MEGÉRDEMELTE A DÍJAT!!!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17428 Írta: Anonymous
Gandalf, az eredeti cikkben történész professzor van, írva, reklamálni Mr. Bloomnál lehet. :-) <br> Tök jó, hogy díjat kapott, gratulálunk neki. Mit gondoltok, csak kockás inge van??? :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17426 Írta: Anonymous
És a harmadik rész (csak így fért fel ide): <br> <br> D: Mennyire nyomta rá a bélyegét ez a szigor a hangulatra?<br> OB: Semmit sem mondhattam el! Nem csinálhattunk saját fényképeket! Sok frusztráló korlátozással találtuk szembe magunkat, de ha belegondolsz, hogy ez a forgatás 18 hónapig tartott és ha nem lettek volna ilyen szigorú intézkedések, akkor sok anyag kiszivároghatott volna. Ezek a filmek egy-egy évre egymás után fognak kijönni, három éven át, ezért nagyon óvatosnak kell lenniük. Ha mindenki látja képeket, melyek majd csak a második vagy a harmadik részben fognak feltűnni, akkor hajlamos azt gondolni, hogy Hé, én már láttam, hogy miként fog ez vagy az kinézni. és így elvész a látvány meglepetése. <br> D: Bizakodó vagy a három film évenkénti bemutatásával kapcsolatban?<br> OB: A filmek különös és csodálatos dolgok, bármi megtörténhet, de én bízom benne, hogy hálás feladatba fogtunk. Olyan sokat fektettünk bele, annyi energiát és erőfeszítést, hogy muszáj megtérülnie. <br> D: Most fejezted be Ridley Scott filmjét, a Black Hawk Down-t (Fekete héja lezuhant - a ford.). Mennyire volt más ez a film? <br> OB: Ridley Scottnak olyan múltja van, mely a legnagyobbak közé emeli. Bár a Gyűrűk Ura nagyformátumú film volt, ott Új-Zélandon, barátok között dolgozva - mert mindannyian barátok lettünk - sokkal kissebbnek tűnt. Ridley filmje ezzel szemben igazi nagy dolog érzetét keltette de így is remek élmény volt. <br> D: Biztosan megkönnyebbültél, most, hogy végre a mozikban van a Gyűrűk Ura. <br> OB: Izgatott vagyok, de kicsit ideges is. Minndenkitől azt hallom, hogy mit fog jelenteni, ha végre kijön film. Hogyan lehetne erre felkészülni? Az embernek ötlete sincs, nem igaz? Abban már most biztos vagyok, hogy mindenféle elképzelhető Legolas-os viccel meg fognak találni. Legolas a kocsmában és Mondd, te tényleg tündér vagy?. Képzeld csak el: Biztos, hogy meg fogom kapni egy párszor!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17425 Írta: Anonymous
Közkívánatra itt a második rész. Csak nektek, csak itt, csak most, csak tőlem ...<br> (Az idézőjelek nem jönnek át, de igyekeztem mondatkezdő nagybetűkkel jelezni, hogy hol vannak.)<br> <br> D: Volt bármiféle előzetes elképzelésed arról, hogy melyik karaktert szeretnéd eljátszani? <br> OB: Még a színiiskolába jártam, amikor a szereposztási procedúra elkezdődött, és mindenki, akit csak ismerek jelentkezett egyik vagy másik szerepre. Én először egy másik karaktert céloztam meg, de az nem jött össze. Viszont felajánlották, hogy próbáljam meg Legolas szerepét, és ennek legalább úgy örültem. Visszatértem a könyvhöz, átolvastam újra, hogy átlássam, ki is ez a figura valójában. Magamon kívül voltam, amikor végül felkértek, hogy játszam el. <br> D: Mennyire lett a film autentikus?<br> OB: Bár ez egy fantasy film, mégis annyira valóságos, amennyire csak lehet. Úgy kell elképzelni, hogy ha egy néző megveszi a jegyét, akkor egy első-osztályú repülőjegyet vesz, mely egyenesen Középföldére repíti. Éppen ezért rendkívüli figyelmet szenteltek a részleteknek a kosztümök és a díszlet terén. Az új-zélandi helyszíneket és a díszletek adta lehetőségeket a végletekig kihasználtuk annak érdekében, hogy az élmény teljes legyen. <br> D: 18 hónap elteltével már biztosan otthonosan érezted magad Új-Zélandon. <br> OB: Az lett az otthonom. Igen meleg érzések kötnek Új-Zélandhoz és nagy a kísértés, hogy vegyek ott egy darab földet, főleg annak tükrében, ami mostanában a világban folyik, mivel Új-Zéland még biztonságos helynek tűnik. <br> D: Mikor tudatosult benned, hogy ilyen nagyformátumú vállalkozásba csöppentél?<br> OB: Amikor megérkeztem Új-Zélandra az egyik első dolgom az volt, hogy meglátogattam a különleges effektek stúdióját. Volt ott egy raktár tele vértekkel, több tonnányi páncéllal és fegyverrel ... ez volt az a pont, amikor rádöbbentem, Istenem, ez hatalmas!. Már talán egy hónapja folyt a forgatás, mire elhittem, hogy benne vagyok. Aztán, mikor az első év fele táján végül láttunk egy pár vágatlan felvételt egy-két jelenetről, össze-vissza egymás után rakva, amit Peter csak azért mutatott meg nekünk, hogy tarsa bennünk a lelket, és én végre felfogtam, hogy tényleg része vagyok ennek az egésznek, még akkor sem hittem el teljesen. <br> D: Jobban átérzed ezek után, hogy mit jelent a Gyűrűk Ura az emberek számára? <br> OB: Némiképp technofób vagyok, de ismerem és lenyűgözőnek tartom az internetes oldalakat, melyek a film és az egyes karakterek köré szerveződtek. Bárhová megyek, biztos, hogy a Gyűrűk Ura előbb vagy utóbb felvetődik a beszélgetésben és úgy tűnik mindenki szereti, mindenkinek van róla saját élménye. Az én karakteremnek is van néhány honlapja. Bár még nem tanulmányoztam őket végig, már átfutottam egy párat és igen hatásosnak tűnnek. <br> D: Volt bárki is a forgatáson, aki nem olvasta a regényt?<br> OB: Ki van zárva! Én elolvastam és eléggé tájékozottnak éreztem magam ebben a világban, de ha bárkinek kérdése volt, akár azzal kapcsolatban, hogy hol kell lenned, vagy mi történt azon a ponton a történetben, mindig volt valaki kéznél, aki pontosan tudta, hogy mit hogyan. Peter szavaival élve ezt a filmet rajongók csinálták a rajongóknak. Mindenki rajongó volt. <br> D: Mennyire voltak kényelmetlenek a fülek? <br> OB: Meglepő módon a legkevésbé sem, leszámítva azt a két órát, ami ahhoz kellett, hogy feltegyék őket. Az egyetlen, ami strapás volt, az a hátamra rögzített íj és tegez, mert elég nehezek voltak. Egyik nap a paróka nélkül mentem haza, de a füleket fent hagytam, mert csak négy óra pihenőm volt és éjfél felé járt. Csak bedőltem az ágyba a barátnőmmel, aztán arra ébredtem, hogy az egyik fülem fent van, a másik a párnán, a barátnőm meg nevetve ül az ágyban és engem fényképez. Nagyon szerettem volna úgy járkálni, hogy rajtam vannak, de igen nagyfokú titoktartást kellett betartanunk, így nem sétálhattál csak úgy be egy bárba, vagy ilyesmi. A biztonsági intézkedések olyan szigorúak voltak, hogy ha viseltem volna a füleket, akkor még úton a otthonról a forgatásra és vissza a kocsiban is kapucnis dzsekit kellett volna hordanom. <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17424 Írta: Anonymous
<B>ORLANDO BLOOM DÍJAT KAPOTT LEGOLASÉRT!! </B><br> <br> Ez az Empire 2002-es díjátadás, kép is van róla :) <br> <br> <a href=http://www.empireonline.co.uk/features/awards2002/report/> klikk ide a cikkért

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17423 Írta: Anonymous
ÉSzAH: Én is I-M-Á-D-L-A-K!! :) )<br> A második része is érkezzen meg, könyörgök!!!<br> Amit Valinorról írtam, nos... azt kell, hogy írjam, sajnos igazad van. Legolas annyira elérhetetlen, megfoghatatlan, hogy valóban csak egy álom. Egy álom, amelyet nem is szeretnék kézzel foghatóvá tenni, már ha érted, mire célzok. Akkor megszűnne a titokzatossága, a különlegessége....<br> És tényleg, hol vagyok én egy tündéhez képest... de ez van. :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17422 Írta: Anonymous
ÉSzAH:IMÁDLAK, tudod? itt punnyadtam a suliban, de ttől a cikktől, és persze Vic képeitől remek napom lett:)) köszi! este talizunk chaten:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17421 Írta: Anonymous
Tolkien NEM történészprofesszor volt, ezt Bloom tudhatta vola...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17420 Írta: Anonymous
Vic, azzal az Illuvatar kegyelmezzen ötleteddel kapcsolatban: Már elgondolkoztam, hogy vajon egy elf - akár férfi, akár nő - mennyire találna szépnek egy embert. A dolog nem kizárt, hiszen látjuk Arwen és Aragorn is egymásra talált, de elméletileg elég kicsit a valószínűsége, nem? Most nem illúziórombolni akarok, szó sincs róla. És Valinorban legalább a halhatatlanság vagy halandóság dilemma megoldódik. <br> Ez a gondolatom először a Drizzt Do'Urden - Catti-brie kapcsolat révén merült fel bennem, hiszen szegények már legalább 10 kötet óta szerelmesek egymásba és ott egyikük sem vállalhatja fel a másik életének hosszát. És Drizzt nem mérvadó, mert ő ki nem állhatja a saját fajtájának szerintem már a kinézetét sem, pedig hát ismerjük el, ha van szebb, mint egy elf, akkor az egy drow. (Személyes vélemény!)<br> És mivel az elfek egy életre - egy ÖRÖK életre - választanak párt, tuti, hogy jól megnézik, ki legyen az. Lehet egy embernek esélye? Most ne elsősorban a külsőségekre gondoljatok. Fel tud nőni egy ember szellemileg oda, hogy társa lehessen egy elfnek? Öööö ... bocsi, tündének. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17419 Írta: Anonymous
Itt a cikk első fele, egyszerre úgysem engedné betenni az egészet a rendszer, mert túl nagy. Olvassátok én meg hamarosan jövök a folytatással (hosszú ö és ü betűk ékezete hiányzik, bocsi, nem tudom, miért így mentette el a rendszer.)<br> <br> Orlando Bloom a Gyuru Szövetségével lépett be a nagyköltségvetésu filmek világába. Legolast, a karddal, íjjal halálosan bánó tündét alakítja, ki az tündék népét képviseli a Szövetségben. Az angol fiatalember, a londoni Guildhall Zene- és Dráma-akadémia végzett növendéke nem titkolja, hogy mennyire izgatottan fogadta ezt a kiugrási lehetoséget és büszkén mutatja meg a tetoválását, mely hivatalosan és életre szólóan jelzi, hogy a Szövetség kilenc tagjának egyike.<br> <br> DreamWatch: A Szövetség mind a kilenc tagja csináltatott egy tetoválást, mely tünde nyelven annyit tesz: kilenc. Te hol hordod a tiédet?<br> Orlando Bloom: A csuklómon (húzza fel büszkén az ingujját). A többiek a legkülönbözobb helyekre iratták fel, azt hiszem Elijah (Wood, Frodó) a hasára tetette, ami meglehetosen szokatlan.<br> D: Mikor olvastad eloször a könyvet?<br> OB: Tizennégy éves voltam, amikor eloször a kezembe vettem a Gyuruk Urát. Úgy a feléig jutottam el aztán kicsit ráuntam, mivel jobban érdekelt a sport, a zene és a lányok. Akkor vettem újra kézbe, amikor a szereposztás elkezdodött, és ezt olvastam mikor Új-Zélandra mentem. Ez a tökéletes forrás ha mindent meg akarsz tudni az eljátszandó karakterrol vagy bármi másról. Jó volt a kezem ügyében tartani, hogy viszonyítási alapul szolgáljon a filmezés különbözo fázisaiban. <br> D: Tetszett a regény, amikor eloször próbáltad meg elolvasni?<br> OB: Tetszett, de nem igazán volt elég idom rá. Nyári szünet volt és annyi más foglalkoztatott. Majd miután befejeztem a filmezést sok barátom megkapta tolem a trilógiát ajándékba azzal, hogy muszáj elolvasnia, mert nagyszeru olvasnivaló. Akik viszont nem olvasták a könyvet azok is imádni fogják a filmet, legalább annyira, ha nem jobban. Lényegében ez egy gyönyöru történet és egy igen nagyformátumú könyv. Tolkien történész professzor volt és mindent igen részletesen dolgozott ki. Ez talán sokakat megrémít vagy összezavar, de aki csak a filmet nézi meg egy nagyon jó lényegi összefoglalást kap, ami boven elég ahhoz, hogy alámerüljenek ebben a világban. Ez egy izgalmas utazás, függetlenül attól, hogy miként kerülsz bele. <br> D: Hogy érezted magad Új-Zélandon?<br> OB: 18 hónapig tartott és ez volt életem legjobb idoszaka. Egy ilyen vállalkozásban részt venni és egy ilyen karaktert megformálni igazi kihívást jelentett. Bele kellett mélyednem és elég szürreális élmény volt egy asztalnál ebédelni Új-Zélandon egy csapat orkkal és szörnyeteggel, akik mind hatalmas pótfüleket és végtagokat viseltek. Pedig már azok nélkül is hatalmasak voltak. Teljesen elvesztem ebben a világban. <br> D: Milyen edzésekkel kellett felkészülnöd a szerepre?<br> OB: A szereplok közül én érkeztem meg elsonek és rögtön a kezembe is nyomtak egy íjat. Elkezdem vele gyakorolni és sikerült némi rutint szereznem az íjászatban. A hét végére már papír-tányérokat lodöztem a levegobol és próbáltam igazán dinamikus mozgást vinni az íj-használatomba. Az íj a test kiterjesztése kell, hogy legyen, profinak kellett lennem a használatában. A lovaglás is fontos, elsosorban a második részben, ahol sokat kell lóháton ülni. A tündék harcmodora az ókori európai és ázsiai harci stílusokon alapszik, ezeket gyakoroltam be az ikerpengékkel. A nap végére már lassítanom kellett a mozdulataimon, hogy a kamera is venni tudja, de ugyanakkor megmaradjon a villanásszeru látvány. <br> D: Mennyire találtad fontosnak a karakter fizikai jellemzoit?<br> OB: Legolas egy olyan karakter, amilyet még senki sem látott azelott. A tündék halhatatlanok, emberfeletti erovel rendelkeznek és már nagyon régóta élnek ezen a világon. Annyira kecsesek és elegánsak! Így meglehetosen sokat dolgoztam a karakter fizikai megjelenítésén és igyekeztem kifejleszteni egy olyan tündét, amilyet Tolkien leír a regényben. Úgy kellett tennem, mintha valami létezot mintáznék meg. <br> (folyt. köv.)<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17418 Írta: Anonymous
Kedves vagy, Penngaladiel, de ha eljutnék Valinorba valahogyan, Illúvatar kegyelmezzen meg Legolasnak, mert én biza, hát nem ist tudom mit csinálnék vele :) )))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17417 Írta: Anonymous
Jaj, Vic, ne mondj ilyeneket, még a végén nekem is verőlegényeket kell felfogadnom, hogy el ne szálljak a dicséretektől :) )))))))))))<br> <br> Azért te maradsz a tiszteletbeli Mrs Greenleaf, ezt senki nem bitorolhatja el tőled :) ))))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17416 Írta: Anonymous
Penngaladiel: i-m-á-d-u-n-k Téged, és Orlando Bloomot is (nagyon sajnálom, hogy ezt még hozzá kell tennem, már csak azért is, mert ő pasi, de hát ez van: őt jobban :) ))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17415 Írta: Anonymous
Megvan a Viggo által készített és kommentált kép szövege:<br> <br> 'One elf brother from MIRKWOOD, readying himself for battle. A deadly fighting machine; glad he's on our side.'<br> <br> :) ))))))))<br> Tényleg a kontaktlencse, teljesen egyértelmű :) ))))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17414 Írta: Anonymous
Nos látom, mindenféle teendőitekkel úgy el voltatok foglalva, hogy nem olvastátok az általam ajánlott interjút. Akkor bevágom ide az elszállásról szóló részt, bocsi, csak angolul, de saját szavaival sokkal jobb! Aztán majd valamelyikőtök lefordítja :) ))<br> <br> HB: With everything that's going on, there must be a sense of unreality about life at the moment for you. <br> <br> OB: I'm just taking it a day at the time at the moment. It certainly feels kind of surreal to be travelling all over the world doing publicity and being involved in such a great project as The Lord Of The Rings that's lead to such a lot of interest in me personally and what I do. It's exciting and, um, slightly intimidating in some ways, but I'm just trying to take it a day at a time, you know, and enjoy it all for what it is. I mean, I know you can be up one minute and drop the next, so I'm trying to maintain a steady course so that I have some longevity. <br> <br> HB: Absolutely. But still, at this stage, the potential for losing it and actually starting to believe your own hype must be enormous. <br> <br> OB: I have a sister [Samantha Bloom, 26, new recruit at London's Guildhall School Of Music And Drama] who would never let that happen. I have a cousin who would never let that happen and I've surrounded myself with friends who would beat me, *physically* beat me, if for a moment I tried to get above myself. And also I think I'm incredibly lucky to be doing what I do. I mean, I have a great job. I get to dress up and become somebody else, especially when it's someone like Legolas, who's this super-cool kind of otherworldly elf. It's, like, I'm lucky, man, so why would I not appreciate that?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17413 Írta: Anonymous
Vic: A valás idézet vagy a Szilmarilokban volt, vagy pedig A gyűrű keresésében. A Gyűrűk Urában biztosan nem!<br> Két osztálytársam megnézte a filmet, és Legolasról csak annyit mondtak, hogy: Az melyik is volt? Az a buzis? És nagyon sok embernek nem tetszik a film, mert hogy túl hosszú, állandóan harcolnak benne, és egy idő után unalmas... elrontják az én örömömet is :o (<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17412 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> Én új vagyok itt...de örülök nektek, és szeressük együtt Legolast!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17411 Írta: Anonymous
mármint engem tanítsatok és Legolast szeressétek

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17410 Írta: Anonymous
csók mindenkinek már itt se vagyok<br> Észah: oké, de most már legalább tudom honnan szerezzem beSzeressétek nagyon Legolast és tanítsátok meg hogy lehet ide felpakolni képeket!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.673 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére