-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Legolas (Orlando Bloom)
Legolas (Orlando Bloom)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17588
Írta: Anonymous
ÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!<br> <br> ÉSzAH, örök hála, tudom, hogy már írtam, de nem lehet elégszer.
) <br> Aki ezt a néhány off topicos részt kihagyja, és visszatér a 19.03 és 19.06-os bejegyzéshez, az tudja, hogy miért visítok.
)))
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17585
Enyje Gandalf!!! Mi ez a cinikus felhang???
)) Nem csak dicshimnusz van itt. Ha nagyon keresel, még kritikát is találsz. Na jó, nagyon kell keresni, de azért van.
<br> ÉSzAH
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17584
Na jóvan, te meg egyszer gyere le Makóra és akkor elfogadom a kifogást.
P<br> Megkaptad das e-mailt?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17583
Lestat: Magadra vess - máskor gyere el!<br> És most vissza a Legolas-dicshimnuszhoz, mert egyesek még megharagudhatnak...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17582
De én meghalok a kíváncsiságtól.Akkor inkább írd meg magánban...<br> És miért hiszi mindenki azt, hogy a képekre megyek.Nekem is van képem rólad is Gandiról is...
P
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17581
Szia Lestat! Ne offoljuk szét a témát, erről inkább a Völgyzugolyon. Hamarosan lesznek fent képek is.<br> ÉSzAH
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17580
Csákó Észi!<br> Úgye milyen hatalmas a mi Gandink, mert úgyhallom találkoztatok és mintha esett volna róklam is néhány szó, mik?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17579
Sikerült!!! Köszi az instrukciókat Vic!<br> Na ha már ilyen sikerélmény ért, akkor még egy. Ezt már ismeritek, de ez egy extended version. <br> <a href=http://www.orlandobloomonline.net/obkl1.jpg> A KÉP
ÉSzAH
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17578
Na ... megpróbálok ide beilleszteni egy képet. Ha sikerült, akkor lehet alélni lányok!
))<br> <a href=http://www.orlandobloomonline.net/oblk7.jpg> Adjátok már vissza az ingemet!
Ha nem sikerülne a beillesztés és a link nem él, akkor www.orlandobloomonline.net-en találjátok a galériában. <br> ÉSzAH
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17577
Én hétfőn nézem meg harmadszorra apámmal, mert őt is érdekli:-) Ennek nagy előnye, hogy nem én fizetem a jegyet:-)<br> A gyűrű Galadriel ujján a film legelején látható csak, amikor a három tünde gyűrűről van szó!!!<br> Színházajánló: minimum 14 éveseknek nagyon ajánlom a Jekyll és Hyde-ot (remélem jól írtam), NAGYON jó volt, most láttam, a Tháliában játsszák:-)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17576
Kedd 17:30-ra van négy felesleges jegyem a Corvinba, ha valakit érdekel, legyen szíves szóljon, sajnos mégsem tudunk elmenni!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17575
Hmm... pedig az a kissrác a moziban azt óbégatta, hogy látta....
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17574
OFF TOPIC: ÉSzAH, Morgana: megnéztem a filmen Galadrielt még egyszer alaposan, és nem lehet látni a gyűrűjét (legalábbis én nem vettem észre). A ruhája ujja elég ravasz szabású, hosszú, és takarja végig a bal kezét - tehát az a keze passz. <br> A kancsót a jobb kezében fogta, amikor Frodóval a tükörnél voltak, és azon tuti, hogy nincs gyűrű. Amikor pedig elköszön, és felemeli üdvözlésképpen a jobb kezét, látok valamit a jobb keze középső ujján, de szerintem az csak a kapocs, ami tartja a ruha ujját. Ennyit erről, a többit majd a moziban legközelebb alaposan kivesézzük.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17573
Kedves Zsani! Itt folyamatosan mást sem teszünk, csak egy kicsit vissza kellene olvasni a hozzászólásokban... ennyi az egész...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17572
Sziasztok!<br> Ha tudtok légyszi küldjetek Orlandoról híreket!<br> Előre is köszi.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17571
A onering.net ajánlotta ezt a honlapot, hogy az adatbázisában 1100 kép található, közel 70 kategóriában: <br> <br>
www.elfenomeno.com/peliculas/mul ... zindex.php
<br> <br> A honlapon van egy Legolasos kategória is: <br> <a href=http://www.elfenomeno.com/peliculas/multimedia/versec.php?id=19&nombre=Legolas> itt
A képek többségét már mindenki ismeri, de pl. van egy kép Legolas tegezéről is.
A honlap egy másik részében, az elf kategóriában pedig megtaláltam a LEMBAST!!!!
LEMBAS FOTÓK
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17570
Szia kiskósza! Beszélnünk kellene Orlandoval, hogy ne szörfözzön annyit a kaliforniai tengerparton, mert annyira barna lesz attól a naptól, hogy lassan már fel sem ismerem a képeken
<br> Egyébként nagyon köszi a képeket, én most 'csak' két helyes kis videót találtam Orli hajvágásáról, amit a Black Hawk Down miatt ítéltek megint szükségesnek. Orlando haja úgy látszik, mindig akkor kurtul, amikor valami filmben kell szerepelnie.... De így soha nem lesz hosszú szőke...
)))<br> <br> Aki szeretné a hajvágást megnézni - én még nem láttam, mert egyelőre nem működik a Real Playerem - az <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/video.html> klikkeljen ide és válassza ki az első videót.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17569
Na ha ennyire hiányoztam, akkor itt vagyok:-)de már megyek is, holnap délelőtt felnézek és bombázok, addig is<a href=http://orlando.glisten.net/pictures/empireawards08.jpg>mert nagyon édes
és ezt mert ez friss
üdv mindenkinek
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17568
egy észrevétel:mintha egy utalást fedeztem volna fel a Gathering Mandylion albumában, egy kis szöveg hallható az egyik szám alatt, amiben mintha a lord of the ring-et hallottam volna ki.nagyon szíven ütött, tetszett is a dolog...<br>
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17567
Dwin Odiff: A Nightwish mely számai szólnak a GyU-ról? Ma a Wishmastert és az Oceanbornt hallgattam, de nem bírtam rájönni, melyik GyU-s. A warrior és a fantasy szavakat felismertem néha. De elég nehezen kivehető a szöveg.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17566
ÉSzAH: nagyon jó a kérdés: hogyan énekelhet Legolas, milyen lehet a hangja. Nekem itt, a fülemben van az a hang, ahogyan én elképzeltem, csak nem tudom veletek megosztani. Ákos hangjával nekem speciel nincs semmi bajom, de nem hasonlít az általam elképzelt hanghoz. De nem tudnék példát sem felhozni rá, valahogy annyira... egyedi. <br> <br> kósza tündelány: nagyon-nagyon köszönjük a képeket, de kérlek, bombázz még minket ilyesmikkel
))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17565
Van itt valami, amiről még nem igazán beszéltünk: Legolas hangja. Egy külföldi Legolasos honlap ezt írja: A tündék előbb tanulnak meg énekelni, mint beszélni. Más fantasy-írók odáig is elmennek, hogy a tündéknek már a beszéde is dallamos (persze nem olyan, mint, amikor az ovis kántálja a verset). Ezek alapján igen kíváncsi lennék, hogy kihez hasonlítanátok Legolas hangját a saját elképzelésetek szerint. Most az énekhangjáról beszélek (mert amúgy Rékasi Károly jó magyar hangja volt). <br> Nem véletlen, hogy most hozom fel ezt a témát. Véletlenül úgy adódott, hogy ma reggel egy Ákos számra ébredtem a rádióban és az első gondolatom az volt, hogy ilyen lehet Legolas hangja, ha énekel. Na fogtam is iziben, a kis ezer éves, saját összeállítású Best of Ákos kazettámat és belehallgattam egy-két számba. (Egyébként nem vagyok egy Ákos fanatikus, de egy-két számának rulzási együtthatója határozottan a párhuzamosok találkozási pontja felé tendál.) Nem tudom ismeritek-e a Neked dúdolni halkan c. számot. Na azt hallgassátok meg, ha van rá módotok! És képzeljétek el, hogy egy tünde kórus énekli. <br> ÉSzAH
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17564
Ez elöbb azt írtam Frodohoz ,hogy imádom de Legolászt még jobban<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17563
Dodie:A halandóság Ilúvatar ajándéka az embereknek, és ezzel együtt nagyobb beleszólásuk van az életükbe.Lehet, te is ajándéknak tekintenéd a halált, ha átélted volna a másod+harmadkort...
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17561
köszi a képeket és a videókazt, nagyon jók! még azt akartam, hogy nagyon fura, hogy a halandóságot ajándéknak nevezik... valami mást is akartam írni, de elfelejtettem. olyan szétszórt vagyok... biztos a képek teszik:))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #17560
Ha ez így van, akkor miért nem fogja magát mindenki, felkerekednek, és együtt élhetnek örökké Valinorban...
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Legolas (Orlando Bloom)
Oldalmegjelenítési idő: 1.715 másodperc