Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17649 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Igen, de ezek vérfertőznek, mint a nagy uralkodódinasztiák! >:)<br> Szóval Elrond elvette az (Dodie szerint) anyja üknagyanyjának a testvérének lányának a lányát és ebből a frigyből született Arwen, meg a két fivére.<br> Szóval (most figyeljetek): Arwennek Galadriel egyszerre a nagyanyja és az apja üknagyanyjának a testvérének a lánya is.<br> És ehhez még hozzá megy Aragornhoz, aki valójában a sokadízigleni unokatestvére, mert ugye Aragorn Elros (egyenes ági) leszármazottja! <br> Na, ez ám a családfa!<br> ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17648 Írta: Anonymous
Gandi:nem is igaz! nem vagyok az a sikongató rajongó típus! nics se Legolas-os hátterem, se kép a falamon. és az a srác egyszerűen tényleg hasonlított. nah. <br> És a pótlék esetemben nem áll.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17647 Írta: Anonymous
Arwen unokasága: nézzétek meg a Szilmariklokban, hogy Elrond Earendil fia, ő pedig Idril fia(bocs ha nem az apát mondom,de nem tudom megállapítani, melyik a női név)ő pedig Turgon fia, akinek az apja Fingolfin. Fingolfin tetsvére Finarfin, akinek a lánya Galadriel. Javítsatok ki, de anagymamám nem anyukám mamája? nem anyám Üknagyanyjának tetsvérének a lánya.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17646 Írta: Anonymous
Szegény Legolas, meg Orlando...<br> Néha komolyan az az érzésem, hogy pótlékká válnak.<br> Bár ez inkább Mr. Bloomra igaz.<br> :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17645 Írta: Anonymous
Ha már mindenütt Orlando-t látsz... na, ott már valami baj van! ;-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17643 Írta: Anonymous
Ezt nem hittem el: Tegnap olyan fél 12 környékén ülök a 6-os éjjwli buszon, előttem ül egy srác. Egyszer csak odalép ehhez a sráchoz egy srác(ez értelmes volt). Felpillantok...ÚRISTEN! Totál olyan volt, mint Orlando Bloom! ugyanolyan száj, ugyanazok a kis dzdorok mosolygás közben a szeme alatt...és nem hiszitek el, de KOCKÁS ING volt rajta...Na, lélegzetvisszafojtva figylek, hogy mikor szólal meg...valamit kérdezett a haverja, erre ő: Ja, tényleg. mondom, ez még nem bizonyíték, ezt a hülye is megtanulja...De akkor azt is mondta tökéletes magyarasággal(nuku angol akcentus... :( )Nesze, egyél kenyeret.(ehhez hozzátartozik, hogy egy fél kiló félig megrágott kenyér volt a kezében, meg egy üveg sör.)és mosolygott, én meg próbáltam nem feltünően bámulni. esküszöm, iszonyúan hasonlított!Azt nem tudom, milyen volt a haja, mert sapi volt rajta...úgy unblock, Orlando hasonmássság ide vagy oda, az a srác piszok jól nézett ki... :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17644 Írta: Anonymous
Engem is idegesített, hogy nem igazán tudtam kiigazodni, hogy arwen miért Völgyzugolyban lakik, és Galadriel miért él Celebornnal, ha egyszer... De aztán utánanéztem több helyen és végre tisztázódott.<br> ;)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17642 Írta: Anonymous
Igen, ez így van, a függelékben elolvashatod. De először én is azt hittem, mert a könyvben tényleg úgy tűnik, mintha..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17640 Írta: Anonymous
Arwen tényleg Galadriel unokája. Elrond Celebríant vette el, Galadriel és Celeborn lányát.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17641 Írta: Anonymous
Ittvagy Deagol? :) <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17639 Írta: Anonymous
Arwen Galadriel unokája szvsz

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17638 Írta: Anonymous
Van erre valakinek magyarázata??<br> Írhattok a freemail címemre is: annonga@freemail.hu <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17637 Írta: Anonymous
Szerintetek Arwen hogy lehet Galadriellánya???? Ez foglalkoztatmár 1 yoo ideje. Ugyanis a könyvben úgy búcsúzikel Aragorn G.-től,hogy az ő lánya Arwen és ennél nagyobb dicséretet nemis mondhat.<br> Szerintetek Galadriel és Elrond...<br> ???

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17636 Írta: Anonymous
A számozás eltérő lehetett...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17635 Írta: Anonymous
Az ötödiket nem? Amit a moziban is adtak...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17634 Írta: Anonymous
Sesy több előzetes is van. Lehet, hogy nem azt nézted.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17633 Írta: Anonymous
Megnéztem az előzetest, de nem láttam benne Galadriel Gyűrűjét...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17632 Írta: Anonymous
Szóval akkor nem csak a film elején van? Akkor jó... bár ha csak a trailerben látható... na mindegy. Már kibeszéltük, mennyi minden hiányzott Lothlórienből.... :-(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17631 Írta: Anonymous
Vic, azért lett kinyesve a lórieni résznél, mert a film legelején lehet látni a három tündegyűrűnél Galadrielt!! Bár azt nem tudom, hogy így hogy derül majd ki a filmből, hogy az egyik tündegyűrűt Gandalfra bízták...<br> Egyébként a filmben Aragorn ujján is van egy gyűrű, és a függelékben találtam erre magyarázatot is:<br> <br> Arvedui után véget ért az Északi Királyság, mert a dúnadánok már kevesen voltak, és Eriador összes népének megfogyatkozott a száma. De a királyok nemzetségét a Dúnadánok Vezérei folytatták: Arvedui fia Aranarth volt az első. Az ő fia, Arahael Völgyzugolyban nevelkedett, akárcsak utána a többi vezér fia; ott tartották a család kincseit is: Barahir gyűrűjét, a Narsil darabjait, Elendil csillagát és az annúminasi jogart. (függelék 394. oldal)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17630 Írta: Anonymous
Tinúviel, egyetértek. A Harry Potter film szerintem kritikán aluli volt. Egyedül a zenéje, és az animációja volt jó. A színészek, a szinkronhangok, a történet iszonyú volt, és követhetetlen... A GYU viszont iszonyatosan jó volt! Még akárhányszor meg bírnám nézni. Mire megunom - ha valaha is megunom -, kijön a második rész:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17629 Írta: Anonymous
Nos, lányok, akkor még egy kis 'adalék': Galadriel gyűrűje. A dolog a Szomjas Teve óta izgat, amikor Gandalf azt mondta, hogy mellette a moziban egy kiscsávó kilőtte Galadriel gyűrűjét. Én, mint aki meghülyült, vagy háromszor megnéztem azt a részt, és mint már írtam, nem lehet látni G. bal kezét. De ma jött a meglepetés: a kezem ügyébe került az 5. trailer, aminek a végén igencsak hosszú ideig (vagy 2 másodperc :) ) mutatják Galadriel bal kezét, aminek mutatóujján hatalmas fényességgel, ott ragyog a gyűrű. A filmből ez is ki lett nyesve... Remek.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17628 Írta: Anonymous
A Harry Potter alatt szinte csak a hibákat figyeltem, ha pedig kicsit ''belemerültem'' a filmbe, néhány percre rá telljesen kiábrándítottak a hibák... De A Gyűrűk Uránál képtelen voltam ezekre figyelni. :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17627 Írta: Anonymous
énis szoktam iyleneket figyelni, ha már sokadzsorra látom a filmet, de ebvallom őszintén, mot nem ezzel voltam elfoglalva, annyira megfogott a film:-)<br> És énis köszönöm a fordítást!<br> :-) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17626 Írta: Anonymous
Any: túrabakncs Gandalfon van, a szélvédőn meg akkor csillan meg a háttérben a nap, mikor Samu azt mondja, hogy ennél messzebb még sosem volt otthonról.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17625 Írta: Anonymous
Én is Tinúviel. De mit meséltek neked? Hol kell figyelni a bakancsot, és a szélvédőt?:-)<br> Nagyon köszi Vic, imádlak titeket! Az én angol tudásom meg erősen tökéletesítésre szorul, sajna :-( Pedig imádom az angolt, de itt Magyarországon nem tudom eleget gyakorolni. Majd egyszer szeretnék eljutni Angliába. Pár év múlva:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17624 Írta: Anonymous
Vic: Én bolondulok a kockás ingekért!!! Nagyon jó ízlése van Orlandonak!!!! Ne szapuld!!!!!!!!<br> De azért nagyon szépen köszönöm a magam és a többiek nevében is a fordítást!<br> ;) <br> Pusssz! És ölelés!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17623 Írta: Anonymous
Vic, köszi!!!!! ;-) ))))<br> Szőke lányok? Biztos elírták az újságban :-) És én sem vallanám be, ha lenne mail címem! :-) ))<br> Any: nekem is csak a többiek mesélték, szörnyen rossz megfigyelő vagyok! :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17621 Írta: Anonymous
Nos, mivel múltkor ÉSzAH fordított nektek le egy igencsak terjedelmes cikket, egyet pedig kósza tündelány ígért meg nekünk, most én is nekiesek egy cikkecskének, ami nem igazán hosszú, de van néhány érdekes info benne a mi Orlando Bloomunkról. <br> A cikk egyébként azon az Orlando Bloom Multimedia honlapon volt olvasható, amelyet, úgy tűnik egy hónapra ki kell vernünk a fejünkből… még az a szerencse, hogy kiprinteltem tegnap este ezt a cikket és lementettem néhány videót is, hogy legyen mit nézni egy hónapig :) )) <br> <br> A cikk a svéd Cosmopolitan c. újságban jelent meg, amit én egy szennynek tartok – bocsásson meg az, aki olvasni szokta, de tényleg :) - mert úgy állítja be a nőket, mintha semmi más nem érdekelné őket, csak a pasik, a szex, az öltözködés és a smink. Mi nők azért ennél jóval többek vagyunk, nem?????<br> <br> Nos, ennyi OFF TOPIC után következzen végre a cikk, mert a végén dugig lesz a postaládám felháborodott lányok leveleivel :) ) ….<br> <br> Cosmopolitan: Olvastad a könyveket azelőtt, hogy megkaptad volna a filmbeli szerepet?<br> O. B.: 14 évesen olvastam először a GYU-t, de csak a feléig jutottam. Azért hagytam abba, mert akkor még jobban érdekelt a sport. De most már mind a hármat többször olvastam. A bibliámmá vált a forgatás alatt. Erről jut eszembe, néhány hónappal ezelőtt Svédországban jártam. A legjobb barátom félig svéd, és ott él. Vastervikben (Vic: az a-n van két pont, de azt itt nem engedi) voltunk, ami teljesen úgy néz ki, mint Tolkien világa. Tolkiennek biztos, hogy kellett itt járnoa, és inspirálta a környezet. Szeretem Svédországot, gyakran megyek oda. A svéd lányok nagyszerűek! (Vic: mert volna mást mondani… :) ))<br> Cosmo: Persze, de jó barátnak tartod magad?<br> O.B.: Valószínűleg jó barát vagyok, de meglehetősen heves a természetem. Ha velem lennél, az tele lenne izgalommal, vidámsággal, hevességgel. Ugyanakkor kényelmes is vagyok. De mindez persze attól függ, hogy milyen lánnyal vagyok együtt. <br> Cosmo: Milyen lány az eseted?<br> O. B.: A szőkék. (Vic: na most, fogok visítani, fogjatok vissza!!….) Kedvelem a helyes, kedves, édes lányokat. <br> Cosmo: Szóval nem szereted a makacs, erős lányokat?<br> O. B.: Nem igazán. Nem mondhatnám, hogy kedvelem az erős nőket, habár nagyra tartom őket. <br> Cosmo: Ami téged illet, meglehetősen vagány srác vagy – snowboardozol, ejtőernyőzöl, szörfözöl és biciklizel. <br> O. B.: Szeretek minden olyan játékot, ami egy kicsit veszélyes és szeretem a szabadban történő aktív tevékenységeket is. Valójában technofób vagyok, nem szeretem a számítógépet, és e-mail címem sincs. (Vic: ez bizony káááár…)<br> Cosmo: Szereztél valamilyen sebesülést, miközben ezeket a veszélyes sportokat űzted? <br> O. B.: Eltörött a hátam, mindkét lábam, az egyik kezem és a bokám, eltörött az orrom és megrepedt a koponyám. Amikor a hátam eltört (Vic: én máshol azt olvastam, hogy ez akkor történt, amikor véletlenül kizuhant az ablakból..), nagyon aggódtam, hogy nem leszek képes újra járni. Azóta már egy kicsit lecsillapodtam…<br> Cosmo: Félsz egyáltalán valamitől?<br> O. B.: Nem, nem különösebben. Nos, igen, a cápáktól. Én és Billy Boyd, aki Pippint játsza a filmben, egyszer az éjszaka közepén elmentünk szörfözni, mert csak akkor volt szabadidőnk a forgatáson. Billy meglátta az uszonyt, és vadul pánikolva felém kezdett kapálózni. Mire kiderült, hogy csak egy fóka volt, már annyira idegesek voltunk, hogy kijutva a vízből azonnal otthagytuk a tengerpartot.<br> Cosmo: Azt olvastam, hogy szeretsz vásárolni. Igaz ez?<br> O. B.: A vásárlás a terápiám. Szeretek régi antik dolgokat venni, furcsa dolgokat pedig a bolhapiacokon lehet beszerezni. A ruhákat (venni) szintén szeretem. A nővérem szoktatott hozzá az öltözködéshez, amikor még kicsi voltam, ő volt az, aki felkeltette az érdeklődésemet a ruhák iránt. (Vic: tehát őt kell szapulni az idióta kockás ingei miatt… :) )<br> Cosmo: Akkor élvezheted, hogy öltözködhetsz és meg tudod fizetni…<br> O. B.: Igen! Valóban. Szeretem a munkám. Egy bizonyos szerep eljátszásakor jobban megismerheted önmagad.<br> Cosmo: Mit tanultál meg a LOTR forgatása alatt?<br> O. B.: Azt, hogy én nem vagyok tünde. Ők halhatatlanok, tökéletesek, és emberfeletti képességeik vannak. Tudatában voltam saját korlátaimnak. <br> Mindjárt folytatom...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17622 Írta: Anonymous
Második rész:<br> Cosmo: Mesélj nekünk a tetoválásaidról! <br> O. B.: Van egy nap a hasamon, a köldököm alatt jobbra. A második tetkóm a 9-es tündéül. Az az illusztrátor tervezte, aki a LOTR filmben is dolgozott. Sean Beannek, Elijah Woodnak, Ian McKellennek és más színészeknek is hasonló tetoválásuk van. <br> Cosmo: Írd le önmagad!<br> O. B.: Nagyon vidám vagyok és talán egy kicsit bolond, de kedves (barátságos) (Vic: itt a svéd/angol fordító zavarban volt, mert nem tudta visszaadni a svéd szót)<br> Cosmo: Van valamilyen rossz szokásod?<br> O. B.: Rágom a körmömet, he, he. Komolyra fordítva a szót, abbahagytam a dohányzást, és most sokkal jobban érzem magam. Másfelől viszont megvan a hajlamom arra, hogy visszavonuljak a saját kis világomba. Egyesek ezt úgy értelmezik, mintha durva lennék. (Vic: itt a ’rude’ szó jelenti még azt is, hogy nyers, faragatlan, goromba, heves)<br> Cosmo: Szeretsz táncolni?<br> O. B.: igen, a drum’n’bass-t és a happy house-t. (Vic: passz…)<br> Cosmo: Van példaképed?<br> O. B.: Feltétlenül rajongója vagyok Paul Newmannek, és csodálom az olyan színészeket, mint Daniel Day Lewis, Johnny Depp és Edward Norton. Ők úgy játszák el a karaktertípusokat, ahogyan én szeretném eljátszani. <br> <br> Nos, ennyi.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17620 Írta: Anonymous
Szinkronhangban nekem nagyon tetszik Stoll András szinkronhangja, tudjátok ő asszem az Oroszlánkirályban a felnőtt Simba hangja, meg pl. az Aladdinban Ali énekhangja. De Ákosnak is nagyon jó hangja van!!! Meg a Kaszás Attilának. De Legolasét nem tudom elképzelni... az nem emberi! Erre nem tudok példát mondani!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.593 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére