Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17529 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Azt tudtátok, hogy pl.: a Nightwish-nek is vannak GyU-ról szóló számai???

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17528 Írta: Anonymous
Szerintem igen...<br> Pl.: Az tündék is megtanulhatnak úgy vívni, mint egy ember.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17527 Írta: Anonymous
HAHÓ MINDENKI!!<br> <br> Tudom, hogy ennek az Enyás topicban a helye, de végeredményben itt 'tevékenykedek' a legtöbbet, úgyhogy ide is beírom:<br> <br> Akinek van LOTR filmzenei CD-je, az ugye már megnézte a rejtett html fájlt, ami bonusként van rajta a CD-n?????<br> <br> Én most láttam csak, eddig nem hallgattam a zenét úgy, hogy be lett volna kapcsolva a net közben, ezért nem jött be a honlap :) ))<br> <br> Gyerekek, gyönyörű képek, videoklippek, trailerek, Enya plusszok, hihetlen, mindenki nézze meg.<br> Nos, ez az elérhetősége ennek a honlapnak, de nem tudom, hogy CD nélkül is elindul-e (titkos honlap):<br> <br> lotr.repriserec.com/bonus_conten ... ecret.html <br> <br> Dwin: ha nem tudod beilleszteni, akkor írd így le a címet, ahogy én tettem.<br> <br> Laegolas: ha Legolasról van szó, írunk, mint a gép :) ))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17526 Írta: Anonymous
Dwin Odiff:Gondolod, hogy a mi emberi érzékelésünkkel és reflexeinkkel megtanulhatjuk azt, ami a tündékkel velük születik?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17525 Írta: Anonymous
Dwin Odiff: Igen. Már próbáltam íjászkodni, de nem nagyon ment. Lehet, hogy a hun íj volt a ludas! :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17524 Írta: Anonymous
Halihó!<br> Szia Clovia! Érdekelne a nyilassuli????

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17523 Írta: Anonymous
Aha van ilyen ijasziskola.<br> En az o holnapjukrol talaltam meg ezt a siteot.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17522 Írta: Anonymous
Sziasztok!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17521 Írta: Anonymous
Dwin Odiff: Legolas íjász iskola?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17520 Írta: Anonymous
Na megeccer :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17518 Írta: Anonymous
<a herf=http://www.extra.hu/legolas> :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17519 Írta: Anonymous
Hmm... :( ((

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17517 Írta: Anonymous
Nos szóval egy kis infó azoknak, akik szeretnék megtudni, hogy milyen is lehet egy tünde íjász élete. Kéretik nem leharapni miatta a fejemet. Ez csak egy érdekesség akart lenni. Tehát <br> <a herf=http://www.extra.hu/legolas/id2.htm>Legolas íjász iskola!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17516 Írta: Anonymous
Vic, ezt nem is tudtam, mármint, hogy Arwennek azért kell választania, mert féltünde. Meg voltam róla győződve, hogy azért, mert halandó társat választ. Egyébként logikus lenne. Mármint filozófiailag. Mert ugye a tünde halálának két módja van: <br> 1. Megölik.<br> 2. Belszakad a szíve a bánatba. <br> És ha vesszük a tündék hozzáállását a párjukhoz, akkor simán belefér, hogy ha az meghal, akkor a tünde is meghal. Belehal a bánatba. Na mindegy. Ezt jól megideologizáltam magamnak, de az igazság, mint mindig, most is odaát volt. :-) <br> Ezek szerint ha egy tünde halandó párt választ, akkor az az ő számára nem jelenti automatikusan azt, hogy elveszíti a saját halhatatlanságát, ugye?<br> Egyébként most olvasom a Szilmarilokat és van benne egy gyönyörű gondolat, ami szerintem nagyon igaz: <br> (id. kezdete) Ám az emberek valóban meghalnak és elhagyják a világot; ezért nevezik őket vendégeknek vagy idegeneknek. A halál a sorsuk, Ilúvatar ajándéka, melyet az idők múltával még a hatalmasok is megirigyelnek. (id. vége)<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17515 Írta: Anonymous
Vic,<br> <br> Miert olyan furcsa a nickem? :) <br> Egyebkent csak a munkahelyemen jutok nethez ugyhogy most probalom behozni a tegnap delutan ota szerzett lemaradasomat. Mit ne mondjak eleg termekenyek voltatok :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17514 Írta: Anonymous
OFF: Szia ÉSzAH! Te sem tudsz aludni??? Én a munkahelyemen vagyok már... nem vagyok normális.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17513 Írta: Anonymous
Olórin: nagyon köszi, hogy meglátogatsz bennünket ezen a topicon. De kérlek, tedd gyakrabban, mert komolyan hiányolunk... :) ) <br> <br> Any: amit írtál a halandó-tünde dologról, mármint, hogy a tündék azért lesznek halandók, mert embert választanak, egy kicsit sántít, hiszen csak a féltündék esetében igaz. <br> Elrond féltünde, nem nemes tünde. Ezért, ha Valinorba megy, mert megunja Középföldén az életet, tehát elhajókázik, akkor a gyermekeinek is választaniuk kell, hogy halandóként öregednek meg Középföldén, vagy az apjukkal tartanak Valinorba, ahol halhatatlanságot kapnak. <br> Arwen ezért lett halandó, mert ő nem ment apjával, nem pedig azért, mert Aragornt választotta... :) <br> <br> Aki beteszi a lábát Valinorba (tehát a valák engedélyezik, hogy oda bemehessenek, mint pl. Frodónak és Samunak), azok halhatatlanságot kapnak, viszont soha többé nem láthatják viszont azokat, akiket szerettek Középföldén. Ez itt a kínos...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17512 Írta: Anonymous
Any, szerintem olyan nincs, hogy a tündék elunnák a párjukat. Az igaz, hogy ha embert választ, akkor nem örökre szól a választás, de szerintem a tünde-tünde párokat a tenger sem választja el. Végül is nekik van idejük megvárni egymást. Mert hát elhajózni lehet - sőt, meg is teszik, ahogy azt már Elrond és a felesége esetében is láttuk - de ez nem jelent elválást a szó hagyományos értelmében. <br> Szerintem csak a nagyon különleges emberek (mert ugye Aragorn is ilyen volt) tudnak felnőni ahhoz, hogy egy tünde társai legyenek. Legfőképpen azért, mert az ember nem érti - nem értheti - azt a szót, hogy ÖRÖKKÉ. Az ember életében minden ideiglenes és így is viselkedik egész életében. Minden gondolatát, szavát, cselekedetés éa mulasztását áthatja az ideiglenesség. Még akkor is ha azt hiszi - mert sokan azt hiszik - hogy örökké fog élni, és úgy is viselkedik. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17511 Írta: Anonymous
(az egyes szám OLOS = álom, látomás)<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17510 Írta: Anonymous
Sesy új neve... :) <br> <br> Olórea = álmodozó<br> <br> Nem véletlen nevének hasonlósága az enyémmel. Olórin -- mint Irmo maiája -- értett az álmokhoz, látomásokhoz (quenya OLÓRI = álmok).<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17509 Írta: Anonymous
Több, mint a semmi!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17508 Írta: Anonymous
Bár ez is valami!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17507 Írta: Anonymous
Mi van az eredeti oldallal??? Csak ide a fórum-ba tudok eljönni!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17506 Írta: Anonymous
Mégse, nem sikerült... :-( (

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17505 Írta: Anonymous
Gyertek a chatbe! Fenn vagyok!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17504 Írta: Anonymous
Már nem azért, de ezek a képek még nekem, elfogult embernek is durvák és félreérthetőek, Penngaladiel... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17503 Írta: Anonymous
ÉSzAH, ha egy tünde embert választ, akkor halandó lesz, tehát nem egy örök életre választ párt magának. Ha tündét választ, és megunják egymást, elhajókázik. <br> (Amíg a függeléket nem olvastam, azt hittem, hogy Arwen Elrond és Galadriel lánya, és ez kicsit furcsa volt, mert akkor mi van Celebornnal? És akkor úgy gondoltam, hogy ha egymásra unnak, hát, akkor néha nem éppen hűségesek - persze ez rontotta a tündékről alkotott tökéletes képet. Aztán kiderült, hogy Elrond felesége Galadriel lánya, és ezért Arwen nem Galadriel lánya, hanem az unokája.<br> Egyébként Elrond felesége ugyebár elhajókázott, tehát Elrond választhatott volna magának másik feleséget, de a tündék hűségesek, ezért nem tette.)<br> Szerintem egy ember abszolút felnőhet ehhez. Bár Aragorn 300 évig élt, ha nem tovább, lehet, hogy ha emberi mértékkel mérnénk, akkor azért a kb. 50 évért nem érné meg egy tündének a halandóság. Nekem a könyvben sem tetszett igazán az a szituáció, hogy Arwen halandó lett, és Aragorn halt meg előbb... mert Arwen halandóként is hosszabb életű volt nála. És akkor most Arwen feláldozta a halhatatlanságát, és szépen Aragorn nélkül éldegélhet...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17502 Írta: Anonymous
oké

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17501 Írta: Anonymous
Tünde-lány: szerintem felesleges, de kósza dündelány tudja...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17500 Írta: Anonymous
én is láttam már ezt a nevet, hogy Tünde-lány.A lényeg, hogy KÓSZA tündelány csak egy van.áés mi tudjuk ki az. a szellemesre: valaki asszem már írta, és csak egyet tudok érteni, hogy aki nem ismeri igazán a halált, az a szellemektől se fél. nagyon jók a képek, tényleg. az a kezes-szájas haláli!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.647 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére