Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17619 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Túrabakancs? Szélvédő?? Miről beszélsz Tinúviel??? :-) <br> Nekem már barna hajjal is tetszik. Nagggyon. Én is álmodtam már a filmmel:-) Aki azt meri írni, hogy Liv Tyler rul3z, az NEM ÉPESZŰ! Én hétfőn nézem meg harmadszorra:-) De ezt mintha már mondtam volna...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17618 Írta: Anonymous
ÉSzAH: Én nagyon szeretem Ákost, de szerintem, még az ő hangja is eyg kicsit érces ahhoz képest, amilyennek Legolasét képzelem. Meg talán, csak egy egészen hajszálnyi árnyalattal magasabb is.<br> Ez a félm. kép amolyan 'nagy kosaras', nem?<br> Másik kép: Imádom, amikor a jó srácok alkarján kiduzzad az az ér ott hátul... :) <br> ÉSzAH! Küldjétek el nekem a képeket e-mailben!!! Kérlek szépen, ha lehet!!!<br> <br> Kiskósza: Hát táskás a szeme a szentemnek... (Jó-jó, többesszám!) Soka a dolga, fáradt... ;) <br> <br> Gandalf: Nekem is az volt a háttérképem sokáig, de aztán nagyon csúnyán elkezdtek szivatni vele, én meg megúntam és raktam helyette szép-gyönyörű sivatagot... :(

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17617 Írta: Anonymous
Sziasztok! :-) <br> De jó, hogy itt a hét közepén sem áll meg az élet...! Öröm olvasni az írásaitokat! :-) <br> Hú, ÉSzAH, hálám sírig üldözni fog! Annyira örülök annak a cikknek...! Mivel idén kezdtem az angolt, nem tudom, mikorra tudtam volna lefordítani, esetleg néhány év múlva. Örök hálám! :-) ))<br> A képek, amik nekem bejöttek, szintén nagyon-nagyon tetszenek, főleg a díjkiosztáson készült képek! A végén még barna hajjal is tetszeni fog Orlando Bloom...? :-) ))<br> Képzeljétek, A Gyűrűk Uráról álmodtam! Legolas is benne volt, meg Gimlit kellett valamiért megmentenünk... :-) )) Sajnos már alig emlékszem az elejére és Gimlivel sem tudom, hogy mi lett, mert anyu berontott a szobámba és közölte, hogy esetleg fel kéne kelnem, ha már elhívtam vendégségbe a barátnőmet. Pedig még csak 9 óra volt...! :-( ((<br> Jövő héten pedig megnézem immár harmadszorra is (de nem utoljára... :-) a Filmet (és figyelni fogok Gandalf túrabakancsára és a megcsillanó szélvédőre :-) ))<br> Dodie, a versed szerintem nagyon is jó!!! Én bele sem merek kedeni egy ilyenbe, vagy ha írnék is, a fórumba már biztos nem kerülne be... :-) ))<br> Nos, megyek képeket nézni és fórumot olvasni. :-) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17616 Írta: Anonymous
LEGOLAS ! LIV TYLER !<br> Rulezzz ! ja nem!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17615 Írta: Anonymous
Nos, kifaggattam alaposan Olórint, ő azt mondta, hogy mindenképpen halandó lett volna Arwen, ha Középföldén marad. De mivel ez egy hihetetlenül nehéz döntés, hiszen az addigi halhatatlan életét dobja tulajdonképpen el, mindenképpen alaposan meg kellett fontolnia, és oka kellett, hogy legyen. Ez az ok pedig Aragorn volt. Tehát PJ-nek abban igaza volt, hogy Aragorn nélkül Arwen tuti, hogy az apjával tartott volna, és halhatatlanként élt volna tovább Valinorban. De ő a pasit választotta... és így a halandóságot is. De ismétlem, ennek nem a házasság az oka, hanem a választási kényszer, amelyet még az apa, Elrond 'hagyott' a gyermekeire.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17614 Írta: Anonymous
Szia Any! Ezt nem tudom, de megkérdezem Olórintól, mert ő mindent tud :) Aztán visszaírok, OK???

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17613 Írta: Anonymous
Ezt nem hiszem el!!!!<br> <br> Az egyik legjobb Orlando Bloomos honlap, a orlandomultimedia.cjb.net/ a következő szöveget írja ki:<br> The site you are looking for, www.nsyncwebguide.com has exceeded its monthly bandwidth limit and has been disabled until the end of the month. On 03/01/2002, this site will again be available. <br> If you are the owner of this Web site and wish to re-enable your site prior to 03/01/2002, you must upgrade your site to a Premium Hosting Package with increased bandwidth limits or choose to pay for excess bandwidth charges. <br> <br> Ehhez mit szóltok???? A jó kis videóknak és friss képeknek lőttek....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17612 Írta: Anonymous
Vic, NEM Liv Tyler nyilatkozta, hanem a RENDEZŐ, és ő tudtommal olvasta a könyvet!!!Lehet, hogy ez így van, de Elrond pár évre rá hajózott el, lehet, hogy mindkét esetben halandó lesz.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17611 Írta: Anonymous
Dodie: a versed szerintem nagyon szép, köszönjük szépen :) ))<br> <br> Mint már írtam, minden bátor embert a végén jutalmazni fogunk, úgyhogy lehet pennát fogni, és szép költeményeket írni a mi Legolasunkról... <br> Versre fel!<br> <br> Olórin: ez Neked is szól, az előző versed tényleg gyönyörű, de örömmel olvasunk még többet :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17610 Írta: Anonymous
Any: szegény Liv Tyler nem olvasta, csak a forgatókönyvet forgatás alatt, úgyhogy az ő szavára ne hallgass... <br> A GYU függelékében és A szilmarilokban lehet olvasni a féltündékről, Elrosról és Elrondról... Elros az emberi életet választotta, míg Elrond a halhatatlanságot. Azonban, ha Elrond úgy dönt, hogy elhagyja Középföldét, a gyermekeinek (két fia van és egy lánya, Arwen) választaniuk kell: vagy halandóként halnak meg, vagy halhatatlanként élnek tovább, de akkor Valinorba kell menniük az apjukkal. <br> Semmi köze Aragornnak a dologhoz, hidd el, hogy nem miatta lesz Arwen halandó ember. Nézz utána, Liv pedig hülyeségeket beszél :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17609 Írta: Anonymous
Nici: csak annyit mondanék, hogy látszik, jol odafigyeltél a könyvre, ha csak annyit tudtál kiszűrni belőle (hibásan) hogy Samu homokos...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17608 Írta: Anonymous
Dodie:<br> <br> olvasd vissza ezt a topikot jó messze az elejére, ott van egy óda Legolashoz... Én írtam! :) <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17607 Írta: Anonymous
nekem mostanság naponta más hátterem van...most éppen megint Völgyzugoly:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17606 Írta: Anonymous
Micsoda? Nyamvadt Frodó meg homokos Samuuuu??? Biztos A Gyűrűk Urát olvastad, s nem a Gyűrűkúrát? Mert ha igen, olvasd át mégegyszer... ja, s szerintem kerüld el messze a Szeressük Elijajh Wood termet, mert ott élve felkoncolnak! ;-) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17605 Írta: Anonymous
Legolas a csúúcs! azért olvastam el a könyveket hogy hátha többet lesz benne mint a filmben, de nem így volt :( ( midnig csak a nyamvad Frodó meg a homokos Samu :( bezzeg a szép Legolasról alig esik szó! hüpp hüpp!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17604 Írta: Anonymous
Na jó, elismerem, nekem is Legolas van beállítva háttérképnek, de nem azért, mert annyira oda vagyok érte (:-P), hanem met ez sikerült a legszebb háttérképnek... Tudjátok, ami a hivatalos oldalon van, háttérben erdő, elől a szőke fazon tegezzel a hátán... ;-) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17603 Írta: Anonymous
elrontottam az eljeét, az is olyan lenne, mint a második bersszak.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17602 Írta: Anonymous
Na akkor. elmarasztaló kritikákat e-mailben, ne égjek az egész fórumos banda előtt...<br> <br> Cím nincs. gondolom lehetne Legolas.<br> <br> Elhagyva hársak hűs honát, Ellennel bátran szembeszállt, s az Álmok szavát zengeve járt,<br> Bakacsinb fia Legolas.<br> <br> Társaiért tűzbe szállt,<br> A törpfi néki jóbarát,<br> De hallva teger halk szavát, <br> Fehér hajóra szállva hát<br> Eltűnt, akár a délibáb.<br> <br> Nem lett túl jó, valahogy nem találtam meg a kellő hangot. igazság szerint még soha nem írtam verset VALAKIRŐL. Mármint amolyan ódát, vagy ilyesmit. a rímek furák, néha magam is majdnem elröhögtem magam azon, hogy'' a törpfi néki jóbarát'', de hát verset akartatok, és ha már megírtam, közkincsé teszem...<br> <br> Más: Látta már valaki a barbacue-s képet?<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17601 Írta: Anonymous
ÉSzAH: Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de tévedtél. Ugyanis az egyik filmecskén, mégpedig a characters-nél a rendező Arwenről elmeséli, hogy azért lesz halandó, mert Aragornt választja. Tessék megnézni!! Aki nem hiszi, járjon utána:-)<br> <br> Akit érdekel egy kis infó az íjászatról, annak ajánlom ezt, egy könyvben olvastam: Háromféle íjászat létezik - a terepíjászat, a számszeríjászat (nyílpuska) és a céllövő íjászat. A terepíjászat során a célpontok két természetes pályán vannak elhelyezve a versenyzők számára. A számszeríjjal történő íjászat hasonló a céllövéshez, csakhogy itt nyílpuskát használnak íj helyett. A klasszikus, céllövő íjászatban a versenyzők megadott számú nyilat lőneki ki a különböző távolságra felállított céltáblára - 90-70-50-30 m férfiak esetében, és 70-60-50-30 m nők esetében. Általában az az íjász a verseny győztese, aki a legmagasabb összpontszámot éri el, de olimpiai és világbajnoki szinten az íjászok kieséses rendszerben küzdenek. Az íjászaton belül vannak egyéni, és csapatküzdelmek. A nemzeti csapatok általában három íjászból állnak. Az íjászfelszereléshez hozzá tartozhat a tegez, karvédő, amely megvédi az alkart az ideg csapásától, és egy kesztyű, vagy ujjvédő, annak a kéznek a védelmére, amellyel kihúzza az ideget. Az íjászok összevarrt, szalmából készült céltáblára lőnek. Mindegyik céltábla állványon van, mégpedig úgy, hogy a középpontja 1,3 m magasan legyen a föld fölött. A céltábla előlapja általában papírból készül, és öt koncentrikus színes körre osztják. Mindegyik szín egy külső és egy belső zónából áll. A külső fehér zóna egy pontot ér, a belső fehér zóna kettőt, és így tovább, egészen a belső sárga zónáig, amely a maximális 10 pontot jelenti. A színek egymás után, kívülről befelé haladva: fehér - fekete - kék - piros - sárga. A modern sportíjhoz kiegyensúlyozó V-rúd, rezgéstompító és irányzék is tartozik.<br> <br> Na unalmas előadás vége:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17600 Írta: Anonymous
hát, nekem nem lenne, ha eccer az életbn normálisan kialudnám magam...<br> Na jó, de itt nem ez a téma.<br> Most nézegettem itt egy csmó jó kis képet:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17599 Írta: Anonymous
Nekem természetes monoklim van és egy hetet is aludhatok akkor is megmarad és rond lila!:o(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17598 Írta: Anonymous
na, én mostanában smink nélkül főszerepet kaphatnék valami drogos filmben, annyit alszom...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17597 Írta: Anonymous
Ki vagy, te kósza tündelány?<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17596 Írta: Anonymous
ah, a nap.Eléget! És miközben pörkölődöm nincs sok kedvem írogatni.Vár a koporsóm!<br> És Sesy-ék meg moziznak.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17595 Írta: Anonymous
Na mi a fene történt, hogy nincs itt senki? Csak engem vetett ki az ágy ilyen kora hajnalban? Pedig olyan szépet álmodtam(vajon kivel is?)...<br> Na bizonyítandó, hogy ő is szokott álmos lenni itt ez a kép, amit már mindenki látott, de akkor is olyan édes és álmos, hogy idekívánkozik.<a href=http://orlando.glisten.net/pictures/candid10.jpg>Azok a kis táskák se rosszak, de azért így is szeretjük:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17594 Írta: Anonymous
Jaaaj! Nehogy valaki visszaadja Orlandónak az ingét! Egyébként jó reggelt minden kedves Legolas fanatikusnak!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17593 Írta: Anonymous
Te vagy a legjobb!!!!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17592 Írta: Anonymous
hali!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17591 Írta: Anonymous
Dodie, ne kimélj minket! Igény az van. Itt és most! :-) <br> Szóval várjuk.<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17590 Írta: Anonymous
írtam verset Legolasról, de nem túl jó. ha van rá igény beillesztem.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.641 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére