Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17709 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Bizony, nem érdemli... ő maga is bevallotta, hogy sajnos nem tünde, mert azok mind tökéletesek, úgyhogy nézzük el neki a hibáit... ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17708 Írta: Anonymous
Most lenne egy bunkó viccem, de O.B nem ezt érdemli...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17707 Írta: Anonymous
Én is ki voltam ezen akadva... de hát, azt nem tudhatjuk, hogy Orli mennyit tudott foglalkozni vele... Gondolom, a lány legalább rendesen gondját viseli... :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17706 Írta: Anonymous
Szegény blöki... :( =

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17705 Írta: Anonymous
Dwin: ez a csaj nem az a csaj, vagyis nem Liv... :) ) <br> A cikkből kiderül, hogy együtt volt egy lánnyal Új-Zélandon 6 hónapig, de végül szakítottak, a lány családjánál van most Orli kutyája, és ő, mármint a lány volt Orlando nagy szerelme...<br> Ennek ellenére most ezzel a másik James Bond csajjal van együtt. <br> Tudod, pótlék....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17704 Írta: Anonymous
Akkor ő most duplán Orlando?<br> :) =<br> Vagy az is lehet, hogy Liv mégsem Aragornnak, hanem Lego-nak adta a nyakláncát???

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17703 Írta: Anonymous
ÉSzAH: megvan, hogy mi lóg állandóan Orli nyakában!!!<br> <br> Itt a válasz a kérdésünkre: :) )))<br> <br> ''How about all that stuff around your neck?<br> <br> Well, here's an Orlando stone. It was given to me by a girlfriend. And here's a power shell from New Zealand. I travel to all these different countries. I like to take a little bit with me.''<br> <br> Imádom, amikor a hülye kérdéseimre megtalálom valahol a választ... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17702 Írta: Anonymous
Vic: He-he-he...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17701 Írta: Anonymous
deagol: Gyönyörű a vers, amit írtál, olyan mintha egy tünde írta volna, esetleg az is vagy? :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17700 Írta: Anonymous
Hogy ne Rózsival legyen tele ez a topic, figyelem, mindenki:<br> <br> <br> Orlando Bloom-mal dumcsizott megint egy szerencsés, újabb szöveg, amit az angolul nem igazán tudók részére le kellene fordítani....<br> <br> Ez igencsak érdekes idézet belőle:<br> <br> ''Yeah, we know. That was a trick question. Any romance on the set?<br> <br> O.B: No. I hung out with Liv Tyler a lot. I didn't kiss her, either. But I was always lobbying for love scenes between Legolas and Arwen.''<br> <br> Kinyírjuk ezt a csávót, vagy mi legyen vele? :) )))<br> <br> <a href=http://www.newsday.com/entertainment/printedition/fanfare/ny-fffast2580997feb10.story?coll=ny%2Dfanfare%2Dprint> klikk ide a teljes szövegért

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17699 Írta: Anonymous
Ha jól tudom igen...<br> Meg egy alkoholista állat. Igaz, ha ilyen fejem lenne, akkor én is mindig be lennék ****va... :) =

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17698 Írta: Anonymous
Off:<br> Demjén Rózsi búza lenne?<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17697 Írta: Anonymous
Végül is Demjén Rózsinak is van felesége és ismerek olyat is, aki csak azért vett el egy leszbi csajt feleségül, hogy megnyugtassa a kedélyeket...<br> Azért Orlandoról nem mondok semmit. És ha buzi is, attól még lehet jó színész. Igaz engem nem is úgy érdekelt, mint pasi, hanem mint szín-ész.<br> Liv már más kérdés... :) =

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17696 Írta: Anonymous
Legolas-2: <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/news2002/feb/empire20.jpg> klikk ide Szerinted buzi az, akinek egy James Bond lány a csaja???

deagol: gyönyörű vers, ne szerénykedj, szerintem csodálatos...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17695 Írta: Anonymous
Ez a versike nekem nagyon tetszik!! Állati király!! Sajna én nem tudok ilyeneket írni!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17694 Írta: Anonymous
Sajna nem volt időm végigolvasni mindenkinek az írását de ugye az csak elírás,hogy homosexi.egy ilyen pasi nem lehet az!Egyrészt már eleve Legolas és Aragorn volt a kedvencem de mikor megláttam ezt a fiút a bemutatóban szó szerint tátva maradt a szám pedig ez eddigi 25 évem alatt sosem történt meg.És kihozza a szerepből a maximumot csak nem értem miért vágdalták meg annyira.Ráadásul tök kezdő a srác.De egyszerűen mennyei!!!A film meg király<br> <br> A H.Potter könyvben nagyon jó de a filmet szerintem elnagyolták és épp az nem maradt meg ami a könyv lényege a hangulata...sajna.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17693 Írta: Anonymous
:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17692 Írta: Anonymous
Nem kellett azt mondani...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17691 Írta: Anonymous
Nem bírja? Ezt meg is mondta neki? :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17690 Írta: Anonymous
Vic:Orlando nem bírja Liv kisasszonyt... Rossz ember nem lehet...<br> <br> ÉSzAH: A találkozó képeire, a többit pedig letöltöm... :) <br> <br> A nagy csata óta több mint háromezer év telt el, ha jól tudom, Legolasunk pedig 'mindössze' kétezervalamennyi éves. Tehát nem lehetett ott... :) <br> <br> Deagol: Csodás a vers! Örülök Neked!!! :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17689 Írta: Anonymous
deagol: ez valami gyönyörű! komolyan, sokkal jobban fogok aludni, hogy ma már valami szépet is olvastam:)(nem mintha a bejegyzések nem lennének azok, de mostanában annyira nem olvastam verseket, hogy na.) amikor a telkünkön vagyunk, mindíg készítek íjat mogyorófából, de persze az nem ugyanaz, mindíg húz valamerre. de azért általában eltalálom, amire célzok. mondjuk nem 20 méterről.. :) íjászok: hajrá, majd kérünk bemutatót!:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17688 Írta: Anonymous
Yaa, igen, tegnap volt 1 kérdésem, és tök yoo, mert ma jöttem rá ÉN IS A NAGYBETÜÜS IIGAZSÁGRA.<br> Na mindegy.<br> De, tegnap nem bírtam aludni ees hajnali 3-kor ( !!! ) írtam én is 1 verset a mi drágánkról.<br> Szóval az időpont meg is látszik rajta, de azért begépelem.<br> Azt próbáltam megmagyarázni, hogy Legolasnak ( nem Orlandonak! ) miért nincs szerelme .<br> Na szooval:<br> Tinúviel! Tinúviel!<br> Harsan a bokrok közt a jel,<br> Hiába, senki sincsen ott,<br> A hold teríti megszokott<br> uszályát a lenti tájra.<br> Most nem tud gondolni másra,<br> régi idők leányait <br> hívja, s remél, háthogyha int<br> bokrok, sötét lombok közül<br> Tinúviel,<br> ki hálót font Beren körül.<br> <br> Undómiel! Undómiel!<br> Mindig éjbe fut a reggel.<br> Hajnalcsillag ragyogását,<br> Fekete ég halvány lángját<br> kergeti, de mindhiába.<br> Fény ragyog föl, s szegény árva<br> szemmel néz körül szokatlan, <br> ismeretlen lombok alatt.<br> Éjjel lépked bokrok mögött <br> Undómiel,<br> nappal nem látod fák között.<br> <br> <br> <br> Hát ennyi. De hajnali 3-kor... Na pá, valószínűleg mennem kell.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17687 Írta: Anonymous
van itt valaki??

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17686 Írta: Anonymous
Szerintem az nem Legolas, mert állítólag Ő 2931 éves.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17685 Írta: Anonymous
Ja, a film elején van egy tünde, akit totál ugy néz ki, mint Legolas. Ami perzse nem lehet, mert nem hinném hogy ő részt vett az Emeberek és Tündék utolsó szövetségében - vagy mégis? lehet hogy csak egy hasonló tünde? Akkor látszik amikor Szauron 'szétrobban'.<br> Most erz lehet hogy hülyeség :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17684 Írta: Anonymous
De amúgy én sem tudom, yo a kérdés.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17683 Írta: Anonymous
Szerintem az Thrandúil, és Legolas vszínűleg részt vett az Öt Sereg Csatájában.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17682 Írta: Anonymous
Jajj! A legfontosabbat majdnem elfelejtettem! Azt szerettem volna kérdezni mindenkitől, hogy a babóban szereplő tündérkirály az Thrandúil( ugye így írjuk)? Tehát Legolas apukája? És ha az akkor Legolas részt vett az Öt Sereg Csatájában?<br> Aludjatok jól, holnap minden kiderül. Főleg az, hogy kiket jelölnek Oscarra, ha jól tudom...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17681 Írta: Anonymous
Na jó éjaszakát, szép álmokat és rózsás csókokat mindenkinek, álmodjatok azzal akivel a legjobban szeretnétek! Holnap ígérem keresek képeket és ügyes kislány leszek és keresek fordítanivaló normális cikket is és be is gépelem és és és és...<br> Csók mindenkinek!<br> Észah: ez a szőke dolog ! Tök igazad van. De szerintem szőke a csaja:-) Vagy nem?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17680 Írta: Anonymous
Szuper egyre több Legolasunk lesz, csak már látnám őket, meg a frankó kis képeket róluk. Én most le vagyok épülve rám ne számítstok, de azért csak szeressétek rendületelnül Legolast!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.612 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére