Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17826 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
De még miylen!:-)<br> Egész meghatódtam:-)<br> Nagyon ügyi vagy:-)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17827 Írta: Anonymous
Írj ímélt!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17828 Írta: Anonymous
Itt a cikk, ahogy ígértem. Megint csak két részletben fér be. Jó hír a lányoknak, akik Orlando után ácsingóznak: Ismét van remény! Olvassatok tovább!<br> <br> Gyors beszélgetés Orlando Bloommal<br> <br> 2002. február 10. (tehát teljesen friss az anyag - a ford.)<br> A 25 éves brit színész, Orlando Bloom nem sokat mond a Gyűrűk Ura: A Gyűrű Szövetsége c. filmben, viszont hatalmas tegezt cipel. Mint a tünde íjász, Legolas elhárítja a veszélyt, óvja Frodót, és egy igen masszív rajongói bázist épít ki magának elsősorban az ifjú hölgyek körében (milyen meglepő - a ford.). Amíg a Legolas-rajongók Decemberig várakoznak a Gyűrű trilógia következő részére, találkozhatnak kedvencükkel - bár a szőke parókája nélkül - a Sólyom végveszélyben (ha minden igaz ez lesz a magyar címe a Black Hawk Down c. filmnek - a ford.) c. filmben, ahol egy katonát játszik. Klumpában, kezén egy tünde-jelet ábrázoló tetoválással és nagy adag kedvességgel érkezett a Susan Stewart szabadúszó riporterrel megbeszélt talákozóra, hogy a Gyűrű varázslatos világáról beszélgessenek és arról, hogy milyen változásokat hozott ez a világ Orlando saját világában. <br> <br> SS: Milyen érzés, hogy úgy neveznek a szexi tünde?<br> OB: Bevállalom. Nagyon jól hangzik!<br> SS: A Gyűrű Szövetsége-ben hosszú, szőke parókát viseltél. Jobb buli szőkének lenni?<br> OB: Feltétlenül, ha az ember, annyira szőke, mint Legolas. Életem egyik legjobb élménye volt. <br> SS: Emlékszel még arra a pillanatra, amikor megtudtad, hogy tiéd a szerep?<br> OB: Az egy olyan pillanat volt az életemben, mely kristályként ragyog örökre. Az ügynököm felhívott és így szólt: Van egy hírem. Megkaptad a szerepet a Gyűrűk Urában. A mennyben éreztem magam. <br> SS: Legolas tegeze mindig tele van nyílvesszővel, nem számít hány orkot és trollt lőtt már le. Honnan szedte őket? Ez valami varázslat?<br> OB: Felvettünk egy jelenetet, mely során nyílvesszőket húzok holttestekből. De a végleges verzióba ez aztán nem került bele. <br> SS: Cate Blanchett (aki a tündekirálynőt játsza) jól csókol?<br> OB: Soha nem csókoltam meg. <br> SS: Igen, tudjuk. Ezt csak egy beugratós kérdés volt. Volt bármiféle románc a forgatáson?<br> OB: Sok időt töltötem együtt Liv Tylerrel. Vele sem csókolóztam. Viszont végig lobbiztam, hogy legyen szerelmi jelenet Legolas és Arwen között. (Grrrrrrr ... - a ford.)<br> SS: Tizennyolc hónapig éltél Új-Zélandon. Mivel töltötted ott az idődet?<br> OB: Hát, volt egy nagy házam. A címe nagyon jópofa volt: Tengerész Parádé, Tenger város. A tenger ott volt helyben. Majdhogynem egy köpésnyire. A hobbitok és én állandóan szörföztünk. <br> SS: Vicces látvány lehetett, ahogy egy ilyen magas fickó azzal az aprónéppel szörfözik. <br> OB: Az életben nem is olyan kicsik azok a hobbitok. 5 láb 6-7 inch magasak. (Kb. 170-175 cm - a ford.)<br> SS: Egyre kevesebb hely van rajtad a tetoválások számára. Már három van rajtad, ha jól tudom. <br> OB: Csak kettő. Ez egy nap ... 15 éves koromban csináltattam. És itt van ez. (Gondolom megmutatta a csajnak a tetkókat. Mázlista a nő. A napcsi a pociján van. - a ford.)<br> SS: Hogy jött ez a frizura?<br> OB: Hát, kedvelem a mohawk érzést, olyan uszony-szerű hatást gyakorol. Könnyű elkészíteni, csak egy kis zselé kérdése. <br> SS: Mi mindent viselsz a nyakadban? <br> OB: Ez itt Orlando köve. Egy barátnőmtől kaptam. Ez pedig egy erő-kagyló Új-Zélandról. sokat utazom különböző országokba. Szeretek magammal hozni belőlük egy darabot. <br> SS: Ki eteti a kutyádat Londonban, amíg utazol?<br> OB: Az ex-barátnőm családjá. Maude mostmár az övék. <br> SS: Az ex-barátnőd?<br> OB: Igen. Ő egy igazi nagy szerelem volt. Szomorú. Máig sem tudom mi történt. <br> SS: A Gyűrűk Ura forgatása alatt szakítottatok?<br> OB: Hét hónapot töltött velem Új-Zélandon, aztán még kettőt. Próbálkoztunk, de nem tudtuk ezt hogyan kezeljük ezt a helyzetet. (Itt nem értem, hogy milyen helyzetre utal, talán az együttélésre. A szöveg csak ennyit mond. - a ford.)<br> SS: Ennyit a románcról?<br> OB: Pillanatnyilag csak a munkám jelenti számomra a kapcsolatot. (Lányok! Ez a hír tegnapelőtti!!! - a ford.)<br> SS: Ez olyan melankólikusan hangzik. <br> OB: Hát, ilyen az élet. Emberek jönnek és mennek az életedben. Én elég filozófikusan állok hozzá ehhez a kérdéshez. Bizonyos dolgok okkal történnek velünk. Csak bíznod kell benne, hogy az életed a számodra kijelölt úton vezet. <br> (folyt. köv.)<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17829 Írta: Anonymous
Dodie?<br> Sesy?<br> Vic?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17825 Írta: Anonymous
köszike a dicséretet <br> egek! vészesen elpirultam

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17823 Írta: Anonymous
Jó volt az!<br> Nekem tetszett.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17824 Írta: Anonymous
bezártam nem szenvedek vele többet

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17822 Írta: Anonymous
manwe, áruld már el, mit csináljak azzal az ablakkal!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17820 Írta: Anonymous
itt vagytok méég?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17821 Írta: Anonymous
köszi manwe<br> a vége erőltetett lett, de ki kellett jönnie a rímnek

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17818 Írta: Anonymous
nuadiel IMÁDLAK<br> de nem jobban, mint L-t :) ))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17819 Írta: Anonymous
deagol: Ez nagyon szép!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17817 Írta: Anonymous
ooo Vic, persze, megértem és szégyellem is magam

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17816 Írta: Anonymous
Moccan a mallornfák levele a szélben<br> Gil-galadot néha siratja a víz.<br> Ezüst törzsek közt száll a tünde-ének,<br> Szomorúan, hogy sajog belé a szív.<br> Csatában esett el az utolsó király,<br> Ki egyesítette még a lelkeket,<br> Sötét Úr kezéből érte a halál,<br> S utána valahogy minden megrepedt.<br> Örök Valák! Hisz nem testvéretek ő?<br> Ereje felért tán varázslókkal is...<br> Ó, hogy busong utána minden szürke kő!<br> Eleste után minden torz lett és hamis.<br> Azóta mily lassan telnek az évek!<br> Ó, hogy halhatatlant ölel lent a sír!<br> Amióta elment, vadabbak a rémek!<br> Rosszabb ez, mint amit a lélek kibír!<br> Messzi tájon sírját ölelje szép virág.<br> Milyet még nem is álmodott Elbereth,<br> Ringassa jobb és nyugodalmasabb világ,<br> Mint amilyen Középfölde valaha lehet.<br> Ó! Keletről a homály újra egyre nő!<br> Jaj, nehogy elnémítsa Lothlótient is!<br> Hadd hulljon sötét földünkre sokáig lágy eső!<br> Halkan csobogjon át fáink közt Andúin, a friss!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17814 Írta: Anonymous
Az a jó.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17815 Írta: Anonymous
Jó-jó, bocsi Vic és Sesy Oloorea:(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17813 Írta: Anonymous
Váááááááááááááá! Öljük meg Orlandot!!! Szóval ez egy tipikus férfi: <br> odavan a szőkékért, és a kurvákért...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17812 Írta: Anonymous
Ne! Egyik topicba se chatlejen senki, mert idegesítő! Ott van az a sok chat...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17811 Írta: Anonymous
deagol: azért bocsátom meg ezt a kis chatet Manweval Neked, mert egyrészt Legolasról szólt, másrészt nagyon szép verset írtál nekünk... De kérlek, ez a topic maradjon meg az infóknak, az idézeteknek, a vitáknak és a képeknek. Ne itt dumcsizzatok, van elég topic erre, rendben?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17808 Írta: Anonymous
szóval? Gil-galad megfelel?<br> Manwe, kattintottam és most? mit csináljak azzal az ablakkal?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17809 Írta: Anonymous
azonnal megy

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17810 Írta: Anonymous

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17807 Írta: Anonymous
Nekem van egy címem<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17805 Írta: Anonymous
na?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17806 Írta: Anonymous
Persze, bármi:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17803 Írta: Anonymous
Oké, köszi.<br> Kattints a nevemre!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17804 Írta: Anonymous
van 1 versem, de Gil-galadról szól jó az is?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17802 Írta: Anonymous
végre 1 normális fiú<br> az osztálytársaim (a fiúk ) ki tudnak akadni mindenféle GYU-tól<br> SZIÓ Dodie<br> ha adsz freemailcímet még küldhetek 1-2 verset, de most asszem csak 1-et tudok előkaparni<br> azonnal megnézem

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17800 Írta: Anonymous
És 15 éves, de most már beszéljünk LEGOLASRÓL, vagy levélben, légyszi.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17801 Írta: Anonymous
Hello Dodie:)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.624 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére