Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17919 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Anna: ez most valami vicc??? Mármint az első mondatod...<br> A másodikkal már egyetértek.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17918 Írta: Anonymous
Láttam a Legolast játszó srácot a neten.(Orlando Bloom, ha valaki nem tudná)<br> Ilyen egy állati jó hapsit!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17917 Írta: Anonymous
Szia kiskósza... én keresek még néhány friss képecskét...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17916 Írta: Anonymous
Ez pedig itt egy hobbit-tünde szörfözés kezdete:<br> <br> <a href=http://www.lordoftherings-fan.com/nine/bp.jpg> klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17915 Írta: Anonymous
Vic. köszönöm szépen, de az előzőt azért kaptad, mert úgy hallottam- vajon honnan- hogy az a kedvenced.<br> A mosolygós kép minden rosszkedvemet eloszlatta, egy ilyen édes mosoly mellett sose lenne rosszkedvem.<br> Na viszlát Mrs. Greenleaf! Csók mindenkinek. Mennem kell. Szalagavató:-(((

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17913 Írta: Anonymous
De a drága integet is nekünk:<br> <br> <a href=http://www.lordoftherings-fan.com/nine/leggy1.jpg Legolas integet

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17914 Írta: Anonymous
Nos, ezt elcsesztem...<br> <br> <a href=http://www.lordoftherings-fan.com/nine/leggy1.jpg> itt integet Legolas

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17912 Írta: Anonymous
kiskósza: ezt a képet Neked ajánlom:<br> <br> <a href=http://www.lordoftherings-fan.com/nine/awgg.jpg> klikk ide egy mosolygós Legolasért

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17911 Írta: Anonymous
kiskósza: Te tudod, hogy ez a kép van kint a falamon - ez volt a Bravóban, csak baromi jó minőségben. Olyan kék az a kontaktlencse, hogy az ember teljesen... na mindegy. :) <br> <br> Hallotta már valaki Legolast tündéül beszélni??? Olórin, ha ezt esetleg olvasod, leírod, hogy milyen? Normálisan ejti a szavakat, vagy nem lehet érteni?? Én is hallani szeretném, de szerintem csak késő este fogom otthon...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17910 Írta: Anonymous
<a href=http://www.community.webshots.com/photo/20970199/21717030MaBocKPHLg/>íme

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17909 Írta: Anonymous
off:<br> KTL! Küldtem Neked Emilt, de nem tudom, hogy megkapod-e, mert szarakodi a freemailem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17908 Írta: Anonymous
Na Legolasos videó letöltőése túl sokáig tart, úgyhogy erről lemondok. Megnéztem a Bazaaros interjút: nem olyan gáz, de lehet, hogy naponként adagolok belőle, mert mire begépelem... De meglesz és elolvashatjátok. <br> addig is Vicnek, meg mindenkinek egy kis engesztelés<a href=http://www.community.webshots.com/photo/20970199/21717030MaBocKPHLgez/ a kedvenc, ha jól tudom

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17907 Írta: Anonymous
Hahha... nem tündéül beszél...<br> Szeretünk téged, és nekem már egy hónaoja volt a szalagavatóm... :) )<br> most mennem kell

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17906 Írta: Anonymous
Annyira aranyosak vagytok. Csak most tényleg elkenődtem. Na mondom végre én is írok valami normális hozzászólást a topicra, erre elcseszem. Még ezt is. Szóval szeressétek Legolast( meg engem is) és ígérem, hogy lefordítom ( inkább a begépelés a gázos)csak el vagyok havazva mert állandóan próbára kell járnom, hülye szalagavató meg ilyen baromságok. Az helyett, hogy hallgatnám milyen szépen beszél tündéül? Megyeki is és meghallagtom!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17905 Írta: Anonymous
kiskósza: nagyon-nagyon szeretünk :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17903 Írta: Anonymous
Üdv! ÜDv! Hallgasd Legolas hangját!<br> És mért lennénk rád mérgesek?<br> HOgy lehet egy ember mérges egy lányra? (főleg, ha még tünde is!)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17904 Írta: Anonymous
Ezen íromány itten mostan KTL megvígasztalására kele, az úr 2002.esztendeének február havában, annak második napján.<br> Szóval mi szeretünk Téged, de kamilyon!<br> :) =

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17902 Írta: Anonymous
kiskósza: most bánkódsz???? Ne bánkódj, könyörgök.... Mi imádunk, de tényleg.... De Legolas az első.... Mosolyogj, kérlek :) ))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17901 Írta: Anonymous
na írjatok már valamit. Legalább, hogy nam hargaszik senki. Én tényleg lefordítom azt is ha kell csak ne haragudjatok, mert így kénytelen leszek bánatomat Legolas-képekbe folytanom. Ezt a büntetést:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17900 Írta: Anonymous
kiskósza: ezt most letisztázzuk, hogy a későbbi képzavarokat elkerüljük :) )))<br> <br> Hát, én arra vártam, hogy megszánsz bennünket ezzel...<br> <br> <br> orlando.glisten.net/bazaar01.html <br> <br> <br> vagy <a href=http://orlando.glisten.net/bazaar01.html> klikk ide

Mintha azt írtad volna valahol, hogy a bazaar cikket kezdted el fordítani.... vagy én emlékszem másképp???

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17899 Írta: Anonymous
Vic: képzavar. Én mondtam, hogy a newsdayeset nyomtattam ki. Most megint nem tudok nyomtatni, de hol a bazaaros például? Az az Andrés cikk, mert én tényleg lefordítom akkor azt. Szerintem eldumáltunk egymás mellett.<br> Észah: semmi gáz. Te vagy a gyorsabb:-) De azért próbálkozom

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17898 Írta: Anonymous
De csajok!! Én vagyok eltévedve? Javítsatok ki, ha ez nem így van,de két különböző cikkről volt szó... Szerintem, amit kiskósza megígért, az a bazaarban jelent meg, és igencsak terjedelmes, ez a tegnapi pedig egy teljesen friss cikk...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17897 Írta: Anonymous
Kósza Tündelány! Bocsika. Következőleg már tényleg te jössz. Mindenkinek megadjuk a lehetőséget! :-) <br> (Bocsi ezért a kicsi offért!)<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17896 Írta: Anonymous
kiskósza: azt ne mond, hogy ez az a cikk, ami a bazaarban volt.. szerintem az egy teljesen más...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17895 Írta: Anonymous
Na megint elkéstem, jövök le, hogy begépeljem a cikket, de észah már megetette. Persze köszönet érte, legalább nem kell begépelnem:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17894 Írta: Anonymous
Ezt pedig már napok óta le akartam írni, csak valahogy mindig közbejött valami: <br> <br> A Capital FM rádió leközölt egy interjút, amit az Empire díjátadón készítettek IanMcKellennel és Orlando Bloommal:<br> <br> Ian: Remek, hogy mindhárom filmet leforgattuk egyszerre. De nemrég beszéltem a rendezővel, arról, hogy nemsokára vissza kell mennünk utóforgatásra. Azonkívül az összes dialógust újra kell szinkronizálnunk, mert olyan stúdióban dolgoztunk, ami nem volt hangszigetelve. <br> <br> Orlando: Már előre örülök az utóforgatásnak. Valóban nehéz munka - szörfözni, snowbordozni, ejtőernyőzni és természetesen még forgatni is...<br> <br> Ha tudnám, biz' isten, sajnálnám szegényt :) )))))<br> <br> Az interjú egyébként meg is hallgatható: <br> <br> <a href=http://www.comingsoon.net/cgi-bin/archive/fullnews.cgi?newsid1013368674,44516,> klikk ide, remélem, hogy jó a cím...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17892 Írta: Anonymous
dejo,nem vagyok egyedül!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17893 Írta: Anonymous
Ja, és azt is kinyomoztam, hogy valóban nem szerepel sehol a könyvben az, hogy Legolasnak kék a szeme. A kontaktlencsére tehát csak azért volt szükség, hogy jobban érzékeltessék, hogy valóban szőke a srác.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17891 Írta: Anonymous
deagol: Celeborn, ha én jól tudom, Bakacsinerdőből jött, tehát ismerniük kellett már régebbről egymást. De majd utánanézek.<br> <br> Ja, egyébként megtudtam, hogy valahol szerepel, hogy Thranduilnak, tehát Legolas papájának, Bakacsinerdő urának szőke a haja a könyvben. Tehát Legolas is lehet szőke... :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17890 Írta: Anonymous
na?<br> Nem tudjátok Legolasnak van-e valami köza Galadrielhez, vagy Celebornhoz?<br> Már úgy értem rokoni kapcsolat.<br> Lehet, hogy hülye kérdés, de érdekel

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.648 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére