Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18069 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Dodie: napocska???? Komolyan!!! Ide vele!!! Orlandonak van napocska a pociján!!! Emilezd át nekem, könyörgök....

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18068 Írta: Anonymous
Gandalf: visszaszívom, amiket írtam néhány perce. <br> <B>Legolas imádatom mellett én már teljesen fanatikus Orlando Bloomos is vagyok. </B><br> Kövezzetek meg! Ez van. <br> Imádom ezt a palit, nem tehetek róla.... Mit tegyek, ha ilyen képekkel találkozom nap-nap után, mint ez itt? <br> <br> <a href=http://www.lordoftherings-fan.com/nine/autographed.jpg> Autogramos kép

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18067 Írta: Anonymous
Dodie: a tetkós kép szerintem sokakat fog érdekelni... nekem feltétlenül küldd el légyszi.<br> A szörfös képet a lordoftherings-fan.com/nine/ <br> honlapról szedtem le, itt rengeteg képet lehet találni. Ezek is onnan vannak:<br> <br> Akinél van nagyító, az ki ne hagyja ezt a képet:<br> <a href=http://www.lordoftherings-fan.com/nine/ridem.jpg> Legolas vágtat a lován

Akinél nincs, az nézze meg Mória kapuját nappali képnél:
klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18066 Írta: Anonymous
U.I.:ha valakinek kell a tetkós kép, elküldöm emilben.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18065 Írta: Anonymous
Vic: az egy karkötő, vagy két órája van?<br> Nekem először Elrond jött ki a tesztben, aztán megértettem azt a kérdést, hogy kard-e a fegyverem, és rájöttem, hogy nem, és akkor meg Legolas. Ugylátszik tünde lekem van... :) ) tudja valaki az a ''gyűrű tologatós'' címet? hátha bejön...<br> Hol van az a szörfös kép?<br> Más: nekem van képem a tetkóról(asszem az az, Elijah hasán van), de csak a gépemen, nem emlékszem a címre:P

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18064 Írta: Anonymous
Azért is beteszek ide egy Orlis képet, mert igenis nagyon, de nagyon helyes, és nem érdekel, hogy Ő nem Legolas. <br> <br> <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/pictures/orlando23.jpg> Orli a karosszékben

Ez egy olyan kellemes, otthonos kis kép, már csak a kandalló hiányzik, nem? Otthon, édes otthon...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18063 Írta: Anonymous
Ez a génjeikben van... persze, hogy másként, mint nekünk. Mint ahogy mi is vágyunk más égitestekre. Pl. a Holdra... gondolj csak arra, hány ezer évig akartak eljutni az emberek a Holdra, mire sikerült...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18062 Írta: Anonymous
Vajon mit érezhetnek a tündék, amikor elvágyódnak? Nem hinném, hogy valami olyasmit, mint az emberek szoktak...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18061 Írta: Anonymous
Gandalf: én is nagyon remélem, hogy benne lesz :) )<br> A könyvet a sirályoktól kezdve már csak bőgve tudom továbbolvasni, egészen a végéig. De komolyan.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18060 Írta: Anonymous
OFF TOPIC: megvettem ma A babót. Dühöngtem is utána, de persze nem a könyv miatt, hiszen az remek. Hanem az átverés miatt. A könyv körbe volt tekerve egy fehér cetlivel a következő szöveggel: <br> <br> ''A Babó eredeti címe: THE HOBBIT.<br> E könyv A Gyűrűk Ura című hatalmas mű előzménye, amelyben - miként a könyv filmváltozatában is - a babók népe hobbit néven szerepel.''<br> <br> Ti mire gondoltok, ha ezt elolvassátok? Én - és még mások is - arra, hogy a könyvben át van javítva minden babó hobbittá, minden tündér tündévé és minden törpe törppé. Nagy ***-t, azt. Mivel a papír miatt nem lehetett a könyvet kinyitni, 2000 Ft-omtól megválva kifelé a boltból kezdtem el káromkodni, mert bizony a babó maradt babó... stb. <br> Egyszerűen csak rátettek egy cetlit, hogy azok, akik csak a filmet látták, és nem tudták, hogy ez a könyv micsoda, gyorsan megvegyék a gyereknek... Bunkóság.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18059 Írta: Anonymous
... és onnantól kezdve soha nem találhat nyugalmat a lelke a világ határain belül.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18058 Írta: Anonymous
Senkinek nem adom a férjemet!!! Nem adom és kész. :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18057 Írta: Anonymous
Kíváncsi vagyok, miért akarta Jackson ennyire kívűlállónak beállítani Legolast... mert szerintem ez nem csak Bloom játéka... talán valami komolyabb indok állhatott a háttérben. Remélhetőleg a további részekben alaposabban bemutatják a jellemét, s nem csak harcban láthatjuk.<br> S remélem nem marad ki az a rész, amikor meghallja a Tenger zúgását, s örökre beleivódik a lelkébe...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18056 Írta: Anonymous
A humor topicban az a lényeg, hogy hülyeségeket hordjunk össze. :-) )<br> Én is jelentkezem a srácért!! Egyenlőre úgyis csak a háremhölgye vagyok... :-(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18055 Írta: Anonymous
Vic: A saját férjed!!!!!!!!! Hogy gondolhatsz ilyeneket?!?! Vagy passzold le nyugodtan Nekem...<br> ;)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18054 Írta: Anonymous
Egy ismerősöm, aki nem olvasta a könyvet, a film után úgy nyilatkozott Róla, hogy csak dísz, a másik 8 mellett. Elég gáz, hogyha egy kívülállónak csak ennyi jön le Róla vagy az, hogy milyen csinos pofija van...<br> Amúgy most beszélgettem egy festőművész ismerősömmel (eszméletlenül okos ember) és ő mondta, hogy szerinte a tündéket tökéletesen 'reprezentálták' (ezt most én mondom így) a filmben. Nagyon örültem, hogy ezt hallottam tőle... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18053 Írta: Anonymous
Gandalf: itt vagyok én is, hogy kitárgyaljuk Legolast. Ne aggódj, nem lettem teljesen fanatikus Orlando Bloomos, vagy ha igen, az annak köszönhető, amit az előbb Te is leírtál róla: a mozgása, a gesztusai, a tekintete miatt. <br> Ma vagy harmincadszorra is megnéztem a film befejezését, de még mindig ugyanúgy el vagyok hülve attól a nyilkezelési technikától, amit látunk tőle a filmben. A párbeszédeket én is nagyon sajnálom, azt kell, hogy írjam, Legolas ebben a részben nem sokat beszél, bár, ha megteszi, mindig a cselekmény megértése szempontjából fontosakat közöl. Bár így is elég sokan voltak az ismerőseim közül - és itt is írták már páran - akik a 'Gondor Kürtje' mondata után megkérdezték, hogy 'Ki az a Gondor?'. Ennyit erről :) )<br> <br> Egyébként tiszta ciki ez a humor topic, és főleg azok a naplók, mert az előbbit leírva nekem egészen más jelent meg az agyamban, gondolom, nektek is :) ))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18052 Írta: Anonymous
'olyan, mint az összes többi' :-) ))<br> <br> Legolas figurája talán azért különleges, mert igencsak keveset tudunk róla, mindíg más szereplők szemszögéből látva.. és akkor jött a film, s egy teljesen más dimenziót öltött Bloom játékában..<br> A film Legolasa valahogy életszerűbb, mint a könyvé, pontosan azért, mert itt nem a párbeszédek a fontosak (Lego alig szólal meg a vásznon), hanem a mozgása, a gesztusai, a tekintete... mindezekben sikerült Tündének lennie...<br> Amit hiányoltam benne, s ezt már a filmkritikámban is leírtam (van-e valaki itt, aki olvasta?), hogy nem jelent meg a Szövetség többi tagjáhoiz fűződő viszonya. Még a Gimlivel kötött barátsága sem. Valahogy nekem mindíg olyan kívűlállónak tűnt...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18051 Írta: Anonymous
Én csak a gyűrűtologatós pszichotesztet csináltam meg, és azon lettem Legolas, úgyhogy szinte lebegtem hazáig. <br> <br> Egyébként valóban igazatok van, a legtöbben itt lehet, hogy falra másznánk az 'élő' Orlanotól vagy igencsak kiábrándító lenne (olyan, mint az összes többi, csak szebb), tehát ezzel is beigazolódott, hogy Legolas a leg...! :) <br> Birtokolja tündék erényeit, de mivel főszereplő, közelebb kerül hozzánk valamennyi tündénél, hiszen annyi helyzetben 'látjuk', annyi reakcióját megismerjük. Én magamból kiindulva azt mondom, hogy sokunknak, aki nagyon szeretjük a tündéket, azért épp Legolas lett a kedvenc szereplőnk, mert bár tünde, fő(bb)szereplő lévén, igencsak közel kerül az olvasóhoz

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18050 Írta: Anonymous
Lányok? A találkozón olyan jókat lehetett veletek beszélgetni! Miért ne folytathatnánk?<br> ;-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18049 Írta: Anonymous
Ééééljeen! Imádom az ész érvekkel alátámasztott gördülékeny vitákat!holnap várok mindenkit szeretettel!most mennem kell..vár a sötétség, és egy Cure klub.<br> Üdv és hideg<br> Darla M.A.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18048 Írta: Anonymous
Akkor lehetne valami tartalmas vitát indítani itt, vagy tovább megy a Bloom-kultusz?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18046 Írta: Anonymous
Szörfös kép: A fotó rossz vagy Orlandonak tényleg ilyen cingár lábai vannak?... :) <br> Hehe,... az tényleg copf! :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18047 Írta: Anonymous
Én sem csípem, ha valaki az egyéniségét lealázva egy színész, énekes, sat.sat. által vinnyog éjszakákat, és a lehetetlent kívánja, mert habár az ilyen ember érzelmeit megértem, magát a jelenséget mégsem, hiszen szó szerint a szerepet ajnározza, a színész által kialakított képet a figuráról, s nem a sok esetben drogos/alkoholista oder nőfüggő művészt. AZ ELŐBBI MEGJEGYZÉS ÁLTALÁNOSSÁGBAN HANGZOTT EL.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18045 Írta: Anonymous
Én most konkrétan az Orlando Bloom körül kialakult hm... beszélgetésekre utalok, a képek és a cikkek, meg a kockás ing...<br> Legolasról szívesen beszélgetek, tündékről is, meg arról, Bloom hogyan játszott a szerepében, de az nagyon idegesít, amikor arról van itt szó, milyen jó pasi ez a Bloom (Wood/Viggo/stb.)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18044 Írta: Anonymous
Ez nem sztárkultusz, nincs is rá szükségem.Ez tiszta pszichológia<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18043 Írta: Anonymous
Nem unjátok még ezt a Bloom-mániát? Borzalmas ez a sztár-kultusz....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18042 Írta: Anonymous
:-) ) <br> Én is egyből Legolas lettem. (nem kell elhinni):) Egek, már egész háreme összegyűlt ennek a muksónak. <br> Köszi szépen,Thaurwathiwen!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18041 Írta: Anonymous
ui: nem hiszitek el, de a teszten egyből Legolas lettem.. sajnos nem jeleníti meg HTMLben azt, amit kiír, mikor kiderül, hogy milyen eredmény jött ki...vicces, de sokáig hívtam Lacrimosának egy kedvenc zenekarom után, mert nem tudtam megjegyezni a nevét.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18040 Írta: Anonymous
Üdvözlegyetek!<br> <br> Eléggé közel áll hozzám ez a világ, érdekel a mágia és a különböző népek mitológiái,a boszorkányság kultusza, mégsem gondoltam, hogy ez a film ilyen hatással lesz rám. Nagyon el tud kapni, olyan, mintha Te is benne élnél..a hatása alatt vagy hosszú-hosszú órákig. Ezért gondoltam, hogy írok Nektek, remélem jó vita vagy beszélgetés alakul ki. Üdv és hideg, Darla M.A.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.570 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére