Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18099 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Én már igen és maradok a csak szimpatikusnál.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18098 Írta: Anonymous
Lestat: neeem :) ))<br> de ez itt és most nem fontos!!<br> ÉszaH: sok jó gondolatod van, érdemes rajta elgondolkodni/nom..

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18097 Írta: Anonymous
Vic, nagyon durva ez az átverés a Babóval. Ennyire nem lehetnek pofátlanok!!! Vajon mit lépne erre a Fogyasztóvédelmi Felügyelőség? Annyira berágtam, hogy talán meg is érne egy telefont. A kiadó megérdemelné, hogy rászabaduljon az FF, és úgy hallottam, hogy nagyon durvák.<br> ÉSzAH<br> (Bocsi az offért, de ezt nem hagyhattam szó nélkül).

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18096 Írta: Anonymous
Lestat: szimpatikus..<br> Tünde-lány: ez így teljesen rendben van, én is úgy gondolom, hogy ideálokra szükség van, csak ne azonosítsunk egy filmbéli karakterhez való vonzalmat a hús-vér ember felé irányuló szenvedéllyel vagy szerelemmel.A rajongás vagy idolozás mást jelent szerintem, és itt a baj, hogy sokszor ezt nehéz elválasztani. Fogjunk keresésbe :) nekem idestova 2 éve nincs társam, pont az általad említett ok miatt.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18095 Írta: Anonymous
Hát igen, Gandalf, meg is döbbentem tegnap este, mikor a bejegyzése(i)det elolvastam. (Pedig én csak azokat néztem meg, amiket itt írtál.) Valamelyest igazad is volt, de a stíluson én is meglepődtem. Főleg azért mert nem ezt szoktuk meg tőled. Annyira megdöbbentem, hogy azonnal diszkonnektáltam is. :-) <br> Velünk továbbra is lehet jókat dumálni - legalábbis reméljük, ugye lányok? - mindenféle GYU és nem GYU témáról, de ez itt a Legolas-fórum, a szívünk szottya. Ha ezen kívül megy a diskurzus, akkor általában visszafogjuk magunkat, mert igyekezzük megőrizni a női méltóságunkat mások előtt, de itt otthon, fogalmazzunk úgy magunk között érezzük magunkat, ahol nyugodtan beéghetünk a kis tinis rajongásainkkal. :-) Ez nem azt jelenti, hogy nálunk a GYU=Orlando Bloom aranyos pofija. Egyátalán nem. ITT, EZEN a fórumon azonban azt hiszem, aki akarja megengedheti magának, hogy gátlástalanul imádja akár Legolast, akár az őt alakító színészt. Zavarunk ezzel valakit? Sértjük a mű szellemiségét? Szerintem nem. Az is rajongás a műért, ha az egyik hőséért rajongunk. Az tény, hogy néha kissé infantilisan adjuk elő. :-) Kissé??? De ez benne a jó. Mert itt olyanok gyűlnek össze, akik nem neheztelnek ezért, ellentétben a szüleinkkel (akik már nagyon unják), a párjainkkal (akik már szó szerint féltékenyek), az nem-GYU-rajongó barátainkkal (akik már a szüleinknél is jobban unják és kezdik letagadtatni magukat a telefonban), stb. Ide írjuk a kis hülyeségeinket, mert itt meghallgatják. Ugye???<br> Abban tényleg igazad volt/van, hogy az imádat mellett lehetne színvonalasabb vitatémákat is felvetni. Vetünk is. Én legalábbis gőzerővel (ld. korábbi bejegyzéseim) és az is igaz, hogy ezekre sokkal kevesebb válasz érkezik, mint arra, amely O.B. ingének színét firtatja. De azért még emészthető az arány és ez kevés rajongói fórumról mondható el azt hiszem (a VZ számomra nem ebbe a kategóriába tartozik, úgyhogy ezt a nem kockás inget nehogy magadra vedd!!!). <br> Kérlek légy velünk türelmes és nézd el nekünk, hogy nem tudunk felnőni a mesehősök világából és azt is, hogy mindenki úgy fejezi ki, ahogy tudja. <br> Egyébként csatlakozom Darlához: Így is szeretünk. Szóval ... Milyen ing is van rajtad? Kockás vagy nem??? :-) ))<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18094 Írta: Anonymous
Darla, nyugi, pl. én sem...de azé a német Bravot megvettem múlt hónapban (azaz megvetettem), és abban volt egy naggyon cuki poszter Róla..ami természetesen kint van, egyéb fellelhető gy.U.-s poszterekkel együtt...<br> Ha életben nem látok jó pasit, legalább a képe legyen kint..na persze nem ezért rakok ki ilyesmit.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18093 Írta: Anonymous
Az lehet, de Darla, milyen értlemebe mondtad Ganinak?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18092 Írta: Anonymous
Én akkor is szeretlek Gandalf!<br> Fereste: több helyen megjelent, hogy kedves hősünk szupermodell barátosnéját lecserélte André Schneider német színészre. Namost, ezt azóta millió helyen megcáfolták, állítólag pont fordítva történt. Hogy ki kire haragszik, fogalmam sincs, megmondom őszintén, nem rossz a kis tündibündi, de nem mászom nyakig az antikváriumban, hogy rátaláljak, kivel mikor hol merre hány centi ... Hiteles infot úgyis csak ő maga tudna adni.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18090 Írta: Anonymous
Mindenesetre nem állnak szóba velem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18091 Írta: Anonymous
most sajnos muszáj egy oan dologról kérdeznem , ami már lerágott csont, és ezért naon nem fogtok szeretni, de muszáj megkérdeznem, mert nekem sem teljesen világos a dolog... szóval Leg édes dolgairól lenne szó azzal a német vkivel... nem tudom kicsoda, de még naon régen vki azt mondta, hogy ez a vki lenyúlta Orlando barátnőjét, vagy fordítva, és most ezért haragszanak egymásra... na hogy is van ez igazából?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18089 Írta: Anonymous
:o )<br> De még örülhetsz, hogy nem üztek szám...;o)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18088 Írta: Anonymous
Lestat: hát én aztán benne...<br> <br> Darla: Talán azért nem tűnt fel, mert itt a Legolasos teremben enyhébben fogalmaztam, mint a Woodosban.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18087 Írta: Anonymous
A demokrácia természetes a topicban, ebben most igazad van. De ha valaki magára veszi, akkor minden bizonnyal azért alál a nyíl, mert érzékeny pontot lel. A kritika nem bűn, sőt, az építő kritika a demokrácia alapjait alkotja. Ha azt gondolod, hogy a stílusod volt a nem megfelelő, azon változtathatsz, mint ahogy az szándékodban is áll. Lehet, hogy azért nem tűnt fel nekem a szúrka-piszka, mert amúgy is egy támadó tipusú ember vagyok, s főleg a dark életstílusom, illetve egyéb személyes tényezők miatt edzett, mindigrésen lettem. Remélem nem fogalmaztam túl érthetetlenül, de a már említett Cure klub, meg most a munka is megvisel :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18086 Írta: Anonymous
Nincs teljesen igazad. Nem kellett volna megjegyzéseket tennem a rajongókra és az illető színészre, mert igazán gondolhattam volna, hogy ezzel sokakat megbántok. elsősorban a stílusommal volt baj... nem így kellett volna fogalmaznom. Itt mindenki azt ír, amit akar, és arról, amit akar, még ha nekem nem is tetszik a sztárkultusz. <br> Igazából csak egy értelmes beszélgetést akartam kezdeményezni, de ehhelyett igencsak csípős (és meggondolatlan) megjegyzéseket tettem...<br> <br> De egy jó beszélgetésre még mindíg kapható vagyok!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18085 Írta: Anonymous
Kedves Gandalf, szerintem semmit sem rontottál el, minden hozzászólásod a helyén volt. Én mondtam, hogy benne vagyok az éppkézláb érvekkel alátámasztott vitának :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18084 Írta: Anonymous
Mégegyszer elnézést szeretnék kérni a tegnapiakért... nem ezt akartam.. az volt a baj, hogy nem gondoltam át, amit írok, s arra meg végképp nem gondoltam, hogyan reagáltok rá. Tényleg nem állt szándékomban senkit sem megsérteni. Többször nem fordul elő.<br> Sajnálom...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18083 Írta: Anonymous
<br> Szerintem nem vette sneki, pusztán gondolom megemlítem eme tényt:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18082 Írta: Anonymous
Akinek nem inge, ne vegye magára amit írtam.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18081 Írta: Anonymous
nasziasztok, ittvagyok!<br> Nem semmi, képzeljétek, egyik ismerősöm ott szonyorkodott, hogy kár, hogy Oréando buzi, és mikor elmagyaráztam, amit izz olvastam (ezért örök hálám nektek) , hogy mi az igaz a hírekből, akkor teljesen föllelkesült...na, mondjuk ezek már nekem is sokak kicsit (ez értelmes magyar mondat volt, nem mondom, hehh), de azért ezt nem kéne a Leo-dologgal azonosítani, mert azér az abban tért el, hogy senki se a tehetsége miaat dícsérte a srácot ,, legalábbis azok közül, akikkel bezséltem.<br> És én úgy látom, hogy azok közül, akik ide írnak, a legtöbben nem a cukor pofija miatt bírhák.<br> Mármint, azér szinte mindenki kiemelte, hogy emnnynire nagyon-nagyon jól jáccott...és én is így látom.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18080 Írta: Anonymous
Bocsi, kicsit offtopic, de Morgana, nem te írogattál régebben az rpg-s goth forumba?<br> Más:baromira nem jön be ez a nyáladzós DiCaprio effektus. Nem kéne elszúrni az élményt, amit maga a színészi alakítás nyújt ilyen kicsinyes dolgokkal.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18079 Írta: Anonymous
Verofényes jó reggelt, Tündeleány! Orlando alakítása engem is lenyugözött. Az arckifejezése és a pillantása valóban olyan, mint amilyet elképzeltem. Belenézel a szemébe, és a szívét látod.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18078 Írta: Anonymous
Na most olvastam végig a tegnapit. Tegnap megint megnéztem a filmet és teljesen le voltam halva attól, ahogy Bloom vissza tudja adni azt a tündearckifejezést, amikor valaki meghal. Én esküszöm így képzeltem el azt, hogy valaki nem érti milyen a halál ám mégis siratja a nagy embert, akit szeretett és tisztelt tulajdonságaiért. azt hiszem ha ez így megy tovább én is totál orluifan leszek.-)vagyok:-)<br> Egyébként pedig a tanácsban érdemes megfigyelni Legolas arcát amikor Gimli melléáll- nem semmi.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18077 Írta: Anonymous
Na még egyet, de most már tényleg ez azt utolsó :) <br> <br> <br> Morgana nem szereti ezeket a képeket, én viszont igen. Sorry Morgana :) <br> <a href=http://www.orlandobloom.de/lego12.html> Gandalf halála

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18076 Írta: Anonymous
És végül, de nem utolsósorban a mai napra egy kis ráadás:<br> <br> <a href=http://www.orlandobloom.de/pics/lego/lego91.jpg> Legolas filmből 1. - Boromir halála

Legolas filmből 2.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18075 Írta: Anonymous
Dodie: még nem kaptam meg :( De próbálkozom :) <br> <br> Addig itt van még egy autogrammos kép, jaj, ez is nagyon jó:<br> <br> <a href=http://www.orlandobloom.de/pics/lego/lego30.jpg> Legolas és a nyila

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18074 Írta: Anonymous
ja, jó! de ez szerintem nem az! a kép egy olyan képről van kivágva, ami egyértelműen Mr. Elijah Jordan Wood-ot ábrázolja, kétségbevonhatatlanul! de te tudod, azért nézd meg. cuki lenne, ha neki is lenne ilyen:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18073 Írta: Anonymous
Dodie: én olvastam, hogy azt írtad, E. Woodról van képed, de napocskája hidd el nekem, hogy Orli hasának van. Elijah egy szép tünde 9-est visel a vakbele környékén, ami Orlando csuklóján van.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18072 Írta: Anonymous
Itt a férjem akció közben:<br> <br> <a href=http://www.lordoftherings-fan.com/nine/killorcs.jpg> Legolas a tőreivel orkot szabadít meg a szenvedéssel teli életétől :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18071 Írta: Anonymous
Vic: jujj... bocsi, nem neki van, de azt írtam is! jézus, le fogod tépni a fejem! Woodnak van! huh. szép kis félreértés! én meg végig se olvastam, amit írtál utólag! ne hari!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18070 Írta: Anonymous
Vic: megy:)<br> az autogrammos kép nagyon ok! olyan szép ez a ruha! olyan szép ez a tegez(vagy magáz?:)), olyan szép ez a karvédő! na jó, a srác se rossz!:DD

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.612 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére