Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18129 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
...és lenne fejszéjük meg nyilaik meg gyűrű mindegyik kezén...boááá..Legolashoz fésűkészlet...a kis törpéhez sámli...hahahaha

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18128 Írta: Anonymous
Fújjj!!!Lehetne őket öltöztetni meg minden !!Blööáá!! Elég hülye ötlet!!:-))))))

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18127 Írta: Anonymous
Vmiféle kicsinyített kiadásban az asztalon azért elférne. Vagy Barbiebaba formátumban :o ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18126 Írta: Anonymous
Igen. Megnézzem, hogy esetleg beszerezheto-e életnagyságú tünde?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18125 Írta: Anonymous
Vajon még márciusban is ott lesz? És gondolom csak egy tünde jön veled szembe. Legalábbis egy bizonyos, ami nem megvetendo, sot.. De másnak jobban örülnék :o )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18124 Írta: Anonymous
Csak menj be a Stephansdom melletti könyvesboltba... van egy csomó, de biztos megtalálod, a tündeürge ottt áll előtte. :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18123 Írta: Anonymous
Na akkor arra a figurára én is kiváncsi lennék!!:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18122 Írta: Anonymous
mindkettő:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18121 Írta: Anonymous
Ennyire figyeltél vagy ilyen élethű volt???:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18120 Írta: Anonymous
Halihóóó!!<br> Ma voltunk Bécsben megnézni egy fáraókiállítást és utána kaptunk szabadidőt.Megyek, mendegélek, bemegyek egy könyvesboltba, álmodozva, mint szoktam, és egyszer csak előttem áll Legolas. Tök megszokottan köszöntem neki, aztán kiderült, ez nem is ő, hanem életnagyságú kartonfigurája. Csillagárnyék bekattant. :) <br> Tényleg, azt megmondaná vki, hogy kell ide képet felrakni? Rajzoltam egy Legolast, megmutatnám.<br> Vic: azt megkérdezhetem, hogy lett a férjed?<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18119 Írta: Anonymous
www.fantasyplanet.cz/lotr/galeri ... sp?start=1 <br> <br> Nagyon jó háttérképek!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18118 Írta: Anonymous
Thaurwathiwen: rengeteg idézetem van, angolul és magyarul is Legolastól, de most nincs nálam a könyv... ígérem, hogy később bepótolom, de nem akarnák pontatlanul beírni valamit ide :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18117 Írta: Anonymous
Nem azért mondtam..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18115 Írta: Anonymous
A képek jók, Te meg majd belejössz:-)!!Végülis Te rakod be (szerintem, ha nem bocs) a legtöbb képet és jobb későn, mint soha!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18116 Írta: Anonymous
Vic: szívesen :) )<br> Nektek melyik a kedvenc Legolasos idézetetek a könyvből?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18113 Írta: Anonymous
Thaurwathiwen: nagyon szépen köszi a címet. Először ugyan megijedtem a francia honlaptól, de találtam két olyan Legolas képet, ami még nem volt meg nekem ilyen jó minőségben, és ilyen nagyban.<br> <br> <a href=http://www.elbakin.com/film/images/galerie/Legolas.jpg> Legolas 1.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18114 Írta: Anonymous
Ez sem az én napom...<br> <br> <a href=http://www.elbakin.com/film/images/galerie/Legolas2.jpg> Legolas 2. mégegyszer

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18112 Írta: Anonymous
A www.numenoreen.com-on és a www.elbakin.com-on gyönyörű Legolasos képek vannak. Ha még nem láttátok, akkor nézzétek meg!! Megéri.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18111 Írta: Anonymous
Az előbb ezt a képet véletlenül a Galadrieles topicba tettem be... Égett is a fejem rendesen :) ))) Éppen ott olvasgattam, közben persze képek után kutakodtam, aztán bumm.. megláttam ezt és már írtam is a hozzászólásba... <br> <br> <a href=http://nsyncwebguide.com/cgi-bin/i/legolas/legolas155b.gif> klikk ide

Azt hiszem, még nem láttam ekkorában ezt a képet... és Ti? Vagy már tényleg kezdek hülyülni?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18109 Írta: Anonymous
hoppá, hoppá...<br> Vic, kérjük ide is azt a képet! :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18110 Írta: Anonymous
Vic, az a kép, amit rossz helyre linkeltél be benne volt a Filmcsillag előző számában. Szerintem is nagyon király. :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18108 Írta: Anonymous
Ilyen nincs.. most találtam meg a www.gunbladers.net-en egy tesztet, mely kideríti hogy ki lesz a végzeted..erről ennyit... Legolas az én karakterem. Egyébként erről beszéltem eddig. Szerintem mint karakter, lehet egyfajta végzet szaga a dolognak, hiszen mindannyiunkban ott bújkál az a bizonyos visszatérő kép, amit felismerhetünk akár a buszon valakiben, vagy mondjuk a Gy.U. alatt a jobboldali szomszédunkban..<br> Csak nem szabad összetéveszteni ill. kivetíteni egy adott, korlátolt formára.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18107 Írta: Anonymous
Mindenkinek sok szeretettel ajánlom a HUMOR topicot, amiben a szereplők naplóit olvashatjátok - amik zseniálisak!!<br> Ízelítőnek egy kép:<br> arisugawa.net/folio/fun/lotr.jpg <br> <br> A szövege:<br> - Legolas, engedd el! Kell a kardom az orkok lekaszabolásához!<br> - Nem! A tükörképemmel... akarok... szemezni...!<br> <br> :-D DD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18106 Írta: Anonymous
Dodie: megkaptam az Elijah Wood pociját és a napocskát. Hát, igazad van, ez tényleg nem Orli hasa, sőt, ez nem is valódi tetkó, hanem szerintem csak egy testfestős henna-tetkó. De azért nagyon köszönöm :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18105 Írta: Anonymous
Jaj, ÉSzAH! Köszönöm, amiket írtál... teljesen meghatódtam tőlük. Ami belül nyomta a szívemet, nos, azt Neked sikerült szavakba öntened. Még egyszer nagyon köszönöm. :) ))<br> <br> Gandalf: nem haragszunk Rád - pedig én olvastam az Elijahos topicban írt megjegyzéseidet is... juj, valóban durvább volt, mint itt. <br> Mindenkinek lehet rossz napja, nekem is van. Tegnap este én sem voltam igazán formában, jogosan még Morgana is a szememre vetette, hogy miket írok a 'férjemről'. És milyen igaza volt....<br> <br> Én is azon vagyok, hogy értelemesebb, színvonalasabb témákban is elemezzük Legolast és a tündéket, de ezt sem lehet örökké, és egyet kell értenem ÉSzAH megjegyzésével, hogy tényleg nagyobb lelkesedés kíséri Orli kockás ingjeit, mint egy idézet boncolgatását. De nem adom fel. <br> <br> Ráadásul - szerintem - attól jó egy topic, hogy valóban minden megtalálható benne. Én igyekszem a legfrissebb infókat és képeket betenni ide, a lányok gőzerővel fordítják a jobbnál jobb cikkeket, deagol gyönyörű verseket ír nekünk, és közben felvetünk izgalmas témákat is... Nagyon jó kis 'csapat' a miénk, és nagyon örülök, hogy a tagja lehetek....<br> <br> Jaj, mindjárt elbőgöm magam, úgyhogy elég a szentimentalizmusból... Fiúk, lányok, imádjuk Legolast!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18104 Írta: Anonymous
Ja, amúgy, hogy még egy kicsit libáskdjak, szerintem igenis jók a kockás ingek...én nagyon bírom..és nem csak orlandon.<br> Szóval szerintem jól áll neki:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18103 Írta: Anonymous
Sziasztok.<br> Gratulálok a topikhoz. Toronymagasan megelőzi az összes többit színvonalban, ezt a legjobb olvasni! Szeretnék veletek megosztani egy idézetet, ami szerintem illik a Gyűrűk Urára/hoz is: <br> Húzd közelebb a széked a szakadék széléhez. Mondok egy mesét.<br> (F.Scott Fitzgetald)<br> És légyszi valaki írja meg nekem, hogyan lehet ide képet felrakni. Küldenék én is. <br> Előre is köszi ;-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18102 Írta: Anonymous
Lestat: gonoszka vagy :) )<br> tartom a véleményem

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18101 Írta: Anonymous
Tény, hogy néha én is felszisszenek egy-egy bejegyzés hangnemén, aztán elgondolkodom, hogy végül is mi bajom vele? Jó ízlés határán belül van? Igen. Nem fér el itt? Dehogynem. Akkor meg?<br> Nekem személy szerint nem stílusom, de el sem ítélem.<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18100 Írta: Anonymous
Jófej vagy. És töéletesen igazad van.<br> De szerintem az, hogy iyleneket mondunk, hogy orli ...hajjal a legcukibb, mi a legrosszabb esetek közé tartozik, igazán semmi ahhoz képest, amikor véletlenül, egy másik honlap fórumában, a Világ legjobb pasijai topicban <br> volt alkalmam azt olvasgatni és nézegetni, ahogy Fernando Colunga pálmafa előtt álló tangás képét boncolgatják..na, ahhoz képets ez intellektuális társalgás...higgyétek el, tudom, miről bezsélek, azt látni kéne...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.855 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére