Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18009 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Eszmeletlen :) <br> En meg Legolas lettem a testben :) ))))

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18008 Írta: Anonymous
Halihali mindeninek...<br> Nagyon korán van még, nem?De muszáj volt ilyenkor beszökni<br> Kitiltottak a sztech.teremből :( <br> Szooval, Vic, nem jön be a frímél, de azonnal megnézem.<br> AA, bejött. KÖSZIKÖSZIKÖSZIKÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br> ígértem 1 verset Elrond házárool.Nem sikerült befejeznem, ill. elég szar lett.DE! írtam 1 másikat.Ez 1 tök 1szerüü tünde dal, nincs benne semmi szimpla.<br> Egyszer menni kéne. messze menni<br> távoli tájon, ismeretlenben<br> fájó lábbal megpihenni.<br> Túl a réteken, túl a mezőkön<br> messze, hol még a szellő sem rebben<br> jót vacsorázni a zsenge füvön.<br> Csillagok alatt elnyújtózkodni<br> és édes álomba-ringatónak<br> patakok csobogását hallgatni.<br> S reggel menni, menni csak tovább,<br> Keletre, merre ragyog a nap,<br> menni,amíg már nincs is új világ.<br> <br> De itt az ezüst,sudár fák alatt,<br> ahol csak az Anduin muzsikál,<br> számomra igazán itt süt a nap.<br> Nézd, itt az ég mindennél magasabb, <br> szépen virul az elanor-virág,<br> levegő sehol sem balzsamosabb.<br> Itt élek igazán, e fák alatt<br> lassú folyó dalával fülemen,<br> s nekem csicseregnek a madarak.<br> Egyszer menni kéne, messze menni,<br> de minden vándorútnál jobb lehet<br> mindig ezen a földön pihenni.<br> <br> <br> Hát ennyi, majd még írok, most már mennem kell.<br> na sok pußßßßßßßßßßßßßßßßßßß<br> deagol

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18007 Írta: Anonymous
Szompolygók Lapja:<br> 'Kereszem aszt a cúf kisz hobbitot, aki a Zákosz nevet viszeli ész a Megyében lakik. Ha valaki megtalálja, vegye el tőle a Drágaszágot ész hozza el nekünk! Magasz jutalom a nyomravezetőnek! Jelige: Születésznapi ajándékom.'<br> <br> Playelf:<br> 'Keresem az igaz szerelmet és a testi élvezeteket egy velem azonos nemű (!) személyben, aki akár álomhajóra is szállna velem. Ha szereted a szőke, lágy hangú tünde hercegeket, én vagyok vágyaid netovábbja! Más faj nem akadály! Jelige: Zöldlombfi.'<br> <br> Ezek NAGYON jók:-))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18006 Írta: Anonymous
Dae-elena az hogy jött ki?? Nekem marhára nem jött ki, pedig végigpróbáltam az összeset. Miket jelöltél be válasznak? Nekem folyton Gandalf jött ki, meg Kígyónyelvű, ahogy próbálgattam:-)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18005 Írta: Anonymous
Na én most találtam meg ezt a fórumot...lehet hogy egy kicsit le vagyok maradva. Eddig 2-szer láttam a filmet,ha minden igaz holnapután megyek és megnézem harmadjára is :) Legolas a legjobb.Vic írta (még jó régen) hogy milyen jó az a rész amikor jönnek az orkok és az ajtó repedésén keresztül Legolas nyila eltalálja az egyiket.Ez a rész nekem is nagyon tetszett(bezzeg Frodó akkor is valahol hátul bújt el) Azokon a képeken amiket eddig láttam róla nem néz ki vmi jól,de a filmben gyönyörű :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18004 Írta: Anonymous
Én Legolas lettem, beeeee!!!!:-))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18003 Írta: Anonymous
Ez nagyon jó!! Találtam egy tesztet!! Nekem Galadriel jött ki. A tündeség stimmel:-)) A Frodó-rajongó barátnőmnek meg Bilbó, ő meg eltaláltas a hobbitot legalább:-))<br> <br> www.zovakware.com/tests/frodo.htm

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18002 Írta: Anonymous
Tök jó.Hú de megtanulnám én is a lovas nyilazást- két világba lenne belépő: a régi ős magyarokéba, no meg a tündékébe. Mondjuk az nem kérdés, hogy melyikbe lépjünk (leglábbis Dae-elenának nem). :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18000 Írta: Anonymous
Itt a kép is hozzá:<br> <br> <a hre=http://nsyncwebguide.com/legolas/pictures/bravo2.jpg> klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18001 Írta: Anonymous
Á, elcsesztem, ez ma nem megy nekem..:<br> <br> <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/pictures/bravo2.jpg> klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17999 Írta: Anonymous
Szóval, itt a német Bravóban megjelent cikk néhány darabja, mert a kérdések nagy részét már máshol is feltették szegénykének... <br> <br> BRAVO: ''Volt valamilyen sérülésed a forgatás alatt?''<br> O. Bloom: ''Eltörött az egyik bordám.''<br> <br> BRAVO: ''Hogyan történt?''<br> O. Bloom: ''Lovaglás közben kellett nyilaznom (Vic: lehet, hogy valamiféle ősi magyar vér folyik az ereiben???) és leestem a lóról. De összeszorított foggal csináltam tovább a jelentet.''<br> <br> BRAVO: ''Vissza tudsz egyáltalán emlékezni az első olyan filmre az életedben, ami megfogott?''<br> O. Bloom: ''A Superman-re. De a kedvenc filmem a Stand by Me, amely néhány tinédzser története, akik egy hullát keresnek. Ez a film ébresztett rá arra, hogy színész szeretnék lenni.<br> <br> BRAVO: ''Dolgoztál valaha mást is?''<br> O. Bloom: ''13 évesen az iskolai szünetben egy céllövöldében dolgoztam, és egész nap a céltáblákat rakosgattam ki az emelvényre'' (Vic: innen van a tapasztalata.... :) )<br> <br> BRAVO: ''Emlékszel még az első lemezre, amit megvettél?''<br> O. Bloom: ''Michael Jackson Thrillerjét''<br> <br> BRAVO: ''És az első kocsid?''<br> O. Bloom: ''Egy sötétzöld Volkswagen Golf, ami 250 Euroba került.''<br> <br> BRAVO: ''Németországban április 11-től láthatjuk az új filmedet, a Black Hawk Dawn-t. Milyen szerepet játszol benne?''<br> O. Bloom: ''Egy 18 éves katonát, Blackburn-t, akit Szomáliába küldenek a US elitalakulattal. A helikoptert lelövik, én pedig lezuhanok a mélybe. Nem kell aggódni, túlélem a dolgot, de a szerepemnek ezzel vége.'' (Vic: ez bunkóság!)<br> <br> BRAVO: ''Milyen volt a munka Josh Hartnettel, aki ebben a filmben a főszerepet játsza?''<br> O. Bloom: ''Csodás. Igazi barátok lettünk, és 2003-ra tervezünk egy közös filmet''. <br> <br> Nos, ennyi. <br> Remélem, hogy nem értettem semmit sem félre, mert igencsak apró a német szöveg. Az angol pedig alapjaiban meg lett csonkítva, sokkal rövidebb szöveg.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17998 Írta: Anonymous
Pardon, szülői szigor. :) (vagy inkább:(?)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17997 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> Én is nagy Legolas-rajongó vagyok (bár a filmet még a szülői szogir miatt nem tudtam megnézni), ha nem zavarok,én is szívesen cseverésznék<br> a tünde-királyfiról.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17996 Írta: Anonymous
Ojvééé!!! Meglesz feketén!:-))) Angolul és magyar felirattal elvileg, de azt mondták, hogy az orosz meg a magyar felirat teljesen összemosódik... na, majd kisilabizálom.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17995 Írta: Anonymous
OFF TOPIC: Ja, és mivel meguntam már azt, hogy két napja kb. fél óra kell, mire látom a levélkéimet (még mindig a freemail miatt hisztizek...) lett egy új e-mail címem. Akik fent szoktak lenni a chaten, azok tudják, hogy ott a nicknevem: Nilweth (tünde névgeneráló, he-he...)<br> Tehát, lehet erre a címemre is írni: nilweth@yahoo.co.uk <br> (De azért mértékkel :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17994 Írta: Anonymous
kiskósza! Itt vagy még? Tudom, hogy ez már chatnek minősül, ezért leírom még ide, hogy a német Bravo cikk nem nagy szám, legalábbis ugyanazt ismétli, amit már tudunk. Csak azt fogom ide beírni, ami újdonság belőle.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17993 Írta: Anonymous
Na megyek.Új képet nem találtam, ma nem volt időm fordítani se, elmegyek búfelejtő-buliba! Nem volt itt senki, ezt sjnálom, de még találkozunk. A kérdés még áll. Részt vett-e a csatában? Az Öt Seregében? Puszi mindenkinek, boldog Valentint mindenkinek!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17992 Írta: Anonymous
Na honnan szerzitek a filmeket? Könyörgök áruljátok el!!!!!!!!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17991 Írta: Anonymous
Legolas! Az Öt Sereg Csatájáról mi a véleményed? Ott ott volt? Mindenkit ezzel zargatok, de értelmes választ még nem kaptem!<br> Üdv mindenkinek<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17990 Írta: Anonymous
Abban a Csatában nem volt ott Legolas.Aki látni vélte tévedett.100%,hogy nem ő volt.Egyébként énnekem tényleg n. tetszik Legolas meg jó szinész Orlando B.de szerintem sokkal szebb a fiú a filmen mint az életben.És szerintem az a szép benne,hogy olyan tulajdonságokkal rendelkezik mint egy tünde.Finom és kedves,bölcs mégis egy nagy gyerek.Kemény és a rosszat könyörület nélkül a másvilágra küldi és mégis olyan jó és ártatlan mint egy gyermek.Megvan benne a romantikus fiú és a szexuális vágyat keltő férfi.Kiismerhető mégis titokzatos.<br> Ellenben Orlando olyan mint a 20éves fiúk a XXI.-ik században vad,impulziv,kiszámítható,szexualisan túlfütött és lássuk be a nőkben a külső érdekli és tesz ő a szép lélekre.Ezért mondom,hogy Legolas ha létezne oké lenne Orlando meg helyes fiú de benne ami megfog az a szinészi játéka mert nem semmi eljátszani egy tündét úgy,hogy mindazt megtestesítse amit az fentebb írtam.Csak ennyit szerettem volna írni.Köszi a figyelmet

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17989 Írta: Anonymous
Oké!<br> Mennyire sajnálom, hogy nem olvastam a Szilmarilokat:(((

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17988 Írta: Anonymous
Bocs, de most már rohannom kell, és nincs nálam a könyv. De felvetettem a témát, és talán hamarosan mások is ráharapnak :) ))))))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17987 Írta: Anonymous
Hello Penngaladiel:))<br> Egy kicsit mesélj nekem erről, légyszi!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17986 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> Iszonyatos forgalma van ennek a topicnak :) )))))))))<br> <br> Felmerült bennem egy kérdés a tündék halhatatlanságával kapcsolatban. Szerintem nem annyira egyértelmű, hogy Elronddal együtt el kell távozniuk a gyerekeinek is, ha a halhatatlanságot választják. Elladan és Elrohir, Elrond fiai ugyanis jóval tovább ott maradtak Középföldén, holott nekik nem volt okuk a halandóságot választani...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17985 Írta: Anonymous
Hmm, ezt már egyszer mintha láttam volna valahol...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17984 Írta: Anonymous
Mi jelenleg úgy tudjuk, hogy van, méghozzá Rosamund Pike, aki elvileg Bond-lány .<a href=http://www.orlandobloomonline.net/ema5.jpg>Nézd csak!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17983 Írta: Anonymous
Van barátnője?Mindenféle baromságot hord össze a netes média.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17982 Írta: Anonymous
Nem is kell, hogy tudják.Legalább megmarad nekünk:))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17981 Írta: Anonymous
Csak mi tudjuk:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17980 Írta: Anonymous
Itt Magyarországon a legtöbb embernek fogalma sincs arról, hogy ki is Orli.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.780 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére