Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18189 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Tolken, bocs

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18188 Írta: Anonymous
deagol: benned is van vámpírhajlam? össze kéne jönnünk Lestat-tal meg Dwinnnel... <br> szegény tündések, beleütjük a hegyes kis fogainkat az ő tiszta dolgaikba.... :) )

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18187 Írta: Anonymous
köszi boreger ha nem érkezik meg átharapom a könyvtárosnő torkát<br> tolkienért mindenre képes vagyok

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18186 Írta: Anonymous
A helyesirásom jó!!:-))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18185 Írta: Anonymous
A Szillmarillokig eljutottam, a Te neved rövidítése mit jelent?? Egy ideje ezen gondolkodom!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18184 Írta: Anonymous
ÉSzAH: azt hiszem, a nevedet kérdezte... <br> Déagol: ha neadjisten nem érkezne meg, szívesen kölcsönadom az enyémet

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18182 Írta: Anonymous
Nem rövidítés. Az a könyv címe, hogy A SZILMARILOK (tündéül: Quenta Silmarillion, angolul: Silmarillion). Én most fejeztem be és bár megküzdöttem vele, hogy el ne veszítsem a fonalat, de nagyon élveztem és nagyon sokat tudtam meg általa a tündék - és persze Legolas - történelméről, múltjáról és sok kérdésre kaptam választ.<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18183 Írta: Anonymous
most fog könyvtárközi kölcsönzéssel megjönni, kb. szerdán<br> ha minden igaz

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18181 Írta: Anonymous
én most olvasom, és NAGYON SZÉP!!! Beren és Lúthien történeténél el is bőgtem magam, úgyhogy a mellettem ülő bácsi elég furcsán nézett rám (épp buszoztam hazafeléÖ. Pedig én nem szoktam könyvön sírni! (csak filmen. meg a széken vagy az ágyon)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18180 Írta: Anonymous
ÉSzAH:Ez minek a rövidítése???

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18179 Írta: Anonymous
Deagol, olvasd el a Szilmarilokat, abban fel vannak sorolva a valák. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18178 Írta: Anonymous
hét király és hét királynő- de ezek csak azok, akik a világ terein belül vannak, Eru mellett még van egypár

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18177 Írta: Anonymous
halihali<br> Ki meri sértegetni a kolibriket? a kedvenc madaraim!<br> A pávák tényleg undorítóak...főleg a hangjuk...<br> ELOLVASTAM A GYŰRŰ KERESÉSÉT !<br> Ti tudjátok, pontosan hány vala van ???

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18176 Írta: Anonymous
Én a pávákat és a kolibrikat is szeretem!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18175 Írta: Anonymous
off: én szeretem a kolibrikat, a pávákat viszont nem. azok olyanok, mint Galadriel a filmben

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18174 Írta: Anonymous
Vic: nem tudnál Viggoról is képet találni?? Légyszi próbáld meg!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18172 Írta: Anonymous
Vic: ezer köszönet, komolyan, te ellátsz minket minden földi jóval:))<br> Tündék: hát, ha járt más valaki a Hármashatáron(nem a Bp.-i hegy), ahol Ausztria, Magyarország és Szlovéni a találkozik, az tudja miről beszélek. Amikor ott vagyok, mindíg arra gondolok, hogy hát nem lepne meg, ha most egy tünde lépne elém...komolyan, majd legközelebb suttogni fogom, hogy ''szemem mint a sasé, fülem mint a rókáé''hátha történik valami...<br> Off:Ti se szeretitek a kolibriket? az osztályomban egy csomóan utálják. de miért?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18173 Írta: Anonymous
Vic: Én nem vagyok Legolas rajongó, de a képek tetszenek!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18171 Írta: Anonymous
ÉSzAH: igazad van, az a kép, amit beraktam, tényleg a Filmvilágban van, de arra is rájöttem, hogy nem azt akartam berakni.. :) )<br> Hanem annak egy színesebb, tükrözött, és íj nélküli változatát, amit most először a Orlando Bloom Multimedia honlapon láttam. Csak az a gáz, hogy nem tudom képként beilleszteni ide, mert az Orlando Bloom Multimedia levédette, tehát, aki meg szeretné nézni, annak egy kicsit meg kellene ''dolgoznia'' érte. <br> De egyébként is, ezen a honlapon most <B> rengeteg friss infó és kép van</B>, úgyhogy akinek van egy kis ideje, az ne sajnálja a következő lépésekre, nem fog csalódni, ígérem. <br> <br> TEHÁT: <br> Először:<br> <br> <a href=http://orlandomultimedia.cjb.net/> klikk ide
Ez az Orlando Bloom multimedia honlapja.
Aztán jöhet a vadászás:

1. Klikkeljetek rá az oldal közepén zölddel szedett friss hírek közül a
''More pics and pics from Empire award added''
címre, és akkor az Empire díjátadó új képeit lehet megnézni.

2. Ugyanott a ''More screen caps from Behinde the Scene specials''
hivatkozásra ráklikkelve, 2 Legolas jelenik meg. A bal oldalon a már említett színesített és tükrözött kép, jobb oldalon pedig Legolas móriás nyilazós képe Mória nélkül. A bal felső sarokban látni fogtok egy ''Pick a Scene'' legördülősávot, itt ezt nyissátok meg. Maga a paradicsom fogad majd: a GYU-filmből valamennyi Legolasos jelenetet képekre bontva meg lehet itt nézni, de most válasszátok ki a ''Behind a Scene 3''-at, és meg lehet nézni Orlandót forgatás közben. (ÉSzAH: valóban nem integet, hanem tiszteleg) van itt néhány evezős kép is, és rengeteg, de tényleg rengeteg olyan kép, amikor LEGOLAS MOSOLYOG!!!
(Aki pedig az előbbi lépéseket lusta végigcsinálni, az egyszerűen
klikkeljen ide és nézze meg úgy ez utóbbit.

3. Egyszerűen az Orlando Bloom Multimedia honlap jobb felső sarkában a ''Navigation'' legördülő sávból válaszátok ki a PICTURES-t és arra klikkeltek rá.
Így bal oldalon meg fog jelenni az a kép, amiről eddig beszéltem, és jutalmul egy halom Orli képet tudtok megnézni :) )))

4. A honlap jobb oldalán lehet látni a legfrissebb képet Orlando Bloomról, amit készítettek róla:
2002. február 14. The Lounge Club, West Hollywood, California
A lustábbaknak
itt a kép.
Kinyírom a csávót, hogy megint Hollywoodban császkál, de komolyan!

Remélem, jól elszórakoztatok Ti is a képvadászás közben, mert én remekül :) )))
Mindhárom esetben

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18170 Írta: Anonymous
Szerintem esznek húst is. A Szilmarillokban pont most olvasdam, hogy 'Feanor fiai hazatértek vadászútjaikról' vagy vmi ilyesmi, szóval vadásztak is meg ették is. <br> Beren viszont vegetáriánus lett, miután látta Lúthient :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18169 Írta: Anonymous
nyamm, azt ettem ebédre (csak alig tudtam lenyellni mert fájt a torkom.) Tényleg, a tündék vajon milyen kajákat esznek? Szerintem tutira vegetáriánusok.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18168 Írta: Anonymous
hát igen, van szőlő, kukorica, alma meg répa is, ja és a kolompért ki ne felejtsük.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18166 Írta: Anonymous
mint a kivi?:-))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18167 Írta: Anonymous
na, megszolalt a tunde. :) )<br> (nehogy megsértődj!!! viccből mondtam)<br> gyarló emberek vagyunk, bocs az offokért, de így jár az ember ha belemelegszik... különben is pont a tündék jelenlegi lakóhelyeiről beszélgetüünk.<br> még egyszer bocs

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18165 Írta: Anonymous
Gyerekek, több dolog van földön és égen, mint...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18164 Írta: Anonymous
Szerintem sem!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18163 Írta: Anonymous
háromféle kivi létezik: a pici, zöld, bolhyos, savanyú, a pici zöld, nembolyhos, savanyú, meg a pici zöld bolyhos nemsavanyú. Gyümölcs. <br> Viccet félretéve: <br> háromféle kivi létezik. A pici, zöld gyümölcs, a pici, barna madár és a nagyobb, változatos színű és magasságú új-zélandi lakos.<br> A v meg tökmindegy, az angolok azért írtak w-t mert a ***** gr kis butuskák szerint szó közepén az szebb, mint a v.<br> Szerintem nem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18162 Írta: Anonymous
Egyetértek, de a kiwi nem 'w'??? Ez aztán lényeges és sorsdöntő kérdés!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18161 Írta: Anonymous
Ja csöppet se lehet feltűnő a sok karcsú, magas, fehér bőrű, szőke-kékszemű/fekete-szürke szemű hegyes fülű, íjjal mászkáló és folyton danolászó valaki a barna bőrű, lapos orrú, gyapjas hajú, arctetovált helybéli között... szegény kivik, leshetnek nagyokat...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18160 Írta: Anonymous
Most már megszállták Új-Zélandot is!!!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.643 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére