Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18249 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Jaj, lemaradtam... de örülök, hogy ennyien itt vagytok :) )))<br> <br> Tegnap betértem a Libri könyvesboltjába és kezembe vettem azt az idióta kék borítós Gyűrű keresését. Az elején a grafika rémísztő, de mindegy. Azonban feltűnt, hogy ez valahogy vastagabb könyv, mint amit én olvastam anno.... Belelapoztam, aztán képzeljétek el, ott ragadtam a boltban, és elég hülyének nézhettek az eladók, mert bizony a Galadriel és Celeborn találkozásáról szóló jónéhány oldalt bizony átolvastam ott helyben. Hogy abban micsoda infók vannak leírva... meg kell vennem azt a könyvet. <br> Van köztetek olyan, aki a régi kiadását olvasta el a Gyűrű keresésének? Ugye, hogy abból egy halom rész hiányzott? Én Galadielre, vagy a nazgúlok elemzésére egyáltalán nem emlékszem belőle. Pedig ebben a mostaniban az is benne van. Vagy csak nekem volt régen a kezemben az a könyv?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18248 Írta: Anonymous
Aranyos a kép - ez az ing már sokkal jobb! :-) <br> Dae-elena, egyetértek veled. Nekem is jobban tetszik Legolasként. Nem tudom ... Nagyon elmentünk a külsőségek felé, de nekem ez a TETSZIK sokkal inkább jelenti azt, hogy a személyisége, a jelleme, a viselkedése, az életszemlélete, stb. Orlandónak pedig az alakítása. Persze, persze, tényleg csinos tünde ez a Legolas, de csak emiatt még nem lenne HÖSS. (höss = a hős, hősebb, leghősebb fokozás következő lépcsőfoka) De ez nem is meglepő, hiszen emberi szemmel minden tünde gyönyörű. A maga nemében még Elrond is, aki csak féltünde. Viszont egyszer kíváncsi lennék rá, hogy egy tünde mit/kit tart szépnek. Kaphatna lény nagyobb bókot annál, mint ha egy tünde megáll megcsodálni a szépségét?<br> ÉSzAH

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18247 Írta: Anonymous
Dae-elena:<br> Eleinte én is így voltam vele, de aztán... :) ))))))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18245 Írta: Anonymous
Dwin: Ennek örülök :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18246 Írta: Anonymous
Hello!<br> Köszi a mailt Vic, és nagyon szívesen. :-) ))<br> Jajj, én nem tehetek róla, de nekem ez a srác csak Legoalsként tetszik. Úgy viszont nagyon.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18243 Írta: Anonymous
Penngaladiel: nekem sem jött még össze, ez van. Pedig már én is nagyon szeretném hallani a hangját. De csak kiadják valahol más kiterjesztésben is, és akkor le tudom tölteni.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18244 Írta: Anonymous
Megnéztm, pedig fiú vagyok. Nekem akkor is szimpi.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18242 Írta: Anonymous
Egy kép Orliról:<br> <br> <a href=http://rtlmail.hu/pozo/teenpeep.jpg> Csak lányoknak! :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18241 Írta: Anonymous
off:<br> Vics: Nézd meg a freemailod. :) =

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18240 Írta: Anonymous
Most néztem meg az Oscar Wilde szerelmeit. Mennyire más Orlando ebben a filmben. Bár csak alig egy percre tűnik fel. Annyira ANGOL abban a tipikus öltönyben és kalapban. <br> Tudom, hogy off, de Jude Law rettentően jót alakít benne. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18239 Írta: Anonymous
Clovia, ez egy remek gondolat. Végül is miért ne lehetne a GYU tünde-képe egy fejlődési folyamat eredménye? A bölcsek is a tapasztalat által válnak bölccsé, nagyon is valószínű, hogy a tündék is az évszázadok hosszú sora alatt váltak olyanná, amilyenek a GYU-ban. A fiatal (lelkileg) lény mindig gyarlóbb, mint az öreg. Sok ember talán azért éri el soha azt az erkölcsi szintet, amit Tolkien tündéi, mert az élete nem elég hosszú ahhoz, hogy megtegye és magában értékelje a szükséges felismeréseket. Tehát egy 20 éves, vagy akár 120 éves tündétől (aki ugye fiatalnak számít) nem várhatunk el olyan érzelmi és szellemi érettséget, amit majd eseteleg 420 vagy 1420 évesen mutat. Talán ők sem születnek bölcsnek. Csak azzá válnak, mert van rá idejük. <br> A Szilmarilok tényleg egy fantasztikus mű, azt hiszem el fogom még olvasni egy párszor, mire teljesen felfogom a részleteit is, illetve azok jelentőségét és Arda történelmében elfoglalt helyüket. <br> Én is úgy éreztem végig, hogy Eol nem gonosz, hanem nincs tisztában az erkölcsi megítélésével annak, amit cselekszik. Ő is fiatal még a maga nemében, nem? <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18238 Írta: Anonymous
OFF topic:Dae-elena, most küldtem el Neked egy emilt :) <br> Nagyon szépek a rajzaid, köszönjük szépen!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18237 Írta: Anonymous
Sziasztok,<br> Sikerült valakinek letölteni azt a videót, ahol Orli és más tündék gyakorolják a tünde nyelvet? Én hiába próbálkozom, nem sikerül. :( Ha valakinek megvan, légyszi küldjön egy mailt, hogy megbeszéljük, hogy jut el hozzám a dolog. Nagyon-nagyon hiányoltam a filmben, hogy a társaság egyetlen tünde tagja meg sem szólal az anyanyelvén....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18236 Írta: Anonymous
OOOOOOlyan helyes!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18235 Írta: Anonymous
ÉSzAH:<br> A tündék olyanok lehettek a kezdetekkor, mint Ádám és Éva a Paradicsomba. Mindent be lehetett mesélni nekik. Annyira naivak voltak, hogy bármit elhittek, így tudták oket megrontani. Nem rendelkeztek ú.n. élettapasztalattal, ezért sokszor fájdalmat okoztak másoknak. De én azt hiszem, hogy sosem szándékosan. Ezért változott meg a karakterük a Gy. Urában. Már több ezer évesek, megismerték a fájdalmat.<br> Szerintem Eol nem akart rosszat a lánynak, csak nem tudta milyen a fény, ösztönösen félt tole. Késobb persze találkozott a sötétséggel, és eltorzult a személyisége.<br> <br> A Szilmarilok egy nagyon jól megszerkesztett könyv, kár hogy nem hosszabb, és nem foglalkozik mégtöbbet a tündékkel. Engem teljesen lenyugözött.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18234 Írta: Anonymous
Köszi! Nem tudsz feljönni chatelni???

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18233 Írta: Anonymous
Megpróbálok, csak neked. :-) Küldj róla egy jó képet.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18232 Írta: Anonymous
Dae-elena: Királyak a rajzok.<br> Gimliről nem szoktál rajzolni??? :) =

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18231 Írta: Anonymous
Na, megvan.<br> Első rajz:<br> www.geocities.com/lady_greenleaf ... olas1.html <br> <br> Második rajz:<br> www.geocities.com/lady_greenleaf ... olas2.html <br> <br> A második úgy lett, hogy csüt. este énekeltem pont Brahms altatódalát és megkértem egyik barátnőmet, hogy írja le a szövegét. Egy dögunalmas osztályfőnöki alatt pedig rajzoltam. Hogy kicsoda a lány?... Okké, legyen Vic. :) <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18230 Írta: Anonymous
Halihó!<br> Na, igen, Szilmarilok. Nagyon kicsi voltam, amikor először olvastam, most éppen próbálom magam rávenni, hogy újra elolvassam- emlékszem néhány piszkos részletre, de arra is, hogy Beren és Tinúviel szerelme viszont kitörölt belőlem minden rossz gondolatot. Az annyira tiszta, annyira földöntúli volt, hogy akkor arra gondoltam, igen, ilyen az igazi szerelem- tündéké, embereké, törpöké, akárkié. De ez nem zárja ki, hogy a tündék közt is vannak, ahogy egyik osztálytársam fogalmazná, genyák, akik csak a saját hasznukat nézik. Na, szerintem ennyi.<br> Vic, nem írtál. :-( Hát akkor a weboldalas megoldáshoz folyamodom. <br> Mingyán gyüvök.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18229 Írta: Anonymous
Statiszta-tünde: erről mesélj egy kicsit részletesebben!!! Légysziii!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18228 Írta: Anonymous
Most jövök Tünde országból! Újra találkoztam a legszebb tündével. Puszi neki!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18227 Írta: Anonymous
Nekem a Szilamrilok tündéi leginkább a GyU embereire hasonlítanak. Nincsenek ugy megtörve, meg nem annyira szomoruak, és hatalomvágyuk is van...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18226 Írta: Anonymous
Igen, A szil. tündéi egy kicsit távolabb esnek attól a képtől, amit A Gy.U. sugall. De az Első Korban valószínűleg még ők is mások voltak, nem volt bennük annyi keserűség és fájdalom, hatalmuk virágzott, ők voltak Középfölde urai (ezért is védték elszántan Morgothtól), s büszkék voltak arra, hogy néhányuk dacolt a valák akaratával (jó, nem mindenki, de azért elég sokan). Ez természetesen a szerelmi életükben is megjelenik. A tűz még nem ég olyan régóta a lelkükben, s nem emésztette még el őket, ezért inkább szenvedélyesen lángol bennük. Érdemes összehasonlítani az Első Kor Galadrieljét A Gy.U. Galadrieljével!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18225 Írta: Anonymous
Korábban már szó volt arról, hogy a tündék vajon hogyan választanak párt maguknak az egész halhatatlan létük időtartamára, velük maradnak-e, stb. Nos, most, a Szilmarilok olvasása után kénytelen vagyok revidiálni az akkor, ebben a témában hangoztatott véleményemet. A Szilmarilokban egészen új oldalukról mutatkoznak meg ezek a kérdések - bár konkrétan sehol sem, mindig csak utalás-szerűen, ahol a történet szempontjából elengedhetetlen - és meg kell, hogy mondjam, eddigi elképzeléseinkben erősen tévedtünk. Kíváncsi lennék mit gondolnak erről azok a fórum-társak, akik szintén olvasták a Szilt. Lehet, hogy csak én értem félre, de nagyon úgy érzem, hogy a tündék a párkapcsolatok terén csak alig másak, mint az emberek. Az igaz, hogy hosszabb távra terveznek és az áhított kedvesre akár évszázadokig is hajlandóak várni, akár a remény legkisebb csírája nélkül is, de ugyanakkor aljasságokra is képesek érte, adott esetben nem sokat törődve azzal, hogy érzelmeik vajon viszonzára lelnek-e. Jó néhány példa van erre a Szilben. Először arra gondoltam, hogy ez csak a Finwe házát sújtó átok miatt van, de ott van Eol, aki ugye nem onnan származik (sötét tünde, aki soha nem látta Valinor fényét és varázslattal bűvöl meg egy tünde lányt, hogy az övé legyen, aztán szinte fogságban tarja maga mellett őt is és a gyermeküket is). Ha ez általánosan érvényes az eldákra, akkor tévúton jártunk a fejtegetéseinkben. A baj csak az hogy ez egyátalán nem fér bele abba a tünde-képbe, amit Tolkien a GYU oldalain sugall. <br> Kíváncsi lennék mit gondoltok erről, főleg azoktól kérdezem, akik már olvasták a Szilt. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18224 Írta: Anonymous
Szorítok, a kezem is belefehérül... talán előbb el kéne engednem azt a göcsörtös, vén botot ;-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18223 Írta: Anonymous
Jó, szorítunk.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18222 Írta: Anonymous
Halika!! Csak benéztem. Szorítsatok nekem ezen a héten, nagyon kemény lesz:-((

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18221 Írta: Anonymous
''Gandalf, pont Te tanúsíthatod, hogy alapjáraton milyen értelmes, okos Stb. ;) csajok vagyunk...''<br> <br> Erre írtam.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #18220 Írta: Anonymous
Gangdalf: Mit?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.918 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére