Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17409 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic,király, hogy mennyi képpel szolgálsz nekünk. Az istenek tartsák meg az egészen kiváló szokásokat! :-) <br> Eszméletlen, hogy mennyire más Orlando, mint Legolas. Ha nem tudnám, hogy ő alakítja, rá nem jönnék. <br> Ez a LA-be költözés eléggé ciki. Dehát az ember fia nem ingázhat London és LA között, ha az otthona ide, a munkája oda köti. Elég messze van a kettő egymástól. Ez még önmagában nem kiakasztó. Végül is melyikünk tudhatja, hogy miért lett ezt teendő? Az, hogy mennyire száll el a gyorsan jött sikertől csak azon múlik, hogy mennyire érett a személyisége. Én bízom benne, hiszen a horoszkópja bak, mint Jézusé! :-) És mint az enyém. :-) Ejjj, pedig majdnem ugyanazon a napon is születtünk. Ha még várok egy kicsit, mondjuk csak két órát, akkor most egy napon ünnepelnénk a születésnapunkat! :-) <br> Na, de ez senkit nem érdekel, beszéljünk Legolasról!<br> ÉSzAH

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17408 Írta: Anonymous
Kósza Tündelány, ne szenvedj vele, megcsinálom, legalább nem jövök ki a gyakorlatból. Igyekszem még ma feltenni, de legkésőbb holnap. <br> ÉSzAH

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17407 Írta: Anonymous
Vic:HáááT,igen!:-)<br> Nemmindig sikerül elsőre!:-)<br> A gyakorlat teszi a mestert!:-)<br> Morgana: Örülök,hogy olvashatom e elbűvölő soraid,melyben méltatod Legolas nagyszerüségét!<br> Én kis Tündéim!Maradjatok ilyen kedvesnek,álmodozóknak!<br> Szólt hozzátok királyotok,és azt üzeni:Legyetek jók,és továbbra is szeressétek Legolast,és mindenkit!<br> És azért a királyotokról sem szabad ám elfeledkezni!:-)))<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17406 Írta: Anonymous
Nos, ezt sikeresen elcsesztem... látjátok, így néz ki egy beillesztés, aminél az első kacsacsőrnél becsúszott egy szóköz... és a href-nél lemaradt a 'f' betű... Tehát, a kép, hogy lássátok is:<br> <br> <a href=http://www.tolkien.hu/images2/film/official/uj6/off57.jpg> Legolas

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17405 Írta: Anonymous
Ezt is Svindlerék követték el :) )<br> < a hre=http://www.tolkien.hu/images2/film/official/uj6/off57.jpg> Legolas célra tart

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17404 Írta: Anonymous
Ezt a képet pedig Svindlernek kell megköszönnünk, ő tett fel hasonlókat ide, a tolkien.hu-ra:<br> <br> <br> <a href=http://www.tolkien.hu/images2/film/official/uj6/off41.jpg> Legolas a hóban - én még nem láttam ezt :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17403 Írta: Anonymous
Találtam közben még egy képet, ami csak a DVD-n lesz rajta - istenem, ez a 4.45 perc fog a mennybe juttatni engem :) )<br> <br> <a href=http://www.fantasyplanet.cz/lotr/picture_show.asp?obr_url=http://www.fantasyplanet.cz/gfx/pictures_clanky/2002_2_5_14_15_14.jpg> Legolas és Gandalf

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17402 Írta: Anonymous
Dalma: bizony, nagyon jól :) <br> De szerintem az édes kis pótfülei is nagyon cukik... juj, kezdek én is hülyülni. :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17401 Írta: Anonymous
nagyon jól áll neki a hosszú szöke haj<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17400 Írta: Anonymous
Morgana: detto. De hátha mások megszánnak minket valami hasonlóval és magyar nyelven....<br> <br> <B>Közhírré tétetik :) )</B><br> <br> Minden Legolasról szóló verselőnek ajándék jár (még nem tudom mi, de addig kigondolom)<br> <br> A pályamunkákat ide kérjük leírni, majd mi fogjuk őket elbírálni....<br> <br> Csak bátran, versre fel!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17399 Írta: Anonymous
Amennyit megértek belőle, az nagyon szép... <br> Nem bánnám néha, ha én is tudnék hasonlókat elkövetni, de nekem csak a próza megyeget...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17398 Írta: Anonymous
Sőt, beteszek ide még egy Legolas verset, amit nem én követtem el, de hátha valaki kedvet kap a verseléshez miatta (pl. Olórin...)<br> <br> Legolas<br> by Amy G. Lindsay<br> <br> White tower<br> on a hill in your dreams,<br> drawing closer.<br> I remember you <br> running through a forest,<br> alive with thought,<br> or dancing on the seashore<br> singing.<br> Frozen forever in dreams<br> and haunted by recollections of tomorrow<br> you warned us of deep lakes<br> of obsidian evil<br> lurking behind every tree,<br> but we never heard,<br> walking together with folded hands.<br> Tomorrow you leave <br> and the world dies with you.<br> You'll turn your eyes eastward<br> and leave me<br> standing in the white tower<br> you see only in your dreams.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17396 Írta: Anonymous
Csak miattad, meg a többiek mistt maradtam itt... Beeee...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17397 Írta: Anonymous
Morgana: :) )))<br> Én nem akarok chatelni, de úgy megörültem, hogy még itt vagy. Bocsi. Ezért még hozzáírom azt: hogy, i-m-á-d-l-a-k Legolas.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17394 Írta: Anonymous
Király(nő) vagy, Vic!!!!!!! Valakik kaptak autogrammot... :( <br> De hogy ez a Liv civilben mennyire undorítóan néz ki?! Ebből is látszik, hogy a kamera mannyit tud dobni valakin. Ritka közönséges nő lehet...<br> <br> Orlandon meg ugyan sál van, de szépen félrecsúszva, nyakacskája ki van, így lehet szép megfázást kapni. Persze lehet, hogy neki még az is jól áll... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17395 Írta: Anonymous
Könyörgök, írjátok azt, hogy mindenki a képekbe merült így bele, és ne azt, hogy a chaten dumcsiztok nélkülem.....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17393 Írta: Anonymous
Morgana: megbocsátunk Neked, mert én is ezt csinálom :) )<br> <br> Ezért találtam Nektek egy halom baromi jó képek egész sorát:<br> <br> <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/pictures/picpage3.html> klikk ide

És hogy felviduljunk, a felső jónéhány alig néhány napos, és bizony a sál és Orli piros orra bizonyítja, hogy londoni képekről van szó :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17392 Írta: Anonymous
Ez őrület, állandóan félregépelek, aztán meg nincs türelmem visszanézni. Bocs mindenkitől...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17391 Írta: Anonymous
Én meg vagyok győződve róla... :( <br> De végül is, legyünk realisták (ez nekem valahogy sohasem megy...), ő csak egy álóm, Legolas kézzelfoghazóbb valóság a képzeletünkben. Mit nekünk, hogy Orlando hova satnyul?!?!<br> <br> ...a francba. Ezt még én sem hiszem el...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17389 Írta: Anonymous
Penngaladiel: Én itt egyszer mintha már jártam volna, azaz ezek a képek megvannak nekem. A cikket meg asszem később olvasom el, ha nem gond, most örülök, hogy itt lehetek veletek. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17390 Írta: Anonymous
De a szöveget Ti el tudjátok végig olvasni alatta??? Viggo írása... nos, hát...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17388 Írta: Anonymous
Na, látom, mindenki rámart a témára :) ))<br> <br> Morgana: sajnos egyet kell Veled értenem. Én is attól félek, hogy túlságosan hamar felkapták, ő lett a legsikeresebb az összes szereplő közül- ezt a honlapok és a visszajelzések is mutatják. Sajnos ez a L.A.-be költözés szerintem is csak árt neki...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17387 Írta: Anonymous
Morgana, igazad van. Hogy erre nem jöttem rá, pedig én is kontaktlencsét hordok :) ))))))))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17386 Írta: Anonymous
Morgana: Ne féltsd Orlit, vannak, akik vigyáznak rá, hogy ne szálljon el magától :) ))) Tényleg! Nézd meg a bazaar01.htm-et (a teljes cím lejjebb).

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17385 Írta: Anonymous
Ez világos, berakra a kék kontaklencsét. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17383 Írta: Anonymous
Míg olvastam az írásaitokat, annyi minden eszembe jutott, most meg csak vigyorgok itt a kép előtt... :) Azt hiszem, túlzottan leköti most a fantáziámat az a sok kép, amit Svindler legutóbb felrakott. <br> Erről a költözés dologról az jutott eszembe, amiről Vickel beszélgettünk a közös mozi előtt. Kb. röviden arról, hogy míg Elijah már megszokta a felhajtást maga körül, Orlandonak ez most egészen új, és kicsit félünk, hogy nem szalad-e el vele a ló, nem részegíti meg a hirtelen népszerűség és az új életmód. Lehet, hogy csak közel akar lenni az új ismerőseihez és azért vett lakást L.A-ben, de lehet az előbbi is. Sajna nem állunk hozzá közel ... :) , hogy esetleg beszéljünk a szép fejével, hogy talán mégse kéne annyira elszállnia magától, így csak bízzunk a legjobbakban. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17384 Írta: Anonymous
Vic, el tudod olvasni a readying alatti szót? :) ))<br> <br> Van egy tippem, de nem vagyok benne biztos :) )))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17382 Írta: Anonymous
<B>Ez egy valódi különlegesség, mindenki nézze meg, aztán véleményt kérek róla :) <br> <br> A kép felső sarkát nézzétek meg:<br> Viggo Mortensen fotózta le (!!!!) Orlando Bloomot, és alá a szöveget is saját kezüleg írta!!!!<br> <br> <br> <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/pictures/orlando55.jpg> KLIKK IDE!!!!

Viggo sokoldalú művész ugyan, ezt nem kétlem, de mi az ördögöt csinál Orli????

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17381 Írta: Anonymous
Vic: én is próbáltam csak kijelölni sem enged, de semmit! tiszta agybeteg leszek pedig már épp ráhangoltam magam egy kis esti kávéházra orlicikkkel!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #17380 Írta: Anonymous
Na nekem is mennem kell. <br> Nem tudom kinyomtatni a cikket,pedig már ezzel vacakolok 20 perce, de a glistenest se jogosultsági miatt vagy mi fene, sajnálom, de ha minden jól megy holnap délután leszek és akkor lesz időm így netről olvasgatni, fordítgatni:-)<br> Legyetek jók és szeressétek nagyon Legolast!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.778 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére