- Köszönetek: 0
Legolas (Orlando Bloom)
- gandala
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Artemisz!
Annyira tetszett az a hosszú hozzászólásod a filmről!!! Kb, 2 órája néztem meg harmadszor a filmet, és úgy átérzem a véleményed! Nagyon kifejező volt! Orlando drága pont olyan, ahogy te lefestetted. Még a hátamon is szaladgált a hideg, annyira pontos volt!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- gandala
- Nem elérhető
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Vilya
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Szép Gilraen írta:
Vilya írta: Köszönöm szépen Szép Gilraen!! A kép tényleg szép!
Szép Gilraen írta: Én szinkronnal láttam a filmet...
Hűűű!! :embarassed: h: Nem emlékszel véletlenül, hogy ki volt a magyar hangja? [size=9:1xtsuj68]//Johnny Deppnek is?//[/size] Eddig csak felíratozva láttuk.
[size=9:1xtsuj68]//Holnap ismét megnézzük Lyanával!!!//[/size]
NÉMETÜL SZINKRONIZÁLVA.
Bocsánat... gondolhattam volna, hisz töbször is írtad, hogy kint élsz.... még egyszer bocs!!
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Vilya írta: Köszönöm szépen Szép Gilraen!! A kép tényleg szép!
Hűűű!! :embarassed: h: Nem emlékszel véletlenül, hogy ki volt a magyar hangja? [size=9:e7c9qhyk]//Johnny Deppnek is?//[/size] Eddig csak felíratozva láttuk.
[size=9:e7c9qhyk]//Holnap ismét megnézzük Lyanával!!!//[/size]
NÉMETÜL SZINKRONIZÁLVA.
- Vilya
- Nem elérhető
Hűűű!! :embarassed: h: Nem emlékszel véletlenül, hogy ki volt a magyar hangja? [size=9:dpye0uu0]//Johnny Deppnek is?//[/size] Eddig csak felíratozva láttuk.
[size=9:dpye0uu0]//Holnap ismét megnézzük Lyanával!!!//[/size]
- gandala
- Nem elérhető
Szóval! Mi is a pontos magyar fordítása ennek a díjnak? Mit takar az hogy "distinction"?
Azért gratulálok neki! Reméljük egyszer Oscarig viszi, bár még van mit tanulnia.
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Vilya írta:
Nimrodel Melian írta: www.epilogue.net/cgi/database/art/view.pl?id=16700
Véletlenül találtam. A jelenlegi témához nem sok köze van. A képaláírást kell nézni.
Üdv! :hello:
Én nem tudom kiolvasni, még ha nagyítom is akkor se.
Mi van az aláírásban? Csak nem Orli festette illetve rajzolta?
Itt van a szöveg:"This is a character that I invented. She is an elf princess from Lothlorien and her prince is.........Legolas. "
Egyébként szerintem gyönyörű kép!!!
- Vilya
- Nem elérhető
Nimrodel Melian írta: www.epilogue.net/cgi/database/art/view.pl?id=16700
Véletlenül találtam. A jelenlegi témához nem sok köze van. A képaláírást kell nézni.
Üdv! :hello:
Én nem tudom kiolvasni, még ha nagyítom is akkor se.
Mi van az aláírásban? Csak nem Orli festette illetve rajzolta?
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
www.theonering.net/perl/newsview/8/1066874949
Írják, hogy milyen rendes volt, meg hogy úgy kellett betuszkolni őt a gálára, mert maradt volna még beszélgetni, és ő ment be utoljára...
A videováltozat:
www.theonering.net/digital/
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Supersonica
- Nem elérhető
Sil írta: Orli a Hollywood Awards gálán:
www.theonering.net/scrapbook/group/1054
Nagggyon kis helyes a fekete ruhában
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Saint
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
hanem "elozetest" 8O is terveznek a POTC-nak. Tehat mar 2 reszen torik a fejuket az alkotok.
Itt egy link, amin a temarol irnak (remelem most nem fog kilogni)
www.scifi.com/scifiwire/art-main ... 10.00.film
Fear from the best and hope for the worst
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Meleth_lin
- Nem elérhető
Az ilyen folytatásokat én sem szeretem, és félek is, hogy rosszabbul a színvonal...bár nincs mitől félni...biztos, hogy rosszabbul...
(Nimrodel: egyébként, ha eddig nem tudtad, a Mátrix eleve 3 részesnek volt megírva, könyvként, tehát erre nem érvényes, hogy "silányodik" a színvonala, mert a magas bevétel miatt folytatást készítenek neki...)
Egyébként, ha jól tudom, már minden színész (mármint minden főszereplő igent mondott a folytatásra...
Én ma negyedszerre néztem meg a POTC-ot, de még mindig megnézném mégegyszer, újra, és újra... Amikor Orli azt mondja - amikor Jack-kel kardozik az elején - , hogy "Csaltál!", az valéami haláli!!! meg az egész filmzene olyan GyU-s kicsit, sőt, én elég sok, nem is közös vonást, hanem inkább sok GyU-ra emlékeztető dolgot fedeztem fel a POTC-ban...
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
- Augustíne
- Nem elérhető
A Legolas-nappal kapcsolatban: nem lesz semmilyen rendezvény tudtommal, egyszerűen csak ezt a napot jelölték ki kiskedvencünk imádására! Meg persze lehet Legsis-talit is szervezni, meg minden.
A HC-es cikk sztem csak kamu, bár amekkora nőcsábász Orli... Na, jó, nem leszek gonosz!
Orli GQ Award-os képei!!!! Charlize Theronnal nagyon édik! Tök szeretem, mint színésznőt! Ő sztem megérdemli, h megölelje Orli. :
www.orlandomultimedia.net
A POTC-filmzene iszonyat jó nekem nyár óta van meg Finno-ból, itthon nem tudom, h lehet-e kapni, de ajánlom mindenkinek!!!
Pussz mindenkinek!
ORLANDO 4ever!!!!
- Nilraen
- Nem elérhető
On
Hát jogos kérdések..Én is félek a folytatástól...
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Coralie
- Nem elérhető
És ez vajon miről fog szólni? Mert félek, hogy mivel az előző Will és Elizabeth szerelmének igazi kezdetével ért véget, a következő részben - a Mátrixhoz hasonlóan - ennek a szerelemnek a folytatása következik, avagy mi is történt a csók után... (Hát igen, mit ne mondjak, nem nagyon drukkoltam nekik. ) És már a cselekmény sem lesz olyan érdekes, mint az első részben. Az ilyen folytatásokkal nem igazán jók a tapasztalataim. Jók-jók, de az eredetivel fel sem érnek.Sil írta: A PotC-hoz rögtön egyszerre két folytatást is forgatnak:
origo.hu/filmklub/20031021masodszorra.html
Nimrodel
- Kibil-nala
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Én nem örülök, hogy lesz folytatás, mert általában az ilyesmik nem szoktak jól elsülni... Meg egyáltalán mi újat találhatnak ki a történetben?
Más: De azért ugye biztos, hogy a Trója lesz itt is? Tudtok még Trójá-s képeket berakni?
...the Road goes ever on and on...
- Aldarion
- Nem elérhető
Hopp... Na ezt nem szeretem, mikor a siker (/bevétel) miatt folytatnak egy filmet. Lehet, hogy jó lesz, de valószínübb, hogy eröltetett.Sil írta: A PotC-hoz rögtön egyszerre két folytatást is forgatnak:
origo.hu/filmklub/20031021masodszorra.html
Más lett a világ
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Rándzsa
- Nem elérhető
Sil írta: Orli-kép:
katt ide
Nagyon szép.
Vilya: szerencsére csak álom volt
Úgy tűnik lemaradtam a szívügyek terén
Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
agh burzum-ishi krimpatul.
- Silme Uralta
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Orlando szerintem is szuper volt a KTK-ban, de a legjobb akkor is a Gyűrűk Urában volt. Rejtély, hogyan tudott olyan jól lovagolni, íjazni, miegymás a balesete után...és még jól is néz ki...mi az hogy!!!
Namarie!
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Zene: rulez!!!
Én szinkronnal láttam a filmet...
JD szemüveges?! h:
- Coralie
- Nem elérhető
Tényleg állati jó! Már ki is néztem magamnak a CD-jét, a mozi után az első utunk a CD-boltba vezetett.Nilraen írta: Az nem kifejezés...Ritka jó filmzenéje van!!!
ha nem figyelsz is észreveszed.
És persze a film se rossz, nagyon tetszett, de nem tudta azt az eufóriás hangulatot kiváltani belőlem, amit A Gyűrűk Ura! Orlando szerepe nekem már itt is meglehetősen hősszerelmesnek tűnt, az, hogy csöpögős volt, nem kifejezés, úgy folyt, hogy oldódott benne a tengervíz. (Lehet... biztos, hogy emiatt most kiutáltok, de sajnos nekem ez a véleményem. Talán szar az ízlésem. De hangsúlyozom, ez csak a szerepre vonatkozik, Orlando-t ettől függetlenül továbbra is nagyon szeretem! És szerintem cseppet sem volt rossz a színészi alakítása, bár JD kicsit jobb volt, de ez a szerepére is igaz.)
Mi lesz velem a Troy után...?! :shake:
Nimrodel
- Artemisz
- Nem elérhető
Mondtam már, hogy imádom a fürtjeit?Sil írta: Orli-kép:
katt ide
Azért kezdi már valamire tartani magát, az látszik a szemén!!
De remélem, megőriz 1 csöppet abból a bűbájos szerénységéből, ami miatt elsősorban megszerettem!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Sil
- Nem elérhető
katt ide
Tears unnumbered
- Saint
- Nem elérhető
A film cimere utalva megkerdezik a szineszeket, hogy ereztek-e mar, hogy el voltak atkozva
JD- egy regebbi filmforgatasarol beszel (the man who killed Don Quixote), ami vegul kudarcba fulladt a sok sorscsapas (pl. zivatar) miatt
Orli- legutobb, mikor influenzas volt
Keira- o meg nem erezte, de ez nem azt jelenti, hogy most mar meg kell atkozni
Orli mondja, hogy jo belecsoppenni ebbe a termeszetfolotti kaloz-kisertethistoriaba.
Keira szerinte jo volt 3 ilyen jokepu palival dolgozni ("Rush-abszolut, Depp-talan, Bloom-hmm")
Majd kerdezik Orlitol, hogy kinek hogy ment a vivas. Szerinte Rushnak es Deppnek is jol ment. Keira szerint Orlando volt a legugyesebb.
Bar ez egy JD oldal, de nagyon jo POTC-os kepek vannak rajta
www.deppimpact.com/
Fear from the best and hope for the worst
- gande
- Nem elérhető
- Elen Laiqua
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Nimrodel Melian írta:
Miről beszélnek benne? (Megnéztem, tök jó!)Saint írta: egy kis video:
www.ctv.ca/servlet/HTMLTemplate/ ... ws///AM/.. .
De ez a Keira Knightly milyen szinten bír affektálni... Orlando viszont nagyon... hm... jól néz ki 8O
Én vagyok a magányosan sétáló macska, nekem minden hely egyforma.
- Coralie
- Nem elérhető
groups.msn.com/PiratesOfTheCarib ... llery.msnwEstel írta: Tudtok nekem mondani egy címet POTC-s képekkel (jó sok legyen)? Sajna nincs időm visszaolvasni ezt a rengeteg oldalt... :shake:
www.themoviebox.net/gallery/2003 ... allery.htm
side-b.jp/cybie54/lotr/orli/othe ... oducts.htm
www.theorlandobloomfiles.com/images.html
www.orlandobloom.co.nz/potcpics.html
www.orlandomultimedia.net/images/images.html
www.full-bloom.net/images/pirates.html
Nimrodel