Legolas (Orlando Bloom)

Több
21 éve 2 hete #147703 Írta: gandala
gandala válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Visszaolvastam szeptember 18-ig (A Karib-tenger kalózai bemutatójáig) a topicot.
Artemisz!
Annyira tetszett az a hosszú hozzászólásod a filmről!!! Kb, 2 órája néztem meg harmadszor a filmet, és úgy átérzem a véleményed! Nagyon kifejező volt! Orlando drága pont olyan, ahogy te lefestetted. Még a hátamon is szaladgált a hideg, annyira pontos volt!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hete #147698 Írta: gandala
Nem emlékeztek ki volt a magyar hangja Legolasként? Én abszolút nem emlékszem. Valaki azt mondta, hogy eléggé hozzá nem illő hang. Tényleg nem jó? Ki lenne neki a legjobb szinkronhang?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hete #147697 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Szép Gilraen írta:

Vilya írta: Köszönöm szépen Szép Gilraen!! :wink: A kép tényleg szép!

Szép Gilraen írta: Én szinkronnal láttam a filmet... :wink:

Hűűű!! :embarassed: :o h: Nem emlékszel véletlenül, hogy ki volt a magyar hangja? [size=9:1xtsuj68]//Johnny Deppnek is?//[/size] Eddig csak felíratozva láttuk.
[size=9:1xtsuj68]//Holnap ismét megnézzük Lyanával!!!//[/size] :wink:

NÉMETÜL SZINKRONIZÁLVA.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Bocsánat... gondolhattam volna, hisz töbször is írtad, hogy kint élsz.... még egyszer bocs!!

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 2 hete #147690 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Vilya írta: Köszönöm szépen Szép Gilraen!! :wink: A kép tényleg szép!

Hűűű!! :embarassed: :o h: Nem emlékszel véletlenül, hogy ki volt a magyar hangja? [size=9:e7c9qhyk]//Johnny Deppnek is?//[/size] Eddig csak felíratozva láttuk.
[size=9:e7c9qhyk]//Holnap ismét megnézzük Lyanával!!!//[/size] :wink:

NÉMETÜL SZINKRONIZÁLVA.

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
21 éve 2 hete #147686 Írta: Vilya
Köszönöm szépen Szép Gilraen!! :wink: A kép tényleg szép!

Hűűű!! :embarassed: :o h: Nem emlékszel véletlenül, hogy ki volt a magyar hangja? [size=9:dpye0uu0]//Johnny Deppnek is?//[/size] Eddig csak felíratozva láttuk.
[size=9:dpye0uu0]//Holnap ismét megnézzük Lyanával!!!//[/size] :wink:

Több
21 éve 2 hete #147683 Írta: gandala
Sziasztok! Tök új vagyok. Tegnap csak kínlódva sikerült olvasnom mert picit túl lett méretezve a topic és nem tudtam megváltoztatni a méretet.

Szóval! Mi is a pontos magyar fordítása ennek a díjnak? Mit takar az hogy "distinction"?
Azért gratulálok neki! Reméljük egyszer Oscarig viszi, bár még van mit tanulnia.

Több
21 éve 2 hete #147674 Írta: Ancalima Anarórë

Vilya írta:

Nimrodel Melian írta: www.epilogue.net/cgi/database/art/view.pl?id=16700
Véletlenül találtam. A jelenlegi témához nem sok köze van. A képaláírást kell nézni. :wink:

Üdv! :hello:

Én nem tudom kiolvasni, még ha nagyítom is akkor se.
:( Mi van az aláírásban? Csak nem Orli festette illetve rajzolta?

Itt van a szöveg:"This is a character that I invented. She is an elf princess from Lothlorien and her prince is.........Legolas. :) " :wink:
Egyébként szerintem gyönyörű kép!!! :D

Több
21 éve 2 hete #147671 Írta: Vilya

Nimrodel Melian írta: www.epilogue.net/cgi/database/art/view.pl?id=16700
Véletlenül találtam. A jelenlegi témához nem sok köze van. A képaláírást kell nézni. :wink:

Üdv! :hello:

Én nem tudom kiolvasni, még ha nagyítom is akkor se.
:( Mi van az aláírásban? Csak nem Orli festette illetve rajzolta?

Több
21 éve 2 hete #147636 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Orli exkluzív interjút adott a theonering.net-nek:
www.theonering.net/perl/newsview/8/1066874949
Írják, hogy milyen rendes volt, meg hogy úgy kellett betuszkolni őt a gálára, mert maradt volna még beszélgetni, és ő ment be utoljára... :wink:
A videováltozat:
www.theonering.net/digital/

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 2 hete #147597 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Sil írta: Orli a Hollywood Awards gálán:
www.theonering.net/scrapbook/group/1054

Nagggyon kis helyes a fekete ruhában :lol: 8)

Több
21 éve 2 hete #147594 Írta: Sil
Orli a Hollywood Awards gálán:
www.theonering.net/scrapbook/group/1054

Tears unnumbered

Több
21 éve 2 hete #147593 Írta: Saint
Saint válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Orlando valami E-tonight nevezetu musorban azt mondta, hogy nemcsak folytatast,
hanem "elozetest" 8O is terveznek a POTC-nak. Tehat mar 2 reszen torik a fejuket az alkotok.
Itt egy link, amin a temarol irnak (remelem most nem fog kilogni)
www.scifi.com/scifiwire/art-main ... 10.00.film

Fear from the best and hope for the worst

Több
21 éve 2 hete #147565 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... l?id=16700

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 2 hete #147546 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Mae govannen!

Az ilyen folytatásokat én sem szeretem, és félek is, hogy rosszabbul a színvonal...bár nincs mitől félni...biztos, hogy rosszabbul... :roll:
(Nimrodel: egyébként, ha eddig nem tudtad, a Mátrix eleve 3 részesnek volt megírva, könyvként, tehát erre nem érvényes, hogy "silányodik" a színvonala, mert a magas bevétel miatt folytatást készítenek neki...)
Egyébként, ha jól tudom, már minden színész (mármint minden főszereplő igent mondott a folytatásra...
Én ma negyedszerre néztem meg a POTC-ot, de még mindig megnézném mégegyszer, újra, és újra... Amikor Orli azt mondja - amikor Jack-kel kardozik az elején - , hogy "Csaltál!", az valéami haláli!!! meg az egész filmzene olyan GyU-s kicsit, sőt, én elég sok, nem is közös vonást, hanem inkább sok GyU-ra emlékeztető dolgot fedeztem fel a POTC-ban... :roll: :wink: :P

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Több
21 éve 2 hete #147531 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Na, sz6iasztok! Kitöröltem Lalaith hozzászólását, reméljük senkinek nem tűnt fel! :)
A Legolas-nappal kapcsolatban: nem lesz semmilyen rendezvény tudtommal, egyszerűen csak ezt a napot jelölték ki kiskedvencünk imádására! :) Meg persze lehet Legsis-talit is szervezni, meg minden. :)

A HC-es cikk sztem csak kamu, bár amekkora nőcsábász Orli... Na, jó, nem leszek gonosz! :mrgreen:

Orli GQ Award-os képei!!!! Charlize Theronnal nagyon édik! Tök szeretem, mint színésznőt! Ő sztem megérdemli, h megölelje Orli. :) :
www.orlandomultimedia.net

A POTC-filmzene iszonyat jó nekem nyár óta van meg Finno-ból, itthon nem tudom, h lehet-e kapni, de ajánlom mindenkinek!!! :)

Pussz mindenkinek!

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 2 hete #147364 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Off:aki kinyújtotta a topicot szerkessze át a hozzászólását!!!
On

Hát jogos kérdések..Én is félek a folytatástól...

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 2 hete #147360 Írta: Coralie

Sil írta: A PotC-hoz rögtön egyszerre két folytatást is forgatnak:
origo.hu/filmklub/20031021masodszorra.html

És ez vajon miről fog szólni? Mert félek, hogy mivel az előző Will és Elizabeth szerelmének igazi kezdetével ért véget, a következő részben - a Mátrixhoz hasonlóan - ennek a szerelemnek a folytatása következik, avagy mi is történt a csók után... (Hát igen, mit ne mondjak, nem nagyon drukkoltam nekik. 8) ) És már a cselekmény sem lesz olyan érdekes, mint az első részben. Az ilyen folytatásokkal nem igazán jók a tapasztalataim. Jók-jók, de az eredetivel fel sem érnek. :?

Nimrodel

Több
21 éve 2 hete #147357 Írta: Kibil-nala
Kibil-nala válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hát igen...
Én nem örülök, hogy lesz folytatás, mert általában az ilyesmik nem szoktak jól elsülni... :roll: :twisted: Meg egyáltalán mi újat találhatnak ki a történetben?

Más: De azért ugye biztos, hogy a Trója lesz itt is? Tudtok még Trójá-s képeket berakni?

...the Road goes ever on and on...

Több
21 éve 2 hete #147316 Írta: Aldarion
Aldarion válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Sil írta: A PotC-hoz rögtön egyszerre két folytatást is forgatnak:

Hopp... Na ezt nem szeretem, mikor a siker (/bevétel) miatt folytatnak egy filmet. Lehet, hogy jó lesz, de valószínübb, hogy eröltetett. :evil: :? :x

Más lett a világ

Több
21 éve 2 hete #147311 Írta: Sil
A PotC-hoz rögtön egyszerre két folytatást is forgatnak:

Tears unnumbered

Több
21 éve 2 hete #147253 Írta: Rándzsa
Rándzsa válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Sil írta: Orli-kép:
katt ide

Nagyon szép. :wink:
Vilya: szerencsére csak álom volt :wink:

Úgy tűnik lemaradtam a szívügyek terén :roll:

Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
agh burzum-ishi krimpatul.

Több
21 éve 2 hete #147214 Írta: Silme Uralta
Silme Uralta válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Visszatérve pár nappal előtti szívfájdalmunkhoz, azaz: HC galád módon elcsábította-e mindannyiunk kedvencét avagy sem--ma azt olvastam, hogy Helena Edward Nortonra vetette ki a hálóját. Ugyanez a cikk rögötn meg is cáfolta önmagát, mert közölte, hogy Helena éppen a férje után sír...Na, most igazodjunk ki rajta. Szerintem nem is volt semmi.
Orlando szerintem is szuper volt a KTK-ban, de a legjobb akkor is a Gyűrűk Urában volt. :D Rejtély, hogyan tudott olyan jól lovagolni, íjazni, miegymás a balesete után...és még jól is néz ki...mi az hogy!!! :D :D :D

Namarie!

Több
21 éve 2 hete #147182 Írta: Ancalima Anarórë
Joffrey kissé öreg már a csajhoz, nem? :D JD: :itscool: Orlando: hmm... 8) Nekem szimpi a lány! :evil3: A kép elég bárgyú. :? ( bocs, Sil)
Zene: rulez!!!
Én szinkronnal láttam a filmet... :wink:
JD szemüveges?! :o h:

Több
21 éve 2 hete #147171 Írta: Coralie

Nilraen írta: Az nem kifejezés...Ritka jó filmzenéje van!!! :D :D
ha nem figyelsz is észreveszed. :wink:

Tényleg állati jó! Már ki is néztem magamnak a CD-jét, a mozi után az első utunk a CD-boltba vezetett. :wink:
És persze a film se rossz, nagyon tetszett, de nem tudta azt az eufóriás hangulatot kiváltani belőlem, amit A Gyűrűk Ura! Orlando szerepe nekem már itt is meglehetősen hősszerelmesnek tűnt, az, hogy csöpögős volt, nem kifejezés, úgy folyt, hogy oldódott benne a tengervíz. (Lehet... biztos, hogy emiatt most kiutáltok, :( de sajnos nekem ez a véleményem. Talán szar az ízlésem. De hangsúlyozom, ez csak a szerepre vonatkozik, Orlando-t ettől függetlenül továbbra is nagyon szeretem! És szerintem cseppet sem volt rossz a színészi alakítása, bár JD kicsit jobb volt, de ez a szerepére is igaz.)
Mi lesz velem a Troy után...?! :shake:

Nimrodel

Több
21 éve 2 hete #147120 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Sil írta: Orli-kép:
katt ide

Mondtam már, hogy imádom a fürtjeit?

Azért kezdi már valamire tartani magát, az látszik a szemén!! :wink: :roll:
De remélem, megőriz 1 csöppet abból a bűbájos szerénységéből, ami miatt elsősorban megszerettem!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 2 hete #147119 Írta: Sil
Orli-kép:
katt ide

Tears unnumbered

Több
21 éve 2 hete #147095 Írta: Saint
Saint válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
@Nimrodel Melian!
A film cimere utalva megkerdezik a szineszeket, hogy ereztek-e mar, hogy el voltak atkozva
JD- egy regebbi filmforgatasarol beszel (the man who killed Don Quixote), ami vegul kudarcba fulladt a sok sorscsapas (pl. zivatar) miatt
Orli- legutobb, mikor influenzas volt :lol:
Keira- o meg nem erezte, de ez nem azt jelenti, hogy most mar meg kell atkozni :roll:
Orli mondja, hogy jo belecsoppenni ebbe a termeszetfolotti kaloz-kisertethistoriaba.
Keira szerinte jo volt 3 ilyen jokepu palival dolgozni ("Rush-abszolut, Depp-talan, Bloom-hmm")
Majd kerdezik Orlitol, hogy kinek hogy ment a vivas. Szerinte Rushnak es Deppnek is jol ment. Keira szerint Orlando volt a legugyesebb.

Bar ez egy JD oldal, de nagyon jo POTC-os kepek vannak rajta
www.deppimpact.com/

Fear from the best and hope for the worst

Több
21 éve 2 hete #147089 Írta: gande
gande válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Claus Badelt Hans Zimmer tanítványa, a Gladiátorba is besegített.

Több
21 éve 2 hete #147088 Írta: Elen Laiqua
Elen Laiqua válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Nimrodel Melian írta:

Saint írta: egy kis video:
www.ctv.ca/servlet/HTMLTemplate/ ... ws///AM/.. .

Miről beszélnek benne? (Megnéztem, tök jó!)

De ez a Keira Knightly milyen szinten bír affektálni... :lol: :lol: :lol: Orlando viszont nagyon... hm... jól néz ki 8O :roll:

Én vagyok a magányosan sétáló macska, nekem minden hely egyforma.

Több
21 éve 2 hete #147071 Írta: Coralie

Estel írta: Tudtok nekem mondani egy címet POTC-s képekkel (jó sok legyen)? Sajna nincs időm visszaolvasni ezt a rengeteg oldalt... :shake:

groups.msn.com/PiratesOfTheCarib ... llery.msnw
www.themoviebox.net/gallery/2003 ... allery.htm
side-b.jp/cybie54/lotr/orli/othe ... oducts.htm
www.theorlandobloomfiles.com/images.html
www.orlandobloom.co.nz/potcpics.html
www.orlandomultimedia.net/images/images.html
www.full-bloom.net/images/pirates.html

Nimrodel

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.525 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére