- Köszönetek: 0
Legolas (Orlando Bloom)
- Eszterprise-Estel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
A remény hal meg utoljára
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Coralie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Miről beszélnek benne? (Megnéztem, tök jó!)Saint írta: egy kis video:
www.ctv.ca/servlet/HTMLTemplate/ ... ws///AM/.. .
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Saint
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Fear from the best and hope for the worst
- Saint
- Nem elérhető
- Vilya
- Nem elérhető
Orlival álmodtam.... nagyon rossz volt :shake: , mert háború volt és egymás ellen voltunk és közel harcba kerültünk. Rajta egy fekete sapka volt és így csak az arcát ismertem fel és éppen beakartam húzni neki egyet :shake: , de visszafogtam magamat és azt mondtam:
-Nem akarom betörni azt a szép orrocskádat!- Vagy valami ilyesmit mondtam, de tuti, hogy az orrával kapcsolatban arra emlékszem!!
Folytatása is van az álmomnak, de abban már nincs benne, mert hirtelen eltünik....
És kihagytam, hogy egy nagy házban voltunk, aminek nem volt fala és annak az egyik pici szobácskájában, feküdtünk a padlón. hátérben pedig egy nő ült és figyelt benünket...
Így utólag elég viccesnek tünik, de nagyon rossz volt....
- Telperien(Ithil)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
"Hol a ló,a lovas?Hol a kürt,mely megharsant csatajelre?...""...Nyerget a lóra,a kürt szava zengjen!Hajrá,Éorlfiak!"
- Nilraen
- Nem elérhető
ha nem figyelsz is észreveszed.
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Coralie
- Nem elérhető
Ennyire jó a zenéje? 8O Akkor majd nagyon figyelek! (Már csak 19 óra és 12 perc!)loni írta: Lehet hogy már vki kérdezte(nincs kedvem sokat visszaolvasni ):a POTC zenéjét meg lehet-é kapni CD-n. :
Nimrodel
- Nilraen
- Nem elérhető
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Telperien(Ithil)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
"Hol a ló,a lovas?Hol a kürt,mely megharsant csatajelre?...""...Nyerget a lóra,a kürt szava zengjen!Hajrá,Éorlfiak!"
- Saint
- Nem elérhető
++++++++++++++++++++++++++++++
Gore Returns To Caribbean
Fresh from the success of Pirates Of The Caribbean: The Curse Of The Black Pearl, director Gore Verbinski has signed up for the sequel. He'll be reunited with Johnny Depp, Orlando Bloom, and Keira Knightley, all of whom are set to reap the benefits of the first movie's treasures ($300 million in the US, Ł26 million here). Scribes Terry Rossio and Ted Elliott are currently working on the script, which Depp will then ignore and instead do his own sweet thing."
szoval tuti lesz:)
- .Elessar király.
- Nem elérhető
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Elen Laiqua
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Meleth_lin/Telperien írta: Mae govannen!
Szerintem Orlinak jobb ízlése van, minthogy ezzel a nővel...
OFF lesz, mert az Arwenes topicba tartozna, de most ezt beírom:
Lalaith Scarlet: Keira Knightley (bocs, ha rosszul írom... ) tényleg jó lett volna a szerepre. De kérdezhetek valamit: KI SZÉP, HA LIV NEM?!?
(Ez csak egyéni vélemény, és nem konkrétan rád értem, csak úgy általában: szerintem azért szidják egyes lányok Livet, mert irigykednek rá... )
Silme: én is kiegyeznék vele, bár, ha én lennék Keira, vagy Kate helyében, akkor még boldogabban kiegyeznék a helyzettel...
Akkor írok valami ronda dolgot: szerintem egy dolog, hogy Liv szép, és szépet alakít Arwenként, de ráadásul még azt is gondolom, hogy HC egy nagyon karakteres, érdekes arcú nő, az meg, hogy csinos, evidens - modell. De - mint tudjuk - ízlések és pofonok...
Én vagyok a magányosan sétáló macska, nekem minden hely egyforma.
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Meleth_lin
- Nem elérhető
Szerintem Orlinak jobb ízlése van, minthogy ezzel a nővel...
OFF lesz, mert az Arwenes topicba tartozna, de most ezt beírom:
Lalaith Scarlet: Keira Knightley (bocs, ha rosszul írom... ) tényleg jó lett volna a szerepre. De kérdezhetek valamit: KI SZÉP, HA LIV NEM?!?
(Ez csak egyéni vélemény, és nem konkrétan rád értem, csak úgy általában: szerintem azért szidják egyes lányok Livet, mert irigykednek rá... )
Silme: én is kiegyeznék vele, bár, ha én lennék Keira, vagy Kate helyében, akkor még boldogabban kiegyeznék a helyzettel...
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
- Coralie
- Nem elérhető
Már azt hittem, ez soha sem következhet be.
Nimrodel
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Undómiel Arwen
- Nem elérhető
NEM MOST STARTOL(T) A NED KELLY????????????
,,Even the smallest person can change the course of the future''
- Silme Uralta
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Namarie!
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Nekem mindegy, mikor jelenik meg az a 2 Bravo, amelyikben cikk van és amelyikben poszter, mert én akár jövő tavasszal is hozzájuthatok ezekhez a számokhoz: azokat az újságokat, amelyikeket ugyanaz a cég adja ki, mint azt, amelyikbe anyukám ír, én ingyen, és sokkal a kiadása után megkaphatom!És a Best- et is ugyanaz a cég adja ki, meg a bravot is, meg anya újságát is!!!
Úgyhogy nem is baj, h. bécsben lakom, ha anya hazamegy, ráuszítom arra a két Bravo számra! Yess, yess, YESS!
Bocs. hogy jóvátegyem:
www.bravo.hu/
Ui.: Tudom, kicsit nagyon zavaros lett a dolog...
- Eldafinde
- Nem elérhető
EMBEREK: EZ CSAK PLETYKA!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem igaz semmi belőle! Lehet, hogy álmosak vagytok ?! Olvassátok el lejjebb a véleményemet is a dologról!Namarie írta: Off: viszont lehet, hogy kedves, okos és nagyon szereti Orlandot. Ha boldogok együtt, akkor miért baj az, hogy idősebb és nem túl szép? Vagy nem ő a barátnője? (Össze vagyok kavarodva)
(Az egyetlen, és igazi barátnő: Kate Bosworth, és már ő is volt lejjebb.
Házi feladat utánanézni! Hihi.. )
Ez egy sz*r pletykalap annál is sz*rabb cikke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Az a cikk naggyoon nem tecc. : Abból 1 naggyon nem szimpi Orli tűnik elő. :down:
Ui.: A csaj télleg bűnronda! :shake:
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Eowynke írta: Hat eleg siralmas, az amit olvastam
de en sem szeretnem elhinni, ugyhogy no comment!!!!!!!!!
mondjuk valo igaz, Orlanoert bolondulnak a csajok...
Azt en is szeretnem tudni, hogy a Trojat hol lehet megkapni.
Legolas -nap? hallottam rola, de nem tudom hogy mikor van!
megmondana valaki? elore is koszi!!
De épp amiért Orlandóért annyi hölgy bolondul, mért pont ezt az időset választotta, amikor akadna szebb is bőven... (beleértve a barátnőjét is)
Szvsz a Trója, hacsak nem csúsztatják nagyon (melyik filmstúdió csinálja? nem mindegy...) akkor egy hónappal az amerikai bemutató után lesz itthon... (vagy többel...)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Eowynke
- Nem elérhető
de en sem szeretnem elhinni, ugyhogy no comment!!!!!!!!!
mondjuk valo igaz, Orlanoert bolondulnak a csajok...
Azt en is szeretnem tudni, hogy a Trojat hol lehet megkapni.
Legolas -nap? hallottam rola, de nem tudom hogy mikor van!
megmondana valaki? elore is koszi!!
Eowyn
- Eldafinde
- Nem elérhető
Artemisz írta: Na, jó, vissza Orlira: mikor is mutatják be a Tróját?
A békazabáló franciáknál, és Belgiumban: 2004. máj. 19.
Németország, Hollandia: máj. 20.
USA, UK, Brazília: máj. 21.
Új-Zéland: máj. 27.
Argentína: jún. 3.
Nálunk meg majd holnapután kiskedden...
- Artemisz
- Nem elérhető
[size=9:ktmne9ko]Engem elsőre leginkább Háfra Marira emlékeztetett [/size]:quasi:
Na, jó, vissza Orlira: mikor is mutatják be a Tróját?
És az a másik filmecskéje, a Calcium Kid vajon nem hozzáférhető valahonnét? Ott is szívesen megnézném!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Eldafinde
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
AZ!!!Eldafinde írta: Mi ez a sz*r??????
Tudjátok, ez nem fért soha a fejembe,
1: Ki hisz ezeknek még mindig?
2: Miért tekintik egyesek "pótcsaládnak" a sztárok világát? [size=9:1heo07fw]/Viggo M. meghatározása, szvsz roppant helytálló/[/size] Ezzel csak magukat csapják be, mégpedig nagyon.
Méghogy gyémánt karkötő! Nevetséges!!! Hogy honnan szedik...
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Eldafinde
- Nem elérhető
Artemisz írta:
ERRŐL VAN SZÓ!!!!Alyr Arkhon írta: Szvsz váltottak 3 szót, meg az is lehet hogy egy irányba távoztak a partiról. Ez bőven elég egy újságírónak hogy összehozza őket...
De a nő akkor is csúnya! Lehet persze ez egy előnytelen kép is, de ráadásul tiszta qrvás kinézetű; és főleg ÖREG... legalábbis Orlihoz.
Hát, már kiöregedett a modellszakmából, de nem csúnya, a kép előnytelen!!!