Legolas (Orlando Bloom)

Több
21 éve 6 hónapja #117591 Írta: Iras
Iras válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Gyerekek, beszéljünk már egy kicsit Legolasról is!
Lehet, hogy ezt a Tündékbe kéne írnom, de ti mit gondoltok a tündék szexuális életéről?? :lol:

[size=9:fly2u5no]Előre is bocs, ha egy kicsit nagyon piszkos fantáziám van, de most mit tegyek, ha egyszer ez foglalkoztat perpillanat. :lol: [/size]

"Felső-és Alsó-Egyiptom királynőjének szolgálóleánya vagyok én! "

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #117579 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Újabb fanart:
www.tolkienonline.com/gallery/ga ... fm?ID=7432

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #117559 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
kép(remélem nem ismeritek)
www.nightrunner.com/cgi-bin/show ... py?id=2679
Legolas és Gimli:
www.nightrunner.com/cgi-bin/show ... py?id=2598

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 6 hónapja #117523 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Supersonica írta: OFF: Vic, mihez képest még két napig? Ugye húsvét vasárnap és hétfőn minden üzlet zárva... tehát kedd, szerda?

A katalógusuk szerint április 23-ig. Ez azt jelenti, hogy még kedd és szerda. Volt még belőle tegnap délután még 6 darab, úgyhogy ha kedden elmész, még bizonyára találni fogsz. Ja, én a ferencvárosi Metróban voltam, és a játékrészlegen találtam meg.

Több
21 éve 6 hónapja #117486 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
OFF: Vic, mihez képest még két napig? Ugye húsvét vasárnap és hétfőn minden üzlet zárva... tehát kedd, szerda?

Több
21 éve 6 hónapja #117466 Írta: Vic
Utahu: így igaz. Akit bővebben érdekel, olvasson hátrébb néhány oldalt, mert elég sokszor megdumáltuk már ezt a filmet.

OFF: képzeljétek, mit szereztem be. A Metroban akciósan 2000 Ft-ért lehet még két napig Legolasos/Aragornos puzzle-t kapni. Az egyik TTT-s gyönyörű Legsie van a doboz elején is (Aragornról sajnos csak egy nagyon apró, kicsi kép a doboz alján).
A ciki az egészben az, hogy valami okos ember dupla-oldalas puzzle-t csinált. Ez azt jelenti, hogy az egyik oldalon Legsie-t lehet kirakni, a másik oldalon pedig Aragornt.
Hogy mi ebben a ciki? Ha lett volna annyi eszük, hogy nem két hasonló tónusú, sötét képet választanak ki, hanem mondjuk Legsie kék hátteres lett volna, Aragorn pedig piros, akkor esetleg - ismétlem - esetleg ki tudnánk rakni valamelyiket. Így viszont szerintem 3 éjszaka sem lesz elég arra, hogy egyáltalán kitotózzam, melyik oldala melyik szereplőhöz tartozik... És akkor még össze sem illesztettem a darabokat... Grrr.
Arról nem is beszélve, hogy a Legsie-hívők még szerencsésebbnek mondhatják magukat, mert Legsie-ről elég nagy a kép a doboz elején, könnyebben ki lehet talán rakni. De Aragornról rakjon ki valaki a fentiek ismeretében egy 10x10 cm-es kép alapján egy nagy puzzle-t...
Ezek nem voltak normálisak, annyi szent.
Mindenesetre néhány napom rá fog menni erre a puzzle-re, az tuti.

Több
21 éve 6 hónapja #117436 Írta: Utahu Shiree
Utahu Shiree válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hello!

Orlando brad pittel a trójában fog játszani!Azt hiszem.Ha mindenigaz Parist fogja alakítani!De nem biztos! :(

Utahu

Kered az örökkévalóságban...
Keresd meg életed átkát!
Noinenak

Több
21 éve 6 hónapja #117403 Írta: Melkor a Vala
Melkor a Vala válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Átretusáljam??? Ha kapok megfelelő képet +próbálhatom!!!

Namarie!

Több
21 éve 6 hónapja #117402 Írta: Rándzsa
Rándzsa válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Layla Nénimë írta: NA NEMÁ!!!!!! :bawling: elnézést de ennek a lánynak olyan balta képe van!!!Nem mintha én szebb lennék vagy vmi de azért szebb lányt is választhatott volna-sztem az ex szebb volt!- :cry:
Amúgy előkotortam az összes újság cikkemet Orliról és vmi olyasmit olvastam hogy Brad Pittel fog szerepelni vmi Shakespeare drámában...-azt már elfelejtettem mien drámában-és jövőre játszák...Ti tudtok erről vmit?
Rándzsa:very cool!!!!Tök szép ez a kép... 8O :oops:

Szerintem akkor lenne egész jó a kép , ha Katet kivágnank és a sajátunkat raknánk bele........ Egész harmónikus lenne :twisted: :twisted:

( Bocsi Kate-rajongók.....de én bukott a szőke hercegre....Nem is kicsit..
Na, jó! Talán egy kicsit túloztam...aLotr-ban a szőkékre/fiúkra/ bukom...)

Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
agh burzum-ishi krimpatul.

Több
21 éve 6 hónapja #117310 Írta: Misteq
Misteq válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
NA NEMÁ!!!!!! :bawling: elnézést de ennek a lánynak olyan balta képe van!!!Nem mintha én szebb lennék vagy vmi de azért szebb lányt is választhatott volna-sztem az ex szebb volt!- :cry:
Amúgy előkotortam az összes újság cikkemet Orliról és vmi olyasmit olvastam hogy Brad Pittel fog szerepelni vmi Shakespeare drámában...-azt már elfelejtettem mien drámában-és jövőre játszák...Ti tudtok erről vmit?
Rándzsa:very cool!!!!Tök szép ez a kép... 8O :oops:

"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"

Több
21 éve 6 hónapja #117296 Írta: Rándzsa
Rándzsa válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Sil írta: Ez viszont egész tetszik:
ring.unalis.com.tw/01_about/char ... egolas.jpg

Nyugi nekem is tetszik...... Nagyon is.. :twisted:

Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
agh burzum-ishi krimpatul.

Több
21 éve 6 hónapja #117291 Írta: Melkor a Vala

Vic írta: Szasztok!

Úgy néz ki, hogy az Orlando Bloom Multimedia megmenekült a bezárástól. :itscool:

Egy francia újságban, a Voiciben jelent meg egy Orli-Kate kép, íme:
web.singnet.com.sg/~chewgc/ob/voici_feb03.jpg
Alatta a képaláírás angolul így hangzik:
"Orlando Bloom : Great Lord with his girlfriend. The 26 years old archer-elf of The Lord Of The Rings fell in love with Kate Bosworth ("The Horse Whisperer"). To declare his feelings, he bought her a 24 carats-gold bracelet. Delighted, the actress (20 years old), wore it at a dinner in L.A. with Orlando and his Pirates Of The Caribbean co-stars, including Johnny Depp. When the team flew to the Grenadines, the pretty blond -still in heaven- followed her fav actor."

Részvétem minden Legolas rajongónak beigazolódott hát!....
Esküvő nem lesz??? Na jó csak vicc volt! (tudom rossz vicc) Nah de mindegy Amúgy elég gáz a csaj! :crap: Hogy miért pont vele :?:

Namarie!

Több
21 éve 6 hónapja #117263 Írta: Vic
Szasztok!

Úgy néz ki, hogy az Orlando Bloom Multimedia megmenekült a bezárástól. :itscool:

Egy francia újságban, a Voiciben jelent meg egy Orli-Kate kép, íme:
web.singnet.com.sg/~chewgc/ob/voici_feb03.jpg
Alatta a képaláírás angolul így hangzik:
"Orlando Bloom : Great Lord with his girlfriend. The 26 years old archer-elf of The Lord Of The Rings fell in love with Kate Bosworth ("The Horse Whisperer"). To declare his feelings, he bought her a 24 carats-gold bracelet. Delighted, the actress (20 years old), wore it at a dinner in L.A. with Orlando and his Pirates Of The Caribbean co-stars, including Johnny Depp. When the team flew to the Grenadines, the pretty blond -still in heaven- followed her fav actor."

Több
21 éve 6 hónapja #117141 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 6 hónapja #117123 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok! Tök rég nem voltam itt (vasárnap óta... :bawling: ).
Eld: Hajrá! Nagyon gorni! :D

Azt olvastam az orlandomultimedia-n, h lehet, h Orli 1ütt fog játszani Adrien Brodyval!! (szívem csücskei :arrow: nagyon bírom azt a pasit is! :) )

Húú! Orli annyira ééédes itt:
www.qksrv.net/click-1260859-1028 ... id%3D19073

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 6 hónapja #117091 Írta: Taveren
Taveren válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ez a poszter elég tákoltnak tűnik, mintha valaki otthon rakta volna össze,nem?

Eldafinde: Nagyon tetszik a történeted, várom a folytatást! pl...Mit szól majd a többi tünde Hozzád...ha valóban elkíséred(?)

To be honest I don't know what I'm looking for.../D.G./

Több
21 éve 6 hónapja #117055 Írta: Melkor a Vala
Hát lehet hogyláttátok és egy kicsit off de nem baj! :) Sorry Vic! De már csak a feliratért! A Thai Lord of The rings film poster!
thaipremiums.velocall.com/image/ ... 8667_0.jpg

És ezt a képet láttátok??? ( jó tudom hülye kérdés!) Meg-se kell nézni! Ilyen az én formám... :(
www.theargonath.cc/pictures/hdelves/hdelves.html
Van egy-két kép ami nekem tetszik!
Meg egy-két Art:
www.theargonath.cc/pictures/elve ... enart.html
És még képek a kettőből!
www.theargonath.cc/pictures/tttc ... rdshd.html
És a 3-ból! Itt van Szmeágol még "épp" formában!
www.theargonath.cc/pictures/misc ... crotk.html

És egy-két TÜNDE:
www.theargonath.cc/pictures/misc ... elves.html

És az össze tünde valamint érdekesebb szöveg hangfájlban letölthető!
www.theargonath.cc/sounds/sounds.html

Namarie!

Több
21 éve 6 hónapja #117049 Írta: Vic

Supersonica írta:

Vic írta: És ne felejtsétek!
Ma este az MTV-n az MTV Hitlist UK-ben ott lesz Orli!!! Úgyhogy ha van MTV otthon, videót készíteni!

Vic, ha a kezdési időpontot megírnád, nagy segítség lenne... Köszi előre is!
(távizzítanám a családot...)

Hát, ez az Nagy Titkok egyike. :)
A külföldi honlapok ennyit írnak:
VCR Alert!: The presenters of MTV Hitlist UK said that Orlando will be on the show on Thursday 17th April between 4pm and 7pm.
A műsor honlapja itt található:
www.mtv.co.uk/mtv.co.uk/en/dynam ... d=30020914
Az tuti, hogy nem a rendes MTV Europe-ot kell nézni, mert az ANGOL MTV-n lesz! (Nekünk otthon van MTV2, MTV Germany és MTV Europe. Majd még megyek kutatni.

Több
21 éve 6 hónapja #117046 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Vic írta: És ne felejtsétek!
Ma este az MTV-n az MTV Hitlist UK-ben ott lesz Orli!!! Úgyhogy ha van MTV otthon, videót készíteni!

Vic, ha a kezdési időpontot megírnád, nagy segítség lenne... Köszi előre is!
(távizzítanám a családot...)

Több
21 éve 6 hónapja #117042 Írta: Vic
OFF: Nagyon köszi, Pennie! 8) :wink: Utána fogok én is bővebben nézni.

Több
21 éve 6 hónapja #117041 Írta: Vic
Orlando Bloom fényképalbumot találhattok az EMPIRE angol filmes újság honlapján.
www.empireonline.co.uk/gallery/g ... guideID=59
A tavalyi Empire díjátadó képeit lehet itt újra megnézni.

Ezt az Orli képet láttátok már?
klikk ide, remélem, hogy bejön
Itt van nagyobb verzióban, de ezt csak menteni tudjátok:
web.singnet.com.sg/~chewgc/ob/ob56b.jpg

Új Pirates képeket (9 db) találhattok itt:
film.msn.dk/pgs/docs/newsItem_dk ... 179&ci=183
A legközépsőn ott gubbaszt Orli is. :D

És ne felejtsétek!

Több
21 éve 6 hónapja #117040 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Vic írta: Ha ezen múlna, akár én is fizetnék azért, hogy tovább üzemeljen, de fogalmam sincs, hogy mi az a PayPal és hogyan tudnék a neten pénzt utalni. :roll: Ha valakinek van fogalma erről, és megkérhetném rá, dobjon egy privit, mert nagyon érdekelne.

Bocs, hogy nem priviben, de más ügyből (Craig Parker Fans fórum reklámmentessé tétele) kifolyólag engem is érint a PayPal ügy, és talán másoknak is hasznos info - ha meg nem így gondolod, Vic, úgyis kitörlöd ;)

A gond az, hogy a PayPal szolgáltatása Magyarországon (még?) nem elérhető... Egyébként ez elvileg egy biztonságos módja a pénzküldésnek. www.paypal.com a cím egyébként, meglepő módon 8)

Épp tegnap néztem én is az OBM oldalát, he te nem írod be, Vic, én tettem volna ;)

Viszont úgy látom, másokat is érint a dolog:

So not only will you be supporting War of the Ring, you will also be insuring the future for all the sites we host. These include:

Orlando Bloom Multimedia
Musings of Viggo
Council-of-Elrond
Fool of a Took
LotR Action Figure Story Book
Quintessential Guide
A Hobbits Tale

Több
21 éve 6 hónapja #117038 Írta: Vic
Eldafinde: ami engem illet, írd csak tovább, ahogy gondolod, kíváncsi vagyok, hogy mit hozol ki belőle. :wink:

Csajok, jól értelmezem, vagy Ti is azt veszitek ki Jas szavaiból az Orlando Bloom Multimedián, hogy ha nem segítenek a honlap olvasói, akkor április 20-tól megszűnik az egész???
orlandomultimedia.net/ - lsd. pirosbetűs rész a honlap tetején, vagy itt:
www.warofthering.net/subscribers ... tion.shtml

[size=9:gg2fxcxj]Ha ezen múlna, akár én is fizetnék azért, hogy tovább üzemeljen, de fogalmam sincs, hogy mi az a PayPal és hogyan tudnék a neten pénzt utalni. :roll: Ha valakinek van fogalma erről, és megkérhetném rá, dobjon egy privit, mert nagyon érdekelne. [/size]

Több
21 éve 6 hónapja #116955 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Vic írta: Sil: ha most azt mondom Neked, hogy ez a poszter meg van nekem eredetiben, óriás méretben, akkor dühös leszel, ugye? :lol: :wink: Bocsi, de én sem bírtam megállni... :lol: :lol:

Vic, most erre mit mondjak? :roll: Ez azért várható volt a Nilder Eldaron tagjától, hogy megvan neked...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 6 hónapja #116949 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
OFF-olnom kell!!!
Sajnos csak szerdán tudok jönni, :cry: , addig is várom priviben az ötleteket!
Ne csak Legsie magánélete legyen a téma: fokozatosan kell közelednem(nünk) hozzá a végkifejlet miatt... khmmm...

(boldog nyuszit!)
Namárie!

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Több
21 éve 6 hónapja #116948 Írta: Eldafinde
" - Csinálok még egyet -mondtam lelkesen és magunk felé fordítottam a fényképezőt- Vagy kettőt.

Katt, katt. "Történelmi jelentőségű dokumentáció. A számítógépmonitoromnak ezennel új tapétája van; többre sajnos úgysem mennék a fotókkal" gondoltam.
Ahogy megnéztem a kész képet, észrevettem, hogy kedvenc tündém körül valami halvány, de tiszta fény ragyog.
- Tessék, megtarthatod, ha akarod -nyújtottam felé az egyiket.
- Hannon le -mondta önkéntelenül a kíváncsiságtól a maga nyelvén. De milyen gyönyörűen csengett a hangja! Szívesen meghallgattam volna ezt a két szót mégegyszer is, de biztos furcsán nézett volna, ha megkérem rá...
Egy darabig nézegette a képeket, majd váratlanul megszólalt:
- Megengeded, hogy én is lefesselek téged?"

Több
21 éve 6 hónapja #116941 Írta: Eldafinde
" Felkeltem mellőle, és bár eléggé nehezemre esett, de távolabbmentem tőle pár lépéssel, és rázúmoltam. "Te jó ég! Egy tünde az objektívben! Ha ezt elmesélném otthon, bekerülnék a zárt osztályra, rögtön a Kleopátra-reinkarnációk és az elvislátók mellé....
- Ha megnyomom ezt a gombot, egy villanást látsz majd.
- Állok elébe -felelte mosolyogva.

Elkattintottam a gépet, majd kihúztam a fényképet a nyílásból.
Visszaültem mellé -közelebb, mint először..- és odaadtam neki.
- Mindjárt meglátod.
Ahogy kirajzolódtak lassan a körvonalak a papíron, úgy húzódott mosolyra Legolas finom vonalú szája."

Több
21 éve 6 hónapja #116937 Írta: Eldafinde
" - Mi van a zsákodban? -kérdezte visszaadva a szemüveget, és figyelte ahogy leszerencsétlenkedem a hátitáskát magamról. "Most bevetem a fényképezőt" gondoltam.

- Ez egy fényképezőgép -mondtam, mikor végre előguberáltam a masinát és feléje nyújtottam. - Egy fényképező -tettem hozzá lassabban.
- Fénnyel tud festeni? -kerekedett el gyönyörű szeme.
Felnevettem: - Valahogy úgy. Megmutathatom?
- Igen -felelte, és hangjában némi izgatottságot véltem felfedezni."

Több
21 éve 6 hónapja #116934 Írta: Eldafinde
folyt. köv.:

"Leült a kőre, én pedig mellé, és bámultam minden mozdulatát.
Kisvártatva a vízpart fái között megcsillanó nap felé tartotta a szemüveget, keresztülnézett rajta, majd felrakta.
- Mintha erejét vesztené a nap. Te nem szereted a fényt? -kérdezte csodálkozva, és rámnézett.
"Istenem! Halálra kereshetnéd magad szemüvegmodellként!" gondoltam, majd ismét erőt kellett gyűjtenem, hogy meg bírjak szólalni.
- De, szeretem. Csak néha zavar a tűző nap fénye, ha a szemembe süt."

Több
21 éve 6 hónapja #116894 Írta: Eldafinde
"Nem mondtam többet, gondoltam, várok egy kicsit -meg akartam tudni, hogy a tündék találékonysága mire elég egy ilyen helyzetben.
- Nap-szem-üveg -forgatta meg kecses ujjaival, majd visszaindult a patak partján fekvő nagy kő felé. -Kérlek, kövess.

Léptei nyomán a friss fű alig lapult le; járása könnyed volt, de magabiztos.
Egy pillanatra megborzongtam, és boldogan tettem eleget kérésének -mint egy kiskutya, követtem lépteit. "

Most el kell mennem -ha bejutok pár óra múlva a laborba :arrow: akkor folyt. köv. ma.
Ha nem, akkor csak köv. szerda :cry: :cry: :cry:

Írjátok meg priviben, mit akartok megtudni Legsie-től (amire a legjobban kíváncsiak vagytok, azt kivéve... :wink: ... ) Én majd mazsolázok belőle és beépítem, ha tudom.
(A sztori vége már megvan... 8) )

Namárie!!!!!!!!!!!!!!!!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.546 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére