- Köszönetek: 0
Legolas (Orlando Bloom)
- Iras
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Lehet, hogy ezt a Tündékbe kéne írnom, de ti mit gondoltok a tündék szexuális életéről??
[size=9:fly2u5no]Előre is bocs, ha egy kicsit nagyon piszkos fantáziám van, de most mit tegyek, ha egyszer ez foglalkoztat perpillanat. [/size]
"Felső-és Alsó-Egyiptom királynőjének szolgálóleánya vagyok én! "
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Arden Borough
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
www.nightrunner.com/cgi-bin/show ... py?id=2679
Legolas és Gimli:
www.nightrunner.com/cgi-bin/show ... py?id=2598
Örökké nem eshet...
- Vic
- Nem elérhető
Supersonica írta: OFF: Vic, mihez képest még két napig? Ugye húsvét vasárnap és hétfőn minden üzlet zárva... tehát kedd, szerda?
A katalógusuk szerint április 23-ig. Ez azt jelenti, hogy még kedd és szerda. Volt még belőle tegnap délután még 6 darab, úgyhogy ha kedden elmész, még bizonyára találni fogsz. Ja, én a ferencvárosi Metróban voltam, és a játékrészlegen találtam meg.
- Supersonica
- Nem elérhető
- Vic
- Nem elérhető
OFF: képzeljétek, mit szereztem be. A Metroban akciósan 2000 Ft-ért lehet még két napig Legolasos/Aragornos puzzle-t kapni. Az egyik TTT-s gyönyörű Legsie van a doboz elején is (Aragornról sajnos csak egy nagyon apró, kicsi kép a doboz alján).
A ciki az egészben az, hogy valami okos ember dupla-oldalas puzzle-t csinált. Ez azt jelenti, hogy az egyik oldalon Legsie-t lehet kirakni, a másik oldalon pedig Aragornt.
Hogy mi ebben a ciki? Ha lett volna annyi eszük, hogy nem két hasonló tónusú, sötét képet választanak ki, hanem mondjuk Legsie kék hátteres lett volna, Aragorn pedig piros, akkor esetleg - ismétlem - esetleg ki tudnánk rakni valamelyiket. Így viszont szerintem 3 éjszaka sem lesz elég arra, hogy egyáltalán kitotózzam, melyik oldala melyik szereplőhöz tartozik... És akkor még össze sem illesztettem a darabokat... Grrr.
Arról nem is beszélve, hogy a Legsie-hívők még szerencsésebbnek mondhatják magukat, mert Legsie-ről elég nagy a kép a doboz elején, könnyebben ki lehet talán rakni. De Aragornról rakjon ki valaki a fentiek ismeretében egy 10x10 cm-es kép alapján egy nagy puzzle-t...
Ezek nem voltak normálisak, annyi szent.
Mindenesetre néhány napom rá fog menni erre a puzzle-re, az tuti.
- Utahu Shiree
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Orlando brad pittel a trójában fog játszani!Azt hiszem.Ha mindenigaz Parist fogja alakítani!De nem biztos!
Utahu
Kered az örökkévalóságban...
Keresd meg életed átkát!
Noinenak
- Melkor a Vala
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Namarie!
- Rándzsa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Layla Nénimë írta: NA NEMÁ!!!!!! :bawling: elnézést de ennek a lánynak olyan balta képe van!!!Nem mintha én szebb lennék vagy vmi de azért szebb lányt is választhatott volna-sztem az ex szebb volt!-
Amúgy előkotortam az összes újság cikkemet Orliról és vmi olyasmit olvastam hogy Brad Pittel fog szerepelni vmi Shakespeare drámában...-azt már elfelejtettem mien drámában-és jövőre játszák...Ti tudtok erről vmit?
Rándzsa:very cool!!!!Tök szép ez a kép... 8O
Szerintem akkor lenne egész jó a kép , ha Katet kivágnank és a sajátunkat raknánk bele........ Egész harmónikus lenne
( Bocsi Kate-rajongók.....de én bukott a szőke hercegre....Nem is kicsit..
Na, jó! Talán egy kicsit túloztam...aLotr-ban a szőkékre/fiúkra/ bukom...)
Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
agh burzum-ishi krimpatul.
- Misteq
- Nem elérhető
Amúgy előkotortam az összes újság cikkemet Orliról és vmi olyasmit olvastam hogy Brad Pittel fog szerepelni vmi Shakespeare drámában...-azt már elfelejtettem mien drámában-és jövőre játszák...Ti tudtok erről vmit?
Rándzsa:very cool!!!!Tök szép ez a kép... 8O
"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"
- Rándzsa
- Nem elérhető
Sil írta: Ez viszont egész tetszik:
ring.unalis.com.tw/01_about/char ... egolas.jpg
Nyugi nekem is tetszik...... Nagyon is..
Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
agh burzum-ishi krimpatul.
- Melkor a Vala
- Nem elérhető
Vic írta: Szasztok!
Úgy néz ki, hogy az Orlando Bloom Multimedia megmenekült a bezárástól. :itscool:
Egy francia újságban, a Voiciben jelent meg egy Orli-Kate kép, íme:
web.singnet.com.sg/~chewgc/ob/voici_feb03.jpg
Alatta a képaláírás angolul így hangzik:
"Orlando Bloom : Great Lord with his girlfriend. The 26 years old archer-elf of The Lord Of The Rings fell in love with Kate Bosworth ("The Horse Whisperer"). To declare his feelings, he bought her a 24 carats-gold bracelet. Delighted, the actress (20 years old), wore it at a dinner in L.A. with Orlando and his Pirates Of The Caribbean co-stars, including Johnny Depp. When the team flew to the Grenadines, the pretty blond -still in heaven- followed her fav actor."
Részvétem minden Legolas rajongónak beigazolódott hát!....
Esküvő nem lesz??? Na jó csak vicc volt! (tudom rossz vicc) Nah de mindegy Amúgy elég gáz a csaj! :crap: Hogy miért pont vele :
Namarie!
- Vic
- Nem elérhető
Úgy néz ki, hogy az Orlando Bloom Multimedia megmenekült a bezárástól. :itscool:
Egy francia újságban, a Voiciben jelent meg egy Orli-Kate kép, íme:
web.singnet.com.sg/~chewgc/ob/voici_feb03.jpg
Alatta a képaláírás angolul így hangzik:
"Orlando Bloom : Great Lord with his girlfriend. The 26 years old archer-elf of The Lord Of The Rings fell in love with Kate Bosworth ("The Horse Whisperer"). To declare his feelings, he bought her a 24 carats-gold bracelet. Delighted, the actress (20 years old), wore it at a dinner in L.A. with Orlando and his Pirates Of The Caribbean co-stars, including Johnny Depp. When the team flew to the Grenadines, the pretty blond -still in heaven- followed her fav actor."
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Augustíne
- Nem elérhető
Eld: Hajrá! Nagyon gorni!
Azt olvastam az orlandomultimedia-n, h lehet, h Orli 1ütt fog játszani Adrien Brodyval!! (szívem csücskei nagyon bírom azt a pasit is! )
Húú! Orli annyira ééédes itt:
www.qksrv.net/click-1260859-1028 ... id%3D19073
ORLANDO 4ever!!!!
- Taveren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Eldafinde: Nagyon tetszik a történeted, várom a folytatást! pl...Mit szól majd a többi tünde Hozzád...ha valóban elkíséred(?)
To be honest I don't know what I'm looking for.../D.G./
- Melkor a Vala
- Nem elérhető
thaipremiums.velocall.com/image/ ... 8667_0.jpg
És ezt a képet láttátok??? ( jó tudom hülye kérdés!) Meg-se kell nézni! Ilyen az én formám...
www.theargonath.cc/pictures/hdelves/hdelves.html
Van egy-két kép ami nekem tetszik!
Meg egy-két Art:
www.theargonath.cc/pictures/elve ... enart.html
És még képek a kettőből!
www.theargonath.cc/pictures/tttc ... rdshd.html
És a 3-ból! Itt van Szmeágol még "épp" formában!
www.theargonath.cc/pictures/misc ... crotk.html
És egy-két TÜNDE:
www.theargonath.cc/pictures/misc ... elves.html
És az össze tünde valamint érdekesebb szöveg hangfájlban letölthető!
www.theargonath.cc/sounds/sounds.html
Namarie!
- Vic
- Nem elérhető
Supersonica írta:
Vic, ha a kezdési időpontot megírnád, nagy segítség lenne... Köszi előre is!Vic írta: És ne felejtsétek!
Ma este az MTV-n az MTV Hitlist UK-ben ott lesz Orli!!! Úgyhogy ha van MTV otthon, videót készíteni!
(távizzítanám a családot...)
Hát, ez az Nagy Titkok egyike.
A külföldi honlapok ennyit írnak:
VCR Alert!: The presenters of MTV Hitlist UK said that Orlando will be on the show on Thursday 17th April between 4pm and 7pm.
A műsor honlapja itt található:
www.mtv.co.uk/mtv.co.uk/en/dynam ... d=30020914
Az tuti, hogy nem a rendes MTV Europe-ot kell nézni, mert az ANGOL MTV-n lesz! (Nekünk otthon van MTV2, MTV Germany és MTV Europe. Majd még megyek kutatni.
- Supersonica
- Nem elérhető
Vic írta: És ne felejtsétek!
Ma este az MTV-n az MTV Hitlist UK-ben ott lesz Orli!!! Úgyhogy ha van MTV otthon, videót készíteni!
Vic, ha a kezdési időpontot megírnád, nagy segítség lenne... Köszi előre is!
(távizzítanám a családot...)
- Vic
- Nem elérhető
- Vic
- Nem elérhető
www.empireonline.co.uk/gallery/g ... guideID=59
A tavalyi Empire díjátadó képeit lehet itt újra megnézni.
Ezt az Orli képet láttátok már?
klikk ide, remélem, hogy bejön
Itt van nagyobb verzióban, de ezt csak menteni tudjátok:
web.singnet.com.sg/~chewgc/ob/ob56b.jpg
Új Pirates képeket (9 db) találhattok itt:
film.msn.dk/pgs/docs/newsItem_dk ... 179&ci=183
A legközépsőn ott gubbaszt Orli is.
És ne felejtsétek!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Bocs, hogy nem priviben, de más ügyből (Craig Parker Fans fórum reklámmentessé tétele) kifolyólag engem is érint a PayPal ügy, és talán másoknak is hasznos info - ha meg nem így gondolod, Vic, úgyis kitörlödVic írta: Ha ezen múlna, akár én is fizetnék azért, hogy tovább üzemeljen, de fogalmam sincs, hogy mi az a PayPal és hogyan tudnék a neten pénzt utalni. Ha valakinek van fogalma erről, és megkérhetném rá, dobjon egy privit, mert nagyon érdekelne.
A gond az, hogy a PayPal szolgáltatása Magyarországon (még?) nem elérhető... Egyébként ez elvileg egy biztonságos módja a pénzküldésnek. www.paypal.com a cím egyébként, meglepő módon
Épp tegnap néztem én is az OBM oldalát, he te nem írod be, Vic, én tettem volna
Viszont úgy látom, másokat is érint a dolog:
So not only will you be supporting War of the Ring, you will also be insuring the future for all the sites we host. These include:
Orlando Bloom Multimedia
Musings of Viggo
Council-of-Elrond
Fool of a Took
LotR Action Figure Story Book
Quintessential Guide
A Hobbits Tale
- Vic
- Nem elérhető
Csajok, jól értelmezem, vagy Ti is azt veszitek ki Jas szavaiból az Orlando Bloom Multimedián, hogy ha nem segítenek a honlap olvasói, akkor április 20-tól megszűnik az egész???
orlandomultimedia.net/ - lsd. pirosbetűs rész a honlap tetején, vagy itt:
www.warofthering.net/subscribers ... tion.shtml
[size=9:gg2fxcxj]Ha ezen múlna, akár én is fizetnék azért, hogy tovább üzemeljen, de fogalmam sincs, hogy mi az a PayPal és hogyan tudnék a neten pénzt utalni. Ha valakinek van fogalma erről, és megkérhetném rá, dobjon egy privit, mert nagyon érdekelne. [/size]
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Vic, most erre mit mondjak? Ez azért várható volt a Nilder Eldaron tagjától, hogy megvan neked...Vic írta: Sil: ha most azt mondom Neked, hogy ez a poszter meg van nekem eredetiben, óriás méretben, akkor dühös leszel, ugye? Bocsi, de én sem bírtam megállni...
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Eldafinde
- Nem elérhető
Sajnos csak szerdán tudok jönni, , addig is várom priviben az ötleteket!
Ne csak Legsie magánélete legyen a téma: fokozatosan kell közelednem(nünk) hozzá a végkifejlet miatt... khmmm...
(boldog nyuszit!)
Namárie!
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Eldafinde
- Nem elérhető
Katt, katt. "Történelmi jelentőségű dokumentáció. A számítógépmonitoromnak ezennel új tapétája van; többre sajnos úgysem mennék a fotókkal" gondoltam.
Ahogy megnéztem a kész képet, észrevettem, hogy kedvenc tündém körül valami halvány, de tiszta fény ragyog.
- Tessék, megtarthatod, ha akarod -nyújtottam felé az egyiket.
- Hannon le -mondta önkéntelenül a kíváncsiságtól a maga nyelvén. De milyen gyönyörűen csengett a hangja! Szívesen meghallgattam volna ezt a két szót mégegyszer is, de biztos furcsán nézett volna, ha megkérem rá...
Egy darabig nézegette a képeket, majd váratlanul megszólalt:
- Megengeded, hogy én is lefesselek téged?"
- Eldafinde
- Nem elérhető
- Ha megnyomom ezt a gombot, egy villanást látsz majd.
- Állok elébe -felelte mosolyogva.
Elkattintottam a gépet, majd kihúztam a fényképet a nyílásból.
Visszaültem mellé -közelebb, mint először..- és odaadtam neki.
- Mindjárt meglátod.
Ahogy kirajzolódtak lassan a körvonalak a papíron, úgy húzódott mosolyra Legolas finom vonalú szája."
- Eldafinde
- Nem elérhető
- Ez egy fényképezőgép -mondtam, mikor végre előguberáltam a masinát és feléje nyújtottam. - Egy fényképező -tettem hozzá lassabban.
- Fénnyel tud festeni? -kerekedett el gyönyörű szeme.
Felnevettem: - Valahogy úgy. Megmutathatom?
- Igen -felelte, és hangjában némi izgatottságot véltem felfedezni."
- Eldafinde
- Nem elérhető
"Leült a kőre, én pedig mellé, és bámultam minden mozdulatát.
Kisvártatva a vízpart fái között megcsillanó nap felé tartotta a szemüveget, keresztülnézett rajta, majd felrakta.
- Mintha erejét vesztené a nap. Te nem szereted a fényt? -kérdezte csodálkozva, és rámnézett.
"Istenem! Halálra kereshetnéd magad szemüvegmodellként!" gondoltam, majd ismét erőt kellett gyűjtenem, hogy meg bírjak szólalni.
- De, szeretem. Csak néha zavar a tűző nap fénye, ha a szemembe süt."
- Eldafinde
- Nem elérhető
- Nap-szem-üveg -forgatta meg kecses ujjaival, majd visszaindult a patak partján fekvő nagy kő felé. -Kérlek, kövess.
Léptei nyomán a friss fű alig lapult le; járása könnyed volt, de magabiztos.
Egy pillanatra megborzongtam, és boldogan tettem eleget kérésének -mint egy kiskutya, követtem lépteit. "
Most el kell mennem -ha bejutok pár óra múlva a laborba akkor folyt. köv. ma.
Ha nem, akkor csak köv. szerda
Írjátok meg priviben, mit akartok megtudni Legsie-től (amire a legjobban kíváncsiak vagytok, azt kivéve... ... ) Én majd mazsolázok belőle és beépítem, ha tudom.
(A sztori vége már megvan... )
Namárie!!!!!!!!!!!!!!!!