- Köszönetek: 0
Legolas (Orlando Bloom)
- Rándzsa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Ellana írta:
Neframíel írta: Most lenne egy depis kérdésem. Ha lemegy a harmadik film is, vajon mi lesz a topicokkal?? Bővebben az oldalakkal, meg fórumokkal?? Vajon meddig fognak fennmaradni? /Remélem sokáig./
Szerintetek??
Szerintem elég sokáig megmaradnak, mert még a film után is lesz miről beszélni. Meg a könyvek megmaradnak, azokról is lehet vitázni. Legfeljebb lerövidül egy kicsit a fórum. Legalábbis, remélem.
Hát lehet, hogy Orlandonak más szerepei lesznek, és arról is lehet vitázni.
De lehet, hogy nekünk a "szőke ciklon" tetszik....
A filmben való szereplése pedig márcsak Orlitól függ...
Vagyis nekem ez a véleményem....
Lehet, hogy másoknak ez nem ttszik, de nekem valahogy így "látszódik
lelki szemeim előtt".......
Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
agh burzum-ishi krimpatul.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ellana
- Nem elérhető
Neframíel írta: Most lenne egy depis kérdésem. Ha lemegy a harmadik film is, vajon mi lesz a topicokkal?? Bővebben az oldalakkal, meg fórumokkal?? Vajon meddig fognak fennmaradni? /Remélem sokáig./
Szerintetek??
Szerintem elég sokáig megmaradnak, mert még a film után is lesz miről beszélni. Meg a könyvek megmaradnak, azokról is lehet vitázni. Legfeljebb lerövidül egy kicsit a fórum. Legalábbis, remélem.
"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Neframíel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nem hiszitek??
[size=9:37qgwhc9]/Biztos hogy az utolsó jelenetekben a távolodó hajókat mutatják... és ott mosolyog szomorúan a tüncink is.... esetleg integet - habár az nagyon holywood-i sallangos lenne.
Mért kell ezt velem csinálni?! Most jó nekik ha bőgök a moziban kismillió emberrel körülvéve?? Jó??? Legalább otthon, a könyv fölött senki se látta. De a moziban??!/[/size]
Most lenne egy depis kérdésem. Ha lemegy a harmadik film is, vajon mi lesz a topicokkal?? Bővebben az oldalakkal, meg fórumokkal?? Vajon meddig fognak fennmaradni? /Remélem sokáig./
Szerintetek??
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Augustíne
- Nem elérhető
Az új ROTK-os Tmához: sztem tuti, h utal rá a film, h 1ütt Lhajóztak!!!Legalábbis remélem! végül is ők is +határozó szerepet töltöttek be a szövetségben!
A régi Tmához: ugye Orli megy Spanyolba nyáron, nem? (én is, és poén lenne, ha összefutnánk... ). Szóval ha találkoznék vele, tuti, h +szólítanám, de nem úgy,h közben véágig hiszizek, hanem csak normálisan, és persze a képek sem maradhatnának L.
A "fog"-Tmához: sztem az az igazi foga! Régen is ugyanilyen szép volt!!
:biggrin2:
Vic: említettél pár oldallal előbb vm.-lyen barátnőt! akkor most jár Orli vk-vel, vagy sem??!!!
jah! lenne 1 kérsem, bár elég hülyeség, és nem hiszem, h tudnátok rá válaszolni:
Nem tudná vk megmondani nekem, Orli Canterbury-i címét?? (nyáron megyek Angliába, és 1 napra canterburybe is!!!!)
ORLANDO 4ever!!!!
- Eldafinde
- Nem elérhető
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Eldafinde
- Nem elérhető
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Eldafinde
- Nem elérhető
A Trója szereposztását olvasva: nem látom sehol, hogy görög istennevek szerepelnének.... 8O 8O 8O
Most akkor mi van?! A történetben kiemelkedő szerepet játszanak az istenek!!! Nem lesz benne egy szál isten, nem sok, annyi sem???????
- Eldafinde
- Nem elérhető
Vic írta: Mit gondoltok, szerintetek PJ fog utalni arra, hogy Gimli Legolasszal elhajózik végül, vagy nem?
Szerintetek mi lesz az utolsó jelentet a filmben, ahol Legolast láthatjuk még?
Jó lenne, ha utalna rá. (Az lenne a csúcs, ha láthatnánk, ahogy Legsie építi a hajót..."felülsemmiben"... )
Az utolsó jelenet, amiben szerintem tutira szerepel, az Gorni megkoronázása.
- Vic
- Nem elérhető
Új képet most még nem tudtam hozni, viszont egy témafeldobást megejtenék.
Svindler most nyitott egy topicot a Király visszatér címmel, ahol már most sokan találgatnak, hogy benne lesz-e a harmadik filmben Szürkerév vagy a Megye megtisztítása.
Kérdésem:
Mit gondoltok, szerintetek PJ fog utalni arra, hogy Gimli Legolasszal elhajózik végül, vagy nem?
Szerintetek mi lesz az utolsó jelentet a filmben, ahol Legolast láthatjuk még?
- Alasse Númenesse
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Látom szép kis csapat gyült itt össze.
Ajánlom mindenkinek a theorlandobloomfiles.com oldalt. Nagyon izgiek a képek.Lesz valami Orlis tali a közeljövőben? :
Ai na vedui Dunadan! Mai govannen!
- Rándzsa
- Nem elérhető
Egy-két vásárólható postert:
www.allposter.com/gallery.asp?aid=563119&item=357922
Nem túl sok, de vannak jó képek...
Oldalak vannak sorba szóval végig lehet nézni...
Ha már láttátok akkor bocsi...
Naras: a történeted jó, de vmi átvezetést kellett volna írnod...
Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
agh burzum-ishi krimpatul.
- Eldafinde
- Nem elérhető
Nem semmi szuvenír, az biztos...
- Eldafinde
- Nem elérhető
Vic írta: Új Orli kép.
Csak óóóóvatosan, mert nagyot üt! www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 03june.jpg
Ez a tornacipő..... De legalább fehér....
- Vic
- Nem elérhető
- Legsie-s rendszámtábla :
www.tolkientown.com/shop/product ... ts_id=1199
- Legsie párna
Legsie-s paróka férjeknek, barátoknak, szeretőknek
- ha engem kérdeztek, elég béna szegény
- Vic
- Nem elérhető
A Pirates két leginkább ismert képét most tűéles minőségben lehet zip-formátumban letölteni. Képenként kb. 250 kB.
jobb egérgombbal klikk ide és mentés másként - ZIP
- Arwena
- Nem elérhető
bocs az offért de ahova csak tudom beírom holnap törölhetitek.
köszi
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- Vic
- Nem elérhető
Hát nem tudom, Csajok, de én szívesen nézegetem a fiút bárhol, legyen az a foga vagy bármi mása... A mosolya pedig gyönyörű, úgyhogy ami engem illet, akárhány képen el tudom nézegetni...Eldafinde írta: Ez az! Akad rajta sok egyéb más néznivaló is.....
Ismeritek ezt a képet? Orli és Sean - új kép!
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... 3june2.jpg
- Eldafinde
- Nem elérhető
Namarie írta:
ÉSzAH, dehogy utálunk ki, csak én úgy vagyok, hogy nem ló ő, hogy a fogait kelljen nézegetni.....
Ez az! Akad rajta sok egyéb más néznivaló is.....
- Namarie
- Nem elérhető
Vic írta:
ÉSzAH írta: Lányok, már ne is haragudjatok, de felháborító, hogy milyen érdektelenséget tanusítotok - ti többiek, tehát nem Arwena - Orlando fogaival szemben. Hát Legolas/Orlando-rajongók vagytok ti??? /Az istenekre nehogy kiutáljatok innen, csak vicceltem./
ÉSzAH, dehogy utálunk ki, csak én úgy vagyok, hogy nem ló ő, hogy a fogait kelljen nézegetni.....
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Vic
- Nem elérhető
- Vic
- Nem elérhető
ÉSzAH írta: Lányok, már ne is haragudjatok, de felháborító, hogy milyen érdektelenséget tanusítotok - ti többiek, tehát nem Arwena - Orlando fogaival szemben. Hát Legolas/Orlando-rajongók vagytok ti??? /Az istenekre nehogy kiutáljatok innen, csak vicceltem./
Oké, oké, értem a célzást. Tehát, leányzók, vadászatra fel! Szerintetek melyik az az első kép Orliról, ahol vigyorogva lehet látni, hogy a fogait alapos vizsgálatnak vethessük alá?
Olyan képeket kerestem, amelyekre rögtön rá lehet klikkelni, és nem kell lementeni őket. Remélem, hogy bejönnek rendesen.
Észi, a kedvenc Orli képeden is röhög a Drága, itt is látszik, hogy mennyire szabályosak a fogai, de az esetleges hibákat nem lehet látni, mert fekete-fehér a kép, és nem túlságosan közeli.
www.full-bloom.net/images/mags/ahp/ahp13.jpg
Ez a kép még 2001 telén készült, tehát két éves.
www.full-bloom.net/images/mags/misc/mag181.jpg
- ez a kép egy ausztrál újságból való 2002 november.
www.full-bloom.net/images/mags/misc/mag153.jpg
- OK magazin, 2002 március
www.images.orlandocentral.net/pi ... pire07.jpg
- EMPIRE Awards, szintén tavaly
www.images.orlandocentral.net/pi ... afta05.jpg
- BAFTA, 2002-ben
www.full-bloom.net/images/mags/misc/mag74.jpg
- ez talán a legrégebbi mosolygós képek egyike, még a GYU forgatásáról, félig kopaszon
Nos, emberek, ezeket a fenti mosolyokat kellene összevetni ezzel a kérdéses képpel (bocsi, erre nem fogtok tudni ráklikkelni, csak menteni):
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ttpc12.jpg
Hajlok arra, hogy a fogain valóban történt változtatás az elmúlt két évben, de nem vészes. Azelőtt is meseszép, szabályos fogsora volt a Drágának. Ti mit gondoltok?
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Arwena írta: hát szerintem akkor is a sajátja de ez magán vélemény.
tudodmit látogassuk meg és kérdezzük meg
kössük össze a kellemest a hasznossal
Oké felőlem mehetünk, de szigorúan inkognitóban!
Lányok, már ne is haragudjatok, de felháborító, hogy milyen érdektelenséget tanusítotok - ti többiek, tehát nem Arwena - Orlando fogaival szemben. Hát Legolas/Orlando-rajongók vagytok ti??? /Az istenekre nehogy kiutáljatok innen, csak vicceltem./
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
- Eldafinde
- Nem elérhető
Layla Nénimë írta: Nem tom hogy tudjátok e de leírom mer nagyon jó képek vannak itt nézzétek meg!!!
disney.go.com/disneypictures/pirates/index.html
1000 hannon le!!!!!!!!!!!!!
- Eldafinde
- Nem elérhető
Undómiel Arwen írta: Off:Azt hiszem azért ilyen lassú most minden a neten, mert feldobtak a hálóra egy új demót, vagy kisfilmet, ami tömeges letöltést eredményez.Pontosan nem tudom mi lehet ez, legutóbb az Unreal T. 2003 okozott fennakadást, de az is lehet, hogy egy féreg van ismét valahol a hálón.
Nálam csak ez a fórum volt a lassú. De ez hatványozottan...
- Misteq
- Nem elérhető
disney.go.com/disneypictures/pirates/index.html
"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"
- Undómiel Arwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
,,Even the smallest person can change the course of the future''
- Eldafinde
- Nem elérhető
Letörtem belőle egy darabot, és megettem; bár majdnem félrenyeltem a falatot, mert Legolas le sem vette rólam gyönyörű szemét, figyelve a lembas rám gyakorolt hatását.
Volt hatása, az biztos. Először csak a különlegesen finom, édes ízét éreztem, ami szétáradt a nyelvemen, majd a számban. Aztán valami leírhatatlan melegség kezdett elárasztani -nem olyan, mint amikor Legolas rámnéz..-, a fejem búbjától indult el valamiféle erő, és szétáradt az egész testemben. Nagyon frissnek, erősnek, magabiztosnak és boldognak éreztem magam tőle,. Legszívesebben rávetődtem volna imádatom tárgyára..."