- Köszönetek: 0
Legolas (Orlando Bloom)
- Supersonica
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Reinatha írta: Sziasztok again
Csak nem nyugszom... most mondjatok meg pls, ezeken a Legsie/ Haldir - fele fotokon 2 kulonfele fonasi mod lathato vagy mar csak en nem latok jol???!! Esetleg le vagyok maradva valamirol :crying: ...
Nem vagy lemaradva
Az 1. részben Legsie haja hagyományosan volt befonva. Ez már a rendezői változatból van, így már a 2. rész fonása jött elő
A 2. részben már cifrázták...
Amúgy szerintem rossz parókát vettek fel
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Reinatha
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Csak nem nyugszom... most mondjatok meg pls, ezeken a Legsie/ Haldir - fele fotokon 2 kulonfele fonasi mod lathato vagy mar csak en nem latok jol???!! Esetleg le vagyok maradva valamirol :crying: ...
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ovie36.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... vie104.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ovie41.jpg
(Ceppet szem ciki az alairaszom )
Official Keeper Of Dinendal, Silent Scout Of Lothlorien
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Mit csinálsz te itt?
Honnan van neted???
(hajaj, még nem adtam föl a levelet... )
Vic: szavadon foglak:
(helyszín: Rohan, 1db ivó, és sok sok sör a beszélgetok mellett)
Gimli: Te, Legolas!
L (kecsesen felhúzott szemöldök, és kedves mosoly, elvégre Gimli a barátja): Igen?
G: Elmondok valamit amit még nem mondtam....
L: Mit? (szemét a mennyezetre emeli, mert úgy sejti, Gilmi megint Galadrielt hozza szóba, meg annak haját)
G: A Kürtvánál történt...
L: Nocsak... (kecsesen felhúzza a másik szemöldökét is, ezt még tényleg nem hallotta)
G: Szóval... (közelebbhajolva) de ne mondd meg Aragornnak...
L: Jó, nem mondom... O most úgyis a kardját törölgeti mint mindig... ahelyett hogy kezet mosna...
G: Amikor ketten kimentünk a kiskapun, hogy megtisztítsuk a hidat...
L: Igen?
G: Hát akkor... Bevallotta...
L: Igen? Mit?
G: Hogy nem tud távolt ugrani...és...
L: És?
G: Hát... nekem kellett átdobnom... különben leesett volna...
megfelel?
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Vic
- Nem elérhető
Hoztam Nektek még néhány képet Orli/Legsie-ről és a ruhapróbákról:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... photo8.jpg - kis állókép, feketében
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... hoto10.jpg - Legsie gyönyörű nyaka - csak nekünk
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... hoto11.jpg - Legsie meghajol előttünk
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... hoto12.jpg - Legsie félig alszik - biztos korán van
A többit nem teszem be, mert túl kicsi, és semmi különös.
Itt a link:
www.theorlandobloomfiles.com/
- Reinatha
- Nem elérhető
Fodrasz lesz a vege.
Azert koszonom szepen mindenkinek!
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Az en modszerem 2 agu. De ha neked ugyanaz jott ki mint ami az altalad megadott kepen van, akkor az mar jo
Az oldalfonatok holt egyszeruek. Ugyanolyan mint a normal fonas 3 agbol, csak minden egyes fonas utan hozzaszedsz mindegyik tincshez meg egy kicsit. Egyebkent nem kell hozza dus haj (egyikhez sem). Nekem nem dus a hajam megis szep lett.
De asszem en is inkabb megkerdezem egy fodrasztol.
Ugy tudom annak a fonasnak ami hatul van es nem ketoldalt, kalász-fonás a hivatalos neve. De lehet hogy tevedek.
Beleg
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- Manndil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Járd a saját utad, s ha társad akad, fogadd barátságát, míg együtt haladtok, s válj el könnyű szívvel tőle, ha új útra térsz, s emlékezz rá barátsággal, míg utad végéig érsz.
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Addig is angolul elolvasható itt:
orlandomultimedia.net/diary/ninediary.html
- Niké
- Nem elérhető
A legegyszerűbb egy jó fodrászt megkérdezni és megkérni hogy mutassa be!
Na mit szóltok?
A képek: :up:
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Az ezüst haj is nagyon tündés Egyébként én két problémás részt látok ebben a frizurában. Az oldalfonatok a bonyolultabbak, a hátsó már egyszerűbbnek néz ki. A másik az, hogy ehhez dús, hosszú és egyenes haj szükségesReinatha írta: Megoszulok, mire rajovok a titkara (akkor meg mar minek fonogassam? :bawling: )
Ja, és ne ezt a képet nézd, ezen már kicsit össze van kócolódva! A FOTR bővített képek között vannak jó képek róla oldalról és hátulról is!
- Reinatha
- Nem elérhető
Az -be is, megkisereltem a Nike-fele fonasi technikat kivitelezni. Egesz szep/erdekes dolog jott ki belole, bar szerintem valamit nem jol ertelmeztem, mert meg mindig nem AZ ( www.craig-parker.net/index.php4? ... allery=ttt -> 5.sor/3.)a tunde fonat lett belole.
Megoszulok, mire rajovok a titkara (akkor meg mar minek fonogassam? :bawling: )
Beleg: a te modszered 3 vagy 5 agu?
Es hogy ne legyen off: :legolas1:
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Legolas
kep.tar.hu/giovanna/images/pic1748006.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ttt165.jpg
kep.tar.hu/giovanna/images/pic1747996.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ttt127.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... /ttt65.jpg
Orli
www.freeweb.hu/lordoftherings/Pics/lij_orli2.jpg
www.full-bloom.net/images/mags/misc/mag150.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... oyoung.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... kinema.jpg
- Augustíne
- Nem elérhető
Én néptáncoltam kb. 3-4 évet, de fonást nem tanítottak. Bár a bnőm mutatott egy hasonló fonást, amit 5 tincsből kell megcsinál, és hasonlóan kell fonni, szóval 2-vel arrébb kell mindig tenni a legszélső tincset... Na, mind1! Ezt így nem lehet elmagyarázni!
ORLANDO 4ever!!!!
- Supersonica
- Nem elérhető
- Niké
- Nem elérhető
- Legolas01
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Niké írta: Huh...nem tom menni fog-e...meg próbálom, tehát:
ugyan úgy mint a simánál 3ágba veszed a hajad de nem felülről hanem alulról rakod és közben megtekered a tincset...
hát jobban nem tom de majd megkérdezem olyantól aki tudományosabban tudja leírni. Addig próbálkozz!
Sok sikert! :itscool:
KÖSZIKE!!!!! :legolas1:
Zöldelombfi Legolas
"...Ha a partról sirályrikoltozást hallasz,
Vadonán nyugvó szív többé nem maradhatsz!"
- Niké
- Nem elérhető
ugyan úgy mint a simánál 3ágba veszed a hajad de nem felülről hanem alulról rakod és közben megtekered a tincset...
hát jobban nem tom de majd megkérdezem olyantól aki tudományosabban tudja leírni. Addig próbálkozz!
Sok sikert! :itscool:
- Legolas01
- Nem elérhető
Niké írta: Ha már a fonásnál tartunk....tanul valaki néptáncot?
mert én igen és nekünk fonást is tanítanak sok különfélét és a Legsie-féle fonást is tanultuk már.Tehát ha valakinek néprajzos v. néptáncos ismerőse van akkar rohamozza meg!....hátha járatos a témában :itscool:
Légyszi írd le maximum ha nem értem meg akkor hülye képpel fogom a monitort bámulni!!Előre is köszi!!
Zöldelombfi Legolas
- Niké
- Nem elérhető
mert én igen és nekünk fonást is tanítanak sok különfélét és a Legsie-féle fonást is tanultuk már.Tehát ha valakinek néprajzos v. néptáncos ismerőse van akkar rohamozza meg!....hátha járatos a témában :itscool:
- Csavargó
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Üdv: Csavargó
Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.
- Hunnai
- Nem elérhető
Thank you very-very much, de nem sokra mentem vele Nagykanizsán Ettől függetlenül megvettem (490 píz volt, de megérte) [size=9:otbql074]a Frodós és az Avrilos kártyával puhára főzöm kis barátosnémat, és egyszersmint meghálálom a Lays-es kártyát is [/size]Supersonica írta:
Maffia írta: Jíhhajjjjj!!!!!! Asszem tudok is egy helyet, ahol lehet venni német Bravo-t. Legalábbis eccer láttam.
Váci utcában, a nagy Aranypók mellett van egy kimondottan külföldi újságokra szakosodott üzlet. Ajánlom mindenkinek (egy pld-t hagyjatok nekem is, megyek holnap !)
Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!
- Vic
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Hmmm...
Nos...
Mit is akartam ide írni???
hajaj...
Talán egy rövid szösszenetet Gimliről, amint előadja Legolasnak három hordó mézsör után, hogy miként hajította Aragorn oda a kapuhoz.
- Vic
- Nem elérhető
Beleg Cúthalion írta: Ide is beteszem, mert ugy emlexem mar sokan erdeklodtek iranta:
Ugy tunik rajottem a tunde fonas titkara. Ha valaki keri, a kovetkezo talin megcsinalom neki
Beleg
Beleg, hálám örökre üldözni fog, ha segítesz!
(Legsie nem hajlandó elárulni, hiába követelem...)
- Vic
- Nem elérhető
Csavargó írta: Üdv!!!
talán figyelmetlen voltam és nem vettem észre ha betettétek (boccccsss) de én nagyon szeretnék olyan kendős képeket! (werkfilm)
ha tudnátok nekem segíteni azt nagyon megköszönném!!!
Üdv: Csavargó
Íme a kendős képek még egyszer:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... wbttt5.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... wbttt6.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... wbttt3.jpg
fekete-fehér kép
- Ery
- Nem elérhető
Ez jó
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Míriel
- Nem elérhető
Tudjátok, min gondolkodtam? Ugye Orli szörfözik? Nem lehet, hogy a deszkás nagyjelenetet vmi hullám tetején vették föl? V. esetleg vmi hegyen csúszott le, bár jól megnéztem, és a lépcsők tényleg megdobják a deszka elejét. Igazából persze így nem lehetne nyilazni, de aki tud, az tud
És gondolkodtam a lembason is: ha bételdiólevélbe (de igaz ez bármelyik diófajtára) csavarod az ételt, sokáig friss marad.
Tud valaki ostyát sütni? Olyasmi lehet, mint a túlsült gofri, nem?
Üdv: Míriel
Úgy érzem, tele van a szám földdel.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Nos...
Mit is akartam ide írni???
hajaj...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Legolas01
- Nem elérhető
Zöldelombfi Legolas
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Nem tudnam leirni ugy hogy meg is tudd csinalni utana. Ezt latni kell.
Beleg
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"