Éomer (Karl Urban)

Több
21 éve 5 hónapja #125216 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Sil: GYÖNYÖRŰŰ KÉP!!!

Csajok, ezt kapjátok ki!
A minap felszállok a 6os villamosra az Üllői úton, tömegnyomi, mint mindig, és mellettem állt 1 srác....
<8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Mimimimimiii???>
Alig hittem a szememnek! Szőke haja volt (igaz, hogy rövid...), sötét, ragyogó nagy szemei, a jól ismert édesen kérdő pillantással, orra, szája, álla, egész arcformája EGY AZ EGYBEN ÉOMER!!!!! ... aazazhogy Karl, de hát ő nem szőke, mint tudjuk!
Nem kellett sok, hogy a baseballsatyesz helyett egyből a fehér lófarkos sisakot lássam a fején!! Tyűha!!! :itscool:
A végén aztán már abszolúte kérdővé vált a pillantása, mivel nyilván el se tudta képzelni, mi a jófenéér' bámulom annyira! Aztán a Boráros téren le is szállt..
Nagy élmény volt, mit ne mondjak!
ÉOMER A KIRÁLY!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #124108 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #123971 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Sziasztok!
Szerintetek benne lesz az a rész a ROTK-ban amikor Éomer és Éowyn egy kürtöt ad ajándékba Trufának?mer akkor ott is szerepelne meg a halotti tornál is(ha benne lesz)meg a csatában....

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 6 hónapja #123959 Írta: Artemisz

Agoura írta: Akkor megnyugodtam,már megijjedtem,hogy Theodennel csinálnak vmit 8O Köszi!

Frászkarikát!! :P :P Nem láttad még a Théoden-topicba milyen fantasztikus képet tett be Sil Rotk-Théodenről? Lenyűgöző!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 6 hónapja #123958 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Artemisz írta: Nem az egész sereget ő vezeti, csak a sereg egyik szárnyát! Gondolom legalábbis, mivel a könyvben így volt. A sereget term. Théoden fogja vezetni!

Akkor megnyugodtam,már megijjedtem,hogy Theodennel csinálnak vmit 8O Köszi!

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Több
21 éve 6 hónapja #123956 Írta: Artemisz

Agoura írta:

Nefadar írta: A RotK-ban többet kell szerepelnie, mert ő vezeti a Rohir sereget Gondorba...

És Theoden mit fog csinálni?

Nem az egész sereget ő vezeti, csak a sereg egyik szárnyát! Gondolom legalábbis, mivel a könyvben így volt. A sereget term. Théoden fogja vezetni!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 6 hónapja #123952 Írta: Agoura

Nefadar írta: A RotK-ban többet kell szerepelnie, mert ő vezeti a Rohir sereget Gondorba...

És Theoden mit fog csinálni?

Niq

Több
21 éve 6 hónapja #123560 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Nilraen írta: Sziasztok!
Karl valóban jól néz,és valóban kár hogy keveset szerepel,de én azzal biztatom magam hogy ott a TTTbővitett(ott lesz még szerepe!)és a ROTK és a ROTKbővitett.nem is olyan kevés....(bár lehetne több is :oops: )

A RotK-ban többet kell szerepelnie, mert ő vezeti a Rohir sereget Gondorba...

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
21 éve 6 hónapja #123505 Írta: Nilraen
Sziasztok!
Karl valóban jól néz,és valóban kár hogy keveset szerepel,de én azzal biztatom magam hogy ott a TTTbővitett(ott lesz még szerepe!)és a ROTK és a ROTKbővitett.nem is olyan kevés....(bár lehetne több is :oops: )

Több
21 éve 6 hónapja #123409 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Ah, micsoda oldalak, micsoda képek! *olvadozik*
Én először iszonyúan megijedtem, mikor megtudtam, hogy Karl volt az a Herkulesben, de most, ahogy újra elnézem a képeket, nem is rossz, sőt... :)

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 6 hónapja #123347 Írta: Artemisz
A képet önmagában sajna nem tudtam leszedni, de EZT :arrow:
www.fantasyplanet.cz/lotr/galeriefilm.asp
az oldalt pörgessétek le, és van rajta egy eszméletlenül édes kép Éomerről! (RoTK!!!!!)
Ismét amit a múltkor kifejtettem: a SZEME 1szerűen ellenállhatatlan! :roll: :roll: [size=9:25zcno38]Na persze, hisz más jóformán ki se látszik a sisakjából![/size] :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 6 hónapja #123201 Írta: Nilraen
Sziasztok!

Agoura írta: Eomert mostmár úgyis mindig úgy fogom elképzelin,ahogy Karl megformálta.

Én is! :) Én teljesen hülye vagyok,ugyanis nem emléxem rá,hogy a könyvben Tolkien leirta volna valamikor,hogy milyen szinű haja volt,és éppen ezért én mindig szőkésbarna hajjal képzeltem el.(kb. olyannak mint Karl..)

Több
21 éve 6 hónapja #123164 Írta: Agoura
Eomert mostmár úgyis mindig úgy fogom elképzelin,ahogy Karl megformálta.
Amúgy HELLO!!Nilraen!!És ez a befurakodás sztem butaság :wink:

Niq

Több
21 éve 6 hónapja #123004 Írta: Nilraen
Engem most kicsit összezavartatok,most milyen szinű haja is van a könyvben?? :oops:

Több
21 éve 6 hónapja #122294 Írta: Artemisz
Te jószagú parmezánsajt!!! Mennyi Karl!! Interjúk, képek, filmográfia, stb!! És milyen cuki!! :arrow:
www.bagendinn.com/honorees/octkarl.asp

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 6 hónapja #122267 Írta: Nefadar

Artemisz írta: Hát, én néztem a Herkulesben Cupidoként, meg Xenában Caesarként is, de ott még csak a szeme tűnt fel... mint már írtam, ELLENÁLLHATATLAN :!: Hiába, hosszú hajjal a legjobb, nincs mese! :D

Hát igen, hosszú hajjal csodálatos :D

Nefi

Több
21 éve 6 hónapja #122264 Írta: Artemisz
Hát, én néztem a Herkulesben Cupidoként, meg Xenában Caesarként is, de ott még csak a szeme tűnt fel... mint már írtam, ELLENÁLLHATATLAN :!: Hiába, hosszú hajjal a legjobb, nincs mese! :D

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 6 hónapja #122146 Írta: Agoura
Húúh,én régebben szinte minden Xena epizodot megnéztem,de csak akkor jöttem rá,hogy ő,mikor itt raktak be képeket,na akkor leesett az állam :eek2:

Niq

Több
21 éve 6 hónapja #121901 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Utólag tényleg furcsa, majdnem padlót fogtam, amikor rájöttem!!!
Csakúgy, mint Elrond ügynök esetében.... 8O 8O :lol: 8) 8)
Majd más szemmel nézzük a Xena-t.

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Több
21 éve 6 hónapja #121847 Írta: Nefadar

Eldafinde írta: Ne utáljatok ki ezért, de nekem tetszett, mint Amor/Cupido, meg a Julius Caesar se rossz...

Egyiknek sem rossz, de így utólag megtudni, hogy ő volt az kissé furcs volt. Nem fogunki szerintem kiutálni :wink:

Az a "sötét kép" tetszik. :)

Nefi

Több
21 éve 6 hónapja #121822 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Ezen már túl vagytok, DE: Amikor láttam a Xena-ban (persze fogalmam sem volt anno, hogy ki fia-borja), akkor már felfigyeltem rá...
Ne utáljatok ki ezért, de nekem tetszett, mint Amor/Cupido, meg a Julius Caesar se rossz...

Majd nemsokára megint lesz az ismétlés kapcsán.
Most majd tüzetesen is lesz módunk megvizsgálni.... :lol: :lol: :lol:

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Több
21 éve 6 hónapja #121385 Írta: Agoura

Niphredil/Szméagol írta: Minerva: nekem nem jön be... :(

:roll: Mostmár nekem se jön be,de tegnap még meg lehetett nézni :roll:
Eomer maradjon csak olyan amilyen :D

Niq

Több
21 éve 6 hónapja #121350 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Minerva: nekem nem jön be... :(
Éowyn: ez tényleg furcsa, de lehet, hogy T. professzor csak elfelejtette összeegyeztetni a jegyzeteket. Azért nem hiszem, hogy a sok szőke rohír között pont neki lett volna sötét haja. Talán csak sötétebb a szokásosnál.
Itt elég sötét

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 6 hónapja #121147 Írta: Agoura
Nekem se teszik olyan nagyon,de itt legalább a szemét nem húzták ki 8O -majd visszakeresem azt a hátteret :?
Amúgy köszi a válaszokat :wink:

Niq

Több
21 éve 6 hónapja #121128 Írta: mîr
mîr válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Borzalmasak ezek a "szépített" képek..... :?

mîr

Több
21 éve 6 hónapja - 21 éve 6 hónapja #121126 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 6 hónapja #120880 Írta: Éowyn
Éowyn válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
A Gyűrű keresésében azt olvastam, hogy Éomernek sötét volt a haja.
Hogy ez Morwen öröksége volt. Éowyn a magas, sudár termetét örökölte tőle, Éomer pedig a hajszínét.
Viszont a Függelék azt írta, Éomer az őseire ütött. Azaz szőke, nagydarab fickó volt.
Akkor most mi van? :eomer1:

Több
21 éve 6 hónapja #120777 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
A Függelékben pontosan ez található:

Harmadk nemzetség

2991-Nk. 63. (3084) Éomer Éadig
Utóda fia Szép Elfwine

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 6 hónapja #120749 Írta: Agoura
Tehát Ő nem adott új nevet?Hűűű ezeket télleg elfelejtettem :oops: :oops: Nembaj legalább most megtanulom :lol:

Niq

Több
21 éve 6 hónapja #120746 Írta: Artemisz

Agoura írta: Persze,hogy emlékszek,csak vmi másra gondoltam,amúgy a házának-uralkodóházának mi volt a neve?

Éorl háza! Az ifjú Éorl vezette ki a népet Északról, emlékszel!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.739 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére