Faramir (David Wenham)

Több
20 éve 11 hónapja #152832 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Köszi Sil! Csak tudnám, hogy kerül oda Elrond.... :roll:

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #152830 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Tinúviel!Tinúviel! írta: Egyébként bocsi a hülye kérdésért, de nem egy ilyen színű és mintájú sátorban adja oda Elrond Aragornnak Andruil!?

De igen, ez pont a királyi sátor.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #152828 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Kár... De remélhetőleg azért a Faramiros rész is benne lesz! És tényleg a falon fognak állni! Egyébként bocsi a hülye kérdésért, de nem egy ilyen színű és mintájú sátorban adja oda Elrond Aragornnak Andruil!?
[size=9:3omk4fe9]bocsi az offolásért....[/size]

[size=9:3omk4fe9]/A piros javítást én követtem el - Kincső/[/size]

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 11 hónapja #152786 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Sil írta:

Elessar király... írta: Faramir&Éowyn:
www.theonering.net/scrapbook/view/9490
A kép nagyon illik a könyvben leírtakhoz.

Már persze kivéve, hogy nem az a jelenet, és nem Faramir, hanem Théoden... Háttérben pedig a rohír tábor, a seregszemle előtt...

Mimimiiiii???!!!!! :eek4: :eek4: :eek4:
Huh.. de gáz... Sil, mire mennénk nélküled...?! :roll: :roll: :wink:

Lesz seregszemle??!! HURRÁÁÁÁ!!!!!
[size=9:3b6st51o]Na, jó, futok át Rúllzozni az Éomer-topicba!! Ollé-olléééé!!! [/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 11 hónapja #152777 Írta: Sil

Már persze kivéve, hogy nem az a jelenet, és nem Faramir, hanem Théoden... Háttérben pedig a rohír tábor, a seregszemle előtt...

Tears unnumbered

Több
20 éve 11 hónapja #152763 Írta: Artemisz

Ó, DE ÉDES!!!!!! 8O :) :P
Kösz, Elesszár!
Én vhogy sose majréztam azon, hogy Faramir haja nem fekete. Így a karaktere is vhogy "lágyabb"... ööö :oops: .. ezt ne úgy értsétek, hogy puhány vagy ilyesmi: csak épp nem olyan agresszív.
Így sokkal jobban összeillenek, hogy hasonló a hajszínük!! Milyen jó, hogy ez benne lesz!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 11 hónapja #152729 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Faramir&Éowyn:

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
20 éve 11 hónapja #152591 Írta: Artemisz

Nilraen írta: klikk -ez nem túl előnyös kép...de nagyon aranyos

ÉS MÉG AZ ORRUK IS MILYEN EGYFORMA!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Na, kik Középfölde legédibb tesókái??!
NANÁ, HOGY ŐK!!!!! Még jobban bírom őket, mint Elladant meg Elrohirt (ámbár róluk nem is tudunk sokat..) Nem bírok betelni vele, hogy annyira szerették egymást és sose verélkedtek az elsőségért!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 11 hónapja #152558 Írta: Celeb Ear
Celeb Ear válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Isteniek ezek a képek, ahol Faramir és Boromir együtt látható! :itscool: Mindkettőjüket nagyon szeretem, jó őket együtt látni (nem sok ilyen képet láttam még sajnos).
Ja, és a Denethoros szöveget sikerült megnéznem, de a képeket sajna nem. :( (De majd megpróbálom úgy, ahogy Sil mondta.)

"A képzelőerő az élet legnagyobb adománya."

Több
20 éve 11 hónapja #152528 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Tinúviel!Tinúviel! írta: :cry: Biztosan! Nekem az az egy nézés is elég kárpótlás! Amikor az apja csúnyákat mond rá akkor olyan Faramirosan és *hüpp-hüpp* -ösen néz!

Pontosan...annyira megható! :bawling: :bawling: :bawling: Olyan szomorúság
árad belőle,akkor,hogy a sírógörcs kerülget... :cry: :cry:

3 számomra új kép:
klikk
klikk -ez nem túl előnyös kép...de nagyon aranyos
klikk

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
20 éve 11 hónapja #152520 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
:cry: Biztosan! Nekem az az egy nézés is elég kárpótlás! Amikor az apja csúnyákat mond rá akkor olyan Faramirosan és *hüpp-hüpp* -ösen néz!

Több
20 éve 11 hónapja #152519 Írta: Nilraen

Tinúviel!Tinúviel! írta: Nekem bejött! SZVSZ a filmben és az életben is jó! Farmirként jobb szerintem! :wink:

Mindenhogy jó! :D
Eszméletlen jó... :oops: A TT bővítettben a Faramiros részeket várom a legjobban...azok után,hogy így elrontották a karaktert,remélem lesz megfelelő kárpótlás....

Több
20 éve 11 hónapja #152518 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Nekem bejött! SZVSZ a filmben és az életben is jó! Farmirként jobb szerintem! :wink:

Több
20 éve 11 hónapja #152506 Írta: Sil

Nilraen írta: nem jönnek be... :(

Ilyenkor jobb egérgomb - cél mentése más néven... (Magyarul ha lemented a gépedre, onnan meg tudod nézni. :wink: )

Tears unnumbered

Több
20 éve 11 hónapja #152497 Írta: Nilraen

Celeb Ear írta: Ezeket láttátok már? Én nem értek teljes mértékben egyet azzal, hogy a filmben jobban néz ki... 8) Pedig én is imádom. :)

www.geocities.com/davidwenham/davie_1.jpg
www.geocities.com/davidwenham/wenham.jpg [/url]

nem jönnek be... :(

Több
20 éve 11 hónapja #152487 Írta: Celeb Ear
Celeb Ear válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Ezeket láttátok már? Én nem értek teljes mértékben egyet azzal, hogy a filmben jobban néz ki... 8) Pedig én is imádom. :)

www.geocities.com/davidwenham/davie_1.jpg
www.geocities.com/davidwenham/wenham.jpg [/url]

"A képzelőerő az élet legnagyobb adománya."

Több
20 éve 11 hónapja #152099 Írta: Artemisz
Hú, mostmár nekem se jók a képek!! Ez vmi privát oldal???!! :evil: :x 8O

Figyusz, Tin, próbáld meg úgy, hogy ráböksz a hozzászólásomra, Idézet; akkor megjelenik az eredeti linkcímekkel, másold ki és tedd új lapra, úgy nekem kihozta!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 11 hónapja #151615 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
A nyomtatással én is valahogy így vagyok! Meg ugye a Faramiros poszter nem annyira sűrű! Nekem Aragornos, Arwen... szóval van egy pár! De Faramirt nem találtam! Eddig még! :wink:

Több
20 éve 11 hónapja - 20 éve 11 hónapja #151612 Írta: Artemisz
Mi a baj? :hein: Nekem mind műxik!!!

Csak ne lenne olyan drága a színes nyomtatás!!
Már rég nem férne be a sok poszter a szobámba! :twisted: :P :twisted: :oops:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 11 hónapja #151610 Írta: Tinúviel!Tinúviel!

Artemisz (Celebthil) írta: Jaj, de husiii!!!! :oops: :oops: :oops: :P
Ez naon kellett bele!! (Igyá' , Öcsi! :lol: :lol: :lol: )

Huh, Boromir milyen bátran szembenéz az apjával az öccse védelmében! Imádom ezért (is)!! :oops: :D :itscool:
klikk

Cegény milyen érdeklődve közeledik...

Aztán meg hogy összezuhan, mikor meghallja, miről van szó..
:bawling: :bawling: :crying:

Biztosan arik a képek, mert nem tom elképzelni, hogy nem de sajna nem hozza be őket! csúnya internet! :roll: :cry:
Egyébként a poszter az Faramiros és Éomeres volt, nem Éowyn-os! És rohadt jól nézett ki! Egy néni cipelte kartonra ragasztva! Nekem is olyan kell! Szerintem egyébként nem egybe volt ! hanem egy magas vékony mindkettőről! De iszonyt arik voltak!
:wink: :lol: :D

Több
20 éve 11 hónapja #151579 Írta: Artemisz
Jaj, de husiii!!!! :oops: :oops: :oops: :P
Ez naon kellett bele!! (Igyá' , Öcsi! :lol: :lol: :lol: )

Huh, Boromir milyen bátran szembenéz az apjával az öccse védelmében! Imádom ezért (is)!! :oops: :D :itscool:
klikk

Cegény milyen érdeklődve közeledik...

Aztán meg hogy összezuhan, mikor meghallja, miről van szó..
:bawling: :bawling: :crying:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 11 hónapja #151566 Írta: Nilraen

Sil írta: SPOILER! A Boromir-Faramir-Denethor jelenet szövege a bővített verzióból (angolul):
www.theonering.net/perl/newsview/2/1068502866

:bawling: :bawling: :bawling: ÁÁÁÁ!Gonosz!És szegény Faramir. :cry:

Artemisz (Celebthil) írta: [size=9:1uuv7x6d](Ha nem szeretném ennyire, nem utdtam volna olyan imádnivalónak ábrázolni.. UGYE, NIL?! ) [/size]

Bizony... :wink: :)

Több
20 éve 11 hónapja #151513 Írta: Artemisz

Sil írta: SPOILER! A Boromir-Faramir-Denethor jelenet szövege a bővített verzióból (angolul):

Fuj, de undok!!!!! :evil: :bawling:
Boromir meg mien rendes!! Komolyan, a filmben sokkal inkább kijön a pozitív oldala... :agree: PJ!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 11 hónapja #151501 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Sil: ez nagyon jó, örülök, hogy sikerült ilyet találnod :wink:

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
20 éve 11 hónapja #151475 Írta: Sil
SPOILER! A Boromir-Faramir-Denethor jelenet szövege a bővített verzióból (angolul):

Tears unnumbered

Több
20 éve 11 hónapja #151435 Írta: Artemisz

Tinúviel!Tinúviel! írta: Ma bringázás közbe láttam egy boltot, ahol volt egy nagy-nagy kép Faramirról és Éommerről egyben ! Nón ari volt! Végre! Amin ők is rajta vannak!

HOL LÁTTAD EZT???!!!!!!!!!!!
ÉOMER? Nem Éowynt akartál írni véletlenül?! :twisted: Annyira hiányzik már a falról kedvenc rohír vezérem posztere, hogy belehalnék a csalódásba... :cry: :cry: :oops:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 11 hónapja #151433 Írta: Artemisz
Kösz, drága Nil!!! :hello: :hello: Ez most tényleg kellett!!!
Az az íjazós... ÁÁHHHHH...... Micsoda harcos!!
És imádom a Fehér Fa egyenruháját!!
Ehhez még hozzátenném EZT a képet. IMÁDOM MINDKETTŐJÜKET!!! És ezen ahogy néz Faramir... :oops: :oops:
De EZ is tünemény! Úgy örülök, hogy még ebben a sötét világban is akadtak boldog pillanatok! Mindig könnyeket csal a szemembe, ha arra gondolok, hogy szerették egymást Boromirral!

De a többi kép is... LENYŰGÖZŐ!! Én itt csak nem jutok szóhoz...
Nagyon szeretem Faramirt! Csodálatos ember, és Dave olyan csodásan formázza meg, hogy én már a könyvben lepődök meg, mikor nagynéha eszembe jut, hogy eredetileg fekete haja volt.. Így jobb!!!

[size=9:1b0vllwh](Ha nem szeretném ennyire, nem utdtam volna olyan imádnivalónak ábrázolni.. UGYE, NIL?! :roll: :wink: :oops: )[/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 11 hónapja #151396 Írta: Tinúviel!Tinúviel!

Nilraen írta:
www.warofthering.net/photos/tttf ... ge63.shtml [/url] aaahhh...csodás. :oops: :oops: :oops:

Ez olyan szomorkás! Mintha mindjárt sírna! *hüpp-hüpp* :cry:

Több
20 éve 11 hónapja #151388 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
El akarom felejteni ezt a nagyon megrázó képet! ÁÁÁÁÁÁÁ! Ez olyan nagyon...nagyon.. nagyon nem Faramiros! :evil:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.667 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére