Vimpár Gittegylet
- ainawethien
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Hmm.. kicsit lassú a film, nekem asszem ennyi az egyetlen egy bajom vele. Érdekesek a vámpírok.. (megint egy új vonal.. ha jól tom, vírusról van szó.. szal a film alapján egy vámpír akár meg is fulladhatna a vízben.. 8O : ) én monnyuk a vérfarkasos témában nem vagyok nagyon otthon, sőt.. de nem nagyon szeretem, ha ennyire eltorzítják őket, csak hogy félelmetesnek hassanak.. lehet valaki/valami nagyon félelmetes, és nem kell hozzá számítógépes trükk.. vagy nem kell sok.. Nyilván lesz folytatása.. vagyis úgy tűnik... nem tom.. érdekes volt.. és alapvetően tetszett. Remélem majd jobb minőségben (mozi?) is megnézhetem, mer ez így nem volt az igazi..
Zsu
Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Raweny
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
-Egy hely a földön és egy a Pokolban.
-És a Mennyország?
-Oda nincs meghívónk.
www.gportal.hu/hellspirit
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Raweny
- Nem elérhető
-És a Mennyország?
-Oda nincs meghívónk.
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Itt a film hivatalos honlapja:
www.vanhelsing.net/
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Raweny
- Nem elérhető
Amúgy milyen? Gondolom még sokat alapoznak Jackman fejére, ja meg a kötelező szerelmi szálat se hagyják ki Bár az a nyíilpuska elég szimpatikus
-És a Mennyország?
-Oda nincs meghívónk.
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
www.hardwired.hu/dl2/2/9/van_helsing_m480.mov
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Raweny
- Nem elérhető
www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=12372
Érdekes, Van Helsing teljes neve nem Abraham Van Helsing? Vagy csak a magyar hírszerzés ennyire gyér? Egyszer pl. a Tr 2- őt, nem az Élet bölcsőjének, hanem a Szerelem bölcsőjének fordították...cöh, cöh. Bár a Gabriel is szép név, no de a történethűség...
Gondolom a legtöbben olvastuk Stoker bácsi Drakuláját. Hát a story a Van Helsingben jócskán eltér, semmi Mina, vagy Stuart doki , de mondom, ha csak a m.h ilyen... .
-És a Mennyország?
-Oda nincs meghívónk.
- Raweny
- Nem elérhető
kep.tar.hu/raweny/index.phtml?ai ... id=4109122
kep.tar.hu/raweny/index.phtml?ai ... id=4109124
Ám, hogy ne hagyjak nyugtot, van még Lesat, Marius, Armand, Daniel, Mekare, és Akasa is , "csak" még nincsenek bescannelve.
-És a Mennyország?
-Oda nincs meghívónk.
- Mau Rauser
- Nem elérhető
Mi az, hogy firkálmány? Tessék betenni még többet!
Üdv:
-- Mau
Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)
- Raweny
- Nem elérhető
kep.tar.hu/raweny/index.phtml?ai ... id=4289278
kep.tar.hu/raweny/index.phtml?ai ... id=4289277
-És a Mennyország?
-Oda nincs meghívónk.
- ainawethien
- Nem elérhető
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Unax, Woreus, és Eurynome is - mivel már kezdetektől vimpárok, effektíve - Gusztáv-gyermekek, Lamek gondolom, szintén annak vehető, bár elvileg "kóbor", Westy pedig Lestat beÖleltje.
Zsu (ainawethien) pedig épp most érdeklődik Lestat fórumán, hogy őt akkor most beÖlelte-e Lestat, vagy nem.
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- gillz
- Nem elérhető
Szürke Gandalf írta: (*) Van valaki hivatalos családfakutató a közelben : Nincs? Akkor kénytelen leszek én utánajárni a gyökereknek. Ugyanis igazán a második-harmadik generációnál vagyok gondban, onnan nagyon kevés az információ. Jelen tudásom szerint: Gusztáv gyermekei: deagol (Egész klánját ismerjük Estel jóvoltából), gillz (szintén, saját jóvoltából), Lestat, Dwin Odiff és Boreger. Rajtuk kívül úgy tudom, hogy ické-t Lestat ölelte be. De honnan származnak a következő testvéreink: unax, woreus, Eurynome, Yao, Armand, Lamek, DrakCharl, Westy : (ha vimpárok egyáltalán ) Segítséget előre is köszönöm.
Yao asszem Gusztáv gyermeke.
need more brainz. yourz. now.
- ainawethien
- Nem elérhető
Mauval már egyeztettem: az új vimpároldalhoz...
Van "régi" vimpároldal??
- sebcsaba
- Nem elérhető
Kis kedvcsináló:
Jelenleg az adatbázisomban 70 vimpár van. Majd szóltok ha valaki hiányzik. (*)
Mauval már egyeztettem: az új vimpároldalhoz én írom a programokat, ő pedig a dizájnt, így lesz az is benne (mer' ő ért hozzá, én meg nem). Előre is köszönet neki érte! Ha minden jól megy, talán jövő hétre már elkészül.
Lesz sokak által hiányolt "teljes családfa"
Fényképek Gusztávról, mindannyiunk őséről!
satöbbi.
Már csak párat kell alud... khm, vadászni, addig még bírjátok ki!
(*) Van valaki hivatalos családfakutató a közelben : Nincs? Akkor kénytelen leszek én utánajárni a gyökereknek. Ugyanis igazán a második-harmadik generációnál vagyok gondban, onnan nagyon kevés az információ. Jelen tudásom szerint: Gusztáv gyermekei: deagol (Egész klánját ismerjük Estel jóvoltából), gillz (szintén, saját jóvoltából), Lestat, Dwin Odiff és Boreger. Rajtuk kívül úgy tudom, hogy ické-t Lestat ölelte be. De honnan származnak a következő testvéreink: unax, woreus, Eurynome, Yao, Armand, Lamek, DrakCharl, Westy : (ha vimpárok egyáltalán ) Segítséget előre is köszönöm.
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Fio
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Mau Rauser írta: Dodiee: Hm, a kettes számút kivéve a feltételezéseid helyesnek bizonyultak Ő ugyanis Maglor akart lenni Fió pedig közte és Jacopo között helyezkedik el. (Vsz az ő arca nem sikerült túl élethűre, de hát ez van). A többiek egyébként készüldetnek lassan, majd ha lesz számottevően újabb változat, akkor scannelek azt is.
Üdv.
-- Mau, runozesh
Na tessék, én nem vagyok tul élethű. Áh!! Meglakolsz!!
Jesszusom, 666. hozzászólásom! Jujujj!
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Léli
- Nem elérhető
Öh, ebben már benne van Drága viruálisan beÖlelt fiam, Dín is? (Farsang után már teljes jogú vimpár lesz) =Dodiee írta: Nos. Vérszemet kaptam. És elkezdtem számolni. Persze közben rájöttem, hiba volt, dehát mit lehet tenni, folytattam. Meg akartam számolni, hányan is vagyunk, persze ez nem is volt olyan egyszerű, mert úgy tűnik, nincs egyetlen lista sem, ami maradéktalanul tartalmazta volna a vimpárok nevét és származását. ugyhogy összevontam Estel listáját deagol krónikájával, hozzácsaptam icke-t, és így kijött egy 63 -as létszám(Estel különböző kiegészítéseivel együtt), ami azonban véleményem szerint nem teljes.
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Mau Rauser
- Nem elérhető
Üdv.
-- Mau, runozesh
Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
kep.tar.hu/dodie/images/pic4317072.jpg
1.Fim?
2.Fio?
3. Ez Jacopo elvt. lenne??
4.Galadh??
a többit azthiszem felismertem. Valaki a mi családfánkkal is csinálhatna ilyet.. mi úgyis olyan kevesen vagyunk:)) össz vissz 11en tudtommal:) Szürke: kéne majd frissíteni a családfát ha vége a vizsgaidőszaknak:))
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Dínchamion
- Nem elérhető
Mindenképpen nézzétek meg, főleg eredeti nyelven, úgy pl. még hátborzongatóbb látni a Fregatt Pub-ot és a magyar feliratokat...
ÜdV:
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Mau Rauser
- Nem elérhető
Üdv:
-- Mau
(Weöres Sándor)
- Artemisz
- Nem elérhető
8OMau Rauser írta: Hogy tetszik? (Nemelyikünkre még rá is lehet ismerni D)
Mau, te engem nagyon szeretsz!
Bárcsak télleg ilyen szép karcsú lennék!
Nagyon khirály!!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- ainawethien
- Nem elérhető
Egy magyar premier... (még nem tuti)
2004. május 13. Van Helsing
Zsu
- gillz
- Nem elérhető
Din: dajna még nem láttam, de szeretném megnézni. A zenéje viszont megvan, és az nagyon jó!
télleg... lassan újabb Vimpár Talinak lenne ideje, nem?
gillz
need more brainz. yourz. now.
- Dínchamion
- Nem elérhető
nem tudom, volt-e már téma, és egyáltalán, de most se időm, se elegendő sávszélességem nincs visszaolvasni... Szóval:
Látta már valaki az Underworld c. filmet? Részemről épp az imént néztem meg, és bár még nem végeztem a teljes véleményalkotással, és voltak részek, amik határozottan nem tetszettek, azt kell mondjam, h végre egy egészen épkézláb vámpír-film... (És még magyar vonatkozása is van, nem is kevés )
Vélemények?
Üdv:
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Mau Rauser
- Nem elérhető
Üdv.
-- Mau
(Weöres Sándor)
- Arwena
- Nem elérhető
Mau nekem nagyonm teccik : ))= én is ráismertem egy két emberkére
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- Fio
- Nem elérhető
El tudnád küldeni a sorrendet, hogy ki hol van?? Köszke
De amugy nagyon aranyos
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"