Vimpár Gittegylet

Több
20 éve 11 hónapja #157443 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

gillz írta: A vimpárságot nem lehet semmilyen metódussal megszüntetni, csak egy véglegessel, de az egyszersmind a léten túlra űzi a lelket...
gillz

Sikerült megoldanunk ;)

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #157441 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Tisztelt Dédunokám!

Igazán mosolyra késztet szokatlan kezdeményezésük, melynek talán lenne létalapja, ha a vimpárság holmi szabadon vállalható jellegzetesség lenne.
De ez nem így van. A vimpárságot nem lehet semmilyen metódussal megszüntetni, csak egy véglegessel, de az egyszersmind a léten túlra űzi a lelket...
Persze bárki állíthatja magáról, h ő nem vimpár, s avatatlan szemlélőket ezzel átverhet, de őseit nem tudja becsapni.
Ennyit az elméleti megfontolásokról. Az Anti -Vimpár Egylet szerény véleményem szerint csupán egy szokásos lázongjunk felkiáltással születetett jelenség, némileg párhuzam vonható más sötét világok kamillásoktól elszakadóikhoz. :twisted: Az elnevezés tulajdonképpen nem fontos, lényegünk ugyanaz, mégha vimpárnak, vagy meggyógyítottnak is nevezi magát valaki. A show kedvéért sok mindenre hajlandó vagyok :sungl:

Maradtam tisztelettel

gillz

need more brainz. yourz. now.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #157437 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Ery írta: Alapító Okirat

Amely született Elnareth Eia Ayna és Ery között. A fent nevezett személyek megelégelvén a Vimpárok szokatlan és agresszivitását és aktivitását, szabd akaratukból létrehozzák az Anti-Vimpár Egyletet (c). Az Egylet (a továbbiakban AVE (c)) célja a további ún. beölelések korlátozása, valamint a már beöleltek gyógyítása. A gyógyítást mindazokon hajtjuk végre, akik nem szabad akaratukból csatlakoztak, s a szertartást akaratuk ellen hajtották végre; valamint mindazokon, akik el akarják hagyni Vimpárságukat. A gyógyítási folyamatot a két alapító tag végzi el. AVE taggá válásról az Alapítók később rendelkeznek.
Az Alapítók teljes és abszolút mértékben immunisak a Vimpárságra születési adottságuk és az égiek kegye nyomán. Az AVE a megalakulásával azonnal működésbe lép.
Ezen rendelkezés ellen senki ne merjen szegülni!

Datum: Internet AD 2003 post festum Sancti Nicolai

mpp: Elnareth Eia Ayna
mpp: Ery
ad scripto certo: Rabyn

[size=9:nbe5dfc3]Csendben jelentkeznék...
Úgy érzem ideológiailag nem vagyok még elég érett a vimpárságra (bocs Míriel :oops: )[/size]

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 11 hónapja #157436 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Tudjátok, ITT miért van ilyen elmélyült fejem? (kevés normális képeim egyike)
Mert épp Esgalt faggatom a Vampire-játékról!!!! :P :twisted:
Tökjó volt!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 11 hónapja #157387 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Mau Rauser írta: Lehet, hogy csak én írtam el és Carnimire-t írtam Ithil helyett? Miért, Angwen? Te még nem vagy vimpár?

Üdv:
-- Mau

Nem, és remélem ez így is marad!!!! Ne is próbálkozzatok, mert akkor kénytelen leszek THK-s módszerekhez folyamodni! És éljen az AVE! :wink: :D :P :twisted:

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
20 éve 11 hónapja #157379 Írta: Jacopo Belbo
Jacopo Belbo válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Ery: Ez az Egylet tetszik nekem ;) , tekintve, hogy tegnap engem először akaratom ellenére öleltek be, s bár igaz, hogy kértem egy másodszori beölelést, az minden bizonnyal csak pillanatnyi elmezavar, s a vimpár-vér által okozott kábulat hatására történhetett. :D

(Amúgy tegnap óta én is vimpár vagyok, Mau ölelt be [pedig én nem akartam]. ;) Bár lehet, hogy már nem sokáig. :D ) Na jó, nem lázadok. Vagy igen? áááá *tudathasadt mód ON* ... segítsééég!

"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"

Több
20 éve 11 hónapja #157366 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Tisztelettel bejelentem, hogy két év kitartás után 2003 decemer 06.-án Győrben vimpárként születtem ujjá, hála ujdonsült anyámnak, Fimbrethilnek. :) Szemtanúk: Thaur, aki szintén ölelgetett :twisted: , Ryana.

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 11 hónapja #157324 Írta: Ery
Alapító Okirat

Amely született Elnareth Eia Ayna és Ery között. A fent nevezett személyek megelégelvén a Vimpárok szokatlan és agresszivitását és aktivitását, szabd akaratukból létrehozzák az Anti-Vimpár Egyletet (c). Az Egylet (a továbbiakban AVE (c)) célja a további ún. beölelések korlátozása, valamint a már beöleltek gyógyítása. A gyógyítást mindazokon hajtjuk végre, akik nem szabad akaratukból csatlakoztak, s a szertartást akaratuk ellen hajtották végre; valamint mindazokon, akik el akarják hagyni Vimpárságukat. A gyógyítási folyamatot a két alapító tag végzi el. AVE taggá válásról az Alapítók később rendelkeznek.
Az Alapítók teljes és abszolút mértékben immunisak a Vimpárságra születési adottságuk és az égiek kegye nyomán. Az AVE a megalakulásával azonnal működésbe lép.
Ezen rendelkezés ellen senki ne merjen szegülni!

Datum: Internet AD 2003 post festum Sancti Nicolai

mpp: Elnareth Eia Ayna
mpp: Ery
ad scripto certo: Rabyn

Καναπή!

Több
20 éve 11 hónapja #157321 Írta: Arwena
Arwena válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Ryana írta: Fiona Fim lánya lett.
Ellenben Carnimire Öleléséről nem is tudtam, mint megbízott Ölelésfeljegyző, úgyhogy tessék megírni (Szürkének), h ki is Ölelte be. ;)

ő az én lányom és a játszótéren lett vimpár, és Elryn is az én lányom az szórakoztató egységben lett vimpár :) )

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
20 éve 11 hónapja #157315 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Mau Rauser írta: galadh, estel, ryana

G, E, R

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 11 hónapja #157295 Írta: Mau Rauser
Mau Rauser válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Lehet, hogy csak én írtam el és Carnimire-t írtam Ithil helyett? Miért, Angwen? Te még nem vagy vimpár?

Üdv:
-- Mau

Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)

Több
20 éve 11 hónapja - 20 éve 11 hónapja #157294 Írta: Ery
Minden ellenkező híreszteléssel szemben Én NEM LETTEM Vimpár :!:

Kérem a fentiek szíves tudomásul vételét!

Καναπή!

Több
20 éve 11 hónapja #157292 Írta: Ithil Iarfeniël
Ithil Iarfeniël válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Szijasztok!
Én is vimpár lettem a tegnapi győri talin Thaur által :roll: Szemtanúk:Arwena és Fimbrethil [size=9:3un6j444](ugye?)[/size]

Több
20 éve 11 hónapja #157286 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Taura menel: lassan már mindenki vimpár lesz?!!! Komolyan kezdek félni!!!! :cyclops: :!: :?

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
20 éve 11 hónapja #157284 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Fiona Fim lánya lett.
Ellenben Carnimire Öleléséről nem is tudtam, mint megbízott Ölelésfeljegyző, úgyhogy tessék megírni (Szürkének), h ki is Ölelte be. ;)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
20 éve 11 hónapja #157280 Írta: Mau Rauser
Mau Rauser válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Sziasztok Vértestvéreim!

Tegnap azt hiszem, megdőlt az egynapi vimápáravataások rekordja. A sort Felagund Míriel általi beavatása kezdé a Feanor-színmű próbájának elején (megelőzött ... :evil: :/, de nem baj, c'est la vie ... illetve le mort). Az eset szemtanúi: én, galadh, estel, ryana, stb., szóval a színműves tali résztvevői :) Ezután Jacopo Belbo személyében első vimpárfiam születése következett a Budapest-Győr vontaon. (Igaz, hogy kezdetben ellenkezett és csupán hosszas győzködés után sikerült meggyőznöm, hogy a beölelés gyakorlatilag elkerülhetetlen és akarattól független, de végül sikerült :lol: )
Az Alibi nevezetű "szórakoztatóipari egység"-ben újabb avatások következtek: Carnimírië, Fiona és Elryn lettek Thaur és Arwena lányaivá (bár azt meg nem mondom, hogy melyik melyiküké... :roll: ), s később, a vonaton Cueddo részese lett a Vér örökségének (most már két fiam is van :) ). Szemtanúk mind az öt esetben a győri tali résztvevői :)

No, megint adtunk egy kis munkát Szürkének :) De ez így is van rendjén :lol:

Üdvözlet:
-- Mau
ps. az írnoktanoncoknak (pl. Felagund, Estel, Artemisz): Megvan a longwer szó a „vámpír”-ra: ngomannenah „vérivó” és a „vimpár”-ra: ngomanneniyo „vérivócska”

Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)

Több
20 éve 11 hónapja #157076 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Szürke:Shirály a családfa
tovébbi gyermekeim születési adatai:
Arden 2003 aug 20 Petöfi hid(a tüzijáték elött)
Nimdorc:2003 aug [size=9:3juzmh32]talán 23[/size]Györbe menet a vonaton

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
20 éve 11 hónapja #156942 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Diego de la Moota írta: Beölelhetne valaki A Családba. :twisted:

hm... :twisted: :roll: a gillzita ág még úgyis elég ritka... bár annál khm, töményebb vagy mi.

Szürke:

Morgana... őőőő nyáron, Velencefürdőn, Loth kb 12 órával később. Miriel Morgana által is ott. Szemtanúk: voltak, de nem hiszem, h annyian felfigyeltek volna.

egyszer majd, talán januárban, kéne megint vimpárolni együtt, nemde? :deal:

gillz

need more brainz. yourz. now.

Több
20 éve 11 hónapja #156916 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Tök jó, egy ismerősöm kölcsönadja nekem az Interjút meg a Lestat-ot, ugyhogy végre nem nézek majd üveges szemekkel ha erről beszéltek:DD Kiművelődöm valahára:)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
20 éve 11 hónapja #156896 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Nékem nincs... :roll: ( Pedig nem bánnám... )

Szürke: Lap RULZ!! :D
Adatok:
Onering: Kicsi@világ szemtanú:nincs :wink:
Aug: Budakeszi egy kis buszmegálójában lett beölelve szemtanúk: Thaur, Hajnal

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
20 éve 11 hónapja #156870 Írta: Arwena
most komolyan nincs meg senkinek a Lestat?

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
20 éve 11 hónapja #156817 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
A helyszín nekem Fazekas 3. emelet 315 terem előtti padon. Időpont vszeg szept 15, de nem 100%, Idesanyám jobban tudja, és ő is csak következtet.

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
20 éve 11 hónapja #156779 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Ez a családfa fantasztikus!
Gratula Gandalf! :D

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
20 éve 11 hónapja #156744 Írta: Diego de la Moota
Diego de la Moota válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Galadh: lasombra: jam. hamar végeztem velük. Malkavitákkal is. Brujah (nem az izomagyú szupermen) öltönyös... hmm... kihívás :) Azt hiszem hozzájuk húz a szívem (néhány év punk-ulás után főleg) ;)
Beölelhetne valaki A Családba. :twisted:

"Chaotic Evil means never having to say you're sorry"

Több
20 éve 11 hónapja #156691 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Ryana írta: Talán a szürke helyett lehetne vmi mélykék, és a piros is lehetne sötétebb... ;)

IGAZA VAN!!!

Ez jó 5let! Én is vmi hasonlót akartam javasolni.. :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 11 hónapja #156674 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Szürke: lusta vagyok emilt írni, ugyhogy ide teszem be:

Dodiee: Dátum 2003. Június 1., helyszín a Nyugati aluljáró, Margitszigeti ottalvós tali után, szemtanúk számosak.

Nodlee: 2003. Június 30., helyszín a Városliget, paravánfestős találkozó. Szemtanúk? Nem tudom látta-e valaki, ha igen, max Galadh:)=

Rabyn: 2003. szeptember 12.-e, a cseten, majd valamikor később élőben befejezve. Szemtanúk nincsenek, hinnetek kell nekem;)=

Minerva: 2003. október 4.-e , Debrecenbe tartó vonat aprócska kupéja, szemtanúk Rayan és Nodlee.

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
20 éve 11 hónapja #156625 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Talán a szürke helyett lehetne vmi mélykék, és a piros is lehetne sötétebb... ;) Amúgy cooooool. 8)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
20 éve 11 hónapja #156489 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Nagyon koszonom apukam :oops: :twisted:
Sajna csak most volt idom ide bekukkantani. :?

Estel Adániel írta: Boldog vimpárszülinapot, Beleg Cúthalion, Harmadik megÖleltem! :cheers: :hello:

Irunien, Aeglos, nektek még nem is írtam: üdv köztünk! ;)

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
20 éve 11 hónapja #156476 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Mau Rauser írta: Ember, ez ROHADT JÓ!

Bár vsz a színösszeálításon még lehetne csiszolgatni, mert elég szemrontó ez a vörös-fekete-szürke-összeállítás. De nagyszerűegyszerűen nagyszerű lap. keep it up!

Üdv:
-- Mau

Várom a jobb színösszeállítást! Ezt pár perc alatt dobtam össze, mert időm nincs és nem is értek a dizájnhoz. Gondoltam a vörös-fekete olyan vimpáros. A Szürkét pedig nagybetűvel írom. :wink:

Arwena: már fent is vannak.
Amúgy már tudom hogy még milyen újításokat fogok belerakni :) :) (Majd ha jobban ráérek)

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
20 éve 11 hónapja #156435 Írta: Arwena

Arden Borough írta:

Arwena írta: nincs meg valakinek aki kölcsön tudná adni a Lestat, a vámpír?

nekem sajnos még nincs meg de ha majd meg akarod venni akkor hamarosan (talán karácsony körül) megjelenik ujra keménykötéses kiadáésban!

tudom :) és meg is fogom majd venni csak gondoltam addig elolvasom :) )

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.887 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére