- Köszönetek: 0
Vimpár Gittegylet
- Ery
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
gillz írta: A vimpárságot nem lehet semmilyen metódussal megszüntetni, csak egy véglegessel, de az egyszersmind a léten túlra űzi a lelket...
gillz
Sikerült megoldanunk
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- gillz
- Nem elérhető
Igazán mosolyra késztet szokatlan kezdeményezésük, melynek talán lenne létalapja, ha a vimpárság holmi szabadon vállalható jellegzetesség lenne.
De ez nem így van. A vimpárságot nem lehet semmilyen metódussal megszüntetni, csak egy véglegessel, de az egyszersmind a léten túlra űzi a lelket...
Persze bárki állíthatja magáról, h ő nem vimpár, s avatatlan szemlélőket ezzel átverhet, de őseit nem tudja becsapni.
Ennyit az elméleti megfontolásokról. Az Anti -Vimpár Egylet szerény véleményem szerint csupán egy szokásos lázongjunk felkiáltással születetett jelenség, némileg párhuzam vonható más sötét világok kamillásoktól elszakadóikhoz. Az elnevezés tulajdonképpen nem fontos, lényegünk ugyanaz, mégha vimpárnak, vagy meggyógyítottnak is nevezi magát valaki. A show kedvéért sok mindenre hajlandó vagyok :sungl:
Maradtam tisztelettel
gillz
need more brainz. yourz. now.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Ery írta: Alapító Okirat
Amely született Elnareth Eia Ayna és Ery között. A fent nevezett személyek megelégelvén a Vimpárok szokatlan és agresszivitását és aktivitását, szabd akaratukból létrehozzák az Anti-Vimpár Egyletet (c). Az Egylet (a továbbiakban AVE (c)) célja a további ún. beölelések korlátozása, valamint a már beöleltek gyógyítása. A gyógyítást mindazokon hajtjuk végre, akik nem szabad akaratukból csatlakoztak, s a szertartást akaratuk ellen hajtották végre; valamint mindazokon, akik el akarják hagyni Vimpárságukat. A gyógyítási folyamatot a két alapító tag végzi el. AVE taggá válásról az Alapítók később rendelkeznek.
Az Alapítók teljes és abszolút mértékben immunisak a Vimpárságra születési adottságuk és az égiek kegye nyomán. Az AVE a megalakulásával azonnal működésbe lép.
Ezen rendelkezés ellen senki ne merjen szegülni!
Datum: Internet AD 2003 post festum Sancti Nicolai
mpp: Elnareth Eia Ayna
mpp: Ery
ad scripto certo: Rabyn
[size=9:nbe5dfc3]Csendben jelentkeznék...
Úgy érzem ideológiailag nem vagyok még elég érett a vimpárságra (bocs Míriel )[/size]
Our knees do not bend easily
- Artemisz
- Nem elérhető
Mert épp Esgalt faggatom a Vampire-játékról!!!!
Tökjó volt!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Angwen
- Nem elérhető
Mau Rauser írta: Lehet, hogy csak én írtam el és Carnimire-t írtam Ithil helyett? Miért, Angwen? Te még nem vagy vimpár?
Üdv:
-- Mau
Nem, és remélem ez így is marad!!!! Ne is próbálkozzatok, mert akkor kénytelen leszek THK-s módszerekhez folyamodni! És éljen az AVE!
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
(Amúgy tegnap óta én is vimpár vagyok, Mau ölelt be [pedig én nem akartam]. Bár lehet, hogy már nem sokáig. ) Na jó, nem lázadok. Vagy igen? áááá *tudathasadt mód ON* ... segítsééég!
"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Ery
- Nem elérhető
Amely született Elnareth Eia Ayna és Ery között. A fent nevezett személyek megelégelvén a Vimpárok szokatlan és agresszivitását és aktivitását, szabd akaratukból létrehozzák az Anti-Vimpár Egyletet (c). Az Egylet (a továbbiakban AVE (c)) célja a további ún. beölelések korlátozása, valamint a már beöleltek gyógyítása. A gyógyítást mindazokon hajtjuk végre, akik nem szabad akaratukból csatlakoztak, s a szertartást akaratuk ellen hajtották végre; valamint mindazokon, akik el akarják hagyni Vimpárságukat. A gyógyítási folyamatot a két alapító tag végzi el. AVE taggá válásról az Alapítók később rendelkeznek.
Az Alapítók teljes és abszolút mértékben immunisak a Vimpárságra születési adottságuk és az égiek kegye nyomán. Az AVE a megalakulásával azonnal működésbe lép.
Ezen rendelkezés ellen senki ne merjen szegülni!
Datum: Internet AD 2003 post festum Sancti Nicolai
mpp: Elnareth Eia Ayna
mpp: Ery
ad scripto certo: Rabyn
Καναπή!
- Arwena
- Nem elérhető
Ryana írta: Fiona Fim lánya lett.
Ellenben Carnimire Öleléséről nem is tudtam, mint megbízott Ölelésfeljegyző, úgyhogy tessék megírni (Szürkének), h ki is Ölelte be.
ő az én lányom és a játszótéren lett vimpár, és Elryn is az én lányom az szórakoztató egységben lett vimpár )
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- Prérifarkas
- Nem elérhető
G, E, RMau Rauser írta: galadh, estel, ryana
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Mau Rauser
- Nem elérhető
Üdv:
-- Mau
Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)
- Ery
- Nem elérhető
Kérem a fentiek szíves tudomásul vételét!
Καναπή!
- Ithil Iarfeniël
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Én is vimpár lettem a tegnapi győri talin Thaur által Szemtanúk:Arwena és Fimbrethil [size=9:3un6j444](ugye?)[/size]
- Angwen
- Nem elérhető
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Ryana
- Nem elérhető
Ellenben Carnimire Öleléséről nem is tudtam, mint megbízott Ölelésfeljegyző, úgyhogy tessék megírni (Szürkének), h ki is Ölelte be.
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Mau Rauser
- Nem elérhető
Tegnap azt hiszem, megdőlt az egynapi vimápáravataások rekordja. A sort Felagund Míriel általi beavatása kezdé a Feanor-színmű próbájának elején (megelőzött ... :/, de nem baj, c'est la vie ... illetve le mort). Az eset szemtanúi: én, galadh, estel, ryana, stb., szóval a színműves tali résztvevői Ezután Jacopo Belbo személyében első vimpárfiam születése következett a Budapest-Győr vontaon. (Igaz, hogy kezdetben ellenkezett és csupán hosszas győzködés után sikerült meggyőznöm, hogy a beölelés gyakorlatilag elkerülhetetlen és akarattól független, de végül sikerült )
Az Alibi nevezetű "szórakoztatóipari egység"-ben újabb avatások következtek: Carnimírië, Fiona és Elryn lettek Thaur és Arwena lányaivá (bár azt meg nem mondom, hogy melyik melyiküké... ), s később, a vonaton Cueddo részese lett a Vér örökségének (most már két fiam is van ). Szemtanúk mind az öt esetben a győri tali résztvevői
No, megint adtunk egy kis munkát Szürkének De ez így is van rendjén
Üdvözlet:
-- Mau
ps. az írnoktanoncoknak (pl. Felagund, Estel, Artemisz): Megvan a longwer szó a „vámpír”-ra: ngomannenah „vérivó” és a „vimpár”-ra: ngomanneniyo „vérivócska”
Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)
- Fimbrethil
- Nem elérhető
tovébbi gyermekeim születési adatai:
Arden 2003 aug 20 Petöfi hid(a tüzijáték elött)
Nimdorc:2003 aug [size=9:3juzmh32]talán 23[/size]Györbe menet a vonaton
Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
- gillz
- Nem elérhető
Diego de la Moota írta: Beölelhetne valaki A Családba.
hm... a gillzita ág még úgyis elég ritka... bár annál khm, töményebb vagy mi.
Szürke:
Morgana... őőőő nyáron, Velencefürdőn, Loth kb 12 órával később. Miriel Morgana által is ott. Szemtanúk: voltak, de nem hiszem, h annyian felfigyeltek volna.
egyszer majd, talán januárban, kéne megint vimpárolni együtt, nemde? :deal:
gillz
need more brainz. yourz. now.
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Ithilgalad
- Nem elérhető
Szürke: Lap RULZ!!
Adatok:
Onering: Kicsi@világ szemtanú:nincs :wink:
Aug: Budakeszi egy kis buszmegálójában lett beölelve szemtanúk: Thaur, Hajnal
Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood
- Arwena
- Nem elérhető
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Nefadar
- Nem elérhető
Gratula Gandalf!
Nefi
Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:
- Diego de la Moota
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Beölelhetne valaki A Családba.
"Chaotic Evil means never having to say you're sorry"
- Artemisz
- Nem elérhető
IGAZA VAN!!!Ryana írta: Talán a szürke helyett lehetne vmi mélykék, és a piros is lehetne sötétebb...
Ez jó 5let! Én is vmi hasonlót akartam javasolni..
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Dodiee: Dátum 2003. Június 1., helyszín a Nyugati aluljáró, Margitszigeti ottalvós tali után, szemtanúk számosak.
Nodlee: 2003. Június 30., helyszín a Városliget, paravánfestős találkozó. Szemtanúk? Nem tudom látta-e valaki, ha igen, max Galadh:)=
Rabyn: 2003. szeptember 12.-e, a cseten, majd valamikor később élőben befejezve. Szemtanúk nincsenek, hinnetek kell nekem;)=
Minerva: 2003. október 4.-e , Debrecenbe tartó vonat aprócska kupéja, szemtanúk Rayan és Nodlee.
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Ryana
- Nem elérhető
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Sajna csak most volt idom ide bekukkantani.
Estel Adániel írta: Boldog vimpárszülinapot, Beleg Cúthalion, Harmadik megÖleltem! :cheers: :hello:
Irunien, Aeglos, nektek még nem is írtam: üdv köztünk!
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- sebcsaba
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Várom a jobb színösszeállítást! Ezt pár perc alatt dobtam össze, mert időm nincs és nem is értek a dizájnhoz. Gondoltam a vörös-fekete olyan vimpáros. A Szürkét pedig nagybetűvel írom.Mau Rauser írta: Ember, ez ROHADT JÓ!
Bár vsz a színösszeálításon még lehetne csiszolgatni, mert elég szemrontó ez a vörös-fekete-szürke-összeállítás. De nagyszerűegyszerűen nagyszerű lap. keep it up!
Üdv:
-- Mau
Arwena: már fent is vannak.
Amúgy már tudom hogy még milyen újításokat fogok belerakni (Majd ha jobban ráérek)
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Arwena
- Nem elérhető
Arden Borough írta:
nekem sajnos még nincs meg de ha majd meg akarod venni akkor hamarosan (talán karácsony körül) megjelenik ujra keménykötéses kiadáésban!Arwena írta: nincs meg valakinek aki kölcsön tudná adni a Lestat, a vámpír?
tudom és meg is fogom majd venni csak gondoltam addig elolvasom )
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.