Vimpár Gittegylet

Több
21 éve 1 hónapja #144191 Írta: Arwena
Arwena válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Bizony lányom ő a nénikéd lesz. Én a tesódnak akartam először de végül az én tesóm lesz :)

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #144174 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Laylana Uinen írta: Lám..testvérem lett? :)

Csumi, tesókám!!! Már naon várom a felavatásomat!!!
Meg azt, hogy megismerjük 1mást! :wink:

Hé.. teneked Arwena a mamád, nem? Akkor csak az unokatesóm vagy!
Még tesóm lesz Arwena meg Hajni, meg Alyr, még ki is? :?
Sok puusz!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja - 19 éve 10 hónapja #144124 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Üdvözletem!

Van errefelé valaki, aki Lestattól származtatja magát? Mert akkor akadt egy testvére :lol:

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
21 éve 1 hónapja #144090 Írta: Misteq
Misteq válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Artemisz írta: Héhéhéhé!!! :dance: :hello: :hello: :hello:
Arwena beszervezett vimpárnak!!! Eddig úgy tűnik, Thaur lesz a mamám! Pusz mindenkinek!! I'm so happy!!!

Lám..testvérem lett? :)

"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"

Több
21 éve 1 hónapja #143907 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
...és hála a mai rengeteg szabadidőmnek és ellógott óráimnak, már az eredmények alakuása is megtekinthető :lol:

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
21 éve 1 hónapja #143847 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
A Vimpár Családfa Thaurwathiwen gyűjtéséből indult, még nyáron, és azóta a deagol-klán minden új megÖlelt tagjával bővítettem, akiről tudok... ;) Ennek megfelelően egyetlen más klánba tartozó (pl. gillzékhez), vagy megÖleletlen vimpár sem szerepel még rajta... :oops: ezúton is elnézést minden "kívülrekesztett" vimpártól. :?

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
21 éve 1 hónapja #143846 Írta: sebcsaba
Lássátok a jó szívemet: van szavazás!
Tessék ellátogatni az oldalamra , és szavazni hogy mikor jó a vimpár-tali!!! (Tessék úgy számolni, hogy utána esetleg Vempire-parti is lehet!)

Estel: ha kiderül újabb rokoni szál, szólj hogy ő is szavazhasson!

Több
21 éve 1 hónapja #143740 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Estel: ez az egyetlen családfa? Mert engem is beszerveztek és nem találtam meg magamat rajta... :roll:

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
21 éve 1 hónapja #143733 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Héhéhéhé!!! :dance: :hello: :hello: :hello:
Arwena beszervezett vimpárnak!!! Eddig úgy tűnik, Thaur lesz a mamám! Pusz mindenkinek!! I'm so happy!!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #143714 Írta: Estel Adániel
A legfrissebb Vimpár Családfa ... ;)

Több
21 éve 1 hónapja #143658 Írta: sebcsaba
Kénytelen leszek szavazást írni, bár még nem tudom lesz-e rá elég erőm/időm.
3-4: Nekem nem jó.
Marad egy hétvége, és tetszőlegesen hosszú őszi szünet.
Azazhogy elvileg ármikor, az egyetem nem zavar.

Esgal, bocs hogy rád törünk, neked 18-a estén kívül jó más nap is? Már a kégli miatt :wink:

Több
21 éve 1 hónapja #143651 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Emberek!
itt én vagyok az egyetlen, aki teljesen elégedet a világ(és a vér :twisted: )folyásával, és nekem[size=9:1yt7aq7z] eddig asszem [/size]minden idöpont jo(vagy csak nem tervezek elöre)

A Hold süssön utatokon!

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
21 éve 1 hónapja #143630 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Ithilgalad írta: Az ellen nekem van. ( Hogy legyen valaki ;) )
Bár attólperce lehet akkor...
4. este, 18, 19 nékem OK.

18.-a suli... nekem a 11-12. jo, meg az öszi szünet utánai 7vége.

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 1 hónapja #143607 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Az ellen nekem van. ( Hogy legyen valaki ;) )
Bár attólperce lehet akkor...
4. este, 18, 19 nékem OK.

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
21 éve 1 hónapja #143590 Írta: Mau Rauser
Mau Rauser válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
És ha őszi szünte végén levő hétvégén lenne? Az ellen még senkinek nem volt ellenvetése...

Üdv:
-- Mau

Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)

Több
21 éve 1 hónapja #143575 Írta: Estel Adániel
Akkor szvsz vagy szavaztassuk meg Szürke Gandalf közreműködésével a szóba jöhető időpontokat, vagy egyezzünk meg abban, hogy mindenki arra jön, amelyikre tud, aki többre tud, többre jön. :? 4., 5., 11., 18., 19., mik voltak még?

Több
21 éve 1 hónapja #143564 Írta: Arwena
denekemnemjóa19 :roll:

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
21 éve 1 hónapja #143487 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Mau Rauser írta: A 4-e se rossz, nekem mindegy csak ne okt 10-13 ill az a hétvége mert akkor képtelenség innen elszabafulni :[ lehetne őszi szüntében is, hogyha a nagy többségnek jó. (tudom, vannak nem-gimnazisták is... :/)

Üdv:
-- Mau

NEEE legyen 4.én, please..... :roll: :!:
(és az öszi szünetben se ha lehet... :( )

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 1 hónapja #143450 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Mau Rauser írta: Ry: kb. mikorra érnél fel 18-án?

Háát... Ha pénteki órarend szerint lezs, lehet, hogy 5re fent tudok lenni, de ha nem, akkor csak fél kilenc, és az már nagyon késő...

Thaur: 19 vasárnap után őszi szünet lesz. Talán felfogható vmi apróbbfajta világvégének. ;)

[size=9:1nlipskf]Szerintem ha szépen néztek Szürkére, összedob egy szavazást, és akkor mindenki leadhatja a voksát a neki megfelelő időpontra, és megnézhetjük az eredmény alakulását. ;) - ha igény van rá, szóljatok neki, vagy nekem.[/size]

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 1 hónapja #143413 Írta: Mau Rauser
A 4-e se rossz, nekem mindegy csak ne okt 10-13 ill az a hétvége mert akkor képtelenség innen elszabafulni :[ lehetne őszi szüntében is, hogyha a nagy többségnek jó. (tudom, vannak nem-gimnazisták is... :/)

Üdv:
-- Mau

Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)

Több
21 éve 1 hónapja #143411 Írta: Estel Adániel
Friss hír: (a fórumon ugyan tudomásom szerint még nincs megerősítve, de a chaten Áfonyától hallottam (aki az MTT titkára), hogy beszélt Battival (aki pedig az Elnöke), és minden valószínűség szerint) NEM 11.-én lesz a K.Gy.!
A 19.-ét támogatom, de nekem még a 4.-e is jó lenne, ha záros határidőn belül el tudnánk dönteni a helyszínt. (Eddig egy javaslat gillztől: CD-fű.)

Több
21 éve 1 hónapja #143379 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
én sajnos nem tudok 18.án felmenni Pestre... :(
szóval se tali se szerepjáték... :(

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 1 hónapja #143359 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Hi, vértestvéreim!
A pénteki talin elhangzott 1 ötlet, h a vimpár talizást össze lehetne kötni egy Vampire partival. Ha ez így van, jó lenne az, h 18-a délután v. estefele talizunk, utána (mivel rpg-re jobb helyet nem találtam) akik játszani akarnak, testületileg átvonulnak szerény hajlékomba, aholis hajnalig tartana a játék, mondjuk. A lakás fekvése igen jó, metróval megközelíthető, szal nem viszlek titeket a világ végére. Jó lenne persze nagyobb helyszín is, mert tán szűkösen leszünk, eddig azonban nincs jobb.
Ez azért is jó, mert másnap vasárnap, mikor haza lehet utazni, és a nap további részét lehet alvással tölteni, vagyis nem ájultok be munkahelyen ill. suliban.(remélhetőleg)
Vélemény?

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
21 éve 1 hónapja #143348 Írta: Arwena
[size=9:5pwajn6s]csak 19.én legyen könörgööööm[/size]

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
21 éve 1 hónapja #143327 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
A 18a szvsz nem jó, mert az egész országban pénteki munka nap szerint van suli ill. munka... :?

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
21 éve 1 hónapja #143311 Írta: Mau Rauser
Ry: kb. mikorra érnél fel 18-án?
[size=9:m8phgmxb](csak ne a 11-ei hétvége csak azt ne csak azt ne)[/size]

Üdv:
-- Mau

(Weöres Sándor)

Több
21 éve 1 hónapja #143193 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
na jó, akkor erősen javaslom a 11.-ét akár lesz kgy akár nem, magam részéről úgy vélem, hogy sokan jönnek fel a kgy miatt bpestre, s nem hinném sztem meg lehetne csinálni (reméljük a kgy nem tartana 9-ig ) vagy pedig még későbbig eltoljuk, mert nekem (s vsz másnak sem) nem jó a vasárnap, legfeljebb végső menedékként világvége előtti hétvégén kb :P :) szüleim csak pénteken és szombaton engedik h pestre menjek :P (pénteknek annyi a szépséghibája h kb 4-kor tudok elindulni v még később)

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 1 hónapja #143151 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Izé nem tudom kinek kell ezt beírni vagy valami, de Mogy az én lyányom lett. (én dodie lyánya vagyok)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 1 hónapja #143113 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
És nem lehetne vasárnap? :roll:
18 nekem is tanítási nap, és nem érnék fel... :( Pedig szívesen elmennék. :twisted:

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 1 hónapja #143058 Írta: Mau Rauser
Nekem is szombati tan. nap volna, de operalátogtaás lesz jelyette, úgyhogy a délutánom szabad. Thaur: délutánra gondoltunk ... :)
Ack! Közgyűlés 11-én? Hát nem igaz, hgy megint lemaradok róla... :[ grrr.

Üdv:
-- Mau

(Weöres Sándor)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.769 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére