-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Középfölde
-
A Gyűrűk
A Gyűrűk
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #26971
Írta: Anonymous
de az 5-öt kinek adta volna? a hobbitoknak?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #26970
meglehet...de a 25 is szép szám, ah mondjuk adott volna még...nem is tudom...áhh, bocsi:-)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #26969
Talán Tolkien nem szerette az 5-ös számot... vagy mindenáron 20 gyűrűt akart, és úgy nem jött volna ki...<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #26968
nem...sajnos MÉG nem vagyok eléggé benne a dologban..de ez engem is érdekelne...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #26967
Egy kérdés, ami engem már egy egész napja foglalkoztat (mióta valaki feltette egy beszélgetés alkalmával): <br> Hol lehet az öt gyűrű?<br> Mert van 1, van 3, van 7 és van 9. Az 5 hiányzik a számtani sorból. Ez most nem vicc! Én valahogy biztos vagyok benne, hogy ennek van valami oka Tolkien világában. Olvasott valaki valamit erről, akár a Middle Earth sorozatban, akár máshol?<br> ÉSzAH
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #26966
Tegnap sorsoltak a gyuruket, tegnap fel is hivtam oket de azt mondtak erdeklodjek ma vagy holnap.<br> Holnap ugyis megint megnezem ott a filmet, ugyhogy majd megkerdezem.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #26965
Azt hiszem, a sorsolás február 6-án volt. Nekem mindegy, hogy nyertem e, ugysem tudom már hova raktam az igazolócédulát...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #26964
Kisorsolták már a Gyürűket a WestEndbe?<br> <br> Remélem nyertem egyet:-)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #26963
Udv Nektek,<br> <br> Nem tudjatok hol lehet talalni fotot a filmbeli gyurukrol?<br> Nem rajzolt kene hanem igazi foto.<br> <br> Halam lekotelez ...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #26962
Lostrys! Eljöttél? (Tudom, nem ismersz, én viszont annál jobban. Ayna mesélt már rólad.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #26961
Szia Új Jövevény. Nézz kia a főlapra, és ha van kedved gyere dumálni az ott található címre!<br>
=
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #26960
Hali! Most vagyok itt először és a beszélgetéseiteket olvasva jól elvagytok!
) <br> Mellesleg az tényleg nem kérdés, hogy hány gyűrű van! Habár, ha jobban meggondolja az ember...
) Ayna-t van szerencsém személyesen is ismerni, és van egy olyan gyűrűje, ami félelmetesen hasonlít az Egy Gyűrűre...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #27332
Szerintem az elején az ő volt. Nagyon ugy nézett ki!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #27331
Pont most olvastam el a Lórien-es részt!
Frodó belenézett Galadriel tükrébe, és utána estt szó a három gyürüröl. Akkor mutatta meg neki Galadriel az ö gyürüjét. De azt csak Frodó látta a gyürühordozó, Samu csak valami fényt látott.
<br> Az elején nem tom, hogy Galadriel volt-e az egyik tünde, vagy sem. Amikor néztem, nem figyeltem erre, és nem is emlékszem nagyon rá... Úgy megnézném mégegyszer a filmet, de ha az orkokra gondolok, el megy a kedvem töle.... :///
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #27327
Bocs, kis pontositas: az egyik eredetileg meg ezelott) Celegormnal volt!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #27326
Éljen! Tudtam én, hogy ötszöri nézés után csak észrevenném, ha nem ő az. Tudod, két nap alatt olvastam, ki a Szilmarilokat, ezért egy csomó minden már kiment a fejemből, így nem emlékeztem pontosan, kié volt először a három. De én is rájuk tippeltem.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #27325
Hali!<br> <br> Valoban Galadriel, a masik ketto igy Gil-Galad es Cirdan lehet.<br> Elrond tenyleg Gil-Galadtol kapta a gyurut!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #27324
Lehet, hogy én nem látok jól, de én azt hittem, hogy a film elején Galadriel a három tünde egyike. Sőt még most is azt hiszem.<br> Egyébként Elrond nem is lehetett köztük, mert ő később kapja a gyűrűt. Azt hiszem Gil-Galadtól, de nem vagyok benne teljesen biztos.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #27322
Dwin:A csónakázás előtt volt a könyvben..Vagy nem?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #27321
'nem kozvetlent' akartam irni, csak hat ugye a kapkodas....
))))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #27320
Nem. Amikor elcsónakáznak és Galadriel a fény felé tartja a kezét és megcsillan rajta a gyűrű, Frodo meg elcsodálkozik. Assuem ez a könyvben a tükrös rész után volt közvetlenül...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #27318
Meg Galadriel ujján lehetett látni, csak nem akkor, mikor a könyvben említik. De a mozdulat olyan...<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #27317
a gyűrűket csak az legelején említették, mikor elmesélték a gyűrűk történetét
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Középfölde
-
A Gyűrűk
Oldalmegjelenítési idő: 0.591 másodperc