Fangorn - Entek

Több
22 éve 7 hónapja #54154 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Fangorn - Entek
ugye? gondolom téged is megfogott! olyan gyönyörű az a fa! az az, amelyik be van nőve gyönyörű zöld levelekkel...te is arra gondolsz?
nagyon szép! 8)

n8n returns

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 7 hónapja #54072 Írta: Szendi
Szendi válaszolt a következő témában: Fangorn - Entek
Kedves n8n!
Aszthiszem, tudom melyik fára gondolsz a múzeum kertben! :roll: Mivel a közelben lakunk, sokat vagyok ott a kicsikkel.

Ai lintulinda Lasselanta

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 7 hónapja #53984 Írta: n8n
Igen, nagyon rossz, amikor kidöntik őket, de Szillszakállék megbosszulják rendesen ! :D
tegnap láttam egy fát...Pesten (furcs!) a Múzeum kertben...ez egy ztöld sziget egy piszkos és szürke városban...és az a fa..olyan volt, mint egy ent, vagy egy mallorn...najó, mallornhoz nem hasonlítom, mert az TÚL szép...de valahogy úgy megfogott...a bnőmmel voltunk ott, eagellel, és mind a kettem moccani se tudtunk, úgy megfogott, látni kellett volna azt a fát! ha beszélni tudott olna, bölcs lett volna, és így is valahogy olyan fenséges volt(jó kis szó :oops: )....

n8n returns

Több
22 éve 7 hónapja #53661 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Fangorn - Entek

Narquelie írta: Szijjasztok!!!! Szerintem tök jók voltak az entek, olyan jóságosak, de ugye a könyvbe az első részben nem szerepeltek?

Nem szerepelnek, de egy helyen megemlítik, hogy a szóbeszéd szerint láttak a Megyében egy járkáló fát. A második fejezetben, amikor a Zöld Sárkányban beszélgetnek, Samu említi.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
22 éve 7 hónapja #53603 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Fangorn - Entek
Szegény fáááák! :cry: :cry: :cry:
Télleg olyan rossz volt nézni,ahogy kidöntögették őket...mind... :cry:
De ugye ezek nem igazi-valódi fák voltak,ugye,PJ????
ugye? 8O
Reméljük nem is az utolsó ent-asszonyok voltak :?
/újabban mindem fában őket látom... :) /
És vajon mi történt a maradék entekkel?Ők is fává váltak? :(
Vagy...? :roll:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 7 hónapja #53418 Írta: Varda Tintallë
Varda Tintallë válaszolt a következő témában: Fangorn - Entek
Aiya!

Ahhoz, hogy fegyvereket lehessen készíteni, fűteni kell a kemencéket... Ehhez meg ugye fák kellenek :( :cry:

Namárie!

Varda Tintallë

I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...

Több
22 éve 7 hónapja #53406 Írta: Narquelie
Narquelie válaszolt a következő témában: Fangorn - Entek
Szijjasztok!!!! Szerintem tök jók voltak az entek, olyan jóságosak, de ugye a könyvbe az első részben nem szerepeltek? A filmben mi volt az amikor az orkokkal Szarumán ki akarta tépetni a fákat? Ezt máig nem értem, magyarázza meg valaki!

"A lehető legrosszabb helyen, a lehető legrosszabbkor éltek.
Nem csoda ha hőssé lettek."

Több
22 éve 7 hónapja #53192 Írta: Galadrijel
Galadrijel válaszolt a következő témában: Fangorn - Entek
Vannak fenyö-entek, tehát azon belül lehetnek memmutfenyö-entek is, hisz cak a fö csoportokat irja le

A tünde név ent-szivet takar

Több
22 éve 7 hónapja #52670 Írta: n8n
sose lehessen tudni....de valószínű, h nem voltak mammutfenyők, azok naggyon naggyon naggyon magasak...(láttam már! :) )

n8n returns

Több
22 éve 7 hónapja #52340 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Fangorn - Entek
Szerintem Középföldén nem voltak "mammutfenyő-entek", ha igen biztosan tudnánk róluk, mert Tolkien megírta volna... (ő a következő "entfajtákat" sorolta fel: bükk, tölgy, vadgesztenye, kőris, fenyő, nyír, berkenye, hárs) Bár azt említi, hogy a fenyő-entek voltak a legmagasabbak, de ehhez nem kellett feltétlenül mammutfenyőnek lenniük... Meg aztán a mallornok valószínűleg még náluk is magasabbak voltak...

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 7 hónapja #52336 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Fangorn - Entek
Szerintem vannak csak az a kérdés, hogy van-e megfelelő éghajlat, bár ha vándorolnak..... akkor, hogy alakul ki valahol állandó növényze?? :D

Több
22 éve 7 hónapja #52334 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: Fangorn - Entek
Akkor benne lesznek! Nagyon, nagyon helyes. Kár, hogy Bombadilt nem tették bele! :( Nekünk csavart fűzfánk van. Az a kedvenc fafajtám. Vajon vannak mamutfenyő fajú entek is?

Több
22 éve 7 hónapja #52201 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Fangorn - Entek
Lesznek entek. Sőt. Mutatják majd Vasudvard lerombolását! :D

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
22 éve 7 hónapja #52171 Írta: n8n
Remélem is, ugyebár :D !
én is naggyon szeretem a fákat... :)
az én nagymamámnál is volt/van 3 gyönyörű nyír, és akkor ültették őket amikor születtem!

n8n returns

Több
22 éve 7 hónapja #52113 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Fangorn - Entek
Nem hagyják ki az enteket!
TUDOM! 8)
lásd:trailer!

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 7 hónapja #52057 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Fangorn - Entek
Az entek kihagyhatatlanok!

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
22 éve 7 hónapja #52035 Írta: Szendi
Én is nagyon szeretem a fákat! A kedvencem a tölgy, - gyerekkoromban a nagyszüleim kertjében volt egy hatalmas példány. Öt ember érte körül a törzsét! Számomra Ő volt A FA! Ilyennek képzelem Szilszakállt. - a szürke, simatörzsű cser, - ők voltak a szép nők a kertben - a vidám gyümölcsfák, - a cseresznye és a meggyfák voltak a gyerekfák,amelyek legközelebb voltak az én koromhoz, a felnőtt alma és körtefák, és a " nagy bajuszú" diófák.

Ai lintulinda Lasselanta

Több
22 éve 7 hónapja #51845 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Fangorn - Entek
Lesznek entek! (Ugye, PJ? Khm, khm...) Csak nem akarják már rögtön lelőni a poént, ezért még nem mutogatják őket. :)

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 7 hónapja #51815 Írta: n8n
Varda: ki más mint J.R.R. Tolkien!
én is nagyon szeretem az enteket! mert különben is imádom a fákat, nektek mik a kedvenc fafajtáitok? nekem a nyír, és a szomorúfűz...olyan szépek...ezeknélk a fáknél már csak a madarakat szeretem jobban, mert azok a mirimé-t jelképezik...
legjobb faj a könyvben: igen, sztem is Ghan-Buri-Ghan és Szilszakáll faja...
Szendi: nem veszik ki az enteket szerencsére!még csak az hiányozna...nekem az is sok volt, h Bombadilt és az Öregerdőt, meg a verseket kivették... :cry:

n8n returns

Több
22 éve 7 hónapja #51789 Írta: amanibhavam
amanibhavam válaszolt a következő témában: Fangorn - Entek
entek lesznek bőven, most renderelik őket a számítógépeken :D

love is the shadow that ripens the wine

Több
22 éve 7 hónapja #51785 Írta: Szendi
Sziasztok! Elősször vagyok itt, de örülök, hogy ennyien szeretik az enteket :P Szerintem a filmben nem sok lessz az entekből, és Szilszakállból! Ahogy Bombadil Toma is kimaradt :cry: Őt is nagyon szeretem!

Ai lintulinda Lasselanta

Több
22 éve 7 hónapja #51760 Írta: Fíriel
Nekem is az entek a kedvenceim, aztán jönnek a tündék, majd a hobbitok. :D A legjobb szereplő a könyvben Galadriel, Ghan-buri-Ghan és Szilszakáll.

Több
22 éve 7 hónapja #51599 Írta: Varda Tintallë

n8n írta: Igen, ez sokszor volt már téma!
nagyon reméle, h megtalálják őket az enférfiak, de erre már csak egy valaki tud válszolni, de ő *sniff* *hüpp* :cry: :cry: :cry: sajnos nincsen már köztünk :cry: :cry:

Aiya n8n!

Kíváncsi lennék, hogy ki az, aki tudja a választ???????????

Namárie!

Varda Tintallë

Több
22 éve 7 hónapja #51594 Írta: Varda Tintallë

Sanya17 írta: :lol: Üdv! :lol:
Szerintem azért a filmben biztos megtalálják az ent-asszonyokat. Nem lenne Amerikai film, ha nem ilyen lenne a vége.
Várom már a második részt, kát hogy csak karácsonykor megy majd a mozikban.
bye

Nem is amerikai film...

Namárie!

Varda Tintallë

Több
22 éve 7 hónapja #51533 Írta: Old Hawk
Old Hawk válaszolt a következő témában: Fangorn - Entek
Hali!

Én megnéztem a trailert mégegyszer és amit láttam az Pippin, amint kapaszkodik valamibe, ami pislog egyet. Ő lenne Szilszakál? Mert akkor elég kevés látszik belőle. Lehet hogy elkerülte e figyelmemet, hogy máshol is látható??? 8O
Nyugtassatok meg, hogy nem romlik a szemem... :mrgreen:

Na pá!

Old Hawk
Aki szinte már Ent.

Több
22 éve 7 hónapja #51516 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Fangorn - Entek
Tudna valaki egy képet szerezni az Entekről :?: Nem tudom letölteni a trailert :cry:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
22 éve 7 hónapja #51508 Írta: Old Hawk
Old Hawk válaszolt a következő témában: Fangorn - Entek
Hali!

Szerintetek ki a kedvenceim?

Üdv:

Old Hawk
Aki szinte már Ent.

Több
22 éve 7 hónapja #51128 Írta: Fíriel
Sziasztok!
Az entasszonyok eltűntek Középföldéről, sajnos. :( Vajon milyenek lehetek az entgyerekek? Egyébként szerintem az entek a legjobb szereplők az egész könyvben. Nektek milyen fajtájú szereplők a kedvencetek? :P

Több
22 éve 7 hónapja #50911 Írta: n8n
igen, én is nagyon várom, én még nem láttam a filmbeli enteket, líme kíváncsi vagyok!
by:
n8n

n8n returns

Több
22 éve 7 hónapja #50747 Írta: Sanya17
Sanya17 válaszolt a következő témában: Fangorn - Entek
:lol: Üdv! :lol:
Szerintem azért a filmben biztos megtalálják az ent-asszonyokat. Nem lenne Amerikai film, ha nem ilyen lenne a vége.
Várom már a második részt, kát hogy csak karácsonykor megy majd a mozikban.
bye

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.527 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére