Megye - Hobbitok

Több
18 éve 4 hete #302383 Írta: Heledir
Heledir válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
Nekem is egyértelműen a B jött ki és nagyon is igaz. Egyetlen dolgot leszámítva: nem vagyok vmi művészi tehetség.

„Neked csak arról kell döntened, mihez kezdj az idővel, amely megadatik.”

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 1 hónapja #302308 Írta: Naras
Naras válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
Kiszhobbit!
Nagyon jó a teszt! :) Nekem is szinte minden válaszom b volt, és nagyjából igaz is :)
Köszi, h beírtad!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 1 hónapja #302290 Írta: Kiszhobbit
Kiszhobbit válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok

Reda írta: Kiszhobbit tényleg nagyon jó a teszt! És lehet hogy tényleg van benne valami :P

Nougye. Mindig jövök és az az első hogy megnézem, jártatok-e itt.Örülök, hogy tetszik.
a ,, bonyolult lelkületű hobbit(ok)"-nak (tehát akiknek nem jött ki egységes válasz) üzenem, hogy ha megírjátok nekem melyik kérdésre mit jelöltetek, kielemzem és elküldöm, milyen a ,,bonyolult lelketek", jó?
Üdv! :merry3: :pippin8: :sam2: :frodo1:

Merielle i evellon

Több
18 éve 1 hónapja #302286 Írta: Reda
Reda válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
Kiszhobbit tényleg nagyon jó a teszt! És lehet hogy tényleg van benne valami :P

" Nevess és ne sírj!"

Több
18 éve 2 hónapja #299320 Írta: Annedun
Annedun válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
nekem1A 4B 1C 1D... végül is igaz.

szeretni és szeretve lenni

Több
18 éve 3 hónapja #297893 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok

dorwinion írta: Nekem 2A, 2B, 2D. Asszem, megcsinálom újra. Később... :lol:

Bonyolult egy lelkületű hobbit vagy. :D

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
18 éve 3 hónapja #297892 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
Nekem 2A, 2B, 2D. Asszem, megcsinálom újra. Később... :lol:

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
18 éve 3 hónapja #297873 Írta: Missy

Sötét Úr írta: Bocs, ha esetleg mégsem ide tartozik...
www.sg.hu/cikkek/44751/ujabb_vitak_a_hobbitok_korul

Nomifene! Léteztek a Hobbitok? :D Most akkor új fajként az emberi családfához sorolták törvényesen is???

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.

Több
18 éve 3 hónapja #297871 Írta: Missy
4 B, és milyen igaz!

Több
18 éve 3 hónapja #297870 Írta: Sudhia
Sudhia válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
nekem 4 B és 3 D... összerakva a kettőt igaz is rám :D

"If the doors of perception were cleansed every thing would appear to man as it is: infinite." /William Blake/

Több
18 éve 5 hónapja #293267 Írta: Feanor Faelivrin
Feanor Faelivrin válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
3 C 3 B és 1 A. a tulajdonságok is kb ilyen arányban oszlanak meg bennem. :)

"A mosoly a leger

Több
18 éve 5 hónapja #293124 Írta: Kiszhobbit
Navégre valaki idedugta az orrát!!!!
Már kezdtem elszomorodni h senkit se érdekel.
Egyébként nekem egyértelműen Frodó jött ki. Szinte minden válaszom b volt. Telsesen igaz is rám amúgy.

Merielle i evellon

Több
18 éve 5 hónapja #293102 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
Nekem egyértelműen B (Frodó) jött ki... Meglepődtem, elgondokodtató az eredmény...

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 5 hónapja #293087 Írta: Draug
Draug válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
Nekem is nagyon tetszik a teszt,de rám A jött ki!
(Valamenyire végül is igaz)

"gondolkodj mielőtt beszélsz, mérlegelj mielőtt cselekszel..."

Több
18 éve 5 hónapja #293082 Írta: Endor
Endor válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
Nekem nem lett teljesen egyértelmű sajnos.

Több
18 éve 5 hónapja #293063 Írta: Dorven
Dorven válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
rám is a D jött ki és minden szava igaz:)

Nai tiruvantel ar variuyantel i valar tilyena nu vilya.

Több
18 éve 5 hónapja #293052 Írta: Elluin
Elluin válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
Tényleg nagyon jó ez a teszt. Nekem nagyon bejött. Egyébként én szeretek teszteket megoldani.

A legnagyobb élvezet nem az, ha megöljük az állatokat, hanem ha életben hagyjuk őket.

Több
18 éve 5 hónapja #293028 Írta: veramacska
veramacska válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
Nem ide tartozik, de ez az avatar népszerű! Magamon kívül még két emberrel is találkoztam akinek ez a képe. :lol: Meg is változtatnám, de már úgy megszoktam...

"Érzem, hogy szabad vagyok, de tudom, hogy nem vagyok az."
/E. M. Cioran/

Több
18 éve 5 hónapja #293025 Írta: Elison
Elison válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
Nagyon aranyos ez a teszt... :wink:
Nekem a D jött ki...és szerintem igaz... :D
Persze vannak fenntartásaim a tesztekkel kapcsolatban, de egyet-egyet néha megcsinálok..szóval ismételten: ez aranyos...
Bár az utcsó kérdés tényleg furi volt...

Elison G.

Több
18 éve 5 hónapja #292971 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
Bocs, ha esetleg mégsem ide tartozik...
www.sg.hu/cikkek/44751/ujabb_vitak_a_hobbitok_korul

Több
18 éve 7 hónapja #287219 Írta: Kiszhobbit
Na végre géphez jutottam,hurrá!!!
Ezzel a teszttel (vagy mivel) csak 1 baj van, hogy eredetileg angol,úgyh. a fordítás eléggé furára sikeredett,próbáltam értelmesre kihozni,de ugyebár my english= egy naagy nulla... Na szóval a lényeg hogy összeszámolod,melyik betűből választottad a legtöbbet és a végén elemzés.

1. kérdés
Megyik hobbitot találod a legszimpatikusabbnak a könyv alapján?
A: Samut,mert jóban rosszban kitart a barátja mellett,és szerintem a hűség nagyon fontos.
B: Frodót,mert okos,felelősségteljes és önfeláldozó, őt egyébként se lehet nem szeretni.
C: Pippint,mert ő az aki vidámságot hoz a többiek életébe,és sokat lehet rajta nevetni.
D: Trufát, mert benne minden megvan,ami 1 hobbithoz kell: vidám, kedves,de ha kell tud bátor is lenni.

2. kérdés
Megyik tulajdonságok illenek rád?
A: Jószívű,harcias,bátor,de kissé lassú felfogású
B: Kreatív,kicsit kívülálló és néha kicsit naiv
C: Vidám örökmozgó,de néha kicsit meggondolatlan
D: vidám, válozó hangulatú és kicsit pesszimista

3. kérdés
Melyik színcsoportot választanád?
A: sárga,narancs, zöld,fehér
B: kék,ezüst,fekete,sötétzöld
C: Piros,pink,lila,sárga
D: kék,lila,zöld, sárga

4. kérdés
Melyik állat nyugtat meg leginkább?
A: Lovak,póni
B: Macska
C: Kutya
D: Halak

5. kérdés
Hová utaznál el szívesen?
A: valahová Afrikába
B: Új-Zéland vagy Egyiptom
C: Egy napos szigetre,,pl Hawaii
D: Amerikába

6. kérdés
Mit utálsz a legjobban?
A: ha valaki bántja azt akit szeretek
B: Ha elárul valaki,akiben megbíztam
C: Ha nem mondja a szemembe valaki hogy mi baja velem
D: Ha kibeszélnek,utána meg jönnek nyalizni

7. na a végére egy fura kérdés:
Egy csapet tünde megígéri hogy elvisznek Völgyzugolyba. Csak téged egyedül. Mész, vagy maradsz?

A: Á,egyedül nem. Nem vihetek valakit?
B: Elmennék, de nem maradnék sokáig mert honvágyam lenne
C: Neem,a tüncök túl komolyak hozzám képest
D: Igen,de vsz. túl érthetetlennek találnám őket

Ha a legtöbb válaszod:
A: Te leginkább Samura hasonlítasz a hobbitok közül. Kedves,melegszívű barát vagy, ha kell,tudsz harcias is lenni. Nagy erősséged hogy nem bízol meg mindenkiben,ösztönösen ismered fel a jó és rossz embereket. mivel nagyon érzékeny vagy,könnyen megbánthatnak de nem vagy haragtartó. Gyengéd csupán annyi,hogy néha kicsit lassú a felfogásod,de ezt ellensúlyozza akaraterőd és kitartásod. arra vigyázz,hogy kedvességed más szemében naivságnak tünik,vigyázz hogy emiatt ki ne használjanak!

B: A te hobbitod egyértelműen Frodó. Kedves,de ugyanakkor visszafogott és komoly vagy, kreatívságod művészi tehetséget sejtet. Barátaid közt gyakran tűnhetsz kivülállónak,mert mindig kimondod a véleményedet és nem kérsz bocsánatot ha tudod hogy neked van igazad. Azért próbálj egy kicsit jobban megnyílni mások előtt,hogy ne a magábagubózó álmodozót lássák benned. Jellemző rád az élénk fantázia,de ne feledd: néha azért le kell szállni a földre! Gyengéd hogy elég önfejű vagy nem engeded hogy segítsenek neked,talán a túlzott érzékenységed miatt van.

C: Te leginkább Pippinre hasonlítasz. Lételemed a vidámság,örökmozgó vagy és mindig ott vagy,ahol épp történik valami. Mindenkihez barátságosan közeledsz, ezért vigyázz hogy kivel szüröd össze a levet,ne áruld el a titkaidat akárkinek. Arra kell ügyelned,hogy gondolkozz mielőtt kimondasz vmit mert sajnos elég gyakran vagy meggondolatlan. Mindig kell hogy melletted legyen valaki aki bátorságot önt beléd mert ha egyedül maradsz könnyen elbizonytalanodsz. Erősséged hogy mindig van valami ötleted és hogy mindig feltalálod magad ha szorult helyzetbe kerülsz.

D: Benned a 3 hobbit tulajdonságai keverednek,épp mint Trufában. Te is mindenkihez igyekszel barátságosan közeledni de ha az illető első látásra ellenszenves,szóba se állsz vele. A vidámság a te életedből se hiányozhat,barátok nélkül nagyon egyedül érzed magad. Hangulatod változó,vigyázz hogy ne szólj le másokat csak azért mert neked rossz napod van! Rossz néven veszed,ha a titkodat elárulják,de a haragod nem tart sokáig.

Na ennyi. Bocsi hogy csak most fejeztem be de ritkán van alkalmam géphez jutni...majd írjatok h. kinek mi jött ki... :roll: :lol:

Merielle i evellon

Több
18 éve 7 hónapja #287214 Írta: Kiszhobbit

Annedun írta: engem is érdekelne... vagyis anyát. mert én nem vagyok egy hobbit típus:)

Ha anyukád hobbit típus, biztosan jól főz :lol:

Merielle i evellon

Több
18 éve 8 hónapja #286933 Írta: Annedun
Annedun válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
engem is érdekelne... vagyis anyát. mert én nem vagyok egy hobbit típus:)

szeretni és szeretve lenni

Több
18 éve 8 hónapja #286727 Írta: Kiszhobbit
jéé,az előbb raktam fel, megnyomtam valamit,és eltűnt...
afenébe gépelhetem újra...hát erre asszem jhétig várni kell... :?

Merielle i evellon

Több
18 éve 8 hónapja #286684 Írta: Pókkirálynő
Pókkirálynő válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok
Engem is érdekelne...

"Fagyra tőrt emel az ág
s a pusztaság
fekete sóhaja lebben -
varjucsapat ing-leng a ködben."

Több
18 éve 8 hónapja #286616 Írta: Kiszhobbit
Ööö...hát most nincs itt nálam,csak arra gondoltam,netalán hogy nem érdekel vkit,aztán miért rakjam fel? Gondoltam előbb megkérdezem...

Merielle i evellon

Több
18 éve 8 hónapja #286611 Írta: Frodó úrfi
Frodó úrfi válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok

Kiszhobbit írta: Más: lenne nekem egy olyan tesztféleség,hogy melyik hobbitra hasonlítasz izé..olyan válaszkarikázgatós...
Érdekel valakit esetleg,rakjam fel? :roll:

Izéé...engem érdekel-mért nem raktad fel rögtön?? :)

Soha ne ess kétségbe,
hiszen a rohanó felhők felett örökké kék az ég!

Több
18 éve 8 hónapja #286604 Írta: Kiszhobbit
Más: lenne nekem egy olyan tesztféleség,hogy melyik hobbitra hasonlítasz izé..olyan válaszkarikázgatós...
Érdekel valakit esetleg,rakjam fel? :roll:

Merielle i evellon

Több
18 éve 8 hónapja #285657 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok

ZöldSamu írta:

Heledir írta:

Alyr Arkhon írta:

Nóli írta: t.i.: a hobbitok imádták a gombát... És nem szól arról a korpusz h a szalonnát megvetették volna...

t. i. Ajánlom figyelmébe mindenkinek hogy mit is esznek Zsizsik gazdánál és utána...

Hát gombát...hihihi

Hát ez az! Én nem azt akartam mondani,ill. írni hogy nem olvastam a GYU-ba hogy a hobbitok imádják a gombát!! Hát épp ez az hogy imádják és benne van feketén fehéren,akkor ez miér nem illik ide?????
Tanácstalan éhes hobbit vagyok,hogy épp a hobbitos topicba nem illik a gomba[size=9:269nlcmi]...(szvsz akkor hova illik???)[/size]

A Középfölde témán belül a Tolkien által leírt világról van szó, nem arról, hogy ki minek képzeli magát, az ugyanis teljesen magánügy.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 8 hónapja #285644 Írta: ZöldSamu
ZöldSamu válaszolt a következő témában: Megye - Hobbitok

Heledir írta:

Alyr Arkhon írta:

Nóli írta: t.i.: a hobbitok imádták a gombát... És nem szól arról a korpusz h a szalonnát megvetették volna...

t. i. Ajánlom figyelmébe mindenkinek hogy mit is esznek Zsizsik gazdánál és utána...

Hát gombát...hihihi

Hát ez az! Én nem azt akartam mondani,ill. írni hogy nem olvastam a GYU-ba hogy a hobbitok imádják a gombát!! Hát épp ez az hogy imádják és benne van feketén fehéren,akkor ez miér nem illik ide?????
Tanácstalan éhes hobbit vagyok,hogy épp a hobbitos topicba nem illik a gomba[size=9:2cfcfv1p]...(szvsz akkor hova illik???)[/size]

Zöld mindenekfelett!!!!!!!!!!!!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.642 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére