Élménybeszámolók

Több
21 éve 5 napja #149614 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Maga egy tündér Rayan néni

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 napja #149611 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
KÖSZI RAYAN!!! :itscool:

Ismét felülmúltad önmagadat (ha lehet ilyet csinálni...)

Our knees do not bend easily

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 napja #149606 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Silmeniel írta: Na, tényleg, Rayannak gyakrabban kéne bort adni, meg sokat buliztatni, meg lefárasztani, ilyenkor bújik elő a kreatív énje... Én is kérem a szöveget, naaaaaa!!! :) :hello:

Beus,
-először is, jobbulást!
-másodszor: a túl sok bor rombolja az agysejteket, azok nélkül pedig nem lehetek kreatív, akárhogy itattok is. Szal vigyázz, mit kívánsz! Wehehehe

NA:
Sirály volt veletek! _Neo, legközelebb ott maradok takarítani. Remélem, kiheveritek az izgalmakat, nekem még mindig nem sikerült.
Köszönöm a remek bulit! Házigazdánknak, főszervezőnknek legfőképp. És azoknak, akik elláttak minket minden földi jóval, és azoknak, kik csinik voltak, feketék és dögösek, szóval a fílinget szolgáltatták, és azoknak, akik önfeledten szórakoztak, és azoknak, akik ezt tolerálták. Vagyis mindenkinek. Tudjátok mit? Szeretlek benneteket. Túlságosan is... De legközelebb redukáljuk a Jázmin hercegnők számát!!! Köszi.

Kérésetek számomra narancs:
FELELŐSSÉGET TOVÁBBRA SEM VÁLLALOK, TEKINTVE, HOGY JELEN DALT HAJNALI FÉL HÁROMKOR VETETTEM PAPÍRRA, ÉS A TÁRSASÁG ÁTLAGÉLETKORA ÉPP VERI A 18-AT.

EGO_SONG

Egyszer véget ér a Gyűrűháború
Egyszer lesz gitárom, Gibson márkájú
Egyszer elkopik a balta, egyszer tönkremegy az íj
De Lego jó srác, ő mindent kibír

Az most ne figyeljen, ki nem nagykorú
Egyszer szertefoszlik álmom, Mordor Rouge végleg bezár
Gimli PIN-kódjának neve BALTAZÁR

Egyszer véget ér e dal, mily szomorú
Most már én is unom, abbahagyom, de kell még 1 szó
Szófosásom ebben meghatározó

Ma már minden rocker srác hosszúhajú
Ennyi volt a dalom, dicsérjetek, hadd hízzon a máj
Egyszer úgyis koronás lesz a király!

Kellemes lábadozást mindenkinek!

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 5 napja #149604 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Fantasztikusan éreztem magam pénteken.
Lenyűgöző volt a tömeg a Móriczon. Köszönet mindenkinek, aki ott volt.
Örülök, hogy izlett a pitém. Legközelebb két adaggal sütök :)
A boszilányok és a cicájuk ;) zseniálisan néztek ki.
Launak külön hála a szenzációs tökös szívószálakért 8O
Míriel bóléreceptjét legközelebb is megcsinálhatjuk. Nyammmi-nyammi...
Az új Lassit szívesen lenyúltam volna, de megálltam. Remélem, mielőbb kezemben lesz a saját példányom. :D
Nagyon örülök, hogy Lam és Batti is ott voltak.
Óriási köszönet Brandirnak és Dodie-nak a csodálatos ajándékokért! Nagyon jólesett. :)

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
21 éve 5 napja #149584 Írta: Lamorak
Lamorak válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Szóval Matiz bácsival szólva ööm, bódottá volt az egész.

Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)

Több
21 éve 6 napja #149541 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Csak pár szóban:
először is rettenetesen sajnálom, hogy nem maradtam tovább, úgy látom, sokmindenből kimaradtam.
Már sokan mondták előttem, de én is úgy vélgem, hogy Galadh és _Neo megérdemli a nemzeti hős címet.
amit rövid ottartózkodásom alatt NAGYON élveztem (persze a teljesség igénye nélkül):
-verekedés karddal, bottal, puszta kézzel (köszi, Felagund! Ezer éve nem bunyóztam ilyen jót! :D :D :D ), THK!!!!!!!!!!!!!!
-remek hangulat és dekoráció
-kajahegyek (és a minőség nem maradt el a mennyiség mögött)
-mélyenszántó beszélgetések
- jedi-jelmez és MŰANYAG LÉZERKARD
-és még sorolhatnám
Én is köszönöm mindenkinek!

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
21 éve 6 napja - 21 éve 5 napja #149540 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Nahát akkor én is írok valamit ide...

szóval:
kb időrendben:
:arrow: Léli tortája, amit majdnem megszereztünk Eryvel...
:arrow: Léli puskája amit gitártokban hord... viszont kardot nem hozott...
:arrow: Móricz Zsigmond körtéren SOK ember, akik közül ó, ha a felét ismerem...
:arrow: Ryana nazguljelmeze, amihez jól állt a kard (hogy Ryana hogy nem fagyott meg, azt nem tudom)
:arrow: Irány a busz, ahol a néni furcsán néz ahogy az Észak Lángajiról beszélünk...
:arrow: Gyalog indulás valahova, útközben egy gyanús külsejű egyén (akiről később kiderült, hogy ő _Neo) beterel minket egy épületbe...
:arrow: Megérkezés a pincébe, a Lovagterem nevű aprócska helyre... "Ide kell beférnünk???"
:arrow: Kardmutogatás, egyéb mütyürkék előpakolása (úgymint minikard, miniíj, minikürt, palantír...)
:arrow: Lassi... LASSI!!!!!
:arrow: Kajatopic meglátogatása... (mindenkitől bocs hogy szinte semmit nem ettem egész idő alatt, biztos minden nagyon jó volt)
:arrow: Beszélgetés Esgallal és változó többiekkel különböző helyeken, fantasy, MAGUS, egyebek...
:arrow: Közben szerencsésen tönkremegy a hifi erősítője (Szofi őszinte bánatára)
:arrow: Felrobbanó töklámpa és az oltási kísérlet, ami után mindenki "tűzvonalba" került...
:arrow: Mindenki tőlem kér koffeintablettát... (nem vagyok én gyógyszergyáros...)
:arrow: Egyre messzebb menekülünk az "István i aran" -t éneklőktől (mindhiába)
:arrow: Felmegyünk kávézni, közben további beszélgetések, végre megtudom, ki is az a Lamorak, de amikor Szofinak vázolom Kyria bukását, sajnos elmenekül...
:arrow: Később: kajatopic látpgatás, mindenki indul elfele, gaz módon...
(többen meglógtak anélkül hogy észrevettük volna...)
:arrow: Felagund történetei reggel... (na igen, le van leplezve, minden leendő THK-s figyelmébe: Felagund képzett és vérprofi harcos fegyveres és fegyvertelen harcban egyaránt!)
:arrow: Elindulnánk többször, mindannyiszor felveti valaki, hogy azér' össze kéne pakolni, s ezt, miután _Neo és egy kulcs segítségével hozzájutottunk a cuccunkhoz, meg is tesszük többé-kevésbé...
:arrow: Hazafele a villamoson mindenki úgy csinál, mintha nem aludna, Léli énekel...
:arrow: A vonaton sikerült többé-kevésbé ébren maradnom, úgyhogy fél10re haza is értem...

Külön köszönet:

-mindenkinek, hogy ott volt
-Minervának, Esgalnak és Ulmonak, hogy végighallgatták az Éjháborút dióhéjban, és úgy csináltak, mintha még nem vesztették volna el a fonalat...
-Gumipóknak a Lassikért...
-_Neónak a helyért, Galadhnak a szervezésért (ha valaki elmondja mért kell 72es rózsaszín betűkkel írni, akkor kijavítom)
-Lamoraknak hogy megismerhettem
-Lélinek a szelet tortáért

ami nem tecc:

-A kardom pillanatnyilag a klinikai halál állapotában van, nem tudom, fel tudom-e éleszteni
- Túl rövid volt, még azon emberek felével sem tudtam beszélni akikkel akartam... (hát még a többiek) :(

Most ennyi jut eszembe, de ahogy magamat ismerem, még a mai napon többször ki lesz egészítve... :D

UI: Galadh megjegyezte, hogy olyan vagyok azzal a hajjal, mint egy 14 éves, úgyhogy gyorsan le is vágattam... :D

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 6 napja - 21 éve 6 napja #149506 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
No, akkor én is!!!

Mi volt jó:
Hangulat :D
Rayan "Egyszer véget ér"-je :mrgreen: :up:
A bunyók (különösen sensei Angwennel, és Estellel (ezúton is üdv a klubban)
A friss THK-sok (névszerint: ERY (még alapító tagnak!!!), Silmeniel, Angwen, Ryana, Estel) Bocs, hogy nem tudtam mindenkit beavatni, én is emberből vagyok... (a sebhelyeim kérésre megtekinthetők... :D )
A kaja (Hobbit kex, Miruvor, Ery és Angwen sütije RÚLZ!!!) :D
Csinos lányok :lol:
A "remek" hangulat fél kettőtől háromig 8)
Míriel kijavította a "művemet" (Köszi Míriel!!! :D )
A beszélgetés mindenkivel (most inkább nem írom ide névszerint ;) )
Megyek MAGUS-ozni Esgalékkal :dance:
Minden, amit még nem írtam ide :D :D

Ami nem :(
Hogy Morgana nem maradt tovább :cry:
Hogy nem segíthetek Silmenielnek :oops:
Hogy nem segítettünk _Neonak takarítani (Bocs _Neo :oops: )
Hogy nem tudtam bunyózni egy csomó emberrel :( (Bocs, majd pótoljuk valamikor)

Hát, röviden ennyi

Hála és köszönet minden szervezőnek!!! [size=9:2hyyxdkx] bár még ez is csak 29-es, de szorozzátok be másféllel :twisted: [/size]

JELENTEM MEGNYÍLT A THK TOPIC, A "VEGYES" KATEGÓRIÁN BELÜL!!!
MINDEN ÉRDEKLŐDŐ :arrow: IRÁNY!!!

Our knees do not bend easily

Több
21 éve 6 napja - 21 éve 6 napja #149503 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
ELŐSZÖR IS: ELENIEL FELSÖPÖRT A BOSZISEPRŰVEL, SZAL NE MERD MONDANI, _NEO, HOGY SENKI SE SEGÍTETT!!! :twisted: :P

NNa, gyerkőcök, ez volt életem legkirályabb bulija!!!

KHIRÁLY volt:(szinte minden, de próbálom felsorolni)
-a bohózatba illő jelenet címe: KÉT TOPICGAZDA TALÁLKOZIK!! Pusszollak, Finduilas! :lol: :lol:
-az odaút :roll: :D
-Estel és Galadh steppje a Móriczon: "hej Dunáról fúj a szél.." (kissé se kaptam röhögőgörcsöt..)
-a HELY
-a kaja (_Neo, nagynénikém pusszolja a pofikádat, hogy így ízlett a sajtos rúd! :wink: )
-Walesi bárdok-ordítás a konyhában :lol: :lol:
-gitáros éneklés (Koppány; Már minálunk babám; Egyszer véget ér RÚLLZ!!!)
-meghitt dalolgatás/beszélgetés Eleniellel, Rabynnal
-hasonló meghitt csevegés Dodiee-val, Silmeniellel és Morganával (az egóm már az egeket verdesi a verseim kritikájától! Lányok! Ezer köszönet!!)
-Aeglos örült nekem! meg még mások is, az újonnan megismert emberkék pedig tünemények!
-Gumipók viccei
-Estel és Felagund küzdelme
-a Lassi!!!
-Alyr kardja (bocs, hogy összetapperoltam a pengéjét! :oops: )
-Alyr mütyürkéi (Horn of Gondor :agree: :agree: )
-hogy Brisa ott volt
-végül, de elsősorban: OROSZLÁÁNKHIRÁLY!!!!!!! :dance: :bounce: Estel, sose tudom ezt neked eléggé megköszönni!!!!!

Kicsit nem rúúlz: :? :roll:
-Batti kedves érdeklődése viccmesélés közben: "Mennyi is itt az átlagéletkor?" Azt hittem, lefordulok az asztalról, úgy elszégyelltem magam... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
-Aeglos korán hazament
-_Neo megjegyzése a novellámról... :( Ennyire nem tetszett tényleg, vagy ilyen fáradt voltál már?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 6 napja #149496 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Lamorak írta: 2. _Neo: tegnap húzták, de már megint nincs ötös--a fogadás azért még fennáll.

Siman. Taktikat kell valtanom, mert egy talalatot sem ertem el, de a sorre mar nagyon vagyom ß)

Mellesleg az ittmaradt ures uvegeket visszavaltottuk es rendeltunk pizzat ß) Persze azert megfejeltem meg par sajat ures sorossel, de ez most nem lenyeg ß)

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
21 éve 6 napja #149478 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Sziasztok!

Köszi mindenkinek ezt a fantasztikus halloweent, nagyon örülök h eljöttem :D de legfökkképpen: köszi Galadh a szervezést!! :D :lol: [size=9:1d2dbq7p]ezek 72-es rózsaszin betük..mert Adelard sem felejt.. [/size];)

És néhány dolog ami megmaradt bennem:
-tali a Mekinél, soksok ember, ujyabb forumosok megismerése :) és király boszi jelmezek :D meg elindulás kb 8-kor... :roll: :lol:
-_Neo kolesza: kicsit kicsi termek de sok jó ember.... :lol: ->Neo: köszi!!!
-beszélgetések, sok töklámpa és fekete gyertya 8) na meg pokháló :D
-éneklés, (jó annak aki tud... de jó volt ám hallgatni is :D ) meg Gumipok gitározása :)
-viccmesélés a konyhában :lol: :mrgreen: (kicsit fárasztó volt némelyik..)
-Thaur és Szürke vártlan fényképei.. :) (berakni ám a galériába ;) )
-Új Lassi!! :D (és régi... én azt se ismertem :) ) :up:
-lépcsönülés rulz 8) :D
-gyilkosozás szintén :D
-hajnali buszozás, ill palacsintázással egybekötött alvás 8) :roll: :D
-várakozás a Déliben Arden vonatjára... (szegény vidékiek.. :) )
és ennyi ami megmaradt bennem :) jo volt veletek, remélem minél elöbb viszontlátlak benneteket! ja és gyertek eccer miskolcra ;) (pl szombaton :)->találkozások topic;) )

pusz

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 6 napja #149459 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Na, tényleg, Rayannak gyakrabban kéne bort adni, meg sokat buliztatni, meg lefárasztani, ilyenkor bújik elő a kreatív énje... Én is kérem a szöveget, naaaaaa!!! :) :hello:

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
21 éve 6 napja #149455 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Brisa írta:

Lamorak írta: (csak az István i aran-t hanyagolhatnátok...)

Meg ne merjétek tenni. Inkább egyszer az elejétől a végéig elénekelhetnétek az egészet. Lehetőleg akkor, amikor én is ott vagyok...

Bocsi Lam, azért nem mentem oda hozzád (és még pár másik emberhez), mert tudtam, hogy nem lesz időm nagy beszélgetésekre. (Cseten majd kifaggatlak. :wink: )

Sztem se muszáj hanyagolni :)

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 6 napja #149456 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
[size=9:3jnxis7b]OFF:

Dodiee Took írta: Rayan új szerzeményét pedig hallani kell:DD szenzációs:)) "Véget ér a lázas ifjúság" átirat, és azthittem behalok a röhögéstől:DD

Berakná valaki a Humorba? :idea: Megvan valakinek a szövege (Rayanon kívül)? [/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 6 napja #149454 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Dodie: annak a rendes cime az az, hogy "egyszer véget ér"

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 6 napja #149449 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Kincső:Pók hozott pár példányt a 4-es Lassiból, mutatóba. Jóóóóóóó vastag a szentem(mmnt a Lassi, nem Pók), és nagyooon széééééép:))
Rayan új szerzeményét pedig hallani kell:DD szenzációs:)) "Véget ér a lázas ifjúság" átirat, és azthittem behalok a röhögéstől:DD

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 6 napja #149440 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Ami új volt számomra, és nagyon érdekel :wink: :
:arrow: új Lassi 8O (és ezt csak a sokadik ember mondja! :roll: 8O )
:arrow: Rayan új dal-átirata

Meg lehet ezekről többet is tudni? :roll: :wink:

[size=9:3exln5un](Ja, és hogy miért is lett fogalommá az a leendő közgyűlés, és miért nincs az időpontláról még mindig semmi infó?!)[/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 6 napja #149413 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Na, összedobtam egy kis izét már amennyi így hirtelen agyhelyembe jutott.
- összefutás Rabynékkal, spontán kitérő Arden elé (Dodie: én ziherájsztűnek hallottam itt a déli vidékeken. ;) )
- tömeg a meci előtt - "Azok ott mind mi vagyunk?" 8O
- régen látott, ismerős és új arcok
- Alyr kardja :mrgreen:
- a kolesz ellepése
- hangulatos szoba töklámpásokkal (amikkel később meggyűlt a bajunk... :? )
- kajatopic :mrgreen:
- éneklősök
- verekedés Felagunddal :twisted:
- Lépcső!!! éljenéljen :) - leghatásosabb módszer elalvás ellen: hajfonás :D
- csoportos punny és Arden kényelmetlen lába :P (Azért szeretünk... ;) )
- gyilkosozás :twisted:
- tovább punny, áthelyezett székhellyel: ruhatárban
- Estel & Artemisz, vmint az Oroszlánkirály
- szedelődzködés, elköszönések :(
- álmos hazaút :( - bár Dodie ébren tart minket :D

Hatalmas köszönet Galadhnak a szervezésért és _Neonak a helybiztosításért.

Ry [size=9:ak5t88j1], a hippi nazgúl[/size]

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 6 napja #149409 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Lamorak írta: csak az István i aran-t hanyagolhatnátok...

Sajnálom, azt még az MTT elnökéért sem [size=9:1v6bj5hc](télleg: Batti, nem hallgattad meg a kedvenc számodat. Pedig csak neked elénekeltük volna :D )[/size]. Esetleg, ha a közelben vagy, ideieglenesen hanyagolhatjuk a dolgot... (vagy kizavarunk :twisted: ).

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
21 éve 6 napja #149361 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Jajj drágáim, örülök, hogy teccett nektek a buláj:)
És köszönet a beszámolókért!

Cupp!!!

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 6 napja #149347 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Lamorak írta: (csak az István i aran-t hanyagolhatnátok...)

Meg ne merjétek tenni. Inkább egyszer az elejétől a végéig elénekelhetnétek az egészet. Lehetőleg akkor, amikor én is ott vagyok...

Bocsi Lam, azért nem mentem oda hozzád (és még pár másik emberhez), mert tudtam, hogy nem lesz időm nagy beszélgetésekre. (Cseten majd kifaggatlak. :wink: )

Brisa

Több
21 éve 6 napja #149345 Írta: Lamorak
Lamorak válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Na gyorsan én is...

Gyerekek, időtlen idők óta nem élveztem ennyire bulit, sikerült bebizonyítanom magamnak, h azért még tudok végigbulizni egy éjszakát, ha úgy adódik... Nagyon jó volt veletek találkozni; én is köszönöm mindenkinek, aki válaszolt az 'Az ki?'-kre (egyébként egy csomót elfelejtettem, úgyhogy lesz 'Az ki?'-utánpótlás). Nem akarok nagyon emberekre lebontva írni, mert akkor sose lesz vége; csak annyit, hogy:

1. Galadh, _Neo, hálás kösz a szervezésért,
2. Lélinek és Erynek, mert megvártak a Móriczon, meg egyébként is,
3. Szofinak a tervek szövögetéséért (erre inspirál a pókhálós dekoráció--Szofi, privizünk a héten),
4. mindenki másnak, h ott volt és vagy megismertem vagy nem, mindenesetre szoktam :)

Üzenetek:
1. Alyr: legközelebb akkor is fogunk beszélgetni.
2. _Neo: tegnap húzták, de már megint nincs ötös--a fogadás azért még fennáll.
3. Ryana: köszönöm Eia üzenetének átadását, legközelebb majd kicsit jobban csapódom olyan társaságokhoz, ahol több eddig ismeretlen ember van, aztán majd egyszer dumálunk.
4. Galadh: szintén (az üzenet-átadáson kívül).
5. Brisa: legközelebb tessék maradni, jó lett volna beszélni.
és így tovább...

Mindenkinek nagy köszike (még mindig én vagyok a Szöszike, ahogy a chaten), remélem, előbb-utóbb találkozunk újra. Remek társaság vagytok, akár sörözni, borozni, beszélgetni, hülyéskedni, dohányozni, gitározni, enni, sztorizni akar az ember (csak az István i aran-t hanyagolhatnátok...)-- imádlak titeket, és nagyon büszke vagyok ám, h ilyen társaság összehozásában benne lehettem.

:) :mrfrodo:

Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)

Több
21 éve 6 napja #149342 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Drágaszágaim!

Nagyon jó volt Veletek, hatalmas buli volt! :mrgreen:

Ezer köszönet drága Galadhnak a (számomra) mentőakciónak is beillő szervezésért! (Bocsi mindenkinek, hogy nem tudtam tevékenyen részt venni benne! :oops: :oops: :oops: )

És persze plusz hála és megbecsülés _Neonak a helybiztosításért! :wink:

Nagyon örültem, hogy elég hosszú idő után végre újra talizhattunk! Imádlak Benneteket! :mrgreen: :hello:

u.i: Csúcsos süveg rulz! :D

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
21 éve 1 hete #149327 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Kb két órányi alvás és egy hosszú nap után jöjjön az az átvirrasztott éjszaka eseményei:

:arrow: Félelmetes tömeg a Móriczon, sok ismeretlen arc
:arrow: Félelmetes húgom (Ryana) mint nazgúl, még félelmetesebb karddal
:arrow: Fél tömeg kalauzolása a koleszba, busz megszállása (Ry majd vág utat :twisted: )
:arrow: Részeg pasas és lerázása (Arden, máskor szólj előbb, ha molesztálnak)
:arrow: Kajatopic, beszélgetőstopic, énektopic és sötétsaroktopic
:arrow: Felrobbant töklámpás és eloltása pohár vízzel (komolyan tiszta víz volt!)
:arrow: Éneklések, zenélések, és kiváltképp a táncolások - egész jók lettek a videók! Brandír, ahogy szájában a rózsával ropja...
:arrow: Csúcsos süveges boszorkányok
:arrow: "Ennél hülyébbek már nem lehetünk" felirat többszöri totális megcáfolása; Gumipók hálója és csokiskarikásszemei 8O
:arrow: Beszélgetések a hátsó szobákban
:arrow: _Neo reakciója a fényképezésre: vízipisztoly
:arrow: Meg úgy egyáltalán: jó volt veletek!

Nagynagynagy köszönet:
:arrow: Galadhnak és _Neonak a szervezésért és a helyért - ígérem legközelebb maradok takarítani :roll:
:arrow: Dodiee-nak és Lélinek a finom gesztenyés tortákért
:arrow: Dodiee-nak külön a húgom hazaszállításáért
:arrow: Mindenkinek aki hagyta magát lefényképezni, pláne ha csúcsos süvegben is
:arrow: És mindenkinek aki nem hagyta magát, mert legalább kihívást jelentett :twisted:

Fényképek és videók majd pár napon belül Ryanától várhatók.
Ennyi, mert kezdek beájulni az álmosságtól

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
21 éve 1 hete #149311 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Arden Borough írta: -a bácsi a McDonalds előtt például érdekes volt...kezet akart nekem csókolni 8O ap! :)

Biztos nem látott még ilyen szép kislányt :twisted:

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 1 hete #149281 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Sil írta:

Telcontar Léli írta: ÚJ LASSI hála Póknak :wink:

Új Lassi? Van új Lassi? 8O

van.bár egyelőre csak néhány darab volt ott...

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 1 hete #149280 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
8) :twisted: :roll: :wink:

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
21 éve 1 hete #149279 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Telcontar Léli írta: ÚJ LASSI hála Póknak :wink:

Új Lassi? Van új Lassi? 8O

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 1 hete #149276 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Üdv!

Kb 4 óra alvás után én is megpróbálok írni valamit.

Péntek este fél 8: várakozás a Nyugatinál. Alyr érkezik másodiknak, így rá bíztam a tortát - buta volt, hogy akkor nem rohant el vele, és nem ette meg... :D . Majd Ery, Aztán Szméagol simán elment volna mellettünk, ha nem szólok utána, végül 5 perc késéssel befut Brisa is. Irány a Móricz, közben Budapest helytörténei óra by Ery és Brisa, valamint Alyr és Ery elkeseredett próbálkozásai a torta megszerzésére, a gitártokban hangtompítós puska van, és egyébként is a gesztenye torta az nem is az, hanem valami más (de nem hitték el...). Lam SMS-e, hogy majd hogyan kell a Móriczról továbbjutnia (ő is pont jó embert kérdez, mivelhogy egyáltalán nem ismerem Bp-t... azért válaszoltunk valamit :D ).
Érkezés a Móriczra. Brisa "Ő meg ki?" kérdései :) Sziasztok, puszi. Csoportok érkezései, további puszik, Szürke személyében újabb támadó egyén a torta irányába, Eryvel megállapodást kötünk, hogy nem próbálja megszerezni a tortát, és cserébe övé lesz az első szelet :) aztán előveszem a fényképgépet, és lenyugszanak a tortára ácsingózó kedélyek :) [size=9:1cuayz3q](na, ez lehet, hogy nem túl értelmes, bocsi, de túl fáradt vagyok)[/size]. Aztán Szürke G. vezetésével elindul az első turnus. Mi még megvárjuk a következő buszt. Kiderült, hogy Lam hamarosan megérkezik, hát várjuk meg (én maradtam Lamot megvárni, Ery meg a torta miatt maradt (mivelhogy azt nem adtam ki a kezemből!) :D ). Ulmo: köszi, hogy elvittétek a gitáromat. Aztán a busz elmegy, úgyhogy 20 perc várakozás után felszállás a buszra. Felelőtlen kijelentéseim, miszerint fáradt vagyok (már tudom, hogy akkor nem is voltam fáradt... :D ) Azt még tudtuk, hogy hol kell leszállni, de hogy azután...? Persze a rossz irányba indulunk, de hála Lam térképének, megtaláltuk a koleszt. _Neo kifut elénk, aztán irány a buli :)

Szürke (egész idő alatti) sikertelen próbálkozásai, hogy lefényképezzen engem kalapban :) A tortám nem a Kajatopicba való, de Szürke végül mégis ellopja... (aztán sikerült visszaszerezni, de akkor már muszáj volt felvágni... Ery megkapta az első szeletét :) ). ÚJ LASSI hála Póknak :wink: Kóborlás egyik teremből a másikba, fényképezgetések, Batti csuhában (hasonlított az avatarjáráa :D ), Batti kalapban :D (de nem hagyta, hogy lefényképezzem), Cigis részleg, alias filozófia kör :) Batti ideieglenes távozása, Gumipók gitározásai, énekkari szekcióval :D , a Két Torony ledöntése(i), a leendő Közgyűlés fogalommá válása... :D , Rayan újabb költeménye ;) , fényképháboró Szürkével, egyesek aludnak!!, fekete gyertya RULES, Galádék elvesztett fülbevalója (amit megtaláltam :) ), valamikor Batti visszatérése, még korábban valami borzasztó szagú alkoholos dolgot főztek Áfiék, tudatosul bennem, hogy Szofinak nincs haja :oops: :D (illetve csak alig van), észre vesszük, hogy éjfél van, Pók, Rayan, Estel és a szintetizátor, majd utána én is :oops: , beszélgetés a Szókirakós játék táblája mellett :) (amivel korábbanm Telcontarék játszottak; kedvenc kirakott szavunk: Csubi 8) ), Pókék távozása :( , Ulmoék távozása fél 3 táján (azthiszem) :( , zene, buli, kaja, miegyéb.., beszélgetés _Neoékkal a konyhában, folyamatosan eltávozó emberek :( , Felagund cserkésztörténetei (megérdemlik azt a hírverést, mint Batti katonatörténetei ;) ), jéé, de világos van, keresni kéne egy boltot, _Neo útmutatása alapján Lammal meg is találjuk (szerencsére nyitva tartott ma is, de csak fél 7-től, úgyhogy várnunk kellett), majd vissza a többiekhez, gondok a portásnénivel, _Neo ki megy beszélni vele, mi közben elpakolunk amennyire tudunk (egy csomó kaja maradt). Majd indulás :( (már nem is tudom, mikor... olyan 3/4 8 lehetett talán). Busz, villamos ("Az első villamos már elindult felém, az első villamosra vár a napsugár" - akkor jutott eszembe, és végig énekeltem :) ). Sorbani elválás.......

A közepe táján a dolgok sorrendjében nem vagyok biztos, mert nagyon összemosódik minden.... de majd a fényképek adnak egy biztosabb keretet :D (3 tekercs telt be ;) ).

Köszönet
:arrow: _Neo-nak a koleszért, hogy kirohangált mindenki elé, és hogy végül feltakarított (mi is segítettünk volna, ha előbb visszajöttél volna, de akkor már mennünk kellett...).
:arrow: Galádnak a szervezésért
:arrow: Lamoraknak, hogy ottvolt
:arrow: Brisának és Battinak szintén
:arrow: Póknak a gitározást (nemhiába vittem a gitáromat :) )
:arrow: a filozófia részlegnek, hogy hallgathattuk az eszmecseréiket

Nemtudom, hogy mitmondjak még, úgyhogy helyettem majd beszélek a képeim :D a jövőhéten várhatóan elő lesznek hívva, és ha lesz valaki, aki bescenneli őket, akkor még fel is kerülnek a netre ;) (ahogy a Győri képek, meg az énekkaros, meg a többi (még Rayan szülinapi bulijáról is lett egy csomó kép :D ))

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
21 éve 1 hete - 21 éve 1 hete #149269 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Kedvesek!

Csak röviden.
Szeretném megköszönni Galadhnak és _Neonak a szervezést.

Külön köszönet a lányoknak: Loth, Míriel, fantasztikusak vagytok!
&
Kriszana és Batti, Ti úgyis tudjátok, mit...

Tartozom Galadhnak, Cicának és Rayannak. Nem feledtem el! Nem ússzátok meg. :twisted:

Sajnálom, hogy korán el kellett mennem, mert jó Veletek.

Sok-sok szeretettel,
M

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.744 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére