Tanulószoba

Több
17 éve 1 hónapja #344889 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Tanulószoba
Az a többes számú alak, ha csekélykegörögtudásom csrben nem hagy, amit a rendszertani nevezéktanban használatos

(növényrendszertan, bhuhh... :dead: )

Our knees do not bend easily

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 1 hónapja #344855 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: Tanulószoba

norbikk írta: egyébként zárvatermőt jelent :)

Az angiospermatophyta, nem? XD

Kārātārānen a áirâë...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 1 hónapja #344847 Írta: norbikk
norbikk válaszolt a következő témában: Tanulószoba
egyébként zárvatermőt jelent :)

Több
17 éve 1 hónapja #344845 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: Tanulószoba

norbikk írta: ki tudja mit jelent? :D

angiospermatophyton

muszá<i>j</i> lesz megszeretnem a latint

1. A magyart is megszerethetnéd... ^ ;)
2. Angiosperma, az addig oké, hogy virágos növény... kis utánanézéssel a phyton része az meg a növény legkisebb olyan része, amely az anyanövénytől elválasztva önálló növénnyé tud fejlődni... (állítólag egy levél és annak a szára...)
De hogy ezt a kettőt pontosan hogy kell összerakni... De majd megkérdezem nővérem, ha el nem felejtem, mégiscsak biológiát tanul, meg azért vannak ám itten ilyen okos biológus emberek...

Kārātārānen a áirâë...

Több
17 éve 1 hónapja #344844 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Tanulószoba

norbikk írta: ki tudja mit jelent? :D

angiospermatophyton

muszály lesz megszeretnem a latint

hát ezt speciel nem tudom, de hasznos link szótárak

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 1 hónapja #344841 Írta: norbikk
ki tudja mit jelent? :D

angiospermatophyton

muszály lesz megszeretnem a latint

Több
17 éve 1 hónapja #344387 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Tanulószoba
Mi is első héten kezdtük, harmadikától voltak óráink. Egyébként nem volt semmi érdemem az ötös szerzésében, mert csupáncsak kristályokat locsolgattam vízzel, csontszénnel, aztán össze-vissza szűrögettem.
Norbikk, elég ha itt a fórumon írok privit? Remélem... :roll: :D

"Well, I'm back."

Több
17 éve 1 hónapja #344323 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Tanulószoba
Snuff: GRATULA! Ti már kaptok jegyeket? 8O Mi korábban kezdtünk, de jegyeknek (hál' égnek) még se híre se hamva...

nobikk: ne add már fel az elején! Gyakorlaton mindent elmagyaráznak, ne pánikolj!

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 2 hónapja - 17 éve 1 hónapja #344188 Írta: norbikk
aaa

Több
17 éve 2 hónapja #344186 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Tanulószoba
Strébeeeer...! :D komolyra fordítva: gratula! ;-)

Több
17 éve 2 hónapja #344163 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Tanulószoba
Szerves kémiából ötöst kaptam gyakorlaton, undorító. Muha.

Liliom, hétvégén tudlak csak megkeresni, addig úgyse jutok hozzá a tételeimhez, van egy könyvem, kölcsönadhatom saját kiegészítésekkel. Remélem, megtalálom. :)

"Well, I'm back."

Több
17 éve 2 hónapja #343715 Írta: Liliom
Liliom válaszolt a következő témában: Tanulószoba
Aki emelt szintű magyar érettségit tett idén, volna kedves megdobni egy privivel?
Szükségem lenne tételekre, vagy azokhoz megbízható forrásokra.
Előre is nagyon köszönöm!

...

Több
17 éve 2 hónapja #343405 Írta: Nesi
Nesi válaszolt a következő témában: Tanulószoba

Altaris írta:

Nesi írta: Elméletben nálnuk is létezik, csak olyan ritka esetekben van, ha egy gyereknek sehogyse megy a tanulás, pedig mindent megtesz, és nincs megfelelő időpont, akkor bejár a tanár meg a gyerek mínuszegyedik órában. De a rossz gyerekeknél nem gyakorolnak ilyen kegyet... :P

hát mi nem a legrosszabbak vagyunk, hanem a jobbik (faktos) németesek.. :) [nehezen lehetnék olyan rossz egy kitűnő évvégivel.. :) ]

Úgy értem, hogy ha valaki tanul, szorgalmas, de... szóval gorombán mondva hülye, és egyszerűen minden tanulással együtt nem szerez 3-asnál jobb jegyet, akkor néha érvénybelép, hogy a tanár bejön, meg a gyerek is. Fél hétre, és 7:20-kor van vége. De általában csak elmélet, tehát egyetlen egy embert ismerek, aki úgy 5 éve járt ilyenre matekból.

Több
17 éve 2 hónapja #343348 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Tanulószoba
Nyerjetek!

Verses Csoport pályázatot írt ki, József Attila Gügyü, gügyü című versének elemzésére. A pályázatokat Sötét Úr várja privát üzenetben 2007 szeptember 22-ig (Bilbó születésnapjára).

A vers sajnos nem minden József Attila-kötetben található meg, de a neten is fellelhető . (Ha hibásan jelenik meg, a böngészőben a karakterkódolást át kell állítani ISO-8859-2 közép-európaira - ezt általában a Nézet menüben lehet megtenni).

Várjuk a Te elemzésedet is! A legjobb elemzés beküldőjének díja egy aranyozott ezüst Egy Gyűrű, hozzá illő ezüst lánccal. A többi elemző más kinccsel lesz gazdagabb!

Több
17 éve 2 hónapja #343140 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: Tanulószoba

Nesi írta: Elméletben nálnuk is létezik, csak olyan ritka esetekben van, ha egy gyereknek sehogyse megy a tanulás, pedig mindent megtesz, és nincs megfelelő időpont, akkor bejár a tanár meg a gyerek mínuszegyedik órában. De a rossz gyerekeknél nem gyakorolnak ilyen kegyet... :P

hát mi nem a legrosszabbak vagyunk, hanem a jobbik (faktos) németesek.. :) [nehezen lehetnék olyan rossz egy kitűnő évvégivel.. :) ]

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 2 hónapja #343135 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: Tanulószoba
jááááj, én mínusz negyediknek olvastam XD :D
Csak most esett le, hogy mínusz egyedik :D

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
17 éve 2 hónapja #343132 Írta: Nesi

Encsi írta:

Acho írta: ... meg a mínusz egyedik óra is... :D

TESSÉK?????? Ez most nem volt komoly... 8O 8O 8O

Elméletben nálnuk is létezik, csak olyan ritka esetekben van, ha egy gyereknek sehogyse megy a tanulás, pedig mindent megtesz, és nincs megfelelő időpont, akkor bejár a tanár meg a gyerek mínuszegyedik órában. De a rossz gyerekeknél nem gyakorolnak ilyen kegyet... :P

Több
17 éve 2 hónapja #343128 Írta: Encsi

Acho írta: ... meg a mínusz egyedik óra is... :D

TESSÉK?????? Ez most nem volt komoly... 8O 8O 8O

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
17 éve 2 hónapja #343125 Írta: Altaris
nekünk is olyan az angoltanárunk, hogyha kiejtjük a nevét mindenkinek torzul az arca, hogy soha nem tanít. három éve tanulok angolul, de szerintem kb. ott tartrok h bemutatkozom, és egy filmről/ könyvről kisbeszámolót tudok tartani... édeskevés...
Nyelvtanból tanárcsere volt, és nagyon jól jártunk. Gyesről jött vissza az egyik legjobb felsős nyelvtan tanárnő. :) :):):)

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 2 hónapja #343123 Írta: Nesi
Nálunk dupla német van és angol az utálja-az-egész-iskola-angoltanárral (és tudja, hogy utálják, de örül neki :roll: :? )... De utána jó órák vannak, igaz, hogy megint a hatodik órában van a nyelvtan, mint tavaly, és szegény magyartanárunk képtelen rendet tartani a fáradt, nyelvtanra kicsit sem kíváncsi osztályban :P

Több
17 éve 2 hónapja #343122 Írta: Altaris
leszámítva az angolt és a törit nekem is jó óráim lesznek aznap, mikor minusz első órám van :) *nem kiakadni a törire, ha más tartaná és érettségi évében nem a másodikos anyagnál tartnánk nagyon szeretném. így is szeretem, csak azt nem hogy nem tanulunk semmit se.. :evil: :cry: * (amúgy tripla német, tripla matek, hittan - ezek nagyon jók!)

Több
17 éve 2 hónapja #343099 Írta: Nesi
Nekem az idei legdurvább napom olyan, hogy 0-8 óra + még a Kertvárosba kimegyek különórára, tehát olyan 18 óra tájban érek haza... De én is így :D mondom, mert aránylag jó órák vannak :P

Több
17 éve 2 hónapja #343087 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Tanulószoba
akkor tényleg minden rosszban van valami jó! :D bár ez azért durva... meg a mínusz egyedik óra is... :D

Több
17 éve 2 hónapja #343078 Írta: Nóli i linantea
Igen, mert a kedvenc tanárommal kezdek és végzek :D Anatómia előadás 8-10ig, és régészeti állattan 1/2 8-9ig. A tanár megegyezik, ifj Sótonyi prof 8) (a SOTÉs? MTA tag igazságügyi orvostanos idősb Sótonyi fia)

Több
17 éve 2 hónapja #343077 Írta: Encsi
Nézzük pozitívan a világot :D
Most néztem egy régi határidőnaplómat, a tavaszi szünetnél: összesen max 3 nap volt olyan, amikor nem volt kóruspróba, vagy előadás... :S
De már nem járok a kórusba. Pedig a társaság nagyon jó, meg csomó helyre mennek, de túl messze lakok, meg rengeteg időt elvesz :(

Több
17 éve 2 hónapja #343075 Írta: Nesi
Te szegény pára, és ezt így: :D mondod? 8O Részvétem... :roll:

Több
17 éve 2 hónapja #343074 Írta: Nóli i linantea
Nekem hétfőn reggel 8tól este 9ig lesznek óráim :D

Több
17 éve 2 hónapja #343010 Írta: Encsi

Altaris írta: nem irigyellek... *viszont az én órarendem is szépen elrontották.. háromszor nulladik, egyszer minusz egyedik óra.. :P

Jóeru, az meg milyen??? 8O 8O És hánykor kezdődik???? 8O 8O 8O 8O Húdejó, h nekünk nincs olyan... így is alig bírok fölkelni... De soha nem fogok Erdőkertesre járni suliban, totál más szinvonal, és különben sem lenne még egy olyan pihent barátnőm, mint most :D :P

Több
17 éve 2 hónapja #343006 Írta: Altaris

Ethuil írta:

norbikk írta: Na 10.-étől lehet nekem is gürcölni :S

Gondolj arra, hogy sosem vagy egyedül :wink: Nekem hétfőn reggel, 8-11 közt, Magyar állam- és jogtörténet előadásom van :D Potom három órában :roll: hehe

nem irigyellek... *viszont az én órarendem is szépen elrontották.. háromszor nulladik, egyszer minusz egyedik óra.. :P (fél hétre megyek majd egy dupla német faktra...)

Több
17 éve 2 hónapja #342988 Írta: norbikk

Felagund írta: Én inkább nem mesélném el az órarendemet, mert még megköveztek :mrgreen:

Nekem még órarendem sincs, mert még nem nyitották meg a ETR-t és hétfőn már suli. :?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.670 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére