- Köszönetek: 0
Tanulószoba
- Namarie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nóli i linantea írta:
Hát ha lenyomják a víz alá, rövid időn belül mindenképp fuldokolni kezdSnuffles írta:
Hát megnézik, hogy mennyire kékül el Lenyomják és azt lehet látni, hogy mikor kezd fuldoklani vagy nem kezd fuldoklani. És mivel az utóbbi történik, valószínűleg nem vett levegőt. Pontosabban vizet.Annis írta: Engem már csak az érdekelne hogy vajon honnan tudják hogy ha egy újszülöttet a víz alá nyomnak, nem vesz levegőt...
Off: szegedi boszorkánypereknél volt, hogy víz alá nyomták a delikvenst, és maikor kapálózott, nagyon örültek neki, merthogy milyen jólesz a szerencsétlennek, hogy kimegy belőle az ördög.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Mert lusta voltam anno megtanulni, most meg nem tanultam meg...Nóli i linantea írta: Miért nem kisvérkört írtál?
"Well, I'm back."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
véralvadásos télleg gány volt. De mi tanultunk rüla ennyit, csak hát én spec felejtettem is
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Szóval ez nem ment valami fényesen, de legalább még csak nem is voltak élvezhető feladatok. Nembaj, csak jó lett... Végülis nem vagyok hülye, csak bizonytalan és vannak persze azért hiányosságaim...
"Well, I'm back."
- Ben
- Nem elérhető
Vazz. Mostmár javítva, az "babaolaj" akart lenni...Felagund írta: Babból.
Ez egyértelmű
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Ben írta: "ha a napraforgóolaj napraporgóból készül, miből van a babolaj?"
Babból.
Ez egyértelmű
Our knees do not bend easily
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Wow, nem valami bizalomgerjesztő egy hely, ugye? Aki esetleg a Than Károlyba jönne bioszra, sikítson rám reggel a forgatagban Bár szerintem nincs ilyen...Nóli i linantea írta: Nyugi, majd gondolok rád mint sorstárs a Táncsicsból.(De akkor majd te is énrám! ) (A Móriczban kémiáztam )
Nóli, reggel nyolctól megy a viszontdrukk
"Well, I'm back."
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Nyugi, majd gondolok rád mint sorstárs a Táncsicsból.(De akkor majd te is énrám! ) (A Móriczban kémiáztam )Snuffles írta: Egyelőre csak írásbeli jön, a szóbelinél már legalább konkrét tételek lesznek, de holnap nem tudom, mire számítsak. Csak hát kicsit összetettebbek, mint a közepeseknek, de annyira nem vészes, csak alaposnak kell lennem.
- Ben
- Nem elérhető
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Annis
- Nem elérhető
Egyébként szokták, ismerősünk is vitte úszni a kislányát de neki volt ehhez spéci sapkája amiben hungarocell volt és így nem merült le hanem hanyatt fölfeküdt vízre és pancsikolt meg lábbal kavart... tündéri volt
Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/
- Ben
- Nem elérhető
- Annis
- Nem elérhető
Snuffles írta:
Jaa, azt sajnos ötletem sincs, sokan szülnek víz alatt, de nem a félórás újszülöttre gondoltam, hanem néhány hónapos korában még van ez a reflex, utána eltűnik, ha jól tudom. Jó, hogy ilyesmiket nem is tudok pontosan, holnap lesz a biosz érettségi...Annis írta: A kérdésem főkén arra irányult hogy kinek jutott eszébe hogy érdekes kísérlet lenne egy újszülöttet víz alá nyomni és megnézi vesz-e levegőt... (azt én is tudom mik a tünetei annak ha nem teszi)
Én érettségiztem belőle, és ne aggódj ott nem kérdezték hogy próbáltam-e már újszülöttet vízbe fojtani...
Bár nekem eleve mázlim volt mert kihúztam a hasnyálmirigyet és jellegzetes betegségét fő tételnek és hát anyu cukorbeteg... onnan a CO" kimutatása meszes vízzel kísérlet már csak kellemes befejezés volt mivel az érettségi elnök odavolt tőle hogy ott pancsolok
De az nekem tényleg magas hogy hogy jut valakinek esébe hogy kipróbálja mit cisnál az újszülött a víz alatt...
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Jaa, azt sajnos ötletem sincs, sokan szülnek víz alatt, de nem a félórás újszülöttre gondoltam, hanem néhány hónapos korában még van ez a reflex, utána eltűnik, ha jól tudom. Jó, hogy ilyesmiket nem is tudok pontosan, holnap lesz a biosz érettségi...Annis írta: A kérdésem főkén arra irányult hogy kinek jutott eszébe hogy érdekes kísérlet lenne egy újszülöttet víz alá nyomni és megnézi vesz-e levegőt... (azt én is tudom mik a tünetei annak ha nem teszi)
"Well, I'm back."
- Annis
- Nem elérhető
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Hát ha lenyomják a víz alá, rövid időn belül mindenképp fuldokolni kezdSnuffles írta:
Hát megnézik, hogy mennyire kékül el Lenyomják és azt lehet látni, hogy mikor kezd fuldoklani vagy nem kezd fuldoklani. És mivel az utóbbi történik, valószínűleg nem vett levegőt. Pontosabban vizet.Annis írta: Engem már csak az érdekelne hogy vajon honnan tudják hogy ha egy újszülöttet a víz alá nyomnak, nem vesz levegőt...
- Ben
- Nem elérhető
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Annis
- Nem elérhető
Engem már csak az érdekelne hogy vajon honnan tudják hogy ha egy újszülöttet a víz alá nyomnak, nem vesz levegőt...
- Kisvakond
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Snuffles írta:
vízimajom elmélet az nekem nagyon szimpatikus, elvileg egybe kell írni, de ez most lényegtelen. Afrika környékéről származtatja elsősorban a humanoidokat, akik a víz környékén éltek, az elmélet szerint ezért izzadunk és könnyezünk sós folyadékot, valamint ezért nincs szőr rajtunk olyan mennyiségben. ezt támasztja alá az a tény, hogy az újszülötteknek merülési reflexük van, vagyis nem vesznek levegőt, ha víz alá nyomják őket.Kisvakond írta: Lehet hogy nagyon off de szeretném megkérdezni nem-e tud valaki valamit a vízi majom elméletről? (lehet h egybe kéne írni )
bőrünk alatt zsírréteg van, úszóhártyánk is van az embrionális fejlődés egyik szakaszában és szabályozható a légzésünk is, valamint sokkal szívesebben járunk vízpartra nyaralni, mint máshova.
később kijöttünk a szárazföldre és úgy folytattuk tovább a kis életünket, nagyon röviden ez a vízimajom elmélet
szerk.: találtam "szakirodalmat": hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%ADzim ... m%C3%A9let
Nagyon szépen köszönöm!!!
Sok-sok pusszancs
Mi haszna lenni szívnek, ha parány, múló örömet lát csak???---és kivájta ő szíve
- Ben
- Nem elérhető
Hmm, most az jutott eszembe, h a placebonak van egy 'space monkey' című száma, a következő ilyen teória az, lesz, hogy kimentünk az űrbe pár millió évre, majd visszajöttünk?Snuffles írta: vízimajom elmélet az nekem nagyon szimpatikus, elvileg egybe kell írni, de ez most lényegtelen. Afrika környékéről származtatja elsősorban a humanoidokat, akik a víz környékén éltek, az elmélet szerint ezért izzadunk és könnyezünk sós folyadékot, valamint ezért nincs szőr rajtunk olyan mennyiségben. ezt támasztja alá az a tény, hogy az újszülötteknek merülési reflexük van, vagyis nem vesznek levegőt, ha víz alá nyomják őket.
bőrünk alatt zsírréteg van, úszóhártyánk is van az embrionális fejlődés egyik szakaszában és szabályozható a légzésünk is, valamint sokkal szívesebben járunk vízpartra nyaralni, mint máshova.
később kijöttünk a szárazföldre és úgy folytattuk tovább a kis életünket, nagyon röviden ez a vízimajom elmélet
szerk.: találtam "szakirodalmat": hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%ADzim ... m%C3%A9let
Na de ne legyünk rosszmájúak, főleg, hogy még egész érdekes is ez a felvetés. Csak azt nehezen tudom elképzelni, hogy az emebrszabású lény pármillió évre beköltözött a tengerbe, aztán mégis inkább visszajött (pedig milyen kár, lehet, hogy mára már hatalmas víz alatti városaink lennének, odavernénk Jar-Jarékat ).
Na jó, tudom, nem ilyen egyszerű, de akkor is furcsán hangzik, a részleges vízi életmódhoz való alkalmazkodás már hihetőbb szvsz. De tök érdekes.
Egyébként sztem is kötőjellel kell írni ("vízimajom-elmélet" - mint az "összeesküvés-elmélet" szót is ), mint ahogy a wikipédia is írja.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
vízimajom elmélet az nekem nagyon szimpatikus, elvileg egybe kell írni, de ez most lényegtelen. Afrika környékéről származtatja elsősorban a humanoidokat, akik a víz környékén éltek, az elmélet szerint ezért izzadunk és könnyezünk sós folyadékot, valamint ezért nincs szőr rajtunk olyan mennyiségben. ezt támasztja alá az a tény, hogy az újszülötteknek merülési reflexük van, vagyis nem vesznek levegőt, ha víz alá nyomják őket.Kisvakond írta: Lehet hogy nagyon off de szeretném megkérdezni nem-e tud valaki valamit a vízi majom elméletről? (lehet h egybe kéne írni )
"Well, I'm back."
- Kisvakond
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Mi haszna lenni szívnek, ha parány, múló örömet lát csak???---és kivájta ő szíve
- Altaris
- Nem elérhető
Ben írta: Fent van az om.hu-n javítókulccsal együtt.
nézd a jószándékot Ben... ...
*matekfakttal sosincs egyedül az ember
Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/
- Holtak vezére
- Nem elérhető
Galadriel14 írta:
Holtak vezére írta: de, írtunk, például matekból, eléggé emeltszintűt.. a középszintű feladatsort nem láttam, de az emelt az www.sulinet.hu/komal/ innen volt, és ez azért érdekesebb játék holnap meglátjuk.
mi megkaptuk a középszintű feladatsort.. ha kell esetleg be tudom szkenneltetni és át tudom emailben küldeni.. amúgy nem olyan vészes.. az volt a hf-nk fakton
matekfakt?! höhö. akkor nem vagyok egyedül. illetve most már nem aktuális, de aki egyszer matekfaktos volt az egész életében az lesz.
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- Ben
- Nem elérhető
Fent van az om.hu-n javítókulccsal együtt.Galadriel14 írta: mi megkaptuk a középszintű feladatsort.. ha kell esetleg be tudom szkenneltetni és át tudom emailben küldeni.. amúgy nem olyan vészes.. az volt a hf-nk fakton
- Altaris
- Nem elérhető
Holtak vezére írta: de, írtunk, például matekból, eléggé emeltszintűt.. a középszintű feladatsort nem láttam, de az emelt az www.sulinet.hu/komal/ innen volt, és ez azért érdekesebb játék holnap meglátjuk.
mi megkaptuk a középszintű feladatsort.. ha kell esetleg be tudom szkenneltetni és át tudom emailben küldeni.. amúgy nem olyan vészes.. az volt a hf-nk fakton
Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/
- Arzeen
- Nem elérhető
Missy írta: Ha a googlen rákeresel teszemazt?
A területeset pedig történelmi atlaszban kéne megkuksolni.
Esetleg könyvtárba, ha mész..
jaj, pöpp naiv
Nálunk atlaszolni (amiből mellesleg van négy: Csehszlovák atlasz, Csehszlovák történelmi atlasz, Magyar töri atlasz - ami használható -, Szlovák töri atlasz) nem soká kell. Megmutatjuk piciny ujjunkkal, aztán lehet szónokolni az előre gyártott történelemről... bőven... dióhélyban két-három oldal
- Missy
- Nem elérhető
A területeset pedig történelmi atlaszban kéne megkuksolni.
Esetleg könyvtárba, ha mész..
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- Arzeen
- Nem elérhető
- Szlovákia területe a vaskorban
- A szláv nép a kárpátmedencében és első államuk (Samo Birodalma)
- Szlávok őstörténete
Azt hiszem nem kell kommentálnom, hogy mennyire szeretem az oktatásügyi miniszterünket... köp-köp