Tanulószoba
- gilloth
- Látogató
A jóindulat és rosszindulat mellett, szvsz kell érzék, hogyan kezeljék a diákokat
Kérdés, akinek ez nem megy, be tudja-e látni, hogy neki nem megy és megpróbál másból megélni
Mert egy béna tanár sokszor több kárt csinál, mint egy direkt rosszindulatú.
[size=9:kwnad0yv]Én is ilyen voltam és évek kellettek meg jó kis kemény osztály, h belássam.[/size]
ON
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
sima ügy, köszi előre is!Missy írta: Msn este? :
Attila, neked is köszi, vannak köztük hasznos dolgok
If I promise not to kill you, can I have a hug?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- fqqdk
- Nem elérhető
felhívni az orra előtt egy ombudsmant. vagy még jobb: a szcientológiás mocsadékok hülye "szövetség a mittoménmilyen jogokért" szervezetét ráuszítani. ja és a kerék kiszúrás helyett kulccsal megkarcolni. vagy végső esetben kromafág.Felagund írta:
Attila írta: Az egyik osztálytársam 3,92 állt angolból és azt mondta az angol tanár neki, hogy nem adja meg neki a 4-t mert nem tartozik a kedvenc diákjai közé.
Szintén ugyanilyen story szintén vele, hogy azt mondta neki, hogy következő órán majd felel. Ez most volt jun. 8-án, mert akkor lett volna az uccsó angol óra erre nem jött be órára.
És akkor ezekkel mit lehet tenni?
Kiszúrni a kocsija kerekeit
code a rat the monster on doom in it
- Missy
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta: Sziasztok, kis segítséget kérnék tőletek ha időtök és kedvetek van hozzá.
Anyaggyűjtésről lenne szó egy foglalkozáshoz
Téma: állatok és növények a mitológiákban, hiedelemvilágokban, mágikus növények állatok... Ilyesmi.
Mint világfa, totemállatok, állatistenségek... satöbbi.
Linkeket ötleteket amiket gondoltok, elfogadok naaaagy nagy hálával Privi, MSN, emil, itt...
Msn este? :
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Én sajnos nem ismerek ilyen honlapokat, de az egyiptomi kultúrában sok ilyesmit találsz.
"Well, I'm back."
- Attila
- Nem elérhető
www.sulinet.hu/tart/fcikk/Kjbd/0/23568/1
lhp.hu/cs_olvas.php?m=60&a=7085&k=151
gportal.hu/gindex.php?pg=1449871 ... 9ffe2315a9
Ez Harry Potteres formában dolgozza fel tehát mondjuk az aszfodélosz gyökeret is megmagyarázza, hogy miaz és, hogy ilyen létezik és, hogy mire való meg ilyesmik. Érdekes.
www.edenkert.hu/index.php?menu=cikk&cikkid=426
És egy kis Indiai mágikus állatvilág:
www.harmonet.hu/cikk.php?rovat=6 ... ikkid=8048
Remélem segítettem.
Sok szerencsét.
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Anyaggyűjtésről lenne szó egy foglalkozáshoz
Téma: állatok és növények a mitológiákban, hiedelemvilágokban, mágikus növények állatok... Ilyesmi.
Mint világfa, totemállatok, állatistenségek... satöbbi.
Linkeket ötleteket amiket gondoltok, elfogadok naaaagy nagy hálával Privi, MSN, emil, itt...
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- eper
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Köszönetek: 0
Attila:Akkor válaszolok priviben !!!
Az úgy jó??
MAKE LOVE NOT WAR!
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Ő a testneveléstanárnőnk volt, és nagyon büszke volt arra, hogy a TF-re felvették, ami azóta már egyetem, nem főiskola, de hát ez nem minden... Türelem kell hozzá, ő meg úgy kezelt minket, mint a pletykás barátnőit. Elmondta tanárokról a véleményét, diákokat figurázott ki, míg mi a kispadon ültünk vele, ha fel voltunk mentve, aztán ha másnap a kifigurázott diák ült ott, akkor vele beszélte meg, hogy ő milyen jó fej és a többiek mennyire nem azok.Phaedra/Namarie írta: Szerintem a tanításhoz igencsak kell egy nagyon nagy adag jóindulat és empátia.
Először mi se hittük el, dehát a lányok egy hónapban egyszer kénytelenek felmentetni magukat néhány napra hasfájás és görcsök miatt... Úgyhogy szépen mindannyian megtapasztaltuk, hogy ez nem egy tipikus, türelmes, gyermekszerető tanár, hanem túlzásba viszi a haverkodást.
De mostmár mindegy, szerencsére elvégeztem a középiskolát, nem kell többet látnom, rosszat meg nem akarok neki, majd ha valakinek nagyon keresztbe tesz, úgyis megy az igazgatónőhöz. Nekem jó így.
Amúgy ha már tanárok... Nekem kezdenek hiányozni a tanáraim, akiket szerettem és megbecsültem. Már így három hónap után is. Például az osztályfőnököm, akit az első négy évben utáltunk nagyon (hatosztályosba jártam). De úgy sejtem, ez már félig OFF.
"Well, I'm back."
- Namarie
- Nem elérhető
Snuffles írta:
Néhány tanárommal való beszégetés után nekem is mindig eszembe jutott, hogy veszek egy magnetofont, de odáig sose jutottam el, pedig lett volna egy tanár, aki nagyon megszívta volna. Ilyen szidalomáradatot még embertől nem hallottam, mint akkor tőle. Minden túlzás nélkül rosszindulatú tanár(nő). Dehát, van ilyen...Phaedra/Namarie írta: ha lehet, fölvenni magnetofonra, és az igazgató előtt lejátszani.
Szerintem a tanításhoz igencsak kell egy nagyon nagy adag jóindulat és empátia.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Néhány tanárommal való beszégetés után nekem is mindig eszembe jutott, hogy veszek egy magnetofont, de odáig sose jutottam el, pedig lett volna egy tanár, aki nagyon megszívta volna. Ilyen szidalomáradatot még embertől nem hallottam, mint akkor tőle. Minden túlzás nélkül rosszindulatú tanár(nő). Dehát, van ilyen...Phaedra/Namarie írta: ha lehet, fölvenni magnetofonra, és az igazgató előtt lejátszani.
"Well, I'm back."
- Namarie
- Nem elérhető
Felagund írta:
Attila írta: Az egyik osztálytársam 3,92 állt angolból és azt mondta az angol tanár neki, hogy nem adja meg neki a 4-t mert nem tartozik a kedvenc diákjai közé.
Szintén ugyanilyen story szintén vele, hogy azt mondta neki, hogy következő órán majd felel. Ez most volt jun. 8-án, mert akkor lett volna az uccsó angol óra erre nem jött be órára.
ha lehet, fölvenni magnetofonra, és az igazgató előtt lejátszani.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
- Attila
- Nem elérhető
- eper
- Nem elérhető
MAKE LOVE NOT WAR!
- Attila
- Nem elérhető
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Attila
- Nem elérhető
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Our knees do not bend easily
- Attila
- Nem elérhető
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Our knees do not bend easily
- Attila
- Nem elérhető
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Szerintem ez olyan szabálytalanság, amiért lehetne felsőbb körökben szólni.eper írta: Nálunk a BArtókban az egyik angol tanár előszertttel buktat 2,5re is és senki nem szól rá...
"Well, I'm back."
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Hát nem tudom, hogy ez hogy ment akkor, amikor édesanyám volt szakközépiskolás annak idején a hetvenes évek legvégén, de volt egy kedvelt tantárgya, a biológia, amiből minden dolgozatot ötösre írt, de a tanár valamilyen oknál fogva négyest adott neki évvégén, mondván: "nem volt elég szorgalmas az órákon és sosem jelentkezett".Rabyn írta: Halkan jegyezném meg, hogy van rá szabály, hogy x75től felfelé KELL kerekíteni az átlagot ha a tanár meggebed akkor is...
Nálunk is a legtöbb tanár tudta, hogy a mi házirendünkben az van benne, hogy bármilyen osztályzatot adhat a tanár, nem köteles nézni az átlagot. Mégis sokan számolták. Na mindegy, fura világ ez... Én biztosan számolni fogom az átlagot és figelembe veszem az órai teljesítményt, de x,75-től akkor sem kerekítek lefelé, ha a világ legrosszabb és legrendetlenebb kölyke.
"Well, I'm back."
- eper
- Nem elérhető
Nálunk a BArtókban az egyik angol tanár előszertttel buktat 2,5re is és senki nem szól rá... Viszont matekból arra is ötöst lehet kapni, ha egy héten mind az öt nap benn vagy órán!!!NA most döntsd el, hogy a két véglet közül melyik a jobb. ráadásul olyan hangulatfüggőek, hogy az nem igaz!Elvileg nekünk kéne művészlelkeknek lennünk nem nekik..NA mind1. Az a léyneg,h ogy minden suliban tanár függő is egy picit, hogy hanyast kapsz.Szerintem...
MAKE LOVE NOT WAR!
- Rabyn
- Nem elérhető
Bár nálunk az is előfordult, hogy 3,75re kettest akart adni a tanár egy osztálytársamnak, merthogy a felelés ötösei nem érnek annyit mint a röpdoga hármasai-négyesei... Csak ezt mondjuk közölhette volna év elején... Az illető megkapta a 4est végül de a tanárt elküldték. (ugyanaz a tanár volt mellesleg)
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Altaris
- Nem elérhető
Holtak vezére írta: nálunk anno asszem 1,8 tól lehetett felelni a kettesért, tehát ez teljesen normálisnak számít. illetve nem, mert jószívűségnek, mert ez még csak 1,75 na mindegy. tehát nálunk 2,0 tól volt kettes viszont általában 2,51 től már hármas. de a fizikatanárnál úgy volt hogy ha egy témazáród egyes akkor átlagtól függetlenül megbuktál (javítani akárhányszor lehetett) matekból meg ha egy témakör egyes akkor nem lehetsz jobb kettesnél (ez is átlagtól függetlenül)
Nálunk nincsenek ennyire komoly szabályok. az egész jegy 75-öt kell általában elérni, de ez tanárfüggő. Matekfakton kivételesen 4,3-ra kaptunk ketten is ötöst. azt mondta megérdemeljük... Fizikán meg még nem láttam bukást, úgyhogy az nem tudom, hogyan menne.
Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/
- Holtak vezére
- Nem elérhető
Annis írta: Hát nálunk a tanár az egyik srácot egy kettessel és egy 1/2-el feleltetni akarta a kettesért... Kicsit furán néztünk rá hogy most mi van...
nálunk anno asszem 1,8 tól lehetett felelni a kettesért, tehát ez teljesen normálisnak számít. illetve nem, mert jószívűségnek, mert ez még csak 1,75 na mindegy. tehát nálunk 2,0 tól volt kettes viszont általában 2,51 től már hármas. de a fizikatanárnál úgy volt hogy ha egy témazáród egyes akkor átlagtól függetlenül megbuktál (javítani akárhányszor lehetett) matekból meg ha egy témakör egyes akkor nem lehetsz jobb kettesnél (ez is átlagtól függetlenül)
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"