Találkozások

Több
22 éve 5 hónapja #58190 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: Találkozások
Húúúúú, nagyon tetszett a film!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: Tök jó volt, fantasztikus szuperprodukció!!!!!!!!!! Nézzétek meg a Corvinban, én ott láttam tegnap!!!!! Tiszta Jedi őrült vagyok!!!!!! :) Már nem tudok másról beszélni. A suliban egész nap a zenéjét dúdoltam, meg idéztem a filmből. A Bátyámnak úgy kellett leállítania...... :) Nagggggyon jó volt. 24-én sajna nem mehetek másodszor megnézni, nem leszek egy hétig itthon. De fogtok hiányozni! :( :cry: Na, most már megyek!!!!!
Fru :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #58178 Írta: Szendi
Szendi válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok! Brisa és a többiek! Mi is mennénk, Csavargó és én is! Helyfoglalást kérünk.
Namarié

Ai lintulinda Lasselanta

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #58172 Írta: nazgúl
nazgúl válaszolt a következő témában: Találkozások
Én is jövök, ha minden igaz. Foglaljatok jegyet. Hová is megyünk? :) Na, legyen kedves írja meg nekem vki mailben. Szenksz.

Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...

Több
22 éve 5 hónapja #58164 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Pénteken már mi is érteni fogjuk a Kamino-t?

Én megvettem könyvbe a Klónok támadását! Hős Jediként próbálok most ellenállni a csábításának... Muszáj, mert ha el kezdem olvasni, egyátalán nem fogok tudni tanulni. Már pedig a vizsgaidőszak küszöbén nem épp erre lenne szükségem. Meg hát először a film (ez az egyetlen eset, amikor először a film, és csak utána könyv :wink: )

Estel: Ejnye! Hát hogy lehettél ilyen? Nem azt mondtad, hogy a FOTR-t is kibírtuk, akkor ezt is ki fogjuk? :o

Brisa

Több
22 éve 5 hónapja #58153 Írta: Galadrijel
Galadrijel válaszolt a következő témában: Találkozások
Nekem is jo a máj24 péntek 3 ora, bár még nem tuti kb90%,de azért foglaljatok jegyek ok?Kösszike

A tünde név ent-szivet takar

Több
22 éve 5 hónapja #58150 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Találkozások
Estel írta:

"Namárië, nai hiruvalyë Kamino... izé, Valimar! ( :oops: )"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 5 hónapja #58106 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Ó, a fenébe. Mért nem tudok moziba menni a barátimmal :( és miért mindig Daevle? :)

De majd elmesélitek mi volt jó? De lehet hogy aadigra én is megfogom tudni nézni... nem biztos de szoritani.

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 5 hónapja #58103 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Találkozások
Péntek?bajos,de azért-ha nem probléma,-velem is számolhattok!
csak nem 100% :roll:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 5 hónapja #58097 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Találkozások
Péntek 3? Benne vagyok!

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 5 hónapja #58093 Írta: Guenhwyvar
Guenhwyvar válaszolt a következő témában: Találkozások
Mikor mentek ?????
:( Fenébe már megint lekéstem.... :evil:

Élj szabadon, ahogy Drizzt Do'Urden sosem tudott!! Légy szabad, mint a vadlovak!!

Több
22 éve 5 hónapja #58092 Írta: Guenhwyvar
Guenhwyvar válaszolt a következő témában: Találkozások
Mikor mentek ?????
:( Fenébe már megint lekéstem.... :evil:

Mellesleg honnan szedtetek Egyszarvút avatarnak ????? Nekem is kell!

Élj szabadon, ahogy Drizzt Do'Urden sosem tudott!! Légy szabad, mint a vadlovak!!

Több
22 éve 5 hónapja - 22 éve 5 hónapja #58087 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások
...ööö...Elen síla lúmenn' omentielvo!
Yavanna! Nem is tudod, mennyire felcsigáztál!! :D Úgy látszik, túlságosan közel lakok a DP-hoz... pedig én csak az időpontokat akartam a helyszínen megnézni...

...nna, szóval ugye elég annyit mondanom, hogy az elmúlt éjszaka - sőt, még ma reggel is - újra Jedinek éreztem magam, és hosszas koncentráció után sikerült csak visszazökkennem a kószás kerékvágásba? EZ A FILM NAGYON JÓ!!! 8O
...de most már megint Estel Adániel vagyok... :roll:
(...nem kapcsolná ki valaki a John Williams -es háttérzenét? :? ...)
:lol:
Úgyhogy képzelhetitek, hogy már alig várom, hogy Ti is lássátok, és én is újra, veletek együtt!! 8)
Méghozzá egy hét múlva, pénteken háromkor, és természetesen feliratosan (gondolom, senki sem akar "anakin"-t hallani "enekin" helyett... ugye, Yavanna, egyetértesz? :) ) !

P.S.: A helyfoglalás szempontjából azt hiszem bíztató lehet a tudat, hogy a tegnapi 21:30-as vetítésre én 21:10-kor vettem meg a jegyet (igaz, a harmadik sorba kaptam már csak), ettől függetlenül szerintem is érdemes korán beszerezni őket!

Akkor hát csak ennyit akartam mondani, most húzok vissza a vokálba... ;)
Namárië, nai hiruvalyë Kamino... izé, Valimar! ( :oops: )

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 5 hónapja #58068 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Találkozások
Köszi a szervezést Áfonya! Nekem minden jó; a feliratosnak meg külön örülök, mert szinkronnal láttam!
Dae én azt javaslom (és mindenkinek, akinek bejött az eredeti és az EP 1 nem), hogy nézd meg az EP 2-t és aztán hozz döntést a kérdésben! :wink: Szerintem nem fogsz csalódni!

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 5 hónapja #58057 Írta: Brisa
Tökéletes! :D
Szólj, ha már minden biztos, azaz megvannak a helyfoglalások.

Brisa

Több
22 éve 5 hónapja #58056 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Találkozások
JÓ! Épp most akartam szólni, hogy amit leírtál, az mind szinkronos, csak te voltál a gyorsabb.

Több
22 éve 5 hónapja #58054 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Találkozások
Jááá, változás!
Sikerült pontosabb leírást találnom...
szóval:

Star Wars II. rész -- A klónok támadása
(amerikai, szinkronizált, 136 perc)
de. h10, du. n1, 3, h6, este f9, éjjel 11 (eredeti nyelven, magyar felirattal).

Ez a helyzet. Akkor - főként Brisa miatt - sztem maradjunk a feliratosnál. (No meg Obi-Want én eredetiben akarom hallani, na még szép!) Három órás kezdés jó lesz?

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 5 hónapja #58053 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Találkozások
nekem yo a negyed3, pénteken, és énis feliratosra voksolnék! :) holnap nem leszek, addig ne sokat változtassatok a dolgon.. :D

Több
22 éve 5 hónapja #58049 Írta: Brisa
Véleményem: feliratos (hallássérülésem miatt jobb, nem tudok angolul szájról olvasni :wink: ) és negyed 3!
Köszi Áfonya!

Brisa

Több
22 éve 5 hónapja #58047 Írta: Áfonya
Nna, SW-mozizók figyelem! :!:
Telefonálást vállalom.
Körkérdések:
1) Mit akarunk, feliratost v. szinkronizáltat? Én személy szerint a feliratosra szavazok. :D
2) Időpontok: DP: du. n2, n3, 4, 5, este h7. Sztem a negyed hármas jó lenne. Kérdés az, hogy ez feliratos-e v. nem? :?: Majd telefonban megérdeklődöm.
Vélemények?

Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand

Több
22 éve 5 hónapja #58044 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások

Brisa írta: Cica: Miért váltottál avatart?

Mert az elöző egy picit más volt, mint én. És ha az a cél, hogy az avatarom az egyéniségemet tükrözze, akkor ez inkább tükrözi. Az elöző kicsit "túl szép" volt. Én egy kicsit vadabb vagyok, ill. inkább szabadabb - asszem ez jobban tükrözi ezt. És a másik, hogy azon a nagy sörényben elveszett a lényeg - maga a lónak a feje (ami nagyban nagyon jól mutatott - ilyen kicsiben már kevésbé)

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 5 hónapja #58039 Írta: Brisa
SW: Összeszedtem az eddigi jelentkezőket:
Yavanna
Áfonya
Ulmo
Estel
Fereste
Rayan
nazgúl
Brisa

A bizonytalanok:
pipike
Elanor
Gillz
Csavargó

Nem túl nagy csoport...
Mivel én nem tudok telefonálni, ezért megkérnék valakit, hogy hívja fel a DP-t és foglaljon le mondjuk 10 jegyet. Áfonya, megteszed? Így te ki tudod választani a neked megfelelőt (azért 2-nél előbb ne nagyon legyen).
Ha később még lesznek jelentkezők, akkor nekik külön kell foglalni (ha lesz még hely).

zsoffija: Máj. 24-éről van szó!

Cica: Miért váltottál avatart?

Dae: Nekem is tetszik a képed!

Brisa

Több
22 éve 5 hónapja #58032 Írta: Áfonya
SW-s mozizáshoz:
Tippet kaptam biztos forrásból, hogy ha jegyet akarunk, ideje lenne minél hamarabb megvenni, mert előfordulhat, hogy szívunk. :!:
Moziműsor: az eheti alkalmazható, mivel minden valószínűséggel jövő héten is ugyanaz lesz. Szóval?
zsoffija: nem, 26.-a, péntek.

Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand

Több
22 éve 5 hónapja #58026 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Találkozások
Auuu-a SW mikor péntek?holnap péntek?
csak kiváncsiskodom :roll:

Dae-elena;Cicafül:nagyon szépek az avatarjaitok!
:oops: hogy csnáltátok? :oops:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 5 hónapja #58023 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Dae: én is akartam már mondani Neked, hogy nagyon tetszik a tiéd! :D (Különben tőled vettem a bátorságot, hogy megváltoztassam az enyémet :P )
Pici off: Dae: a storym még nincs kész, csak a vázlata - azt küldejem el?

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 5 hónapja #58006 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Találkozások
Istennőt Leliből :D

Több
22 éve 5 hónapja #58000 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Dae: Nagyon szép az avatarod. Nekem nagyon tetszik. Olyan édes, babusgatni való pacika :D :D :D

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 5 hónapja #57979 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Találkozások
SW... megköveztek, ha azt mondom, hogy én nem szeretem? :) Bár az első trilógia egész jó volt (Darth Vader-mmm), de az új első... hát, Amidala ruhái szépek. ;)

OFF: az én avatáromat miért nem dicséri senki??? :cry:

Több
22 éve 5 hónapja #57964 Írta: Áfonya
Pici OFF: jún.14. pénteki MTT-sek, Lamorak szerint a Szeged Plázában is jó a mozi... :wink: :roll: 8)
Yavanna: ááááááá, ne tépd az idegeimet!!! 8O
Akkor időpont? Jó lenne, ha pénteken tudnánk találni egy kb. 14 -15.00-s kezdési időpontot... belefér?
Estel: Jaaa, kis kényelmes... :D

Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand

Több
22 éve 5 hónapja - 22 éve 5 hónapja #57963 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások
Máj. 25. (v. akár 26.) nekem jó időpont, a DP pedig egyenesen kiváló helyszín! :D (Ott lakok a tőle egy köpésre levő koleszban 8) A Gyűrűk Urát is ott láttam mind a kétszer!) Amint meglátom az időpontokat kirakva, megírom nektek ide, oké? ;)
Yavanna: 8O Egészen felcsigáztál :!: :roll:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 5 hónapja #57951 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Találkozások
Talán én is tudok jönni a moziba,de nem biztos...

Narië

No more blood for oil!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.168 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére