- Köszönetek: 0
Találkozások
- Fio
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Edzőben leszek és vinni fogok egy zöld hátitáskát. Aimben még nem tudom mi lesz?
Hoznátok nekem hobbit kekszet?
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rayan
- Nem elérhető
!) hogy valószínű SCHOOL SUCKS!-os póló lesz rajtam (Hátán FREEE YOUR MIND felirattal.)
A barátnőmmel megbeszéltük, hogy utsó héten minden nap abban a pólóban megyünk iskolába (Like Pandora és osztálytársnői, mikor Scruton igazgató megtiltotta a szegecsek viselését az iskolában, ők elrohantak rézszögeket venni a szoknyájuk aljára -Adrian Mole újabb kínszenvedései->aki nem olvasta: alapkönyv!! )[/size]
Iszonyatosan fogok igyekezni, de valószínű megint késni fogok, mint mindig.
*sóhaj
Ugyi megvártok?
Svin: végremá'. Köszi szépen.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Aralataion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.
- shaira
- Nem elérhető
- Aralataion
- Nem elérhető
Lehet keksz formájú is. Én 3at hozok ha kell vkinek!
a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.
- zsoffija
- Nem elérhető
Galad!szégyellem magam!tudom,hogy vagy!és( )hozom a kazit!
ja,és perrsze!mayd mesélek!
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Ket
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
"Ébredj minden reggel úgy,
mintha az lenne életed utolsó napja,
egyszer úgyis igazad lesz..."
- Ithilgalad
- Nem elérhető
A szüleidnek meg üzenem, hogy én ottvoltam az előző talin és senki men evett meg senkit! (És még én is élek ) Tanusíthatom
Énmeg otthon tanulhatok a yo matekot a kiséreccségire, mega fizikát ,irodalmat... Deasztán vége! ...
Széridőt meg mindenyot nektek! A lelkem arrafele lesz úgyhogy szoríccsatok neki is egykis helyet...
Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood
- zsoffija
- Nem elérhető
éss:(tadadadaa!)az "életveszély" elkerülése érdekében (ugy ez se baj?tökjófej,meglátjátok!)hozza az egyszem(Gyűrűk urában jártas! )unokanővérét!
ez itt a nagy helyzet.
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- ÉSzAH
- Nem elérhető
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
- svindler
- Nem elérhető
Ezt a topicot hagyjuk meg a találkozók színhelyenek, időpontjának és körülményeinek egyeztetésére!
Köszönöm
- Aralataion
- Nem elérhető
Ja a szerelmi szál szerintem is enyhén butuska volt....
- gillz
- Nem elérhető
Brisa: nekem is feltűnt.
need more brainz. yourz. now.
- Yavanna
- Nem elérhető
"Aure entuluva!"
- Brisa
- Nem elérhető
Yoda a könyvben a legjobb. Meg a Jedi visszatérben, amikor meghal. És persze az űrhajó kiemelésénél. Téééééééénnnnnnnyyyyleg: láttátok, hogy mennyire erőlködött, amikor az oszlopot fogta fel? Pedig az X-szárnyút szinte a kisujjával emelte ki!
Yavanna: Bejött neked a Yoda-Dooku párbaj? *sűrűn repülnek a vatta-pamacsok* Az amelyiknél az egész mozi fetrengett a röhögéstől?
Erre mondják: ízlések és pamacs... azaz pofonok...
Brisa
- nazgúl
- Nem elérhető
Szó...
Yoda: Sztem is nagyon nagyon túlanimálták. Engem idegesített. Bár meg kell hagyni, a harcolós jelenete jelentette számomra a film egyik csúcspontját.
Anakin: Az előzetesekből kiindulva nem bírtam elképzelni, hogy hogy lesz ebből Vader... de meggyőzött! "Nagyon dulván" jó volt! Kellemes csalódás.
Zavaró tényezők:
1. A sok rövid epizód, ami Ani+Padmé szerelmét kívánja bemutatni. Nem volt bajom ezekkel, eccerűen a vágástól voltam kiakadva! Fél percenként eltűntek, majd feltűntek.
2. A rengeteg számítógépes animáció. Kezdtem úgy érezni magam, mint itthon a monitor előtt, amikor az öcsém egyik új játékának intróját nézem végig. Amikor felújították a régi trilógiát, Lucas azt hangoztatta, hogy szerette volna élettelibbé varázsolni a tájat, ezért beletettek pár robotocskát, meg furi élőlényeket, és nagyot lendített rajta, tényleg. DE: Most elszaladt velük a ló. Néha azt sem tudtam, hová nézzek, annyi minden mozgott egyszerre a vásznon! És ami még nagyon zavart, noha nem tudom, meg lehetett volna-e oldani egyáltalán, hogy nem illeszkedett a normál díszlet a számítógépeshez. A GYU-ban ez nagyon jól össze volt hangolva. Persze ezt nem lehet összehasonlítani, de meg lehetett volna oldani, hogy több helyszínt építenek fel. Már a makett is sokat lendített volna rajta!
Most pedig a másik téma: ICE AGE a.k.a JÉGKORSZAK
Ma láttam, és beleszerettem azonnal. Ha érdekel vkit, megnézhetnénk közösen is, megéri, nagyon nagyon megéri! (persze eredeti nyelven!!!) Nosh?
Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...
- Yavanna
- Nem elérhető
Ja és majd' elfelejtettem: Yoda imádatom tárgya! És nekem nagyon bejött a jelenete Dookuval! [size=9:14myk7u5]Ajjaj! Most lehet kövezni![/size]
"Aure entuluva!"
- Áfonya
- Nem elérhető
Szerda XX.sz-i világirodalom, annyira nem véres, de egy kis "unga-bunga" ( ) mindig jól jön!
Ami nekem nagyon gáz lesz, az a jún. 3.-4.-6.-ai hármas...
Cica, Yavanna, Brisa, meg minden vizsgázó: nagy adag pozitív energiát küldök! +++++++++++++++++++++
Brisa: az amcsik tényleg "dzsedáj"-t mondanak. (Yoda: ennek ellenére nekem még mindig bejön. )
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Yavanna
- Nem elérhető
Csütire természetesen neked is megy az unga-bunga!
Akkor eddig Brisa, Cica és még egy haverom --csütörtökön! (Jegyzetelek!) Erunak sokfelé kell figyelnie aznap! 8O
"Aure entuluva!"
- Yavanna
- Nem elérhető
Képzelem mit mesélhettél a haveroknak az MTT-s taliról, meg a mozizásról! Főleg a nevek terén...
"Aure entuluva!"
- Cicaful
- Nem elérhető
Akkor csütire én is kérek egy nagy "unga-bungát" fhúj-matek. (Asszem rámfér, a mai közgáz után - nem sikerült vmi fényesen )
Brisa: rád is gondolok csütörtökön
És yavanna: Téged se felejtettelek el 31-ére egy hatalmas kalap elő van készítve számodra is!
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Brisa
- Nem elérhető
Áfonya írta: Német szinkron? Bocsika, de némely helyen az borzalmas!! Ha csak a "Jédi"-re gondolok... 8O (Németek amúgy se nagy ászok a szinkronizálás terén, mindig mindenkinek két oktávval magasabb hangja van... )
Egyébként nekem is csak a Special Edition van meg videjón, szóval az eredeti szinkronra nem nagyon emlékszem. Azt viszont tudom, hogy az "ezerévessólymozást" én is nagyon utáltam...
Yoda: én bírom így digitálisan is. Nagyon jók az arckifejezései! A bábuval azt azért nehéz volt élethűre megcsinálni. Persze elismerem, hogy annak is megvolt a maga varázsa, hogy anno csak egy bábu volt, aztán mégis mekkora karakter...
Inkább jédi, mint szkájvókör, meg hadaró Veder-szöveg, ezerévesezés stb. stb. Amúgy engem nem zavar a jédizés. A németektől nem. Az angolok/amcsik hogy ejtik a Jedi-t. (Esküszöm, én mindig dzsedáj-t hallottam...)
Yoda: Szerintem a bábú jóval élethűbb, mint ez a mostani "pofavágásos" verzió. És én nagyon úgy érzem, hogy egyrészt túljátszák, másrészt túl hangsúlyozzák a szerepét. És ebből egy számomra eléggé taszító és nevetséges figura bontakozott ki. Megjegyzem, legnagyobb fájdalmamra. Yodát én nem ilyennek ismertem meg.
Ügyi Yavanna
Brisa
- Yavanna
- Nem elérhető
"Csütörtökön nekem is lesz egy újabb akasztásom (Pedagógia 2.)! Úgyhogy csak azt ígérhetem meg, hogy felváltva gondolok rád, Erura és magamra."
Én is drukkolni fogok!
"Ha semmit nem tudok, jön a mentő ötlet: "Tanárnő, nem ismeri véletlenül a GyU-t? Nem? De 10-e még távol van."
Tanár Úr! Nem ismeri véletlenül a GYU-T? Pedig a személyiséghez fűződő jogokat több ponton is durván megsértik benne.... Az ötlet jó!
Egyébként én is vizsgázom 10.-én is! (Hú de magyaros! )
"A harc senkit sem tesz naggyá!" - naaa? Ki mondja?
Yoda mester!
"Aure entuluva!"
- Álmos
- Nem elérhető
valami zimbabwés
Huhú
- Yavanna
- Nem elérhető
Darkman írta: Tehát a Cseverlyes utazás vagy hova a manóba megyünk ?
Ezt a szót hogy sikerült összehozni?
VÖRÖSKŐVÁR!!!
"Aure entuluva!"
- Cicaful
- Nem elérhető
Brisa: ne izgulj! A világért se hagynám itthon Igort! Szerintem már ő is várja! (Mondjuk a szájkosaras actionről még nem tud... )
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Álmos
- Nem elérhető
Júni 1 re gondoltatok? Tehát a Cseverlyes utazás vagy hova a manóba megyünk ?
Huhú
- Áfonya
- Nem elérhető
Német szinkron? Bocsika, de némely helyen az borzalmas!! Ha csak a "Jédi"-re gondolok... 8O (Németek amúgy se nagy ászok a szinkronizálás terén, mindig mindenkinek két oktávval magasabb hangja van... )
Egyébként nekem is csak a Special Edition van meg videjón, szóval az eredeti szinkronra nem nagyon emlékszem. Azt viszont tudom, hogy az "ezerévessólymozást" én is nagyon utáltam...
Yoda: én bírom így digitálisan is. Nagyon jók az arckifejezései! A bábuval azt azért nehéz volt élethűre megcsinálni. Persze elismerem, hogy annak is megvolt a maga varázsa, hogy anno csak egy bábu volt, aztán mégis mekkora karakter...
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Brisa
- Nem elérhető
(Ha semmit nem tudok, jön a mentő ötlet: "Tanárnő, nem ismeri véletlenül a GyU-t? Nem? Pedig abban aztán olyan nevelési elvek vannak, amit ha bevezetnénk az iskolákba..." - Addig folytatva míg már csak annyit képes kinyögni, ÖTÖS! )
Télleg, a talin már túl leszek ezen!!! Juhé! (Mondjuk az utána következő vizsga már több lesz, mint akasztás. Olyanra már csak Melkor és Szauron képes... De 10-e még távol van.)
A könyveket érdemes. Jobbak mint bármelyik magyar szinkron! Akkor még tudtak fordítani. ("A harc senkit sem tesz naggyá!" - naaa? Ki mondja?) Amúgy a továbbgondolt részek egyike-másika is egész kellemes. Tudtad, hogy Leiának és Hannak 3 gyermekük lesz? Jacen és Jaina (ikrek) és a kis Anakin Solo.
(És köszi, a pártolást. )
Találkozó: kártyák, Activity-k, kaja-pia, pohár, pléd és kósza-sztorik. A Kreatív Szekció előadói hozhatnának vázlatot.
Ezen kívül a kutyusokat, testvéreket, barátokat, szülőket stb. sem otthon felejteni, akiket érint a dolog.
Battyhány téri metró lépcsőjének tetején találozunk pontban 11 órakkor szombaton!
Brisa
- Yavanna
- Nem elérhető
Brisa: Német szinkron? 8O Elhiszem, hogy jó, de nekem biztos vicces lenne! Tekintve ugye a német tudásomat... (Azért amit idéztél azt még értettem.) Részvét a mai nap miatt! Ha eszedbe jutok drukkolj nekem csütörtökön, engem akkor akasztanak majd...
Kicsit irigykedem, ugyanis az SW könyvek meg az én életemből maradtak ki! Majd megpróbálom beszerezni a trilógiát írott formában is! Bár azért 1-2 könyv akad a polcomon e Tmában is!
Találkozó szombaton! (Ha túlélem az 'akasztást') Már alig várom!
"Aure entuluva!"