Találkozások

Több
22 éve 5 hónapja #60161 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Engem arról lehet felismerni, hogy sötétkék sztreccs pólóm lezs és barna gatyám. Hosszu barna hajam lobogni fog a szélben. :wink:
Edzőben leszek és vinni fogok egy zöld hátitáskát. Aimben még nem tudom mi lesz? :)

Hoznátok nekem hobbit kekszet?

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #60105 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
[size=9:2nyhj24q]Én úgy leszek felismerhető (annak, aki még nem ismer-elsősorban
!) hogy valószínű SCHOOL SUCKS!-os póló lesz rajtam (Hátán FREEE YOUR MIND felirattal.) :twisted: :twisted: :twisted:
A barátnőmmel megbeszéltük, hogy utsó héten minden nap :!: abban a pólóban megyünk iskolába :twisted: (Like Pandora és osztálytársnői, mikor Scruton igazgató megtiltotta a szegecsek viselését az iskolában, ők elrohantak rézszögeket venni a szoknyájuk aljára 8) -Adrian Mole újabb kínszenvedései->aki nem olvasta: alapkönyv!! :P )[/size]

Iszonyatosan fogok igyekezni, de valószínű megint késni fogok, mint mindig.
*sóhaj
Ugyi megvártok?

Svin: végremá'. ;) Köszi szépen.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #60075 Írta: Aralataion
Aralataion válaszolt a következő témában: Találkozások
Plusz élelm diszkont, kisebb jól felszerelt üzletek :D :D

a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.

Több
22 éve 5 hónapja #60067 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Találkozások
Hol lehet olyan kekszet venni?

Több
22 éve 5 hónapja #60048 Írta: Aralataion
A jun 1ei talira mindenki hozzon egy hobbitot :twisted: magával. Úgy maj megismerjük egymást. :D
Lehet keksz formájú is. Én 3at hozok ha kell vkinek! :D

a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.

Több
22 éve 5 hónapja - 22 éve 5 hónapja #59972 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Találkozások
Ket:ez ugye nem azt jelenti,nem jössz??? 8O :cry:

Galad!szégyellem magam!tudom,hogy vagy!és( :cry: )hozom a kazit!
ja,és perrsze!mayd mesélek! :D

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 5 hónapja #59866 Írta: Ket
Ket válaszolt a következő témában: Találkozások
Grat Zsóf! :wink: De én vasárnap óta fel sem merem hozni a témát, :? bár még meg fogok próbálkozni... hát remélem eredménye is lessz... :(

"Ébredj minden reggel úgy,
mintha az lenne életed utolsó napja,
egyszer úgyis igazad lesz..."

Több
22 éve 5 hónapja #59858 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Találkozások
Zsóf! De asztán mindenről értesíts mayd :!:
A szüleidnek meg üzenem, hogy én ottvoltam az előző talin és senki men evett meg senkit! (És még én is élek :wink: ) Tanusíthatom :!:
Énmeg otthon tanulhatok a yo matekot a kiséreccségire, mega fizikát ,irodalmat... Deasztán vége! ...
Széridőt meg mindenyot nektek! A lelkem arrafele lesz úgyhogy szoríccsatok neki is egykis helyet... :wink:

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
22 éve 5 hónapja #59853 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Találkozások
Olálá!zsoffija,egy közel félórás családi viszály után (még most is fáj a fejem!)el van engedve!(ugye nem bay??? :oops: )

éss:(tadadadaa!)az "életveszély" :? elkerülése érdekében (ugy ez se baj?tökjófej,meglátjátok!)hozza az egyszem(Gyűrűk urában jártas! 8) )unokanővérét!
ez itt a nagy helyzet.

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 5 hónapja #59847 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Találkozások
Na erről van szó. Így is beszélhetünk. :-)

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
22 éve 5 hónapja #59845 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: Találkozások
Kedves Star Wars rajongók! A Vegyes témában nyitottam egy Star Wars Episode II topicot, ezentúl légyszíves oda írjatok ebben a témában.
Ezt a topicot hagyjuk meg a találkozók színhelyenek, időpontjának és körülményeinek egyeztetésére!
Köszönöm

Több
22 éve 5 hónapja #59820 Írta: Aralataion
Szerintem meg pont az volt jó hogy a harci jelenetek feszültségét megpróbálták oldani humorra. Azért egy kisgyerek talán igy nem izgulja betegre magát.
Ja a szerelmi szál szerintem is enyhén butuska volt.... :oops:

Több
22 éve 5 hónapja #59800 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Találkozások
Én a Mátrixban is szétröhögtem magam a harcjeleneteknél, mégis bejönnek. Mostanában minden filmben teccenek a háborúk meg a fightok.

Brisa: nekem is feltűnt.

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 5 hónapja #59786 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Találkozások
Én is röhögtem, mert nagyon aranyos volt! De ez a 2 dolog szvsz nem zárja ki egymást! :roll:

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 5 hónapja #59785 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Áfonya: Akkor jó. Nem vagyok totál süket-siket angolban sem. :D

Yoda a könyvben a legjobb. Meg a Jedi visszatérben, amikor meghal. És persze az űrhajó kiemelésénél. Téééééééénnnnnnnyyyyleg: láttátok, hogy mennyire erőlködött, amikor az oszlopot fogta fel? Pedig az X-szárnyút szinte a kisujjával emelte ki!

Yavanna: Bejött neked a Yoda-Dooku párbaj? *sűrűn repülnek a vatta-pamacsok* Az amelyiknél az egész mozi fetrengett a röhögéstől?
Erre mondják: ízlések és pamacs... azaz pofonok... :lol: :lol: :lol:

Brisa

Több
22 éve 5 hónapja #59784 Írta: nazgúl
nazgúl válaszolt a következő témában: Találkozások
Nem tudom, mennyire fogtok örülni, hogy megszakítom ezt a Star Wars csevejt... de felvetek egy újabb témát... Nem is. Előbb én is elmondom a véleményeimet. (Fő a határozottság. :mrgreen: )

Szó...

Yoda: Sztem is nagyon nagyon túlanimálták. :( Engem idegesített. Bár meg kell hagyni, a harcolós jelenete jelentette számomra a film egyik csúcspontját. ;)

Anakin: Az előzetesekből kiindulva nem bírtam elképzelni, hogy hogy lesz ebből Vader... de meggyőzött! "Nagyon dulván" jó volt! Kellemes csalódás.

Zavaró tényezők:
1. A sok rövid epizód, ami Ani+Padmé szerelmét kívánja bemutatni. Nem volt bajom ezekkel, eccerűen a vágástól voltam kiakadva! Fél percenként eltűntek, majd feltűntek. :P
2. A rengeteg számítógépes animáció. Kezdtem úgy érezni magam, mint itthon a monitor előtt, amikor az öcsém egyik új játékának intróját nézem végig. Amikor felújították a régi trilógiát, Lucas azt hangoztatta, hogy szerette volna élettelibbé varázsolni a tájat, ezért beletettek pár robotocskát, meg furi élőlényeket, és nagyot lendített rajta, tényleg. DE: Most elszaladt velük a ló. Néha azt sem tudtam, hová nézzek, annyi minden mozgott egyszerre a vásznon! És ami még nagyon zavart, noha nem tudom, meg lehetett volna-e oldani egyáltalán, hogy nem illeszkedett a normál díszlet a számítógépeshez. A GYU-ban ez nagyon jól össze volt hangolva. Persze ezt nem lehet összehasonlítani, de meg lehetett volna oldani, hogy több helyszínt építenek fel. Már a makett is sokat lendített volna rajta! :(

Most pedig a másik téma: ICE AGE a.k.a JÉGKORSZAK

Ma láttam, és beleszerettem azonnal. Ha érdekel vkit, megnézhetnénk közösen is, megéri, nagyon nagyon megéri! (persze eredeti nyelven!!!) Nosh?

Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...

Több
22 éve 5 hónapja #59782 Írta: Yavanna
Ok Áfi! Jegyzet bővítve! :D Neked is mennek az unga-bungák!

Ja és majd' elfelejtettem: Yoda imádatom tárgya! :wink: És nekem nagyon bejött a jelenete Dookuval! [size=9:14myk7u5]Ajjaj! Most lehet kövezni![/size]

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 5 hónapja #59780 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Találkozások
Nekem iiiis, nekem iiiis! :D
Szerda :arrow: XX.sz-i világirodalom, annyira nem véres, de egy kis "unga-bunga" ( :lol: ) mindig jól jön!
Ami nekem nagyon gáz lesz, az a jún. 3.-4.-6.-ai hármas... :cry:
Cica, Yavanna, Brisa, meg minden vizsgázó: nagy adag pozitív energiát küldök! +++++++++++++++++++++ :D
Brisa: az amcsik tényleg "dzsedáj"-t mondanak. (Yoda: ennek ellenére nekem még mindig bejön. :) )

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 5 hónapja #59777 Írta: Yavanna
30.-a Cica! 30.-a! 31.-én már késő lesz, addigra már szegény kicsi Yavanna el fog vérezni.... :(
Csütire természetesen neked is megy az unga-bunga! :wink:
Akkor eddig Brisa, Cica és még egy haverom --csütörtökön! (Jegyzetelek!) Erunak sokfelé kell figyelnie aznap! :roll: 8O :)

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 5 hónapja #59776 Írta: Yavanna
Hát Dark' az asszociációid több, mint furcsák! :roll: :D

Képzelem mit mesélhettél a haveroknak az MTT-s taliról, meg a mozizásról! Főleg a nevek terén...

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 5 hónapja #59775 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Áhh, itt lehet kérni ilyeneket! :lol:
Akkor csütire én is kérek egy nagy "unga-bungát" :arrow: fhúj-matek. (Asszem rámfér, a mai közgáz után - nem sikerült vmi fényesen :cry: )

Brisa: rád is gondolok csütörtökön

És yavanna: Téged se felejtettelek el 31-ére egy hatalmas kalap elő van készítve számodra is! :lol:

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 5 hónapja - 22 éve 5 hónapja #59774 Írta: Brisa

Áfonya írta: Német szinkron? :lol: Bocsika, de némely helyen az borzalmas!! Ha csak a "Jédi"-re gondolok... 8O (Németek amúgy se nagy ászok a szinkronizálás terén, mindig mindenkinek két oktávval magasabb hangja van... :roll: )
Egyébként nekem is csak a Special Edition van meg videjón, szóval az eredeti szinkronra nem nagyon emlékszem. Azt viszont tudom, hogy az "ezerévessólymozást" én is nagyon utáltam... :D
Yoda: én bírom így digitálisan is. Nagyon jók az arckifejezései! A bábuval azt azért nehéz volt élethűre megcsinálni. Persze elismerem, hogy annak is megvolt a maga varázsa, hogy anno csak egy bábu volt, aztán mégis mekkora karakter... :D

Inkább jédi, mint szkájvókör, meg hadaró Veder-szöveg, ezerévesezés stb. stb. Amúgy engem nem zavar a jédizés. A németektől nem. Az angolok/amcsik hogy ejtik a Jedi-t. (Esküszöm, én mindig dzsedáj-t hallottam...)

Yoda: Szerintem a bábú jóval élethűbb, mint ez a mostani "pofavágásos" verzió. És én nagyon úgy érzem, hogy egyrészt túljátszák, másrészt túl hangsúlyozzák a szerepét. És ebből egy számomra eléggé taszító és nevetséges figura bontakozott ki. Megjegyzem, legnagyobb fájdalmamra. Yodát én nem ilyennek ismertem meg.

Ügyi Yavanna :!: :wink:

Brisa

Több
22 éve 5 hónapja #59773 Írta: Yavanna
Brisa:

"Csütörtökön nekem is lesz egy újabb akasztásom (Pedagógia 2.)! Úgyhogy csak azt ígérhetem meg, hogy felváltva gondolok rád, Erura és magamra."

:lol: :lol: :lol: Én is drukkolni fogok!

"Ha semmit nem tudok, jön a mentő ötlet: "Tanárnő, nem ismeri véletlenül a GyU-t? Nem? De 10-e még távol van."

Tanár Úr! Nem ismeri véletlenül a GYU-T? Pedig a személyiséghez fűződő jogokat több ponton is durván megsértik benne.... 8) Az ötlet jó! :D
Egyébként én is vizsgázom 10.-én is! (Hú de magyaros! :oops: )

"A harc senkit sem tesz naggyá!" - naaa? Ki mondja?

Yoda mester! :wink:

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 5 hónapja #59771 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Találkozások
Nem tudom...a névmemóriám csapnivaló. Csütörökön a Seherezádét néztük meg az Operában, de előtte sosem jutott az eszembe a neve...amikor egy barátom megkérdezte, mit nézünk meg, asszociáltam, s a Zimbabwe név jutott az eszembe :)

valami zimbabwés :)

Huhú :)

Több
22 éve 5 hónapja #59770 Írta: Yavanna

Darkman írta: Tehát a Cseverlyes utazás vagy hova a manóba megyünk :) ?

Ezt a szót hogy sikerült összehozni? :lol:
VÖRÖSKŐVÁR!!!

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 5 hónapja - 22 éve 5 hónapja #59768 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Vörös-kővár...de a többi stimmel! :P

Brisa: ne izgulj! :wink: A világért se hagynám itthon Igort! Szerintem már ő is várja! (Mondjuk a szájkosaras actionről még nem tud... :roll: )

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 5 hónapja #59767 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Találkozások
Ahoi!

Júni 1 re gondoltatok? Tehát a Cseverlyes utazás vagy hova a manóba megyünk :) ?

Huhú :)

Több
22 éve 5 hónapja #59766 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Találkozások
Tja, végülis a topic azért van, hogy talizzunk, meg a találkozások élményeit megosszuk egymással... azok meg most voltak rendesen! :D
Német szinkron? :lol: Bocsika, de némely helyen az borzalmas!! Ha csak a "Jédi"-re gondolok... 8O (Németek amúgy se nagy ászok a szinkronizálás terén, mindig mindenkinek két oktávval magasabb hangja van... :roll: )
Egyébként nekem is csak a Special Edition van meg videjón, szóval az eredeti szinkronra nem nagyon emlékszem. Azt viszont tudom, hogy az "ezerévessólymozást" én is nagyon utáltam... :D
Yoda: én bírom így digitálisan is. Nagyon jók az arckifejezései! A bábuval azt azért nehéz volt élethűre megcsinálni. Persze elismerem, hogy annak is megvolt a maga varázsa, hogy anno csak egy bábu volt, aztán mégis mekkora karakter... :D

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 5 hónapja #59765 Írta: Brisa
Yavanna: Csütörtökön nekem is lesz egy újabb akasztásom (Pedagógia 2.)! Úgyhogy csak azt ígérhetem meg, hogy felváltva gondolok rád, Erura és magamra.
(Ha semmit nem tudok, jön a mentő ötlet: "Tanárnő, nem ismeri véletlenül a GyU-t? Nem? Pedig abban aztán olyan nevelési elvek vannak, amit ha bevezetnénk az iskolákba..." - Addig folytatva míg már csak annyit képes kinyögni, ÖTÖS! :lol: :wink: :roll: )
Télleg, a talin már túl leszek ezen!!! Juhé! (Mondjuk az utána következő vizsga már több lesz, mint akasztás. Olyanra már csak Melkor és Szauron képes... :? De 10-e még távol van.)

A könyveket érdemes. Jobbak mint bármelyik magyar szinkron! Akkor még tudtak fordítani. ("A harc senkit sem tesz naggyá!" - naaa? Ki mondja?) Amúgy a továbbgondolt részek egyike-másika is egész kellemes. Tudtad, hogy Leiának és Hannak 3 gyermekük lesz? Jacen és Jaina (ikrek) és a kis Anakin Solo.
(És köszi, a pártolást. :wink: )

Találkozó: kártyák, Activity-k, kaja-pia, pohár, pléd és kósza-sztorik. A Kreatív Szekció előadói hozhatnának vázlatot.
Ezen kívül a kutyusokat, testvéreket, barátokat, szülőket stb. sem otthon felejteni, akiket érint a dolog. :lol:
Battyhány téri metró lépcsőjének tetején találozunk pontban 11 órakkor szombaton!

Brisa

Több
22 éve 5 hónapja #59762 Írta: Yavanna
ÉSzAH: Pártolom ami t Brisa mond. Végülis ez a topic a taláálkozásokról szól és az ott elhangzottakról. A talikon pedig azért nem kizárólag Tolkien mesterről esik szó. (Persze a legtöbb téma őt érinti! :wink: )

Brisa: Német szinkron? 8O Elhiszem, hogy jó, de nekem biztos vicces lenne! :D Tekintve ugye a német tudásomat... :oops: (Azért amit idéztél azt még értettem.) Részvét a mai nap miatt! Ha eszedbe jutok drukkolj nekem csütörtökön, engem akkor akasztanak majd... :(
Kicsit irigykedem, ugyanis az SW könyvek meg az én életemből maradtak ki! Majd megpróbálom beszerezni a trilógiát írott formában is! Bár azért 1-2 könyv akad a polcomon e Tmában is! :wink:

Találkozó szombaton! (Ha túlélem az 'akasztást') Már alig várom! :D

"Aure entuluva!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.242 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére