Találkozások

Több
22 éve 5 hónapja #60699 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Találkozások
Uppsz, igaz. ^^"""""
Köszi...
Úgy tűnik, most végre egyedül megyek... tessék majd pátyolgatni! :D :D
Bye
Ps. vigyek vmit?

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja - 22 éve 5 hónapja #60697 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Nos akkor a jelzésekkel, lemondásokkal együtt:

Áfonya
Anna
Aralataion
Arwen
Brisa
Cicafül + 1 barátnő (Zsu)
Dae-elena
Darkman
Dez
Elanor
Esgal
Estel Adániel
Fereste
Fimbrethil
Finduilas
Fiona
Gillz
Gumipók
Icy Eyes
Ket Slytherin
Krém,a Társaság Krémje
Minerva
Morwen
Nazgul
Rayan
Robin
Sesy Olórea
Shaira
Sil
Silmarien
Szendi
Telcontar Léli
Tara
Ulmo
Yavanna
Zsoffija + unokanővér

Nos akkor ennyi, 39-en leszünk/vagyunk - azért ez se rossz! :lol:
(Kori se tud jönni - smst írt for me.. :( - de azt üzeni, hogy lélekben velünk van!!!)

Nazgúz: ugye hozod a kutyusodat? :wink: 8)

Minerva: igen, holnap 11kor a Batyin!!! (lejjebb megtalálható nagyobban is :wink: )
Különben nagyon tetszik az avatarod!!! :wink: (Ezt én küldtem Svinnek, és nekem is tetszett... :lol: )

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #60693 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Találkozások
Húha, le vagyok maradva... Akkor Batyi holnap? 11h? 8O :?: :?:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 5 hónapja #60691 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Találkozások
Hát sajnos én sem leszek....De leugrok a Batyira,mert Ferestének lógok a mozipénzzel!

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 5 hónapja #60647 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Találkozások
Esgal: az én anyám detto ezekkel a problémákkal jött, mikor még régen az eéső mozizós talira el akartam menni... szerintük külföldre vittek volna engem, megerőszakoltak volna stbstbstb. yol ki is tört a családi háború, és az a legidegesítőbb, hogy mivel ők "nem élnek" abban a szituációban, mint én, meg sem értik az effajta események lényegét. aztán én Bmi sokat gonoszkodtam anyummal ( :? ) és megengedte, hogy elmejek, és mivel látta, hogy semmi bajom nem lett, már elengedett a többi talira is :D :D

Több
22 éve 5 hónapja #60643 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Találkozások
Én nem leszek!!!

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
22 éve 5 hónapja #60627 Írta: Cicaful

Estel Adániel írta: Battyhány téri metró lépcsőjének tetején találozunk pontban 11 órakor szombaton!

Ez igaz, de nem lent, hanem már fent a szabad ég alatt!!!!

Fereste és mindenki, aki a hazamenetel felől érdeklődik:
Ahogy lejjebb már Áfinak is írtam, én úgy gondoltam, hogy kb 5-6 felé indulnánk el onnan. Ez azt jelenti, hogy kb 1 órán belül pályaudvar közelben lehet lenni. Tehát a 6-7 órás vonatokat nézegessétek. De ha valaki úgy gondolja, hogy előbb el kell mennie és nem tudja megvárni ezt az időpontot, őt majd én lekisérem egészen a 11 busz végállomásig, és remélhetőleg onnan majd már tudja az utat... Lesz ilyen?

Léli: ha esik az eső? Van egy fedett valami ( 8) ) a közelben. Mondjuk nem tudom, hogy mennyi hely lesz, ha 40-en leszünk, de ugye sok jó ember kis helyen is elfér! :wink:
De... NEM FOG ESNI AZ ESŐ!!! Már letárgyaltam a dolgot Eruval és a többi illetékessel! :wink:

És végül: csak egy barátnőm jön. De mivel Esgal is jön, így a létszám változatlanul 41!!! :!: :lol:

"A kihívás:

Több
22 éve 5 hónapja #60620 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Találkozások
Győzelem!Megpuhítottam anyámat,hogy engedjen el a talira,tehát fölírhattok,ott leszek én is.
Egyébként anyám teljesen meg volt vadulva.Nem tudom,honnan jönnek olyan hülye ötletei mindíg,hogy itt biztos az életemre törnek,vagy egy leánykereskedő karjai közé taszajtanak,de eddig bármely társaságról,akivel eddig személyesen nem találkozott,ezt képzelte.De végülis elengedett! :D
Ja,bocs,hogy ezzel fárasztalak titeket.Már itt se vagyok
Namárië!

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
22 éve 5 hónapja #60615 Írta: Fereste
hát enyhén kifejezve qrva sokan lesznünk.. szentem már kicsit túl sokan, na de van ien :D lenne még egy kérdésem: meddig maradnánk? merthát ok, hogy nincs kikötve, eddig se volt, de onnan Vörös-kővárról (vagy honnan..) vhogyan haza is kell érni, és az idő...

Több
22 éve 5 hónapja #60609 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások
Sejtettem... :D Lista bővítve ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 5 hónapja #60608 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Találkozások
Nohát, lehet, hogy még nem mondtam, de én is mennék Vöröskővárra.

Ha magasságos fehéren tündöklő fényetek mellett megtűrtök egy kis sötétséget is :-)

Üdviiii

Brekk-a béka

Huhú :)

Több
22 éve 5 hónapja - 22 éve 5 hónapja #60585 Írta: Estel Adániel
8O Hopp, nem tudja valaki, Darkman miért maradt le Brisa listájáról?

(Más: Ezúton javaslom Tündelánynak a találkozókon eddig részt vett, és a holnap részt vevő kószákat felvenni a Kószák csoportba)

Több
22 éve 5 hónapja - 22 éve 5 hónapja #60582 Írta: Estel Adániel
Akkor tehát a "kurrens" névsor: (alfabetikus sorrendben... ;) )
Áfonya
Anna
Aralataion
Arwen
Brisa
Cicafül + 1 vagy 2 barátnő
Dae-elena
Darkman
Dez
Eia
Elanor
Estel Adániel
Fereste
Fimbrethil
Finduilas
Fiona
Gillz
Gumipók
Icy Eyes
Ket Slytherin
Kori
Krém,a Társaság Krémje
Minerva
Morwen
Nazg

Több
22 éve 5 hónapja #60567 Írta: Krém, a Társaság Krémje
Krém, a Társaság Krémje válaszolt a következő témában: Találkozások
én is megyek, jól :)

Több
22 éve 5 hónapja #60547 Írta: Cicaful
Brisa: én még hozom egy barátnőmet (esetleg kettőt :roll: ) - de azt majd én számontartom! :wink: Csak gondotam szólok!

"A kihívás:

Több
22 éve 5 hónapja #60530 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Kit hagytam le? Én mindenkit ott látok... :wink: :lol: Szóval átszerkesztettem:
+ Léli (bocsi, pedig bizsergett, hogy valami fontos dolog lemaradt)
+ Sil (szintén bocsika)
+ unokanővér (esetleg neve is van zsoffija?)
- Csavargó (Sajnálom)

Brisa

Több
22 éve 5 hónapja #60527 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Találkozások
Pokróc jön, meg én is jövök. Kell ennél több?! :lol: 8)
Eső: Ilúvatar kegyes, ma már szebb az idő. És az is marad! (Optimizmus rulz.) Tessék a "Süss fel Nap" kezdetű opuszt énekelni ezerrel. 8)

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 5 hónapja #60500 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Találkozások
Engem is kihagytatok. :cry:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
22 éve 5 hónapja #60494 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Brisa! Engem lehagytál! Pedig meg kell beszélnünk 1-2 dolgot... :!:
Kottát esetleg én is vohetek, ha akarjátok (a választ úgysem tudom majd megnézni, úgyhogy, ha akarjátok, ha nem viszek (ha nem felejtem el :? ))

Aki beígérte, hogy hoz valamit (kártya, pokrók, kaja,pia...) az ne felejtse el! (Ulmó: ugye még nem felejtetted el a könyvet :( ).

És mi lesz, ha esni fog az eső? Valaki illetékes tervezzen akkorra is programot (fő a pesszimizmus! :twisted: )

Hosszú és eredményes életet

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 5 hónapja #60459 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Találkozások
Tejóég...mami...mennyen leszünk :!: 8O
(és én SENKIT nem ismerek...! :cry: )
zsoffija hozza az unokanővérét iss!(ha ez befolyásol valamit ...a listán.
)

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 5 hónapja #60454 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Brisa kedves, magadat lehagytad. Mínusz pont! :lol:

Húú, ez lenne az eddigi legnagyobb létszám. Sirály 8) (Csehov i.m.)

Bocsesz, csak most enyhén neurotikus vagyok, és mindemellett azért szerettem volna ezt a Találkozásokban megbeszélni, mert jelenleg még nincs szombat, és sürget az idő :?
Mindenesetre örülök, hogy ennyien leszünk :)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 5 hónapja #60443 Írta: Csavargó
Csavargó válaszolt a következő témában: Találkozások
Én nem leszek.

Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.

Több
22 éve 5 hónapja - 22 éve 5 hónapja #60425 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Rayan: Ezt is megbeszéljük szombaton, jó?

Emberek, akarom mondani KÓSZÁK! Kellene egy névsor, hogy tudjuk, kire kell várni. Én összeállítottam egyet.
Azok, akik rajta vannak a listán, de nem jönnek, illetve azok, akik lemaradtak róla, de jönnek, jelentkezzenek! De csak ők :!:

Estel
Ulmo
Gumipók
Aralala :wink: (=Ari)
Fiona
Dae
Fereste
Yavanna
Cica + 1 vagy 2 barátnő
Fin
Áfonya
Anna
Rayan
Eia
Shaira
Gillz
zsoffijja + unokanővér
Ket
Arwen
Kori
Minerva
Galadrijel/Fimbrethil
Dez
Sesy
Elanor
Silmarien
Morwen
Tara
Icy Eyes
Robin
pipke
nazgúl
Szendi
T. Léli
Sil
Brisa

Brisa

Több
22 éve 5 hónapja #60413 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Találkozások

Rayan írta: Más: Már kérdeztem korábban, de kb. úgy reagáltatok a kérdésemre, mint hibernációs álomból ébredő csiga.

Jók a hasonlataid, mint Bombadil füve :D :mrgreen:

Rayan írta: MTT ülésre (Szegedre) menne egy csapat vonattal, és Eiával úgy egyeztünk meg, hogy

Budapest-Zugló 08:11 gyors (Budapest-Nyugati pu. - Szeged)
Érkezés Szeged 11:08

Ki szeretne velünk jönni? Aki akar, jelkezzen, legyen kedves!! (Eddigi csapatlétszám öt fő-ha jól számolom.)

Én jövök!!!!!! :lol: Na, de a hülyeséget félretéve.. tényleg jó lenne tudni...

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
22 éve 5 hónapja #60412 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Gillz: nagyon helyes! (Gumipók, meg ne betegedj nekünk! :| ) Skacok, akinek van, hozzon má'! (Mármint hangszert) :mrgreen: Eh, tudjátok, mit? Mindenki hozza, amije van! Magát is belértve :lol:

Más: Már kérdeztem korábban, de kb. úgy reagáltatok a kérdésemre, mint hibernációs álomból ébredő csiga.

MTT ülésre (Szegedre) menne egy csapat vonattal, és Eiával úgy egyeztünk meg, hogy

Budapest-Zugló 08:11 gyors (Budapest-Nyugati pu. - Szeged)
Érkezés Szeged 11:08

Ki szeretne velünk jönni? Aki akar, jelkezzen, legyen kedves!! (Eddigi csapatlétszám öt fő-ha jól számolom.)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 5 hónapja #60409 Írta: Estel Adániel

Brisa írta: Battyhány téri metró lépcsőjének tetején találozunk pontban 11 órakor szombaton!

Több
22 éve 5 hónapja #60405 Írta: Fereste
szeretném megkérdezni, hogy pontosan hol a yo istenbe találkozunk??? buszmegálló, vagy metrofeljáró? ha a buszmegállóban, akkor mondja el nekem vki, hogy az hol van, mer a metroig úgyahogy odatalálok, de onnan nekivágni a Batthány térnek az nekem nem fog menni... :?

egyébként asszem legyobban a nyakamban lógó radiátorhőmérsékletszabályzócsavaróról lehet engem megismerni :D :D

Több
22 éve 5 hónapja #60374 Írta: Aralataion
Aralataion válaszolt a következő témában: Találkozások
Fionának hozok majd kekszet.
A fizetésben kiegyezünk :lol:

a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.

Több
22 éve 5 hónapja #60328 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Találkozások
Hey Gumipok, ha idenezel meg jossz! Hozzal gitart! :wink:
Persze mas is hozhat, ha van neki. En keszulok Kotakkal a Koszaknak.

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 5 hónapja #60323 Írta: Estel Adániel
Tegnap vettem, úgyhogy hozok, Fio! ;) Egyelőre úgy tűnik, arról leszek felismerhető, hogy én leszek a legmagasabb... :lol:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.169 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére