Találkozások

Több
22 éve 4 hónapja #62013 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Találkozások
Persze, a Bakony totál jó!
Ez a kulcsosház nagyon szépen hangzik, már csak azért is, mert nincs sátrunk :) :)
Mennyi időre? legutóbb még mintha valami 4 napot olvastam volna.

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #62011 Írta: aieless
Mozi: 26. Legyen!!! OK, nekem megfelel!
(öcsémet is akkor kell beíratni :) ) Mehetnénk együtt, Fru (bár nem hiszem, hogy helyettesíthetem a bátyádat :mrgreen: )

Tali: Könyörgöööööööööööök!!!!
Nem lehetne inkább júli 13???? Esedezeeeek!!!! Annyira nem szeretnék megint kimaradni Ez már komolyan rémálmaimban kísért :cry: :cry:
Vagy nem lehetne a mozizás után szombaton egyet? (mint mondtátok, akkor már nincsenek vizsgák). Az jún. 29-e.
Esetleg 22? Bár akkor még a szerencsétlenebbek viszgáznak (szorítok nektek!!!!)

Tábor: júli vége? Mennyire vége? Nekem csak 29-30-tól jó :( Én inkább az augusztus végére szavaznék, akkorra ált. mindenki hazaér.

We still can find a way
Even cold November rain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #62008 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Dae, ez tök jól hangzik. Megtennéd, hogy felhívod őket és beszerzed az infókat (pontos ár, hányan mehetnénk, de főleg: hogy mikor tudnának fogadni egy 30-40 fős társaságot)? Az időpontot ráérünk ezután megbeszélni. (Majd rábeszélem Svint, hogy nekünk is nyisson egy szavazós oldalt. :wink: )

Amúgy mindenkinek jó lenne a Bakony?

Brisa

Több
22 éve 4 hónapja #62005 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások
Tehát, én is gondolkoztam ezen a sátor, avagy ház problémán, és sztem is jobb lenne elsőre inkább ilyen kulcsosházba menni. Azért a sátor jóval problémásabb, meg nagyobb odafigyelést igényel, stb., szóval talán jobb lenne, ha inkább a másik megoldást választanánk.
A Pilissel kapcsolatban pedig kellene, hogy minél többen nyilatkozzanak, hogy mi erről a véleménye a társaságnak, és az alapján kéne dönteni. Felőlem jöhet Aggtelek is! :)

Mozi: én, szívem szerint a Jégkorszakot nézném, meg, de a Pókember ellen sincs kifogásom...meghajlok a többség akarata előtt ;)

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 4 hónapja #62000 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Találkozások
Szerettem is volna már javasolni, ismerek egy nagyon kedves házaspárt Bakonybélben, akiknek van egy panziójuk, asszem pont 40 férfőhelyes, plusz még a pótágyak... Évekig jártam oda, minden nap kirándultunk vhová a Bakonyban, ráadásul az ára is megfizethető.
De akkor mondja most meg nekem vki, könyörgöm, miért nem jó a július vége??

Több
22 éve 4 hónapja #61992 Írta: Brisa
Megnézegettem ezeket a kulcsos házakat. Jóknak tűnnek, az áruk is megfizethető, de csk 20-25 embert tudnak elszállásolni egyszerre. A Pilisben. Aggteleket mondjuk akár 100-t meg 45-öt is, de Pilisben...
Szóval muszáj Pilisnek lennie?

Brisa

Több
22 éve 4 hónapja #61986 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Személy szerint talira gondolok, nem kirándulásra, ez most megvolt, Cica, a te jóvoltodból, és szerintem egyelőre jó volt, elég is volt :lol: Persze nyugodtan be lehet szólni, hogy lusta kósza vagyok :mrgreen: , de nekem talira az ülős formátum tetszik, és pótolni kéne, ami elmaradt. (Konkrétan sztorik vázlatára, esetleg magukra a sztorikra gondolok-bár erre asszem még hónapokat kell várnunk :lol: - meg az össznépi éneklésre, és élő szerepjátékra is, ha Gillz vállalja a koordinációt. ;) )

Júl. 7-én utazom Velencére :|
Egyébként sátorozás helyett egyelőre a menedék/kulcsosház mellett vagyok, 40 emberrel sátorozni iszonyat dolog. Állati poén, de most még kevésbé szadistábbnak tűnik a fedél alatt alvás. Túrázás itt viszont már jöhet ezerrel.

Filmnézés. Eeeh...Javasolhatok valamit? Sok "izgalmas" film után vmi lágyabb esetleg? :D Pl. Az Amelie egy csodálatos film. A másik ötletért azért kár, mert nehezen megvalósítható. A szibériai borbélyról van szó, amit sajnos csak most szombaton és jövő hét kedden este fél nyolckor játszanak, illetve hétfőn negyed ötkor, az Urániában. Elmondhatatlan... a legjobb film, amit életemben láttam...*sóhaj

Na, hülyeségeket beszélek, jöhet a Jégkorszak meg a Pókember is. :roll:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 4 hónapja #61980 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: Találkozások
26??? Akkor van a gimibe a beiratkozás! De akkor jó lenne, az tuti!!!!! 12 azért nem jó, mert utána való nap ballagok, és akkor vsz. a barátnőmmel töltöm a du-t. Megbeszélem aielessel, meg a Bátyámmal. Akkor Ice Age?? Az jó!!!!!!!
Fru :)

Több
22 éve 4 hónapja #61925 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Találkozások
Nem lehetne 26-án? Szerintem akkor már a többség túl lenne a vizsgákon.

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
22 éve 4 hónapja #61923 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Találkozások
yayy, ne a köv héten leen könyögöm :cry: :cry: :cry:
hétfőn tanulás a vizsgára, kedden vizsga, utána meg idétlen oszkirándulásokra kell mennem, tehát asszem én nem tudnék szerdán elmenni, pedig Bmira el akarok!!!! a legyobb a köv köv hét lenne nekem, de ha ennyi mindenkinek a mostani szerda yo, akkor ezt muszáj lesz kihagynom :cry: :cry: :cry:

a köv talinak nekem is yo a júl 6-7 időpont :D

Több
22 éve 4 hónapja #61846 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Találkozások
Nekem is 12 lenne legideálisabb. Talán a Pókember, de megyek a többség után...A héten utána már nincs vizsgám 8)

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 4 hónapja #61844 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Mozi, Darshan? Ennél jobbat már nem is találhattatok volna ki! :D :D :wink:
Nekem mindegy mit nézünk meg, amit a többség akar. Én személy szerint az Ice Age-re szavazok!!
És ha szerda, akkor legyen 12, mert én utána való héten még vizsgázok, aztán dolgozok :?

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 4 hónapja #61837 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Találkozások
MOZI: Ice Age! Szuper! Imádom a rajzfilmeket! Corvin? Szintén OK. Dark' javasolt egy szerdát. Nos: 12.-e --nagyon jó (Leginkább ezt támogatnám!)! 19.-e --elég gázos, ha minden jól megy 20.-án vizsgázom. 26.-a --aznap csak valamikor késő délután, mert aznap vizsgázom alkotmányjogból. Utána meg szabad a pálya! :D Utána Darshan! Remek! :D

Következő tali: júli 6-7? Nekem ez is jó!

Tagdíj 500 Ft.: Nos ez is megfelel.
(Úgy látszik, ma minden jó! :D 8) )

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 4 hónapja #61833 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Találkozások

Sötét Úr írta: Bocs, hogy belekarattyolok a dolgok mélyébe... Mi az off? Az, ha valaki a téma tárgyától eltérve, de a téma közösségének / közönségének szól, vagy az, ha a téma tárgyában ugyan, de a hallgatóság nagyobb részét kizárva, egyes emberekhez szól? Szerintem, Áfonya, nem te voltál OFF, hanem a pillanatnyi topic. :o )

Sötét Úr: köcc! :) Tetszik a meglátásod! 8) Jah, jó kérdés, hogy mi OFF és mi nem.... ha a topic címét nézzük, akkor az MTT-zés már OFF, és olyan, hogy "pillanatnyi topic" nem létezik... :wink:
És ez amit most írok, az már tökéletes iskolapéldája az OFFnak! :lol: :lol:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 4 hónapja #61829 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Találkozások
Bocs, hogy belekarattyolok a dolgok mélyébe... Mi az off? Az, ha valaki a téma tárgyától eltérve, de a téma közösségének / közönségének szól, vagy az, ha a téma tárgyában ugyan, de a hallgatóság nagyobb részét kizárva, egyes emberekhez szól? Szerintem, Áfonya, nem te voltál OFF, hanem a pillanatnyi topic. :o )

Mindenkinek, aki még nem tagja az MTT-nek: nem vagytok egyedül, még más sem tag! ;o))))
Hogy miket lehet vártni tőle?
Például közös rendezvényeknél, kirándulás, stb. azt is, hogy az MTT neve alatt csoportosan vett vonatjegyre kedvezményt kapjunk, és hasonlók. Nem csak a filozófiai mélyvíz az MTT. Legalábbis, ha jól csináljuk.
(mozijegy nem biztos, hogy a van csoportos kedvezménnyel...) :o )))

Krém, Brisa: Arra a kérdésre, hogy a nem-tagok is részt vehetnek-e az MTT rendezvényein: valószínűleg igen, de valamilyen díj ellenében: belépő, stb. Egyrészt a működéshez szükséges keretre aligha lesz elég a tagdíjakból befolyt pénz, másrészt a tagoknak előnyt kell élvezniük a tagságból, hogy az ne csak a tagdíjfizetésből álljon. De ez magánvéleményem, továbbítom a kérdést a megfelelő fórumra.

Több
22 éve 4 hónapja #61813 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Találkozások
Ez itt most elég OFF, és kérek minden moderátort, hogy bocsásson meg, de mint leendő MTT-snek, mondanivalóm a következő lenne:
Az MTT-be bárki jöhet. Aki kedveli Tolkient, a GYU-t, az egész életművét, bármit. Nem kell tudományos eszmecserét folytatnotok - de ha szeretnétek, az csak annál jobb :!: - a lényeg az, hogy minél többen legyünk, akik képviseljük ezt a társaságot! Az adminisztratív, stb., résztől nem kell megijedni, az már nagyrészt el van rendezve (úú, szép magyarul..) - nektek csak előnyötök lehet ebből az egészből. :D
Ezt csak azért raktam ide, mert olybá tűnik, mintha vmiféle vonakodást/idegenkedést tapasztalnék az MTT-vel kapcsolatban - ne tegyétek! :D
Hogy ON legyek: mozi -> érdekelne, de egy időpontot majd írjatok. Ha minden jól megy, jövő hétbe belefér. (de nem 100!) :roll:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 4 hónapja #61786 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: Találkozások
Aiya!!!!!!
A mozi jöhet!!!!!!! De az a kérdés, mikor? Mert én csak a Bátyámmal tudok menni, neki meg vizsgaidőszak van!!!!!!! Úgyhogy legyen vizsgaidőszak után! Nekem mind1, hogy Pókember, vagy Jégkorszak, úgyis megnézem előbb-utóbb mindkettőt! Remélhetőleg....
Fru :)

Több
22 éve 4 hónapja #61781 Írta: aieless
Hi!
Mozizásban én is benne lennék!
Mikor/hol? Jövőhét utáni hét valameyik délután? (csak ne hétfő!!)
Nekem jó a Jégkorszak is, bár őszintén a Pókember jobban vonzana! (nem úgy értem... :) ) A múlt nyáron kínomban elolvastam pár képregényt a nagybátyám cuccai közül, és egészen jó volt! Szerintem is sokkal jobb, mint Batman és társai. Olyan emberközelibb. Kíváncsi lennék a filmre!

We still can find a way
Even cold November rain

Több
22 éve 4 hónapja - 22 éve 4 hónapja #61769 Írta: Brisa
Fereste, pipike, Fio, Arwen és többiek:
Az MTT csak azért tünik most ennyire ijesztőnek és ismeretlennek mert MÉG NINCS MEGALAKULVA és most folyik az adminisztrációs ügyek intézése meg a szervezési része. Jún. 16-ától kezdve remélhetőleg letisztul (sok)minden.
A jövendő tagoknak egyszerű lesz a dolguk: kitöltenek egy jelentkezési lapot és befizetik a tagdíjat (ezt POSTÁN is el lehet intézni, és nem csak az alakuló ülésen Szegeden, és még személyesen sem kell elhozndod a pénzt!), aztán már lehet is résztvenni a különböző programokon és rendezvényeken. Az, ami itt folyik az egyes topikokban (Kószák Könyve, Humor, Versek stb.), az mind tovább fog zajlani. Csak például össze lehetne szerkeszteni a dolgokat, hogy pl. a Humor egyes művei ne legyenek annyira szétszórva, és ne folytatásokba, hanem egybe lehessen olvasni a dolgokat stb. A többinél hasonlóképpen.

Ring: Erről Battiál érdeklődj. (Ugyanis nem a mozijegy kerül 500Ft-ba! :lol: )

Ja, és nyugodtan át lehet nézni az MTT topikjába, már egyre érthetőbb minden. És persze lehet kérdezni is OTT.

Brisa

Több
22 éve 4 hónapja #61768 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Találkozások
És ezt az összeget kinek kell befizetni?
(Mert akkor lehet, hogy arra a bizonyos mozizásra már én is beugranék! :wink: )
Elanor: igen, utólag is be lehet lépni :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
22 éve 4 hónapja #61746 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Találkozások
500 Ft nekem elfogadható lenne, de mivel nem is értem ezt az egész MTTs dolgot, ezért nem hiszem, hogy hozzá tudnák segíteni a magasröptű dolgokhoz, magyarul nemigazán lehetnék a tagja...

a mozi meg szentem rohadt yo ötlet, de nekem jövő hét kedden vizsgám lesz, szóval lehetőleg utána leen az időpontja :D :D

Több
22 éve 4 hónapja #61743 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Mozizás?? IGEN!! (az elözőn nem voltam, úgyhogy pótolni kell :lol: )

Én a következő tali időpontjára - ami lehetne egy ilyen számháborúval egybekötött, kicsit gyaloglós (csak javaslat szinten!) - előterjesztem a július 6-7 (valamelyik nap a kettő közül) dátumot. Hm? :roll: :wink:

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 4 hónapja #61735 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Találkozások
A mozizásban benne vagyok, nagyon jó ötlet! :)

A tagdíjjal kapcsolatban: az 500 Ft. sztem is elfogadható. Ugye úgy is be lehet lépni az MTT-be, hogy vki nem tud elmenni a szegedi alakuló ülésre, és utána, utólag lép be vhogy?

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 4 hónapja #61733 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Nna kedveseim!

Elnézést, de főleg topic off.

Estel: naná, hogy hozom :D Duett is legyen, különben viszem a tőrömet (civilben a kedvenc filéző késemet) és vérfürdőt rendezek :twisted:

Végre előhívattam a képeket...és hát mondhatom, elég jól sikerültek :twisted: Ahhoz képest, hogy mezei Minoltám van, ráadásul vaku nélkül, ami ugye bedöglött, és millió pénzbe kerül megcsináltatni.
A szkenneléssel viszont gond van, mert 10 km-es körzetben egy darab szkenner sem áll rendelkezésemre. Somebody, please heeeeelp!

Következő tali? Nagyon kéne az időpont, mert a nyaram szabályszerűen szeletelve lesz. Meg szeretnék újra találkozni veletek :oops:

További OFFok: Ulmo, ugye nem felejtetted el, hogy jövök neked egy ezressel? :D Jobbat egyelőre nem tudok, Szegeden megkapod :)

Akkora, de akkora Santana-koncerten voltam tegnap!!! Leírhatatlan, mit művelt ez a Carlos a színpadon! Meg a zenészei...vérprofik, az biztos. Egyszerűen fantasztikus volt, a Smooth-nál állva tombolt még az ülő közönség is :D Ma még mindig nem tértem magamhoz.

Valamit még akartam, de elfelejtettem. Ja, igen, lányok-fiúk, Fi-nek küldöm a dalszöveget (meg a sztori 2-t is, amint begépeltem), aki még kéri, szóljon! (Csak privit tudok fogadni, mert az Outlook Express-em is bedöglött...Tiszta neurózis.)

Csók:
Rayan

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 4 hónapja #61722 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Találkozások
Hát én sajna nem vagyok tag,de be tudnám tartani az 500 ft-t...

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 4 hónapja #61694 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Uristen miket írok én?

500 Ft

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 4 hónapja #61693 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Az 5000 forintot én tartom és be is szállnék ebbe a társaságba. Csak én is uy vagyok mint Arwen, csak kósza tain tudom odaadni.

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 4 hónapja #61671 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Találkozások
Halli Galli

Estel, azt hiszem az úgynevezett " emotikonok " -hogy megmaradjak a hű magyar kifejezéseknél- kifejezik mostani és akkori lelki állapotodat. Hm, valószínűleg nem érezhetted magad túl rosszul :-)
A mozizizás jó ötlet, én is benne vagyok...javasolnám a Corvint egy szerdai napon, aztán meg valami jó kis kávézót, vagy mondjuk el is ugorhatnánk a Darshanba...no? Vélemény?

Üdvi

Darky

Huhú :)

Több
22 éve 4 hónapja #61670 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Találkozások
Brisa: az 500 szerintem mindenkinek megfelel...

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
22 éve 4 hónapja #61648 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások
Köszönöm mindenkinek, hogy találkozhattunk! :D
Csodálatos élmény volt ez a hétvége, minden nyárnak így kellene kezdődnie! ;)
Köszönöm a kazit Robin, és Sil :!: Köszönöm a túravezetést, Cicafül, és Igor! :lol: Külön öröm volt "pátyolgatni" egy ilyen aranyos kószakutyát! :D Köszönöm, Fiona, hogy hű útitársam voltál a buszon, és az erdőben! ;) (Neked is, Léli! OFF: Igazad lehet a Reménnyel kapcsolatban! :roll: )
Áfonya & Dez ;) & ;) Ügyik voltatok! Éljen a
sárga csapat!
Izomláz tekintetében csatlakozom Darkmanhez és Ferestéhez... meg Gollamhoz is! 8)
Rayan! Legközelebb nem ússzuk meg a szintit, ugye? ;) (A hazafelé buszozás óta egyébként már Fiona is tanulja a Padlást! :D )

Már alig várom, hogy újra találkozhassunk! Addig is: A Nap süssön utatokra!

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.235 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére