- Köszönetek: 0
Találkozások
- aieless
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Ez a kulcsosház nagyon szépen hangzik, már csak azért is, mert nincs sátrunk
Mennyi időre? legutóbb még mintha valami 4 napot olvastam volna.
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- aieless
- Nem elérhető
(öcsémet is akkor kell beíratni ) Mehetnénk együtt, Fru (bár nem hiszem, hogy helyettesíthetem a bátyádat )
Tali: Könyörgöööööööööööök!!!!
Nem lehetne inkább júli 13???? Esedezeeeek!!!! Annyira nem szeretnék megint kimaradni Ez már komolyan rémálmaimban kísért
Vagy nem lehetne a mozizás után szombaton egyet? (mint mondtátok, akkor már nincsenek vizsgák). Az jún. 29-e.
Esetleg 22? Bár akkor még a szerencsétlenebbek viszgáznak (szorítok nektek!!!!)
Tábor: júli vége? Mennyire vége? Nekem csak 29-30-tól jó Én inkább az augusztus végére szavaznék, akkorra ált. mindenki hazaér.
We still can find a way
Even cold November rain
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Brisa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Amúgy mindenkinek jó lenne a Bakony?
Brisa
- Elanor
- Nem elérhető
A Pilissel kapcsolatban pedig kellene, hogy minél többen nyilatkozzanak, hogy mi erről a véleménye a társaságnak, és az alapján kéne dönteni. Felőlem jöhet Aggtelek is!
Mozi: én, szívem szerint a Jégkorszakot nézném, meg, de a Pókember ellen sincs kifogásom...meghajlok a többség akarata előtt
I feel complete when I feel sick inside
- Dae/siss
- Nem elérhető
De akkor mondja most meg nekem vki, könyörgöm, miért nem jó a július vége??
- Brisa
- Nem elérhető
Szóval muszáj Pilisnek lennie?
Brisa
- Rayan
- Nem elérhető
Júl. 7-én utazom Velencére
Egyébként sátorozás helyett egyelőre a menedék/kulcsosház mellett vagyok, 40 emberrel sátorozni iszonyat dolog. Állati poén, de most még kevésbé szadistábbnak tűnik a fedél alatt alvás. Túrázás itt viszont már jöhet ezerrel.
Filmnézés. Eeeh...Javasolhatok valamit? Sok "izgalmas" film után vmi lágyabb esetleg? Pl. Az Amelie egy csodálatos film. A másik ötletért azért kár, mert nehezen megvalósítható. A szibériai borbélyról van szó, amit sajnos csak most szombaton és jövő hét kedden este fél nyolckor játszanak, illetve hétfőn negyed ötkor, az Urániában. Elmondhatatlan... a legjobb film, amit életemben láttam...*sóhaj
Na, hülyeségeket beszélek, jöhet a Jégkorszak meg a Pókember is.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Fíriel
- Nem elérhető
Fru
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Fereste
- Nem elérhető
hétfőn tanulás a vizsgára, kedden vizsga, utána meg idétlen oszkirándulásokra kell mennem, tehát asszem én nem tudnék szerdán elmenni, pedig Bmira el akarok!!!! a legyobb a köv köv hét lenne nekem, de ha ennyi mindenkinek a mostani szerda yo, akkor ezt muszáj lesz kihagynom
a köv talinak nekem is yo a júl 6-7 időpont
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- Cicaful
- Nem elérhető
Nekem mindegy mit nézünk meg, amit a többség akar. Én személy szerint az Ice Age-re szavazok!!
És ha szerda, akkor legyen 12, mert én utána való héten még vizsgázok, aztán dolgozok
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Yavanna
- Nem elérhető
Következő tali: júli 6-7? Nekem ez is jó!
Tagdíj 500 Ft.: Nos ez is megfelel.
(Úgy látszik, ma minden jó! )
"Aure entuluva!"
- Áfonya
- Nem elérhető
Sötét Úr írta: Bocs, hogy belekarattyolok a dolgok mélyébe... Mi az off? Az, ha valaki a téma tárgyától eltérve, de a téma közösségének / közönségének szól, vagy az, ha a téma tárgyában ugyan, de a hallgatóság nagyobb részét kizárva, egyes emberekhez szól? Szerintem, Áfonya, nem te voltál OFF, hanem a pillanatnyi topic. )
Sötét Úr: köcc! Tetszik a meglátásod! Jah, jó kérdés, hogy mi OFF és mi nem.... ha a topic címét nézzük, akkor az MTT-zés már OFF, és olyan, hogy "pillanatnyi topic" nem létezik...
És ez amit most írok, az már tökéletes iskolapéldája az OFFnak!
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- nn ms.j sAw
Mindenkinek, aki még nem tagja az MTT-nek: nem vagytok egyedül, még más sem tag! ;o))))
Hogy miket lehet vártni tőle?
Például közös rendezvényeknél, kirándulás, stb. azt is, hogy az MTT neve alatt csoportosan vett vonatjegyre kedvezményt kapjunk, és hasonlók. Nem csak a filozófiai mélyvíz az MTT. Legalábbis, ha jól csináljuk.
(mozijegy nem biztos, hogy a van csoportos kedvezménnyel...) )))
Krém, Brisa: Arra a kérdésre, hogy a nem-tagok is részt vehetnek-e az MTT rendezvényein: valószínűleg igen, de valamilyen díj ellenében: belépő, stb. Egyrészt a működéshez szükséges keretre aligha lesz elég a tagdíjakból befolyt pénz, másrészt a tagoknak előnyt kell élvezniük a tagságból, hogy az ne csak a tagdíjfizetésből álljon. De ez magánvéleményem, továbbítom a kérdést a megfelelő fórumra.
- Áfonya
- Nem elérhető
Az MTT-be bárki jöhet. Aki kedveli Tolkient, a GYU-t, az egész életművét, bármit. Nem kell tudományos eszmecserét folytatnotok - de ha szeretnétek, az csak annál jobb - a lényeg az, hogy minél többen legyünk, akik képviseljük ezt a társaságot! Az adminisztratív, stb., résztől nem kell megijedni, az már nagyrészt el van rendezve (úú, szép magyarul..) - nektek csak előnyötök lehet ebből az egészből.
Ezt csak azért raktam ide, mert olybá tűnik, mintha vmiféle vonakodást/idegenkedést tapasztalnék az MTT-vel kapcsolatban - ne tegyétek!
Hogy ON legyek: mozi -> érdekelne, de egy időpontot majd írjatok. Ha minden jól megy, jövő hétbe belefér. (de nem 100!)
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Fíriel
- Nem elérhető
A mozi jöhet!!!!!!! De az a kérdés, mikor? Mert én csak a Bátyámmal tudok menni, neki meg vizsgaidőszak van!!!!!!! Úgyhogy legyen vizsgaidőszak után! Nekem mind1, hogy Pókember, vagy Jégkorszak, úgyis megnézem előbb-utóbb mindkettőt! Remélhetőleg....
Fru
- aieless
- Nem elérhető
Mozizásban én is benne lennék!
Mikor/hol? Jövőhét utáni hét valameyik délután? (csak ne hétfő!!)
Nekem jó a Jégkorszak is, bár őszintén a Pókember jobban vonzana! (nem úgy értem... ) A múlt nyáron kínomban elolvastam pár képregényt a nagybátyám cuccai közül, és egészen jó volt! Szerintem is sokkal jobb, mint Batman és társai. Olyan emberközelibb. Kíváncsi lennék a filmre!
We still can find a way
Even cold November rain
- Brisa
- Nem elérhető
Az MTT csak azért tünik most ennyire ijesztőnek és ismeretlennek mert MÉG NINCS MEGALAKULVA és most folyik az adminisztrációs ügyek intézése meg a szervezési része. Jún. 16-ától kezdve remélhetőleg letisztul (sok)minden.
A jövendő tagoknak egyszerű lesz a dolguk: kitöltenek egy jelentkezési lapot és befizetik a tagdíjat (ezt POSTÁN is el lehet intézni, és nem csak az alakuló ülésen Szegeden, és még személyesen sem kell elhozndod a pénzt!), aztán már lehet is résztvenni a különböző programokon és rendezvényeken. Az, ami itt folyik az egyes topikokban (Kószák Könyve, Humor, Versek stb.), az mind tovább fog zajlani. Csak például össze lehetne szerkeszteni a dolgokat, hogy pl. a Humor egyes művei ne legyenek annyira szétszórva, és ne folytatásokba, hanem egybe lehessen olvasni a dolgokat stb. A többinél hasonlóképpen.
Ring: Erről Battiál érdeklődj. (Ugyanis nem a mozijegy kerül 500Ft-ba! )
Ja, és nyugodtan át lehet nézni az MTT topikjába, már egyre érthetőbb minden. És persze lehet kérdezni is OTT.
Brisa
- Ringbearer
- Nem elérhető
(Mert akkor lehet, hogy arra a bizonyos mozizásra már én is beugranék! )
Elanor: igen, utólag is be lehet lépni
"Be the change you want to see." Gandhi
- Fereste
- Nem elérhető
a mozi meg szentem rohadt yo ötlet, de nekem jövő hét kedden vizsgám lesz, szóval lehetőleg utána leen az időpontja
- Cicaful
- Nem elérhető
Én a következő tali időpontjára - ami lehetne egy ilyen számháborúval egybekötött, kicsit gyaloglós (csak javaslat szinten!) - előterjesztem a július 6-7 (valamelyik nap a kettő közül) dátumot. Hm?
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Elanor
- Nem elérhető
A tagdíjjal kapcsolatban: az 500 Ft. sztem is elfogadható. Ugye úgy is be lehet lépni az MTT-be, hogy vki nem tud elmenni a szegedi alakuló ülésre, és utána, utólag lép be vhogy?
I feel complete when I feel sick inside
- Rayan
- Nem elérhető
Elnézést, de főleg topic off.
Estel: naná, hogy hozom Duett is legyen, különben viszem a tőrömet (civilben a kedvenc filéző késemet) és vérfürdőt rendezek
Végre előhívattam a képeket...és hát mondhatom, elég jól sikerültek Ahhoz képest, hogy mezei Minoltám van, ráadásul vaku nélkül, ami ugye bedöglött, és millió pénzbe kerül megcsináltatni.
A szkenneléssel viszont gond van, mert 10 km-es körzetben egy darab szkenner sem áll rendelkezésemre. Somebody, please heeeeelp!
Következő tali? Nagyon kéne az időpont, mert a nyaram szabályszerűen szeletelve lesz. Meg szeretnék újra találkozni veletek
További OFFok: Ulmo, ugye nem felejtetted el, hogy jövök neked egy ezressel? Jobbat egyelőre nem tudok, Szegeden megkapod
Akkora, de akkora Santana-koncerten voltam tegnap!!! Leírhatatlan, mit művelt ez a Carlos a színpadon! Meg a zenészei...vérprofik, az biztos. Egyszerűen fantasztikus volt, a Smooth-nál állva tombolt még az ülő közönség is Ma még mindig nem tértem magamhoz.
Valamit még akartam, de elfelejtettem. Ja, igen, lányok-fiúk, Fi-nek küldöm a dalszöveget (meg a sztori 2-t is, amint begépeltem), aki még kéri, szóljon! (Csak privit tudok fogadni, mert az Outlook Express-em is bedöglött...Tiszta neurózis.)
Csók:
Rayan
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Narië
- Nem elérhető
- Fio
- Nem elérhető
500 Ft
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Álmos
- Nem elérhető
Estel, azt hiszem az úgynevezett " emotikonok " -hogy megmaradjak a hű magyar kifejezéseknél- kifejezik mostani és akkori lelki állapotodat. Hm, valószínűleg nem érezhetted magad túl rosszul
A mozizizás jó ötlet, én is benne vagyok...javasolnám a Corvint egy szerdai napon, aztán meg valami jó kis kávézót, vagy mondjuk el is ugorhatnánk a Darshanba...no? Vélemény?
Üdvi
Darky
Huhú
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Csodálatos élmény volt ez a hétvége, minden nyárnak így kellene kezdődnie!
Köszönöm a kazit Robin, és Sil Köszönöm a túravezetést, Cicafül, és Igor! Külön öröm volt "pátyolgatni" egy ilyen aranyos kószakutyát! Köszönöm, Fiona, hogy hű útitársam voltál a buszon, és az erdőben! (Neked is, Léli! OFF: Igazad lehet a Reménnyel kapcsolatban! )
Áfonya & Dez & Ügyik voltatok! Éljen a sárga csapat!
Izomláz tekintetében csatlakozom Darkmanhez és Ferestéhez... meg Gollamhoz is!
Rayan! Legközelebb nem ússzuk meg a szintit, ugye? (A hazafelé buszozás óta egyébként már Fiona is tanulja a Padlást! )
Már alig várom, hogy újra találkozhassunk! Addig is: A Nap süssön utatokra!
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now